Afbudsrejser til Corralejo

Afbudsrejser til Corralejo

Få mulighed for at nyde Corralejos skønne gamle bydel og den smukke hvide sandstrand, hvis du booker en afbudsrejse til Dorralejo.
  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Find afbudsrejser til skønne Corralejo


Corralejo er med sin beliggenhed ved den nordvestlige kyst på Fuerteventura et naturskønt og afsplappende område at bestille en afbudsrejse til.

Ved køb af afbudsrejser til Corralejo vil du finde et naturligt vibe fra den gamle bydel og fiskerihavn. Surfere kommer til stranden for at slappe af og strandelskere for det helårlige solskinsvejr. Corralejo er kendt for sin hvide sandstrand, og stranden bliver ofte brugt som kulisse til modelfotoshoots.

Corralejo har en smal strand, som ligger i en bugt med shops, caféer og restauranter i den gamle by lige ved hånden. Mod syd ligger et naturreservat, der er over 11 km langt. Den nordlige del af Corralejo er et mere åbent område, hvor vindsurfere flittigt benytter bølgerne, og de solbadende daser bag de dertil indrettede læhegn.

Ved en afbudsrejser til Corralejo vil du opdage at Corralejo består af en gammel bydel, hvis gader er smalle nærmest som en labyrint at finde rundt i. Det er et kompakt, men hyggeligt sted og den bilfri hovedgade - Avenida del Generalissimo Franco - fører fra centrum og ned til havnen.

Om dagen kan du shoppe og slappe af over en kold drink i skyggen på en af den gamle bydels mange caféer og om natten er stedets barer og diskoteker et tiltrækningsplaster.

Fra havnen i Dorralej kan du tage med et glas-bunds-skib over til øen Lobos. Det tager små 15 minutter. Lobos er et ubeboet naturreservat fyldt med vandrestier - det tager 2-3 timer at se øen. Husk at nyde den fantastiske havudsigt fra toppen af det gamle fyrtårn.

Se vores sektion om Afbudsrejser til Fuerteventura
Fuerteventura er den næststørste ø af de Kanariske øer og her kan man næsten være sikker på solskinsvejr hele året. Øen er kendt for sine store og brede hvide s...

Afbudsrejser til Corralejo

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Spanien

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.