Afbudsrejser til Portugal

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Portugal

Portugal hitter stort, og landet er et af danskernes foretrukne, når vi snakker sol- og badeferie. Men udover at være velsignet med et gudsbenådet klima samt nogle af Europas bedste badestrande, gemmer Portugal også på fascinerende, højtråbende storbyer, fortryllende naturlandskaber, en lang og begivenhedsrig historie foruden et savlende lækkert køkken med maritime delikatesser en masse.

I bunden af Portugal ligger den fortryllende Algarvekyst. Her indfinder sig den ene moderne ferieby efter den anden som perler på en snor, og strandene er intet mindre end overdådige langs hele den 150 kilometer lange kyst. Albufeira, som egentlig tidligere var en lille fiskerflække, har vokset sig større, og i hele sommerhalvåret bugner det af turister i byens lange gågade såvel som på den store, indbydende Albufeira Beach. Ikke langt fra Albufeira ligger Vilamoura, som er noget nyere, og som tiltrækker jetsettere og unge ''guldgravere''. Vilamoura er således vært for Portugals afdeling af European Poker Tour, og det vender byen på den anden ende i starten af september, hvor turneringen løber af stablen. Vilamoura er spækket med lækre restauranter, barer og diskoteker, og man er garanteret fuld fart over feltet i sommermånederne. Algarvekysten er i øvrigt særdeles velegnet til golfferie, og særligt den vestlige del af kysten kan bryste sig af at huse en række af Europas højest estimerede golfbaner.

I Atlanterhavet, ud for Portugals vestkyst, ligger de to smaragdgrønne perler, Madeira og Azorerne.
Madeira er kendt for sin frodighed og sine mange blomster, som på grund af det milde, subtropiske klima, har de fornødne betingelser for at blomstre hele året. Naturen er afvekslende og utilregnelig på charmerende vis, og det samme landskabsbillede kan indeholde både den solrige kyst, frodige marker og golde bjerge. Azorerne ligger lidt nord for Madeira, og her bliver farvespillet næppe mere betagende. Landskabet er domineret af græsgrøn pinjeskov, majestætiske vulkaner og turkisblå kratersøer til følge. Flyv til Ponta Delgada, og start din udforskning af ni fængslende smukke øer.

Portugals hovedstad Lissabon fortjener et grundigt besøg, og er man først i Portugals største metropol, er det vanskeligt ikke at tabe sit hjerte. En glimrende måde at opdage Lissabon er ved at hoppe om bord i en af de hyggelige sporvogne. Sporvogn 28 tager dig både gennem midtbyens hektiske, befærdede stræder og de gamle, charmerende kvarterer. Du kan for eksempel stå af ved konditoriet, Pastais de Bélem. Lissabon er nemlig kendt for sine kager og søde sager, og udvalget er ikke til at tage fejl af. Du må heller ikke snyde dig selv for et besøg i et af de gamle fadohuse, hvor visesangere og troubadourer krænger varm melankoli ud gennem sjælen. Man spiser fortræffeligt i Lissabon og i Portugal i det hele taget. Størstedelen af specialiteterne består af fisk og skaldyr, og det skal selvfølgelig akkompagneres af et glas frisk vinho verde fra Portugals nordvesthjørne. Portugal er et af Europas ældste lande, grundlagt helt tilbage i 1139. Landets historiske højdepunkt var uden tvivl, da den opdagelsesrejsende Vasco da Gama i 1498 fandt søvejen til Indien, den bedrift, der grundlagde det portugisiske imperium. I Lissabon kan du få helt styr på de historiske tråde i Mosteiro dos Jerónimos klosteret i Bélem, hvor da Gamas jordiske rester befinder sig og fra hvor, han i sin tid startede sin verdensberømte ekspedition.

Kun godt 25 kilometer vest for Lissabon finder du de indtagende badebyer Estoril og Cascais, som gør det oplagt at kombinere storby- og badeferie.

Afbudsrejser til Portugal

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Bravo Tours Lø 21.09 Faro Airport / Senhora Da Rocha 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserBe Live Palmeiras Vi

All inclusive. Dobbeltværelse med b...
DKK
5598
afbudsrejser
Strand:
300 m
Centrum:
3,2 km
Be Live Palmeiras Village

