Afbudsrejser til St Pauls Bay

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

St Pauls Bay, Malta

Området St. Pauls Bay ligger på Malta og dækker over de tre byer Bugibba, Qawra og San Pawl il-Bahar, som tilsammen udgør et af de mest populære feriemål på Malta. De tre steder ligger alle i gåafstand fra hinanden, og man kan således nyde tre dejlige byer på én og samme ferie.

Det er ikke kun udenlandske turister, der nyder godt af de fine strande, det blå hav og den behagelige atmosfære i St. Pauls Bay. Feriestedet er også på mode hos malteserne selv, og det er faktisk her, de lokale søger hen, når de trækker et afbræk fra den travle hverdag.

St. Pauls Bay startede - som tilfældet er med mange charterferiemål - oprindeligt som en lille fiskerflække, men området har efterhånden vokset sig stort og regnes for Maltas førende turistmål sammen med Mellieha. På grund af den stadigt stigende turisme finder man massevis af caféer og restauranter i byen - især i Bugibba og Qawra - mens man stadig kan dufte fortiden i San Pawl il-Bahar.

Området er herligt både i dag- og aftentimerne. Dagen går med afslapning enten på en af de gode strande eller i de hyggelige stræder i centrum. Om aftenen samles de lokale og turisterne i en vidunderlig blanding på den lange, flotte strandpromenade og på pladsen i Bugibba, hvor mange også vælger at indtage aftenmåltidet. Vil man derimod spise i ro og fred - og måske endda endnu bedre - kan det anbefales at tage til St. Pauls Bays gamle kvarter, hvor de allerbedste restauranter findes. Endelig er det altid lækkert at spise i de små havne, hvor man kan være
heldig at nyde solnedgangen over havet, mens man forkæler smagsløgene med dagens friske fiskefangst.

Shoppe gør man bedst i Bugibba. Her er både flest butikker og størst udbud. I Bugibba finder man i øvrigt også det internationale kasino, som blandt andet afholder flere store pokerturneringer om året.

St. Pauls Bay er også et glimrende udgangspunkt, hvis man ønsker at udforske andre dele af Malta, for eksempel Comino og Gozo. Når man er på Malta, er intet så langt væk, at det er uoverskueligt, men St. Pauls Bay er ideelt på grund af sine transportmuligheder. Uanset om man ønsker at blafre i historiens vingesus, udforske de andre øer eller komme rundt på de forskellige strande, er St. Pauls Bay et perfekt udgangspunkt. Færgen til Comino og Gozo afgår lige uden for byen, og to af Maltas allerbedste strande - Mellieha Bay og Golden Bay - er kun en kort bustur væk. Mens man er på Malta, bør man også tage en tur til landets smukke hovedstad Valetta. Byens sparsomme plads sikrer, at det meste er lige ved hånden, og der er masser af spændende attraktioner at besøge, herunder ikke mindst den pompøse katedral, St. Johns Cathedral.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Malta
Malta er på trods af sin beskedne størrelse med sikkerhed et af de mest charmerende rejsemål i Middelhavet. Den lille ø er velsignet med mere end 300 solskinsdage om året...

Afbudsrejser til St Pauls Bay

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Malta

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.