Afbudsrejser til Belfast

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Belfast, Irland

Belfast er den største by og hovedstad I Nordirland. Det er en skøn by, hvor der er mulighed for besøg på museer, se arkitekttur, natur, hygge på caféer, nyde en øl på de lokale pubber eller shoppe.


Belfast har mange seværdigheder at byde på, du kan f.eks. tage forbi rådhuset City Hall, bygget i 1906 og tegnet af Brumwell Thomas i renæssancestil.

St. Georges Market, som er et stort overdækket marked er også et besøg værd, hvor der sælges friske madvarer og der er også kræmmer boder. Det er en rigtig dejlig oplevelse at gå rundt imellem de herlige boder.

Når du nu er I Belfast så bør du også tage en tur ned til havnen, hvor du finder Harald and Wolff skibsværftet, som åbnede I 1859. Værftet har bl.a. bygget Titanic som sank på sin jomfrurejse i Atlanterhavet i 1912.

Ulster Museum er også populært blandt turister. I udstillingerne er der et interaktivt rum, hvor børn og voksne kan udforske og eksperimentere med forskellige genstande.

Du kan også tage en endagstur væk fra Belfast til Giant´s Causeway, som er et naturfænomen med flotte fem og sekskantede basaltsøjler, der rager op langs kysten. Alle søjlerne regnes med at være skabt af vulkansk aktivitet for 55 mio. år siden.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Irland
Visit, I must, to IrelandTo that land of emerald greenFlooding me with feelingsOf endless aching abandonment and fascinationSåledes skriver ...

Afbudsrejser til Belfast

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Irland

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.