Afbudsrejser til Portugal

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Portugal

Portugal hitter stort, og landet er et af danskernes foretrukne, når vi snakker sol- og badeferie. Men udover at være velsignet med et gudsbenådet klima samt nogle af Europas bedste badestrande, gemmer Portugal også på fascinerende, højtråbende storbyer, fortryllende naturlandskaber, en lang og begivenhedsrig historie foruden et savlende lækkert køkken med maritime delikatesser en masse.

I bunden af Portugal ligger den fortryllende Algarvekyst. Her indfinder sig den ene moderne ferieby efter den anden som perler på en snor, og strandene er intet mindre end overdådige langs hele den 150 kilometer lange kyst. Albufeira, som egentlig tidligere var en lille fiskerflække, har vokset sig større, og i hele sommerhalvåret bugner det af turister i byens lange gågade såvel som på den store, indbydende Albufeira Beach. Ikke langt fra Albufeira ligger Vilamoura, som er noget nyere, og som tiltrækker jetsettere og unge ''guldgravere''. Vilamoura er således vært for Portugals afdeling af European Poker Tour, og det vender byen på den anden ende i starten af september, hvor turneringen løber af stablen. Vilamoura er spækket med lækre restauranter, barer og diskoteker, og man er garanteret fuld fart over feltet i sommermånederne. Algarvekysten er i øvrigt særdeles velegnet til golfferie, og særligt den vestlige del af kysten kan bryste sig af at huse en række af Europas højest estimerede golfbaner.

I Atlanterhavet, ud for Portugals vestkyst, ligger de to smaragdgrønne perler, Madeira og Azorerne.
Madeira er kendt for sin frodighed og sine mange blomster, som på grund af det milde, subtropiske klima, har de fornødne betingelser for at blomstre hele året. Naturen er afvekslende og utilregnelig på charmerende vis, og det samme landskabsbillede kan indeholde både den solrige kyst, frodige marker og golde bjerge. Azorerne ligger lidt nord for Madeira, og her bliver farvespillet næppe mere betagende. Landskabet er domineret af græsgrøn pinjeskov, majestætiske vulkaner og turkisblå kratersøer til følge. Flyv til Ponta Delgada, og start din udforskning af ni fængslende smukke øer.

Portugals hovedstad Lissabon fortjener et grundigt besøg, og er man først i Portugals største metropol, er det vanskeligt ikke at tabe sit hjerte. En glimrende måde at opdage Lissabon er ved at hoppe om bord i en af de hyggelige sporvogne. Sporvogn 28 tager dig både gennem midtbyens hektiske, befærdede stræder og de gamle, charmerende kvarterer. Du kan for eksempel stå af ved konditoriet, Pastais de Bélem. Lissabon er nemlig kendt for sine kager og søde sager, og udvalget er ikke til at tage fejl af. Du må heller ikke snyde dig selv for et besøg i et af de gamle fadohuse, hvor visesangere og troubadourer krænger varm melankoli ud gennem sjælen. Man spiser fortræffeligt i Lissabon og i Portugal i det hele taget. Størstedelen af specialiteterne består af fisk og skaldyr, og det skal selvfølgelig akkompagneres af et glas frisk vinho verde fra Portugals nordvesthjørne. Portugal er et af Europas ældste lande, grundlagt helt tilbage i 1139. Landets historiske højdepunkt var uden tvivl, da den opdagelsesrejsende Vasco da Gama i 1498 fandt søvejen til Indien, den bedrift, der grundlagde det portugisiske imperium. I Lissabon kan du få helt styr på de historiske tråde i Mosteiro dos Jerónimos klosteret i Bélem, hvor da Gamas jordiske rester befinder sig og fra hvor, han i sin tid startede sin verdensberømte ekspedition.

Kun godt 25 kilometer vest for Lissabon finder du de indtagende badebyer Estoril og Cascais, som gør det oplagt at kombinere storby- og badeferie.

Afbudsrejser til Portugal

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Bravo Tours Lø 13.02 Madeira / Funchal 7 Ålborg Fly+Hotel afbudsrejserLejligheder Florasol

Self Catering.1-værelses lejlighed ...
DKK
6434
afbudsrejser
Pool:
Ja
Bar:
Ja
Børnepool:
Ja
Restaurant:
Ja
Centrum:
2,5 km
Lejligheder Florasol

