Afbudsrejser til Catania

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Besøg skønne Cantania med en afbudsrejse til Sicilien

Catania
Catania er Siciliens næststørste by. Catania er en travl handelsby med en interessant og imponerende historie. Catania får ikke altid den opmærksomhed, den har fortjent som siciliansk feriemål. Men går afbudsrejsen til Catania, vil du opleve en by, som skiller sig ud. Catania har en fasinerende arkitektur. I Catania ligger også et universitet, så Catania fremstår livligere end mange andre sicilianske byer.
De studerende er også med til at gøre Catanias natteliv livligt. Koncerter og teaterproduktioner kan ses på Teatre Massimo. Catania har også en bred vifte af barer, klubber og pubber. Flere steder benytter sig af det gode sicilianske vejr og har også udendørs plads.
Maden i Catania er fantastisk og baseret på friske råvarer. Udbudet af barer, restauranter og caféer er stort i Catania. Prøv nogle af de lokale retter med fisk og skaldyr eller smag lækker siciliansk pasta eller pizza. Ligeledes er shoppingmulighederne.
I Catania ligger ruinerne af et af datidens største amfiteatre, Piazza Stesicoro. Ruinerne er dateret tilbage til det 2. århundrede e. Kr. og menes at kunne have rummet 17.000 tilskuere.
Catania er en kulturel perle med sin flotte arkitektur, historiske seværdigheder, museer og katedraler.
Giver afbudsrejser til Catania dig lyst til en pause fra byens varme og travlhed, så kan Villa Bellini anbefales. Villa Bellini er en flot anlagt park med eksotiske planter, træer og blomster. Parken er balsam for sjælen og perfekt til afslapning efter en dag med shopping og
besøg ved kulturelle seværdigheder. Fra Catania er en storslået panoramaudsigt ud over byen og Siciliens kendte vulkan, Etna.
Tag til Cantania og oplev Siciliens anden største og forfriskende by.


Se vores sektion om Afbudsrejser til Sicilien
Sicilien byder på kultur, sol og strand, vulkantrekking, skøn varieret natur og dybblåt hav rundt om øen. På Sicilien kan din ferie blive afslappende daseferie med f...

Afbudsrejser til Catania

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Italien

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.