Afbudsrejser til Funchal

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Funchal, Portugal

Byen Funchal er hovedstad i Madeira og er med sine 150.000 indbyggere også den største by på Maderia øerne. Funchal er beliggende i Maderias sydlige del og byen er omgivet af klipper i alle retninger

undtagen mod syd. Klipperne danner en ring som et amfiteater omkring Funchal og beskytter byen mod vind og vejr. Disse pragtfulde omgivelser var, hvad der tiltrak de første nybyggere på Madeira fra Portugal for over 500 år siden. Klipperne er op til 1200 meter høje.

Funchal er idag en moderne by med smarte butikker, forlystelsesliv, utallige restauranter og Maderia-øernes største havn. I Funchal finder man eksklusive hoteller og luksuskrydstogtsskibe, der vidner om byens historie som rejsemål for et fashionabelt publikum.

Seværdigheder
Madeira Story Center er et af de nyeste turistattraktioner i Funchal. Her kan man få information om Maderias historie og udvikling frem til idag. Man finder Centeret lige over for tovbanen i Santa Maria bydelen.

Dette spektakulære, interaktive museum tager dig med på en virtuel rejse tilbage i tiden og frem til nutiden, hvor du vil opleve de største begivenheder på Maderia øerne igennem tiderne, fra dens vulkanske fødsel for 14 million år siden til den første vandflyverlanding i Madeira og frem til Napoleons og Churchills tid.


Se vores sektion om Afbudsrejser til Portugal
Portugal hitter stort, og landet er et af danskernes foretrukne, når vi snakker sol- og badeferie. Men udover at være velsignet med et gudsbenådet klima samt nogle af Eur...

Afbudsrejser til Funchal

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Portugal

Copyright © 2007-2024 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.