Afbudsrejser til Tunesien

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Tunesien

Tunesien er en eventyrlig oplevelse! Landet i det nordlige Afrika ligger blot et stenkast syd for italienske Sicilien, og kulturerne har således ladet sig forme af både europæisk og orientalsk islæt. Tunesien er lange, hvide sandstrande, sikker sol og azurblå middelhavsvande, dadelpalmer og oliventræer, endeløs ørken med forfriskende oaser, kameler og muldyr, sød kaffe og krydrede dufte, sagnomspundne byer, altfavnende markeder, storslået natur, aktivitet og afslapning. Tunesien har med andre ord noget for enhver smag, og så er flyveturen fra Danmark kun ca. 3½ timer.

Tunesien har et traditionelt middelhavsklima, som indbefatter varme somre og milde, behagelige vintre. Varmest er det - ikke overraskende - i syd, hvor Sahara-ørkenen indfinder sig og fylder luften med op til 55 graders varme i sommermånederne. Landets nordlige del er ret så bjergrigt og præget af Atlasbjergene, som strækker sig fra den algeriske grænse op til Middelhavet. I dette område ligger også det bjergrige plateau Dorsale foruden Kroumiriebjergene, der løber side om side med den nordlige middelhavskyst. Desuden byder Tunesien på frodige, grønne floddale, stepper og golde kystsletter samt lave træstrøede bjerge. Landets højeste bjerg er Jebel Chambi i det midtvestlige Tunesien på godt 1500 meter.

Den vigtigste indtægtskilde i Tunesien er uden tvivl turismen, og der er flere storartede badebyer og andre feriemål i det betagende ørkenland. Populær hos turisterne er for eksempel feriebyen Sousse i det nordvestlige
Tunesien. Her får du solrige strande og golfbaner i overdådige omgivelser, søndagssouker og eksotisk medina og pirrende dufte. Blandt de spændende oplevelser i Sousse bør nævnes byens store moské og ikke mindst klosterborgen Ribat, hvor det historisk-kulturelle vingesus er bredt udfoldet. Byens medina (marked) er en fascinerende oplevelse i sig selv. Her kan du fortabes i den orientalske verden af labyrintiske gader med højtråbende sælgere og alskens forførende dufte. Her er et bredt udvalg af lokalvarer så som kamelpuder, berbersmykker og håndknyttede tæpper. Fra Sousse er der god mulighed for at tage på udflugt til den gamle koloniby Karthago tæt på Tunesiens hovedstad Tunis. De arkæologiske udgravninger i Karthago er i øvrigt passende at finde på UNESCOs Verdensarvsliste.

I det sydlige Tunesien ligger turisternes foretrukne feriested, dadelpalmernes ø, Djerba. Djerba er Middelhavets sydligste ø og kun forbundet til det afrikanske fastland af en smal dæmning. Solen skinner 300 dage om året, og temperaturerne er fantastiske året rundt. Hele Djerbas kyst er spækket med hvide sandstrande omkranset af Middelhavets turkise vande. Nordøstkysten er særlig skøn og efterlader fremragende muligheder for diverse vandsportsaktiviteter som sejlads, vandski og vindsurfing. Efter en aktiv dag kan man passende flade ud på hotellet med en kærkommen omgang personlig pleje i den tillokkende spa & health club. Besøg også Matmata, hulebyen i det allersydligste Tunesien, hvor Luke Skywalker skød flere af scenerne fra Star Wars-filmene.

Når man er i Tunesien er det selvsagt et must at aflægge et besøg i verdens største ørken, Sahara. Her kan man for eksempel møde lokale beduiner og berbere og sove i en af de små landsbyer, ride på dromedarryg eller blot nyde varmen og oaserne, kaktusserne, vinrankerne og frugttræerne - samt ikke mindst de fænomenale sanddyngers forunderlige formationer.

