Søg afbudsrejser
Afrejsested


Land


Rejsemål

Tidligste afrejsedato


Fleksilibitet


Varighed


Minimum hotelstandard


Kreta, Grækenland

Kreta er den største og sydligste af de græske øer i det ægæiske hav og samtidig europas sydligste landområde. Kreta er i høj grad værdsat af turister fra alle hjørner af verden og er absolut også en af danskernes foretrukne feriesteder. En undersøgelse foretaget et par år tilbage viste at næsten 1/4 af alle danskere som afholdte sommerferie i udlandet, valgte Kreta.

Den naturskønne ø har alt hvad et feriested bør have. Dejlige autentiske feriebyer, kilometerlange sandstrande, og en længere sommerperiode end andre steder i Europa. Landskabet på Kreta er afvekslende, frugtbart, med høje bjergkæder.

Kreta har i dag et indbyggertal på 550.000 og byen Heraklion som ligger på øens nordkyst er med sine 140.000 indbyggere, den største by på Kreta. På Kreta kan du gå på opdagelse i minderne fra Europas ældste højkultur og samtidig byder øen på en fantastik og alsidig natur som altsammen gør øen til et fantastisk rejsemål.

Kreta ligger langt sydpå, og derfor er det mest behageligt at besøge øen i løbet af foråret og efteråret. Om sommeren kan det blive meget varm på Kreta. De fleste mennesker på Kreta bekender sig til den græske - ortodokse kirke. Sproget er græsk, men fordi øen er så langt fra Grækenland, har indbyggerne en meget speciel dialekt. Kreta har det hele: Strande, skjulte landsbyer, byer, høje bjerge, arkæologiske udgravninger, middelalderlige borge, museer og smukke omgivelser.

Det græske køkken
Det græske køkken er let, enkelt og velsmagende. Retter såsom Græsk salat,
grillede sardiner, moussaka serveret med græske kartofler og tzatziki, hvidvin, vand og retsina. Kreta er kendt verden over for sin velsmagende, men også sunde kost. Friske grøntsager, olivenolie og fisk mindsker risikoen for hjertesygdomme og er blandt andet årsagen til at kretenernes gennemsnitslevealder er blandt de højeste i Europa.

Kretas tre største byer.
De større byer på Kreta er: Heraklion, Chania og Rethymno, der alle er et besøg værd. Hvis du skal vælge nogle af de største attraktioner er Knossos et must for turister. Et andet godt tip er at besøge Samaria kløften. Chania Kysten er en stor turist-magnet, og hele kysten er foret med hoteller og restauranter. De fleste kyster på Kreta er for det meste besat af turister. For at opleve det almindelige Kreta bør du søge ind i de indre dele af øen. Her er der meget bjergrigt med den ene dal efter den anden, og overalt er der store oliven plantager. Lej gerne en bil, knallert eller cykel for at udforske øen! Noget, som er virkelig specielt, og er værd at købe på Kreta er deres honning. Vælg en hvilken som helst type honning, der kommer fra timian blomster. Det er udsøgt. Kretas Raki er også et kendt produkt, som mange turister vælger at tage med hjem i kufferteren. Raki er Grækenlands nationaldrik, der består af en klar alkohol med harpiks smag. Nogle gange kan det være meget stærkt.

Kreta''''s historie
Ifølge den mytologi, der er på Kreta om Zeus''? opvækst, fortælles det, at han ofte befandt sig på Kreta, og kong Minos blev anset for at være hans søn. På øen findes mange myter: Det var her Minotauros blev forkastet af Theseus, og det var her Daedalos og Ikaros arbejdede. Kreta var beboet allerede 6.000 år før Kristus af mennesker, som sandsynligvis stammede fra Lilleasien og Afrika. Den mest berømte periode er bronzealderen (2600-1100 f.Kr.) kendt som den minoiske kultur. I løbet af denne tid byggede landets indbyggere paladser; Knossos, Faistos, Zakros og Malia. 1700 f.Kr. blev paladserne ødelagt af et jordskælv, men blev genopbygget. Omkring 1450 f.Kr. blev de nye paladser ødelagt, og der er ikke nogen sikker teori omkring, hvad der bevirkede dette. Måske var det et kæmpe vulkanudbrud på øen Santorini, som var årsagen til ødelæggelsen af Kreta. Måske var det Mykene, som ødelagt den minoiske kultur. Knossos og nogle mindre paladser blev efterfølgende genopbygget.

