Afbudsrejser til Achladies

Afbudsrejser til Achladies

Gylden sandstrand, fantastisk udsigt og masser af sol er en cocktail på perfekte afbudsrejser til Achladies.
  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Nyd en afbudsrejse til Achladies - en perle i det græske øhav.

Achladies ligger på den sydlige kyststrækning af øen Skiathos i Grækenland. Achladies er et roligt, men smukt beliggende område med en lang gylden sandstrand, lavt vand og storslået udsigt ud over havet. Den perfekte afbudsrejse går til Achladies.

Stranden ved Achladies er omdrejningspunktet, når ferien går til denne græske ferieperle. Det gyldne sand glimter i havets lave vand og små bølger - et perfekt miljø til børn.
Til rådighed står et bredt udvalg af vandsportsaktiviteter i Achladies eller tag en slapper og nyd solens stråler. Inden for rækkevidde ligger en række taverner, som sælger afkølende forfriskninger i dag- og aftentimerne.

Afbudsrejser til Achladies har andet end strand og sol at byde på - udsigten over havet og de omkringliggende øer er udsøgt.
Badebyerne Kanapitsa eller Kolios er inden for en rimelig afstand af Achladies.
Øens hovedstad, Skiathos, er et besøg værd og ligger forholdsvist tæt på Achladies.

I Achladies kan du nyde de brostensbelagte gader, handle i de lokale butikker eller besøge den betagende venetianske borg, der har en fantastisk udsigt over havnen.

Ved afbudsrejser til Achladies er gode muligheder for at booke en tur på en båd og få en sejltur rundt om øen. Eller besøg middelalderbyen Kastro, hulerne i Spilia Kaminari eller Lalaria Stranden.

Når aftenen falder på er stranden et oplagt sted til at nyde et romantisk måltid på en af strandens taverner efterfulgt af dans i Skiathos.

Se vores sektion om Afbudsrejser til Skiathos
Skiathos hører til øgruppen Sporaderne og ligger i det Ægæiske hav, lidt nordøst for Athen. Skiathos har ca. 6000 indbyggere og dækker et areal på 47 kvkm. Skiath...

Afbudsrejser til Achladies

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Grækenland

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.