Afbudsrejser til Tunesien

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Bravo Tours Fr 27.09 MIR / Sousse 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserHotel El Faracha

Kvartpension. Dobbeltværelse med ba...
DKK
1998
afbudsrejser
Strand:
150 m
Centrum:
1 km, Sousse
Hotel El Faracha

I gåafstand til strand og byI hjertet af Sousse og tæt på den gamle bydel ligger Hotel El Faracha. Her finder du en skøn beliggenhed tæt på byen, men også i gåafstand til områdets kendte, brede sandstrande. Hotellet tilbyder gode omgivelser til dig, der drømmer om et hyggeligt hotel, men først og fremmest prioriterer en god beliggenhed i forhold til mange oplevelser. På ca. 5 minutter kan du gå til stranden og nyde solens mange stråler. Her kan du også gå en tur på den hyggelige strandpromenade. I den gamle bydel, der også ligger tæt på hotellet, har du rig mulighed for at nyde den gode stemning, spise på en god restaurant eller gøre en god handel i basaren. Hotellet er enkelt, men er et godt valg, hvis du planlægger mange spændende oplevelser på din ferie.
Sun Tours Fr 27.09 MIR / Sousse 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserThalassa Sousse

All inclusive. Eneværelse
DKK
4098
afbudsrejser
Strand:
0 m
Thalassa Sousse

Drømmer du om at bo på et flot strandhotel i smukke omgivelser med faciliteter til hele familien, så er Thalassa Sousse det perfekte valg! Hotellet er smukt placeret lige ved stranden - du kan derfor fra hotellet nyde den skønne udsigt ud over vandet, imens du får en snack eller drink i strandbaren. Der er ca. fire kilometer indtil Sousse centrum og Dar Essid Museum, som bestemt er et besøg værd! Spiller du golf, kan du finde nogle fine golfbaner i nærheden af Thalassa Sousse, og herudover ligger der flere barer og restauranter tæt på hotellet. Under dit ophold kan du desuden nyde lækre retter, snacks og drikkevarer fra hotellets mange forskellige restauranter og barer. Thalassa Sousse har flere store og indbydende lagune-formede pools samt et pool-område med en poolbar, solstole og parasoller, som er omgivet af flotte, grønne haver. Er dette ikke nok, har hotellet også en stor vandpark med flere vandrutsjebaner til både børn og voksne. Her kan du bruge dine dagtimer med sjov og le...
Sun Tours Fr 27.09 MIR / Sousse 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserUspecificeret Hotel
Kun Værelse. Dobbeltværelse
DKK
1998
afbudsrejser
Uspecificeret hotel Tunesien

Uspecificeret indkvartering inkl. flybillet. Ved ankomst til rejsemålet bliver man tildelt et hotel.Det er nødvendigvis ikke et af vores hoteller og man kan risikerer at skulle flytte hotel i løbet af ferien.
Sun Tours Fr 27.09 MIR / Sousse 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserThe Pearl Resort & S

All inclusive. Dobbeltværelse med b...
DKK
5498
afbudsrejser
Strand:
100 m
Centrum:
2,2 km
The Pearl Resort & Spa Sousse

Det 5-stjernede The Pearl Resort & Spa Sousse tilbyder luksus i absolut topklasse! Kun 2 minutters gåtur gennem en privat tunnel under vejen, finder du hotellets private strandafsnit, hvor du har rig mulighed for at sole og bade i det indbydende vand. På The Pearl Resort & Spa Sousse er der også et skønt poolområde, hvorfra der er en fantastisk udsigt ud over havet. Læg dig til rette i de opstillede solstole eller læs en bog i skyggen under parasollerne. Indenfor kort afstand finder du både restauranter og supermarkeder, og der er desuden gåafstand til centrum. Skal det være let nogle af dagene, har du også mulighed for at smage lækre retter på hotellets to forskellige restauranter. The Pearl Resort & Spa Sousse har et højt serviceniveau og et smilende personale, der byder dig velkommen fra du træder ind ad døren. Vil du starte dagen ud med morgentræning, kan du træne i hotellets fitnesscenter, og vil du hellere koble helt fra, kan du forkæle dig selv med en skøn behand...
Bravo Tours Fr 27.09 MIR / Sousse 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserUspecificeret Hotel
Kun Værelse. Dobbeltværelse
DKK
1798
afbudsrejser
Uspecificeret hotel