År 1100 f.Kr. overtog Dorians fra Balkan Kreta og overtog dermed også kontrollen over øen, hvilket betød den endelige afslutning på Minoisk kultur. Med Dorians kom jernalderen med redskaber og våben af jern. 100-tallet f.Kr. erobrede romerne Grækenland, og 69 f.Kr. invaderede romerne Kreta. Kreta kom til at tilhøre den romerske provins Cyrenaika, som også Egypten og andre dele af Nordafrika tilhørte. Hovedstaden i denne provins blev den kretensiske by Gortyna. Du kan finde ruinerne af denne by i den moderne by Agii Dheka. 824 efter Krisuts var det tid til nye erobringer. Så blev det i stedet araberne, der erobrede øen. De byggede herunder et slot i Heraclium, nuværende Heraklion. I 1204 blev Kreta solgt for en lille sum penge til Venedig. Dette skulle have været en vanskelig tid for indbyggerne på Kreta. Venezianerne var hårde og krævede store skatter. Populationen på Kreta gjort mange forsøg på oprør. Men det var først i år 1645, at Kreta kunne slippe af med erobrerne. Derefter erobrede det osmanniske rige Kreta. Da tyrkerne overtog øen ændredes situationen ikke for indbyggerne på øen. Tyrkerne beskattede også indbyggerne på Kreta højt. Desuden forsøgte de at tvinge indbyggerne til at konvertere til islam. Indbyggerne på Kreta, var imidlertid fast besluttede på at forblive kristne. 1898 blev Kreta endelig uafhængigt takket være hjælp fra bl.a. Det Forenede Kongerige. Størstedelen af Kretas befolkning ønskede en union med Grækenland, og en sådan blev indgået den 30. maj 1913.

Heraklion
Heraklion på Kreta er hovedstaden og største by på øen med 120.000 indbyggere. Kun 4 kilometer fra Heraklion er Knossos. Heraklion var i gamle dage kaj til palads i Knossos.

I Heraklion findes et af Europas mest betydningsfulde muséer. Opførelse af Heraklion museet startede i begyndelsen af 1900-tallet og blev afsluttet i 1940. I stueetagen er 13 værelser, der er åbne for offentligheden, der viser elementer fra udgravninger gjort på Kreta. Her finder man blandt andre Kamara, disken fra Festo, og Tire i elfenben. Dobbelt-akser kan findes overalt i museets værelser. Dobbelt-aksen var et helligt symbol på Minoan civilisationen. Her er også mange smukke guld smykker og på øverste etage findes Mino, den smukke fresco. Museet er et besøg værd.

Chania
Chania er den næststørste by på Kreta med omkring 60.000 indbyggere. Chania er en smuk by med den gamle by, som strækker sig fra markedshallen ned til havnen. Det er vidunderligt at spadsere rundt om natten i stræder i den gamle by, og der er meget at shoppe, hvis du finde interesse i det. Der findes også en gade i byen, hvor der forhandles udsøgte lædervarer. Havnen har mange restauranter, hvor det er fremragende at spise middage eller tage ind til den gamle by og nyde et lækkert måltid. Det var i denne havn, at Anthony Quinn''s Zorba dansede i filmen af samme navn. Den gamle markedshal midt i Chania er rar at besøge. Chania, der er placeret langs kysten, har meget dejlige badestrande, og tilbyder en stor mængde destinationer til turister.

Rethymnon
Rethymnon er Kreta''''s tredje største by med omkring 28.000 indbyggere. Byen er bygget på ruinerne af den antikke by Rithymnon. Rethymnon er et ideelt feriested for dem, der ønsker både strand og by. Området omkring Rethymnon har en anden karakter med floder, bjerge, kløfter og huler, som giver store muligheder for naturoplevelser, hvis du bliver træt af at ligge på stranden. Der er også masser at se i Rethymnon.

Fortezza Frourio
Fortezza Frourio er en fæstning bygget i 1500-tallet. På det seneste er der blevet bygget et amphiteater her, som bliver anvendt til koncerter. Du kan også besøge det arkæologiske museum i byen, hvor du kan finde samlinger fra Minoan perioden. På Plati Petrichaki er Arimondi springvandet, der består af et løvehoved, der sprøjter vand. Midt i byen er Nerantzesmoskén. Denne moské bruges bl.a. til koncertsal. Der er mange legender på Kreta og en siger, at Minos var søn af Zeus og en fønisk prinsesse fra Europa. Minos blev gift med Pasifae. Poseidon sendte en tyr, som UNMIS kunne ofre som et tegn på, at Minos var den legitime hersker på tronen, fordi han var sendt af guderne. Men tyren var så smuk, at Minos i stedet ofrede en af sine egne tyre. Dette gjorde Poseidon så vred, at han sørgede for, at Pasifae forelskede sig i den hellige tyr, og hun fødte et barn med tyren: Den menneskelige tyr Minotauros.

Knossos
Det er ikke sikkert, om Knossos var et kongeligt palads eller et helligt område for præster. Hvad vi ved er, at Minoans regerede store dele af Middelhavet, og ting fra Minoans er blevet fundet i Grækenland, Egypten, Tyrkiet og Italien. Det lader til, at de mennesker, der beboede Knossos levede i luksus. De kvinder, der blev malet i Fresco, der dækkede vægge af slottet, bar fantastiske kostumer med armpuffer og meget smukke nederdele. Der var også rindende vand og vand klosets.