Et fantastisk hotel med lækker All Inclusive og mange faciliteter Vil du forkæle familien og dig selv med en skøn solferie, hvor du ikke skal tænke på andet end at slappe af, spise godt og have det herligt, skal du vælge Be Live Palmeiras Village. Et fantastisk nyt hotel med en god beliggenhed i Porches, tæt på stranden, i udkanten af Armação de Pêra. Hotellet er velindrettet med fine faciliteter, hvis du ønsker en aktiv ferie, og der er god underholdning for hele familien. Hotellet har to store flotte restauranter, hvor der serveres internationale og portugisiske retter samt bar, poolbar, lobbybar og en 24-timers åben snackbar, som du frit kan benytte, da opholdet er med All Inclusive. Snackbaren er åben, når buffetrestauranten er lukket. Dertil er der blevet opført en asiatisk restaurant, som du kan spise på én gang i løbet af dit ophold, mod bestilling. På hotellet finder I også en ny restaurant, der er opdelt i tre forskellige temaer: fiske- og skaldyrsrestaurant, asiatisk og ...
Bravo Tours Lø 21.09 Faro Airport / Armacao De Pera 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserTuriquintas Lejlighe

Kun Værelse. 2-værelses lejlighed m...
DKK
2498
afbudsrejser
Strand:
800 m
Centrum:
2 km
Turiquintas Lejligheder

Hyggelige lejligheder og skøn, familiær atmosfære Turiquintas Lejligheder er et lille og hyggeligt lejlighedshotel med en personlig og familiær atmosfære. Her føler I jer med garanti hjemme fra første sekund ? og derfor vender mange gæster også tilbage år efter år. Turiquintas er nærmest en lille by i byen med sine mange små bungalows, der er indrettet som lejligheder. Hotel-far viser gerne rundt, for de små bungalows ligger smukt blandt figen-, abrikos- og ferskentræer. Et smukt område, der skaber den helt rette atmosfære til en afslappende ferie. I bor blot 1,5 kilometer fra Armação de Pêra ? en charmerende, lille by med mange restauranter og en moderne havn. Fra lejligheder er der også kort afstand til den smukke sandstrand, mens hotellet også har fine facilitet bl.a. en tennisbane og en mindre legeplads til de mindste. I kan også leje en bil og køre på opdagelse langs Algarve-kysten, der har meget at byde på! Hotellet har et mindre, men hyggeligt poolområde med børnepool og lig...
Bravo Tours Lø 21.09 Faro Airport / Albufeira 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserAlfagar Village Lejl

Kun Værelse. 2-værelses lejlighed m...
DKK
3498
afbudsrejser
Strand:
300 m
Centrum:
5 km
Alfagar Village Lejligheder

Gode og moderne lejligheder ? imponerende poolområder ? tæt på stranden Alfagar Village er helt igennem skønne lejligheder med en vidunderlig beliggenhed. Fra området har I en betagende udsigt over den smukke Santa Eulalia-strand øst for Albufeira.Alfagar Village består af mange lejligheder, der tilsammen udgør sin helt egen lille, charmerende landsby. Her er en hyggelig stemning og gode faciliteter for hele familien. Hotellet har flere skønne poolområder, og I har ikke mere end 300 meter til stranden via trapper ? helt perfekt til nogle afslappende feriedage.I kan slappe af i hotellets meget smukke haveområde, hvor I let finder jeres egen lille oase, eller ved de tre poolområder, som har swimmingpools, børnepools, solsenge og parasoller til fri afbenyttelse. Rejser I med børn, kan I vælge et meget børnevenligt poolområde med to store vandrutsjebaner, flere små og et splash-område i poolen. Børnene vil helt sikkert også elske de store legepladser, der er på området. Det er også mul...
Bravo Tours Lø 21.09 Faro Airport / Algarve 7 Kastrup Fly+Hotel Flybillet Tur/Retur
Kun fly
DKK
498
Bravo Tours Lø 21.09 Faro Airport / Albufeira 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserAlfagar Alto Da Coli

Self Catering.2-værelses lejlighed ...
DKK
3498
afbudsrejser
Strand:
700 m, Santa Eulalia Beach
Centrum:
5 km, Albufeira
Alfagar Alto da Colina Aparthotel

Gode lejligheder med mange faciliteter for alle aldreAlfagar Alto da Colina er det perfekt valg uanset alder! De skønne lejligheder ligger i det østlige Albufeira blot fem kilometer fra byens hyggelige, gamle bydel. Her finder du hele seks swimmingpools (uden- og indendørs), herunder et lille vandland med vandrutsjebaner samt en splash-pool, hvor børnene med garanti kan bruge timevis på at lege rundt. Ved poolområdet er der desuden en poolbar, hvor du kan nyde en drink eller forfriskning. Kun 700 meter fra Alfagar Alto da Colina ligger den fine sandstrand, og spiller du golf, er der blot en kort gåtur til den fine 9-hullers golfbane Balaia Golf. Derudover kan du også spille tennis på hotellets tennisbaner eller dyrke diverse typer sport på hotellets multisportsbane eller fodboldbane. Der bliver løbende arrangeret underholdning på hotellet, og du kan desuden også spille dart. For børnene er der også en legeplads, et indendørs legerum, en klatrebane, samt en international b...
Bravo Tours Lø 21.09 Faro Airport / Faro 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserUspecificeret Hotel
Kun Værelse. Dobbeltværelse
DKK
1698
afbudsrejser
Uspecificeret hotel Algarve