Uspecificeret indkvartering inkl. flybilletVælger man en uspecificeret rejse vælger man Bravo Tours? absolut billigste alternativ. Ved køb af en uspecificeret rejse accepterer man, at man først ved ankomsten til rejsemålet anvises et sted at bo. Det kan være hotel, lejlighed, motel, pensionat eller lignende, men ikke nødvendigvis et af de i kataloget nævnte hoteller/lejligheder eller områder.Der gives ikke garanti for standard, beliggenhed, faciliteter etc. Måltider og rengøring er ikke inkluderet i prisen, ligesom man ikke kan forvente rejselederservice eller udflugtsmuligheder. Flytning under opholdet kan forekomme ? også flere gange. Flytning kan ske med varsel på ned til 12 timer. Bestiller I flere værelser/lejligheder på samme booking, kan vi ikke garantere, at I kommer til at bo på samme hotel/lejlighedskompleks eller samme område på destinationen.  Vi anbefaler ikke uspecificerede rejser til børnefamilier og gangbesværede/handicappede gæster.
Bravo Tours Fr 27.09 MIR / Sousse 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserMarhaba Resort

All inclusive. Dobbelt værelse med ...
DKK
2798
afbudsrejser
Strand:
0 m
Marhaba Resort

Perfekt til alle aldre, mange faciliteter og værelser med plads til fem personer Nyd en ferie i skønne omgivelser på et dejligt hotel. Marhaba Resort (tidl. Marhaba Hotel) ligger direkte ved den hvide sandstrand, hvor hotellet har sit eget privat strandafsnit, så du kan nyde ferielivet fuldt ud. På hotellet finder du også et stort poolområde med liggestole, parasoller og vandrutsjebaner. Her er altså perfekt til ren afslapning. Poolområdet og hotellet er omgivet er en stor, flot have. Hotellet gennemgår løbende renoveringer og både værelser og lobbybar fremstår helt nyt! Resortet deler faciliteter med sit søsterhotel Marhaba Club. Det betyder, du har mange faciliteter til din rådighed b.l.a. tennisbane og spaområde. Hver aften er der også underholdning fx liveshows, og for børnene er der et sjovt mini-disko.
Bravo Tours Fr 27.09 MIR / Sousse 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserSousse City & Beach

Kvartpension. Dobbeltværelse med ud...
DKK
2298
afbudsrejser
Strand:
20 m
Sousse City & Beach

Lige ved stranden og med gode faciliteterSousse City & Beach (Tidligere Karawan) er særlig kendt for sin gode kombination af en fantastisk beliggenhed og mange faciliteter. I bor på stranden og kun 300 meter fra centrum, hvor I finder caféer, restauranter og butikker. På hotellet finder I intet mindre end fire swimmingpools ? her er noget for alle aldre. Et af poolområderne har en stor børnepool og vandrutsjebaner. Ved alle pools er der god plads, solstole og parasoller. Nyd også livet i hotellets spa, hvor I både kan nyde behandlinger og gå en tur i det indendørs poolområde, dampbad eller tyrkisk bad. Nogle mod betaling. Der er mange faciliteter på Sousse City & Beach ? fitness til de aktive, legeplads til de mindste og TV Lounge til ren afslapning. Hotellets underholdningsteam står også for aktiviteter for både børn og voksne. På stranden finder I også et væld af vandsportsaktiviteter, ligesom den nærmest golfbane ligger blot 15 kilometer fra hotellet.
Bravo Tours Fr 27.09 MIR / Sousse 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserThe Pearl Resort & S

