Afbudsrejser til Costa Calma

Afbudsrejser til Costa Calma

Nyd stranden og solen fra morgen til aften og nyd stedets ro med udsigten til de vidtrækkende sandstrande, når du booker en afbudsrejse til Costa Palma.
  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Bestil en afbudsrejser til rolige og naturskønne Costa Palma

Går afbudsrejsen mod Costa Calma møder turister en forholdsvis ny rejsedestination, hvis landskab indgyder ro - Costa Calma betyder ?rolig kyst?. Costa Calma ligger på den sydlige spids af De Kanariske
Øer med vidtrakte sandstrande, der grænser op til det elegante havvand.
Den stigende interesse fra turister, der ønsker at tilbringe deres ferie i Costa Palma har ført til betydelige forbedringer af områdets bekvemmeligheder, såsom eksklusive hoteller, restauranter og gode transportmuligheder.

Ved solnedgang sidder hundredevis af turister ved strandkanten og beundrer solnedgangen. Andre vælger at tænde bål, sidde omkring bålet, nyde varmen og den kølige brise fra havet. Senere er det oplagt at få en drink i en af byens barer. Der er også mulighed for at danse natten væk på ferien til Costa Calma.

Tidlig morgen er den bedste tid at besøge stranden på. En del turister bruger morgenstunden til at tage en løbetur før det bliver for varmt og fyldt op med solbadere. Det er muligt at solbade fra solen står op i det bløde og rene strandsand.

Se vores sektion om Afbudsrejser til Fuerteventura
Fuerteventura er den næststørste ø af de Kanariske øer og her kan man næsten være sikker på solskinsvejr hele året. Øen er kendt for sine store og brede hvide s...

Afbudsrejser til Costa Calma

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Spanien

Copyright © 2007-2024 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.