Afbudsrejser til Bombay

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Bombay, Indien

Indien er verdens syvende største land og Bombay (tidligere Mumbai) er en af de mest internationale byer og ligger på en smal odde, som stikker ud i Det Arabiske Hav. Byen har victoriansk arkitektur, røde dobbeltdækkerbusser, skyskrabere i glas og stål, basarer, Asiens bedste skaldyrs ? og fiskekroer samt nogle af verdens største slumkvarterer. Kontrasterne er kolossale i byen, hvor slum og luksushoteller ligger side om side og hvor fattige børn tigger foran dyre restauranter. I byens hellige sø Ban Ganga, beder, svømmer og vasker folk sig i det mørke beskidte vand.

Bombay byder også på filmoplevelser, da byen er underholdningscentrum, bedre kendt som Bollywood, der fungerer som pendant til Hollywood. Derfor er det også et must at du ser en indisk film i biografen, hvor der både er sang og dans og som har engelske undertekster. Filmen ?Slumdog Millionarie? udspiller sig også i byens slumkvarter Dharavi og satte for alvor Bombay på verdenskortet, da filmen vandt otte Oscar ? statuetter.

Der er også gode muligheder for shopping i basarene, hvor især antikviteter, smykker, tørklæder og lædervarer tiltrækker turisterne. Nogen af de mest kendt shopping områder er ?Crawford Market? og ?Fashion Street?. Man kan prutte priserne langt ned, så man skal helst ikke virke alt for interesseret. Hvis man vil opleve de mere traditionelle markeder skal man dog tage til ?Chor Bazaar?.

Nu når du er i Bombay så bør du også tage til Elepanta Island, som tager en times sejlads fra havnen. Der er ingen
elefanter på øen, men mange udspekulerede aber. Der er også enorme hinduistiske templer, som er hygget ud af klipperne for omkring 500 år siden.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Indien
Rejser man til Indien, får man med garanti en oplevelse, man aldrig glemmer, og verdens syvende største land - med mere end en milliard indbyggere - udskiller så mange in...

Afbudsrejser til Bombay

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Indien

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.