Uspecificeret indkvartering inkl. flybillet Vælger man en uspecificeret rejse vælger man Bravo Tours? absolut billigste alternativ. Ved køb af en uspecificeret rejse accepterer man, at man først ved ankomsten til rejsemålet anvises et sted at bo. Det kan være hotel, lejlighed, motel, pensionat eller lignende, men ikke nødvendigvis et af de i kataloget nævnte hoteller/lejligheder eller områder. Der gives ikke garanti for standard, beliggenhed, faciliteter etc. Måltider og rengøring er ikke inkluderet i prisen, ligesom man ikke kan forvente rejselederservice eller udflugtsmuligheder. Flytning under opholdet kan forekomme ? også flere gange. Flytning kan ske med varsel på ned til 12 timer.Bestiller I flere værelser/lejligheder på samme booking, kan vi ikke garantere, at I kommer til at bo på samme hotel/lejlighedskompleks eller samme område på destinationen.   Vi anbefaler ikke uspecificerede rejser til børnefamilier og gangbesværede/handicappede gæster.
Bravo Tours Lø 21.09 Faro Airport / Faro 14 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserUspecificeret Hotel
Kun Værelse. Dobbeltværelse
DKK
3798
afbudsrejser
Uspecificeret hotel Algarve

Uspecificeret indkvartering inkl. flybillet Vælger man en uspecificeret rejse vælger man Bravo Tours? absolut billigste alternativ. Ved køb af en uspecificeret rejse accepterer man, at man først ved ankomsten til rejsemålet anvises et sted at bo. Det kan være hotel, lejlighed, motel, pensionat eller lignende, men ikke nødvendigvis et af de i kataloget nævnte hoteller/lejligheder eller områder. Der gives ikke garanti for standard, beliggenhed, faciliteter etc. Måltider og rengøring er ikke inkluderet i prisen, ligesom man ikke kan forvente rejselederservice eller udflugtsmuligheder. Flytning under opholdet kan forekomme ? også flere gange. Flytning kan ske med varsel på ned til 12 timer.Bestiller I flere værelser/lejligheder på samme booking, kan vi ikke garantere, at I kommer til at bo på samme hotel/lejlighedskompleks eller samme område på destinationen.   Vi anbefaler ikke uspecificerede rejser til børnefamilier og gangbesværede/handicappede gæster.
Bravo Tours Lø 21.09 Faro Airport / Armacao De Pera 14 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserTuriquintas Lejlighe

Kun Værelse. 2-værelses lejlighed m...
DKK
3998
afbudsrejser
Strand:
800 m
Centrum:
2 km
Turiquintas Lejligheder

Hyggelige lejligheder og skøn, familiær atmosfære Turiquintas Lejligheder er et lille og hyggeligt lejlighedshotel med en personlig og familiær atmosfære. Her føler I jer med garanti hjemme fra første sekund ? og derfor vender mange gæster også tilbage år efter år. Turiquintas er nærmest en lille by i byen med sine mange små bungalows, der er indrettet som lejligheder. Hotel-far viser gerne rundt, for de små bungalows ligger smukt blandt figen-, abrikos- og ferskentræer. Et smukt område, der skaber den helt rette atmosfære til en afslappende ferie. I bor blot 1,5 kilometer fra Armação de Pêra ? en charmerende, lille by med mange restauranter og en moderne havn. Fra lejligheder er der også kort afstand til den smukke sandstrand, mens hotellet også har fine facilitet bl.a. en tennisbane og en mindre legeplads til de mindste. I kan også leje en bil og køre på opdagelse langs Algarve-kysten, der har meget at byde på! Hotellet har et mindre, men hyggeligt poolområde med børnepool og lig...
Bravo Tours Lø 21.09 Faro Airport / Algarve 14 Kastrup Fly+Hotel Flybillet Tur/Retur
Kun fly
DKK
1498
Bravo Tours Ti 24.09 Ponta Delgada / Ponta Delgada 7 Kastrup Fly+Hotel Flybillet Azorerne
Kun fly
DKK
2198

Se flere afbudsrejser til Portugal

Copyright © 2007-2019 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.