Afbudsrejser til Abu Dhabi

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Abu Dhabi, Forenede arabiske emirater

Abu Dhabi er en spirende storby og hovedstaden i de Forende Arabiske Emirater. Abu Dhabi er en inspirerende blanding af pulserende storbyliv, hvide sandstrande, moderne arkitektur og arabisk mystik.
Hovedsproget er arabisk, men engelsk er meget udbredt og menukort og butiksskilte er oftest skrevet på både arabisk og engelsk, så man ikke går galt i byen. Byen byder på et væld af restauranter, caféer, barer og natklubber. Det brede udvalg af restauranter gør det muligt at spise mad fra hele verden, men særligt spændende er det arabiske køkken, der omfatter en vifte af krydderier, fisk og et stort udvalg til vegetarerne. Hvis man trænger til at slappe af er der et udvalg af caféer, hvor man kan få sig en kop te eller kaffe og en shisha, med smag af for eksempel æble, mynte, citron eller jordbær. De sidste par år er der sket en del med nattelivet i Abu Dhabi. Der er åbnet mange barer og klubber og der bliver gjort noget ud af det. Så hvis du er vild med eksklusive fester, imponerende outfits og farverige drinks så tag en tur ud i Abu Dhabis natteliv. De fleste klubber og barer er placeret i hotellerne, så der er heller ikke langt til en seng efter en nat på dansegulvet. Hvis man har benzin i blodet kan man besøge verdens største indendørs temapark, Ferrari World, der ligger på Yas Island. Abu Dhabi er også rig på muligheder når det gælder shopping. Besøg et af de moderne shoppingcentre eller gå på opdagelse på et af de traditionelle souks (markeder.)
Se vores sektion om Afbudsrejser til Forenede arabiske emirater
Det olierige ørkenland, Forenede Arabiske Emirater - også kaldet UAE - er en føderation bestående af syv emirater, hvoraf Dubai med garanti er den kendteste. Landet, som ...

Afbudsrejser til Abu Dhabi

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Forenede arabiske emirater

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.