Afbudsrejser til Dubai

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Dubai, Forenede arabiske emirater

Dubai er en by fyldt af eventyr og fantastiske bygningsværker. Her skabes hele tiden nye hoteller og skyskaber, det ene flottere og større end det andet. Her ligger verdens største kunstige øer, det højeste tårn, som er dobbelt så højt som World Trade Center og stadig under opførelse og verdens dyreste hotel. Dubai er et af verdens hurtigst voksende metropoler og rekorder bliver skabt for at blive slået.

Dubai er både en by og et olerige emirat. Emiratet er det næststørste af de syv emirater, som tilsammen udgør de Forenede Arabiske Emirater. Byen ligger op østkysten af Den Arabiske Halvø og strækker sig over 25 km. Der er derfor mange gode sandstrande at brede sig på og flere områder langs kysten kan betragtes som centrum. Dubai har et meget varmt klima, hvor der om sommeren ofte er ca. 45 grader og om vinteren mellem 13 og 21 grader. I ørkenområdet er der dog større klimaforandringer.

Der er masser af aktiviteter, hvor børnene kan være med. Her er der mulighed for at tage på tur i ørkenen, badetur ved strandene eller i vandland eller tage på vandretur i en af nabo emiraterne. Af store seværdigheder er verdens dyreste hotel, det 7 stjernede hotel Burj Al Arab. Det er bygget som et sejl og ses på mange rejseguides. Her er det muligt at få rundvisninger og få en drink 200 meter over vandet i Skywiew Bar. Den højeste skyskraber kan man ikke undgå at se. Den skyder 800 meter op og virker helt uvirkelig blandt de andre skyskrabere. Bygningsværker, der er menneskeskabet, er ved at blive

Dubais kendetegn. Her kan nævnes The World og The Palm Island. The Palm Island er skabt af sand og lavet som halvøer, der fra luften ligner palmeblade. The World er skabt ligedan og viser et verdenskort med 300 øer.

Det er dog også muligt at komme lidt væk fra den nye bydel Deira og udforske den ældre del af Dubai. Her er det muligt at se de ældre små træbåde og tage på romantisk dinner cruise. Det er også muligt at komme til at se, hvordan et rigt købmandshjem så ud i 1900 tallet. Hvis du er interesseret i at høre om, hvordan Dubai var før de store oliefund, skal du tage på Dubai Museum, som ligger i Al-Fahidi fortet.

Shopping er der rig mulighed for i de talrige shoppingmalls. Mall of the Emirates har over 400 mærkevareforretninger, restauranter, forlystelsesområder og et kæmpe indendørs skiområde, hvor du kan tage en tur ned af løjperne.


Se vores sektion om Afbudsrejser til Forenede arabiske emirater
Det olierige ørkenland, Forenede Arabiske Emirater - også kaldet UAE - er en føderation bestående af syv emirater, hvoraf Dubai med garanti er den kendteste. Landet, som ...

Afbudsrejser til Dubai

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Apollo Sø 27.10 Dubai Marina 7 Kastrup Fly+Hotel Media One
DKK
9248
Apollo Sø 27.10 Dubai 7 Kastrup Fly+Hotel Hilton Garden Inn Ma
DKK
8848
Apollo Ma 28.10 Bur Dubai/Deira 7 Kastrup Fly+Hotel Savoy Central
DKK
6248
Apollo Ma 28.10 Dubai Palm Jumeirah 7 Kastrup Fly+Hotel Dukes Dubai
DKK
11298
Apollo Ma 28.10 Dubai Marina 7 Kastrup Fly+Hotel Hilton Dubai The Wal
DKK
8798
Apollo On 30.10 Dubai Jebel Ali 7 Kastrup Fly+Hotel Ja Beach
DKK
5498
Apollo On 30.10 Dubai Downtown 7 Kastrup Fly+Hotel Holiday Inn Express
DKK
4898
Apollo Sø 03.11 Bur Dubai/Deira 7 Kastrup Fly+Hotel Howard Johnson
DKK
4498
Apollo Sø 03.11 Bur Dubai/Deira 7 Kastrup Fly+Hotel Savoy Central
DKK
5248
Apollo Sø 03.11 Dubai Downtown 7 Kastrup Fly+Hotel Holiday Inn Express
DKK
4698

Se flere afbudsrejser til Forenede arabiske emirater

Copyright © 2007-2019 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.