Afbudsrejser til Kos

  • Læs rejseguide
  • Se billeder
  • Andre rejsemål

Kos, Grækenland

Kos er en ø på 295 kvkm beliggende i det Ægæiske hav med knap 30.000 indbyggere, hvor flertallet bor i og omkring Kos by.Vejret på Kos er fantastisk med en lang tør sommer og dagtemperaturer på imellem 28 og 33 og grader. Kos er ikke så blæsende som feks. Rhodos hvilket bevirker at øen i perioder kan føles temmelig varm.

Transport
Der afgår daglige busforbindelser fra Kos by til øens andre byer og strande. I Kos by er der også mulighed for at leje bil, motorcykel, scooter eller cykel.

Strande
Næsten halvdelen af kysten på Kos består af strande, hvor mange er lavvandede og børnevenlige som for eksempel Tigaki Beach og Paradise Beach. I Kos by findes den populære strand Lambi Beach ca. 300 meter fra centrum.

Sport Kos er en meget flad ø og derfor velegnet til cykelture. På alle større strande findes vandsportsaktiviteter.

Forlystelser
I Kos by er der et livligt natteliv i højsæsonen. Byen har gader med flere hundrede barer og diskoteker. Er du vild med musik og dans så er du helt sikkert kommet til det rette sted. I Kos by er der den rene karnevalsstemning om aftenen i og udenfor de mange og tætliggende barer. Men byen har også meget andet at byde på. Smuk kultur fx hvor johanitternes borg nok er det mest iøjnefaldende. Borgen tog 100 år at bygge færdig og stod klar i 1312.

Børnevenlighed
Kos by er ikke velegnet til børnefamilier i højsæsonen, hvor bylivet er meget hektisk. I Lambi og Psalidi er tempoet noget

roligere. Kardamena og Tigaki er også gode alternative muligheder for de som ønsker en mere rolig ferie.


Se vores sektion om Afbudsrejser til Grækenland
Grækenland besøges årligt af små 25 millioner turister, og det er et imponerende målestok for et land, der selv kun har 11 millioner indbyggere. De besøgende drages af la...

Afbudsrejser til Kos

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Falk Lauritsen Fr 21.07 Kos-Psalidi 7 Kastrup Fly+Hotel Kipriotis Maris
DKK
7498
Apollo Fr 21.07 Kos/Kalymnos 7 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
6798
Apollo Fr 21.07 Psalidi 7 Kastrup Fly+Hotel Kipriotis Maris
DKK
7498
Apollo Fr 21.07 Kos 7 Kastrup Kun Fly Kun Fly
DKK
6548
Falk Lauritsen Fr 21.07 Kos- Kos/Kalymnos- 7 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
6798
Falk Lauritsen Fr 21.07 Kos 7 Kastrup Kun Fly Kun Fly
DKK
6548
Sunweb Rejser Sø 23.07 Kos By 4 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserLejl. Bristol Seavie
uden pension
DKK
5499
afbudsrejser
Lejl. Bristol Seaview

Lejligheder Bristol Seaview er et hyggeligt lejlighedskompleks af enkel standard og med en fantastisk beliggenhed i centrum af Kos by. Her har du både restauranter, indkøbsmuligheder og natteliv lige ved hånden. Brug dagen på at slentre rundt i byens hyggelige gader, eller gå en tur rundt i havnen og se på de mange smukke både, som ligger langs kajen. Foretrækker du at tilbringe dagen ved havet, ligger byens lille stenstrand ganske få skridt fra lejlighederne. Du kan også vælge at nyde den lune Middelhavssol fra Bristol Seaview dejlige solterrasse, som foruden en betagende udsigt også byder både swimmingpool, børnepool og en poolbar. Lejlighederne er enkelt møbleret og kan rumme op til 4 personer. Vil du have det fulde udbytte af lejlighedernes smukke beliggenhed, har du mulighed for at vælge en lejlighed med havudsigt. Vi anbefaler Lejligheder Bristol Seaview til især unge og voksne, som vil bo i egen
Sunweb Rejser Sø 23.07 Kos By 4 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserDimitra Beach Resort
Halvpension
DKK
8169
afbudsrejser
Dimitra Beach Resort

Dimitra Beach Resort er et dejligt All inclusive hotel med en smuk beliggenhed ud til havet. Lige neden for hotellet findes en lille strand, og vil du en tur ind til Kos by, kan øens hyggelige hovedstad nemt nås med den lokale bus, som holder tæt ved hotellet. Dimitra Beach Resort har hele 3 swimmingpools og 3 børnepools, så her er rig mulighed for at bade dagen lang. I hotellets børneklub arrangeres der underholdende aktiviteter for børnene (her tales ikke dansk), og hele familien kan prøve kræfter med hotellets forskellige sportsaktiviteter. Hotellets All Inclusive program giver dig dagen i gennem adgang til måltider, snacks og drikkevarer, og du kan roligt lade pungen blive på værelset, for det hele indgår i prisen.  Dimitra Beach Resort anbefales til både børnefamilier og voksne, som vil forkæle sig selv med en afslappende All Inclusive ferie ved havet.
Sunweb Rejser Sø 23.07 Kos By 4 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserHotel Michelangelo R
Halvpension
DKK
9349
afbudsrejser
Hotel Michelangelo Resort & Spa

Hotel Michaelangelo Resort & Spa er flot og indbydende hotel af høj standard med en rigtig god beliggenhed ved stranden.  Uanset om du foretrækker at tilbringe dagen ved stranden eller poolen, så har Michaelangelo Resort & Spa de perfekte rammer til en afslappende ferie.  Hotellet har to dejlige poolområder, og særligt den flotte infinity-pool er et skønt sted at bade og slappe af i solen med en fantastisk udsigt over havet. For børnene er her både børnepool og en legeplads, og hele familien kan muntre sig med forskellige sportsfaciliteter. I hotellets dejlige spacenter kan du lade dig forkæle med lækre behandlinger (mod betaling) og wellnessfaciliteter. Hvis du kan løsrive dig fra hotellets behagelige og afslappende atmosfære, kan det anbefales at tage turen ind til Kos by. Den lokale bus holder lige uden for hotellet og fragter dig nemt og hurtigt til byens centrum. På Michaelangelo Resort & S
Sunweb Rejser Sø 23.07 Kos By 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserLejl. Santa Marina
uden pension
DKK
5849
afbudsrejser
Lejl. Santa Marina

Lejligheder Santa Marina har en god beliggenhed i centrum af Kos by. Her har du både restauranter, butikker og byens livlige natteliv inden for rækkevidde. Lejligheder Santa Marina er et ideelt valg til dig, der gerne vil bo tæt på det hele. Indkvarteringen sker i pænt indrettede 1- og 2-værelses ferielejligheder med tekøkken, hvor du selv kan tilberede lette retter eller blot en kop kaffe, når det passer dig. Til lejlighedskomplekset hører også et hyggeligt poolområde, hvor du kan solbade eller tage en dukkert i swimmingpoolen. Vil du hellere på stranden, ligger den nærmeste strand kun 500 m fra hotellet. Den populære Lambi Beach ligger kun 1500 m herfra. Vi anbefaler Lejligheder Santa Maria til voksne, unge og familier med større børn, der gerne vil bo med alle Kos bys ferieoplevelser lige uden for døren.

Se flere afbudsrejser til Grækenland

Copyright © 2007-2017 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.