Afbudsrejser til Cypern

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Cypern, Cypern

Cypern er den 3. største ø i Middelhavet og et selvstændigt, men lille land som måler 240 km fra øst til vest og 100 km fra nord til syd. Cypern bliver også kaldt Afrodites ø, idet kærlighedsgudinden

Afrodite, ifølge mytologien, blev født af havets skum og gik i land på Cypern. Cypern er delt i en græsk-cypriotisk zone med et indbyggertal på 800.000, og en tyrkisk-cypriotiske zone hvor indbyggertallet er uvist. Som turist er det den græsk-cypriotiske zone man besøger idet den tyrkisk-cypriotiske zone af politiske grunde er vanskelig at få adgang til.

Cypern er en oplevelsesrig feriø som byder på nogle af de bedste strande ved middelhavet, en spændende historie. Øen kan også prale af at have flere end 300 solskinsdage om året. Her er noget for enhver smag - hektisk storbyliv, daseferie ved stranden og smukke naturoplevelser. Den imponerendeTroodos bjergkæde strækker sig over størstedelen af det vestlige Cypern med Olympos-bjerget som det højeste punkt.

Strande på Cypern
De bedste strande på Cypern ligger i områderne ved Ayia Napa og Fig Tree Bay. Strandene her er lange og børnevenlige med lavvande langt ud fra kysten, og det azurblå hav er udsædvanlig klart og rent.


Se vores sektion om Afbudsrejser til Cypern
Cypern er kærlighedens ø og uden tvivl Europas svar på bountyland. Strandene ligger som perler på en snor rundt langs hele økysten, og med badevandstemperaturer, der, i k...

Afbudsrejser til Cypern

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Cypern

Copyright © 2007-2024 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.