Afbudsrejser til Angerberg

Afbudsrejser til Angerberg

Grønklædte bjerge i sommerperioderne og vintertidens glinsende eventyrlige snelandskaber danner rammen om afbudsrejsen til Angerberg alt efter, hvilken årstid rejsen foregår i.
  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Nyd afbudsrejser til Angerberg i Østrigs storslåede tyrolernatur

Angerberg i Tyrol er beliggende i storslåede omgivelser i Østrig. Angerberg er med sine knap 1.700 indbyggere beliggende 650 m over havoverfladen. Et eventyrligt landskab venter ved bestilling af en
afbudsrejse til Angerberg for dig der elsker hiking og cross-country skiing.
Det er let at føle sig betaget og samtidig på hjemmebane i Angerberg, idet Angerberg giver noget til den enkelte. Om sommeren anvendes Angerberg til udeaktiviteter som cykling, rafting, vandreture og kajakture.
I forhold til byens størrelse har Angerberg mange overnatningsmuligheder for rejsende, der ønsker fantastiske naturoplevelser på deres afbudsrejser til Angerberg i Tyrol.
I Angerberg er tre traditionelle tyrolske restauranter, som serverer gode tyrolske retter.
Angerberg kan dateres tilbage til 1190 år efter Kristi. I området findes Tyrols eneste drypstensgrotte, hvis oprindelse kan dateres 350.000 år tilbage i tiden. Siden 1956 har grotten været fredet - drypstensgrotten er en juvel i de Tyrolske bjerge i Angerberg.

I vinterperioden byder Angerbergs løjper på mere end 40 km cross-country løjper. Langrendsruterne er også populære blandt de besøgende i det bjergtagende landskab.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Tyrol
Tyrol er stedet, hvis du er til aktiv ferie. Her er noget for enhver, hvis du ønsker at komme ud og nyde naturen. Idylliske dale, bjerge, søer du kan spejle dig i og...

Afbudsrejser til Angerberg

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Østrig

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.