God beliggenhed og fantastisk havudsigt!I det berømte Lido-område - lige ved den skønne hovedgade og blot 200 meter fra øens hyggelige promenade ved havet - ligger Lejligheder Florasol. En perfekt beliggenhed og samtidig tæt på de skønne, naturlige havvandspools. Her finder I et- og to værelseslejligheder med alt, hvad I behøver for at holde en dejlig ferie. Lejlighederne har den ideelle placering, hvis I både vil opleve Madeira og slappe af. Lido-området byder både på mange gode restauranter, butikker og ferieattraktioner. Når I bor på Florasol, kan I frit benytte søsterhotellet Buganvílias faciliteter. Søsterhotellet ligger ca. 300 meter fra Florasol og byder bl.a. på indendørs poolområde, sauna, fitnesscenter og jacuzzi.På Florasol finder I også et indbydende poolområde, hvor både børn og voksne kan nyde nogle dejlige feriedage. Her er også en fin tilhørende solterrasse, som I fx kan nyde efter en dejlig vandretur eller nogle andre skønne oplevelser på Madeira. Ved poolen finder...
Bravo Tours Lø 13.02 Madeira / Funchal 7 Ålborg Fly+Hotel afbudsrejserGolfrejse ? Melia Ma

Kvartpension. Double room with balc...
DKK
11334
afbudsrejser
Golfrejse ? Melia Madeira Mare

Luksushotel i fantastiske omgivelserMeliã Madeira Mare er høj standard og fantastisk beliggenhed. Hotellet ligger helt perfekt ud til den populære havspromenade, og det giver en fantastisk udsigt over netop havet. Promenaden indbyder også til dejlige slentreture i solen. Når I bor på Meliã Madeira Mare, bor I tæt på det populære havbad, men også Lidos store udbud af restauranter og barer. På hotellet har I også mange faciliteter, som gør ferien både hyggelige og fortræffelig. Her er bl.a. et godt fitnesscenter, som I kan bruge, hvis I vil være aktive på ferie.Hotellets helt store samlingspunkt er det dejlige poolområde. Fra poolen er der en virkelig flot udsigt over havet, og I finder flere solterrasser i forskellige niveauer. Tager I den terrasse på toppen, bliver udsigten blot endnu bedre!På hotellet er der også indendørspool med SPA, tyrkisk bad og sauna. Her kan I få flere forskellige former for behandlinger mod gebyr. Det er også muligt at få behandlinger nogle aftner til leve...
Bravo Tours Lø 13.02 Madeira / Funchal 7 Ålborg Fly+Hotel afbudsrejserGolfrejse ? Florasol

Self Catering.1-værelseslejlighed m...
DKK
9634
afbudsrejser
Golfrejse ? Florasol

God beliggenhed og fantastisk havudsigt!I det berømte Lido-område - lige ved den skønne hovedgade og blot 200 meter fra øens hyggelige promenade ved havet - ligger Lejligheder Florasol. En perfekt beliggenhed og samtidig tæt på de skønne, naturlige havvandspools. Her finder I gode et- og to værelseslejligheder med alt, hvad I behøver for at holde en dejlig golfferie. Lejlighederne har den ideelle placering, hvis I både vil spille golf og slappe af. Lido-området byder både på mange gode restauranter, butikker og ferieattraktioner. Når I bor på Florasol, kan I frit benytte søsterhotellet Buganvílias faciliteter. Søsterhotellet ligger ca. 300 meter fra Florasol og byder bl.a. på indendørs poolområde, sauna, fitnesscenter og jacuzzi. På Florasol finder I også et indbydende poolområde samt tilhørende solterrasse.
Bravo Tours Lø 13.02 Madeira / Funchal 14 Ålborg Fly+Hotel afbudsrejserLejligheder Florasol

Self Catering.1-værelses lejlighed ...
DKK
8269
afbudsrejser
Pool:
Ja
Bar:
Ja
Børnepool:
Ja
Restaurant:
Ja
Centrum:
2,5 km
Lejligheder Florasol

God beliggenhed og fantastisk havudsigt!I det berømte Lido-område - lige ved den skønne hovedgade og blot 200 meter fra øens hyggelige promenade ved havet - ligger Lejligheder Florasol. En perfekt beliggenhed og samtidig tæt på de skønne, naturlige havvandspools. Her finder I et- og to værelseslejligheder med alt, hvad I behøver for at holde en dejlig ferie. Lejlighederne har den ideelle placering, hvis I både vil opleve Madeira og slappe af. Lido-området byder både på mange gode restauranter, butikker og ferieattraktioner. Når I bor på Florasol, kan I frit benytte søsterhotellet Buganvílias faciliteter. Søsterhotellet ligger ca. 300 meter fra Florasol og byder bl.a. på indendørs poolområde, sauna, fitnesscenter og jacuzzi.På Florasol finder I også et indbydende poolområde, hvor både børn og voksne kan nyde nogle dejlige feriedage. Her er også en fin tilhørende solterrasse, som I fx kan nyde efter en dejlig vandretur eller nogle andre skønne oplevelser på Madeira. Ved poolen finder...Copyright © 2007-2021 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.