Afbudsrejser til Goa

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Goa, Indien

Goa er det indiske strandparadis, beliggende på den indiske vestkyst. Goa er den mindste delstat i Indien og var under portugisk herredømme frem til 1961. Goa har ca. 1 million indbyggere og et areal på ca. 3700 km2. Hindi er det officielle sprog på Goa, men som i resten af Inden taler de fleste også engelsk. Goa har tropisk klima, men i modsætning til andre steder i Indien er klimaet ganske behageligt det skyldes de friske vinde der driver ind fra havet. Goa er ikke kun smuk natur og spændende kultur, men Goa kan også byde på en pragtfuld og afslappende badeferie.

Stedet er Goa, hvis du er til eventyr og afslapning. Her er store smukke sandstrande, markeder, portugisisk arkitektur, hellige køer og en afslappet befolkning. Er du til krydret mad og fisk, er du kommet til det rette sted, her kan du få et storslået måltid til næsten ingen penge. Især i den sydlige del, kan du opleve en fortryllet afslappethed ved de næsten uberørte hvide sandstrande.

Goa er den mindste delstat i det vestlige Indien, med 1, 3 millioner indbyggere. Indtil 1961 var Goa under portugisisk styre, dette kan ses på arkitekturen flere steder i Goa. Hovedstaden hedder Panaji og det officielle sprog er Hindi. De fleste indbyggere taler dog engelsk og er et meget gæstfrit folkefærd. Goa ligger ud til det Arabiske hav, og det er ved dette hav, du finder de fantastiske strande, der er omgivet af grønne palmer. Der er varmt hele året med gennemsnitstemperatur på ca. 30 grader. I Goa bestemmer

Monsunerne klimaet og årstiderne. Det bedste tidspunkt at besøg Goa på, er i de køligere måneder, november-marts.

Rejser du til Goa, er der flere attraktioner, som er værd at opleve. Ponda er en lille by, der ligger centralt i Goa. Omkring byen ligger flere hinduistiske templer, som har en smuk arkitektur og som er åbne for besøg, men husk at tage skoene af. Et af de smukkere templer er Shri Mangesh templet. Templet har en stor idyllisk tempelgård, hvor man kan få et pusterum. Udover de mange templer, ligger der også store krydderiplantager udenom Ponda. Plantagerne er åbne for besøg og der bliver givet guidet turer rundt, hvor du kan få indsigt i krydderiets historie.

I det østlige Goa finder du Dudhsagar Falls, som ligger i naturparken Bhagwan Mahaweer. For at komme til vandfaldet skal du med jeep og til fods, da vandfaldet ligger inde i junglen. Vandfaldet er et imponerende syn og er det næsthøjeste vandfald i Goa, med en højde på 600 m. Det er muligt at bade ved vandfaldet.

Panaji byder på en rolig atmosfære med de grønne bakker omkring byen. Det er en lille by og er velegnet til fodgængere. Her er små portugisiske huse og shoppingmuligheder. Silke, smykker og lædervarer er billige.

Old Goa ligger ca. 10 km øst fra Panaji og var den gamle hovedstad i Goa. Byen er fyldt med historie og rundt omkring står slidte bygningsværker, som engang har været flotte. En af de bygninger, som stadig står smukt, er Se Cathedral. Kirken er over 76 m lang og er den største kristne kirke, der ligger i Asien.


Se vores sektion om Afbudsrejser til Indien
Rejser man til Indien, får man med garanti en oplevelse, man aldrig glemmer, og verdens syvende største land - med mere end en milliard indbyggere - udskiller så mange in...

Afbudsrejser til Goa

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Indien

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.