Afbudsrejser til Melbourne

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Melbourne, Australien

Melbourne, belligende i staten Victoria, er med sine godt 3,5 millioner indbyggere Australiens næststørste by og regnes for landets kultur- og sportshovedstad. Hvert år er byen således vært for en lang række lokale og globale sportsarrangementer, f.eks. Australian Open i tennis og Australiens Formel 1 Grand Prix.

Trods Melbournes mægtige størrelse, er der ikke megen jag og storbyræs over byen. Folk er rolige, og livsstilen afslappet, smukt symboliseret ved de gamle sporvogne, der i luntetrav snoer sig gennem gaderne i centrum. Netop den centrale del af byen er præget af de mange fortovscafeer, restauranter og barer, der genner byens smeltedigel til sig i hobetal. Tværs gennem bybilledet løber Yarra-floden, der sammen med de mange grønne områder, er med til at gøre byen mindre bastant og komprimeret, end hvad storbyer er flest.

Fra Southgate er det værd at sejle en tur til forstaden St.Kilda i Port Philip Bugten. Her er en af byens bedste strande med en strandpromenade spækket af cafeer og restauranter. Aftenlivet er iøjenefaldende, og for børnene er forlystelserne lige til at gå ombord i i Luna Park.

Melbourne og omegn har nogle af landets flotteste nationalparker, og de ligger faktisk inden for overkommelig køreafstand. Man kan tage offentlig transport, eller vælge sig friheden i form af en lejet bil. Her skal man være opmærksom på at bestille et Internationalt Kørekort hjemmefra, og at aussierne kører i venstre side af vejen. Kør f.eks. ud til den stejle bjergslugt,
Grampians, hvor du fra toppen har en enestående, ?støvblå? udsigt over det flade landskab, og hvor du har rig mulighed for at nærstudere det australske fugleliv.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Australien
Australien er verdens sjette største land og næsten lige så stort som hele Europa, men til trods for den mægtige størrelse bor der kun omkring 20 millioner mennesker i la...

Afbudsrejser til Melbourne

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Australien

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.