All inclusive. Dobbeltværelse med b...
DKK
6298
afbudsrejser
Strand:
100 m
Centrum:
2,2 km
The Pearl Resort & Spa Sousse

Eksklusivt luksushotel i skønne omgivelser The Pearl Resort & Spa Sousse er ren luksus! Her finder I et skønt poolområde med en forblindende havudsigt. Vil I hellere til stranden, når I let hotellets private strandafsnit ? det tager kun et par minutter at gå dertil via hotellets private gangtunnel under vejen. På hotellet finder I to restauranter - en buffetrestaurant samt en a la carte restaurant. hvor I kan nyde lækre retter. Buffetrestauranten serverer både nationale og internationale retter til frokost og aften. Serviceniveauet er højt på The Pearl Resort & Spa Sousse, hvor personalet vil gøre alt for at give jer den dejligste ferie. Der er selvfølgelig også fitnesscenter, ligesom der er et lækkert spaområde, hvor I kan forkæle jer selv med skønne behandlinger (mod betaling) Vil I nyde ferielivet fuldt ud, er The Pearl Resort & Spa Sousse et rigtig godt valg. 
Bravo Tours Fr 27.09 MIR / Sousse 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserSousse City & Beach

All inclusive. Dobbeltværelse med u...
DKK
2753
afbudsrejser
Strand:
20 m
Sousse City & Beach

Lige ved stranden og med gode faciliteterSousse City & Beach (Tidligere Karawan) er særlig kendt for sin gode kombination af en fantastisk beliggenhed og mange faciliteter. I bor på stranden og kun 300 meter fra centrum, hvor I finder caféer, restauranter og butikker. På hotellet finder I intet mindre end fire swimmingpools ? her er noget for alle aldre. Et af poolområderne har en stor børnepool og vandrutsjebaner. Ved alle pools er der god plads, solstole og parasoller. Nyd også livet i hotellets spa, hvor I både kan nyde behandlinger og gå en tur i det indendørs poolområde, dampbad eller tyrkisk bad. Nogle mod betaling. Der er mange faciliteter på Sousse City & Beach ? fitness til de aktive, legeplads til de mindste og TV Lounge til ren afslapning. Hotellets underholdningsteam står også for aktiviteter for både børn og voksne. På stranden finder I også et væld af vandsportsaktiviteter, ligesom den nærmest golfbane ligger blot 15 kilometer fra hotellet.
Bravo Tours Fr 27.09 MIR / Sousse 14 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserSousse City & Beach

Kvartpension. Dobbeltværelse med ud...
DKK
3398
afbudsrejser
Strand:
20 m
Sousse City & Beach

Lige ved stranden og med gode faciliteterSousse City & Beach (Tidligere Karawan) er særlig kendt for sin gode kombination af en fantastisk beliggenhed og mange faciliteter. I bor på stranden og kun 300 meter fra centrum, hvor I finder caféer, restauranter og butikker. På hotellet finder I intet mindre end fire swimmingpools ? her er noget for alle aldre. Et af poolområderne har en stor børnepool og vandrutsjebaner. Ved alle pools er der god plads, solstole og parasoller. Nyd også livet i hotellets spa, hvor I både kan nyde behandlinger og gå en tur i det indendørs poolområde, dampbad eller tyrkisk bad. Nogle mod betaling. Der er mange faciliteter på Sousse City & Beach ? fitness til de aktive, legeplads til de mindste og TV Lounge til ren afslapning. Hotellets underholdningsteam står også for aktiviteter for både børn og voksne. På stranden finder I også et væld af vandsportsaktiviteter, ligesom den nærmest golfbane ligger blot 15 kilometer fra hotellet.

Se flere afbudsrejser til Tunesien

Copyright © 2007-2019 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.