Afbudsrejser til Jandia

Afbudsrejser til Jandia

Glem alt om regn og kulde, når du booker afbudsrejse til Jandia, men skru op for forventningerne til sol og sommer.
  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Slap af med sol og strand når du booker afbudsrejser til Jandia

Har du aldrig været på ferie på Fuerteventura, men din nysgerrighed er vagt grundet øens popularitet. En afbudsrejser til Jandia vil helt sikkert bekræfte at det er den perfekte destination til familieferien. Jandia er beliggende på den sydlige kystside af Fuerteventura og tilbyder sine gæster at slappe af i rolige omgivelser med gode restaurationer, fremragende strande og at opnå mere end et hint af middelhavsøens charme.
Som du formentlig forventer af en ø med kort afstand til Afrika har Fuerteventura året rundt en temperatur på ca. 30 grader i feriemånederne - juli og august, hvor de fleste turister besøger Jandia. Selv hvis du vælger at gæste Jandia i oktober vil du stadig kunne forvente tempraturer omkring de 23 grader.

Som ø byder Fuerteventura på en vid række af historiske seværdigheder som museer og adskillige historiske byer. Byen La Olivia er et besøg værd med sin fine historiske arkitektur og storslåede monumenter. La Oliva var en gang hovedbyen på Fuerteventura indtil titlen blev givet til den nuværende hovedby Puerto del Rosario.

Ved afbudsrejser til Jandia kan du forvente en ferie med et stort kulturelt udbud samt malerisk natur.

Er du en ægte aktivitetsfan har Jandia gode ekspeditioner som smukke traveture i lokalområdet, som f.eksk. til byen Caleta de Fuste, gode fiskemuligheder samt vandsport og surfing.

Har du brug for at slappe af er det bare at tage til stranden og nyde sandet, havet og det gode vejr. Jandia har mange fine butikker med lokal mad og lokalt
håndværk.

I modsætning til en del andre Canriske Øer er Jandia mere familieorienteret og afslappet. Du har dog stadig mulighed for at nyde spændende underholdning og aktivt natteliv.

Jandias mange fine sandstrande og caféer med strandudsigt er den perfekte lokation til at nyde et vidunderligt strandlandskab med krystalklart vand. I selve Jandia kan du beundre den spanske arkitektur og flotte alléer.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Fuerteventura
Fuerteventura er den næststørste ø af de Kanariske øer og her kan man næsten være sikker på solskinsvejr hele året. Øen er kendt for sine store og brede hvide s...

Afbudsrejser til Jandia

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Spanien

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.