Afbudsrejser til Las Playitas

Afbudsrejser til Las Playitas

Lækker strand og masser af sportsaktiviteter er en del af afbudsrejser til Las Playitas.
  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Er du fitness interesseret, så vælg en afbudsrejser itl Las Playitas

Vælger du en afbudsrejser til Las Playitas vil du møde en lille fiskeby med hvide huse beliggende på en bjergside med udsigt til havet. Området har har en sandstrand med vulkansand. Der er et mindre udvalg af spanske barer og restauranter i området og et enkelt fyrtårn. Det nærmeste større område er 5 km væk og her kan du finde et større udvalg af underholdning, barer og restaurationer. Fuerteventura Lufthavn er ca. 30 km fra Las Playitas strand.

Las Playitas er et ferieresort, som ligger ved en sort sand bugt, hvor fokus primært er på sport og fitness. De lækre faciliteter appellerer til atleter og fitnessminded ferierende. Der er en lang række sportskurser, underholdning og instruktioner til alle områderne. Til området er tilknyttet restauranter, barer, supermarked og læge.

Sportsfaciliteterne på Las Playitas inkluderer swimmings pools - én med olympiske mål, iden- og udendørs fitness, spa, tennisbaner, løbe- og cykelruter, vandsport og boldbaner. Ligeledes kan du ved afbudsrejser til Las Playitas benytte golfbanen, Golf Playitas, som har 18 hullers golfbane med køretøjer og shop til leje af udstyr.

Blot 5 km fra Las Playitas finder du den traditionelle arbejderby Grand Tarajal, som giver mulighed for at få et indblik i dagliglivet på Fuerteventura. Du kan slappe af med et spil fodbold, en tur på stranden, betragte de lokale fiskere ved havnen, gå en tur langs strandpromenaden og besøge ikke turistede supermarkeder og slappe på byen torv omgivet af palmetræer ved siden af byens
kirke fra 1900-tallet og vandfontæne.

I nærheden ligger klippetoppen La Entallada Lighthouse, en moderne bygning konstrueret af røde morsten og lokalt stenværk i 1950?erne. Det er ikke muligt at komme ind i bygningen, men stien og udsigtsplatforme med billedskøn udsigt ud over området op til bygningen gør anstrengelserne det hele værd.

Af kulturelle seværdigheder er Los Molinos Interpretation Centre på Tiscaminita - 19 km fra Las Playitas og videre af samme vej, Molino de Antigua Centre i Antigua - 28 km fra Las Playitas. Her kan du lære om den historiske betydning af Fuerteventuras vindmøller og lokalt kunstværk.

Det arkæologiske informationscenter i Poblada de Atalayita - 24 km fra Las Playitas - har en udstilling med lavastens funktioner og en historie der går tilbage til den oprindelige bosættelse på øen. Det kan være lidt svært at finde frem til, men følg vejen til Pozo Negro og efter ca. 3 km vil du møde skilte, der viser vejen til museet.

Af nærliggende attraktioner hører også Oasis Park (25 km væk), en velholdt og dyrt anlagt Park og Botanisk have, Sotavento Beach (36 km) som er berøm for windsurfing og kitesurfing og sine to 18-hullers golfbaner på Caleta de Fuste.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Fuerteventura
Fuerteventura er den næststørste ø af de Kanariske øer og her kan man næsten være sikker på solskinsvejr hele året. Øen er kendt for sine store og brede hvide s...

Afbudsrejser til Las Playitas

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Spanien

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.