Afbudsrejser til Cefalu

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Bestil afbudsrejser til Cefalú på Sicilien


Cefalú ligger blot en times kørsel fra lufthavnen i Palermo. Med afbudsrejser til Cefalú vil du opleve en roligt by beliggende i en smuk bugt med bjergene i baggrunden. Cefalú har hyggelige snoede
middelalderlige gader, hvor tøjbutikker og restauranter ligger side om side. Flere af Cefalús spisesteder serverer friskfanget fisk i de hyggelige omgivelser.
Cefalú blev bygget af den normanniske konge Roger II. I 1131 startede byggeriet af Cefalús katedral. Stilen i katedralen er udpræget Siciliansk Romansk og har en enestående mosaik af Kristus over alteret.
Interessant er også det middelalderlige vaskehus, Lavatoio. Ifølge historien var det Kong Rogers private bopæl. Idag benyttes området til udstilling af kunst.
Bjerget, La Rocca, er absolut en vandretur værd, men er også krævende, når solen bager. Usigten fra La Rocca er helt fantastisk og anstrengelserne værd. På bjerget ligger også en gammel højborg og ruinerne af et tempel til Diana, som er interessant at besøge.
Syd for Cefalú ligger den charmerende park, Madonie National Park. I Madonie National Park er vandreruter i de imponerende bjerge med kig ned til de små idyllisk beliggende landsbyer.
Med en afbudsrejse til Cefalú går turen til en af Siciliens mest populære rejsemål.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Sicilien
Sicilien byder på kultur, sol og strand, vulkantrekking, skøn varieret natur og dybblåt hav rundt om øen. På Sicilien kan din ferie blive afslappende daseferie med f...

Afbudsrejser til Cefalu

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Italien

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.