Heraklion
Samariakløften er Europas længste slugt. Den er hele 18 km lang og starter ved Omalos Plateau på 1200 meter og stopper ved havet. Hvis du har problemer med varmen på Kreta,eller hvis du har problemer med benene eller fødderne, bør du ikke begive dig ud på denne vandretur. Turen er fantastisk flot, men også utrolig hård at gennemføre. Hele turen tager ca. 5 til 6 timer. Men hvis du føler sig relativ stærk, så giver en tur gennem slugten en fantastisk oplevelse. Der er en meget god vej gennem kløften, og der er også drikkevand og toiletter med jævne mellemrum. I slugten er der mange unikke arter af dyr og planter. Den kretensiske vilde ged er unik. Husk ikke at hente et par planter i slugten. Det er forbudt, da Kreta ønsker at beskytte områdets unikke flora!
Gramvusa Crete
Gramvusa Crete Original © Maria Gerofoti
Gramvusa Crete Crete, Platanias - Sunset (near hotel Geraniotis) Morning at Agia Marina Beach-bar Chania Harbour by Night Kalives Mani, Greece,Griechenland Almirida Beach Georgioupolis Hafen The plant crithmum maritimum and Trahilas beach Walking in sunset -RETHYMNO Church with red roof, Southcoast, Crete, Greece Cretan gorges can also be very green... Erimoupoli Beach Coast line from Kato Zakro Chania - Harbour, Crete The Bay of Matala in Crete, Greece The warterfall in the gorge of Rihtis, Crete, Greece Crete in Greece Ano Moulia ,in Crete Beach scene at dusk in north Crete, Greece Chimney cap, Crete Cretan countryside in Crete Greece Doorway in Crete, Greece Bali a CRA ª te central in Crete, Greece Hotel Creta Royal Süßwasserpool in Greece Rethymno  Grete-Greece-Photo Rethymno....old port in Crete, Greece Rethimnon, Crete. The Venetian harbour in Greece Hydramis Palace in Greece
Photos provided by Panoramio. Photos are under the copyright of their owners.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Grækenland
Grækenland besøges årligt af små 25 millioner turister, og det er et imponerende målestok for et land, der selv kun har 11 millioner indbyggere. De besøgende drages af la...
Andre populære afbudsrejser til Grækenland

Ægina - afbudsrejser til Ægina
Ægina er en ø i Saronic bugten i Grækenland, blot en times sejltur fra Athen. Ægina er først de seneste år kommet på kortet for turister rundt omkring i verden, men har ...

Afandou - afbudsrejser til Afandou
Afandou er en landsby på Rhodos, Grækenland. Byen blev grundlagt dengang piraterne hærgede Middelhavets øer. Byens navn stammer fra ordet "afandos", der på græsk betyder...

Agia Marina - afbudsrejser til Agia Marina
Agia Marina er en hyggelig ferieby på Kreta, der er et sandt paradis for badegæster. De fantastiske sandstrande med krystalklart vand indbyder til utallige oplevelser ...

Athen - afbudsrejser til Athen
Athen, Grækenlands perle, er kendt for sine smukke oldgræske bygninger. Akropolis (Græsk for: "Øvre by") er nok et af verdens mest kendte steder. Mange af d...

Chania - afbudsrejser til Chania
Chania (udtales "hanya") er, med sine ca. 65.000 indbyggere, Kretas næststørste by. Chania er en charmerende blanding af venetiansk og tyrkisk atmosfære. Byen er grundl...

Halkidiki - afbudsrejser til Halkidiki
Halkidiki er en halvø beliggende i det nordøstlige Grækenland - sydøst for landets næststørste by Thessaloniki. Stedet består af de tre små halvøer: Kassandra, Athos og ...

Heraklion - afbudsrejser til Heraklion
Heraklion eller Iraklio er hovedbyen på den største og mest populære græske ø Kreta. Byen har godt 130.000 fastboende, og Heraklion er således også øens største by. Her ...

Kallithea - afbudsrejser til Kallithea
Kallithea er beliggende på østkysten af Rhodos, tæt på både Rhodos by og øens andet store feriemål Faliraki. Kallithea er en meget lille, intim by med blot 450 indbygger...

Kalymnos - afbudsrejser til Kalymnos
Kalymnos er den fjerde største af De Dodekanesiske Øer og beliggende i den sydøstlige del af det græske øhav tæt på den tyrkiske vestkyst. Øen er på størrelse med Læse,...

Karpathos - afbudsrejser til Karpathos
Karpathos er en græsk klippe-ø i middelhavet imellem Kreta og Rhodos. Karpathos er en ca. 50 km lang men smal ø. Her finder du masser af sol, strand, ro og bjergtagende ...

Korfu - afbudsrejser til Korfu
Korfu ligger i det ioniske hav på den vestlige side af grækenlands fastland. Korfu er den nordligste af de 7 ioniske øer og har en størrelse på ca. 640 km2 hvilket svare...

Kos - afbudsrejser til Kos
Kos er en ø på 295 kvkm beliggende i det Ægæiske hav med knap 30.000 indbyggere, hvor flertallet bor i og omkring Kos by.Vejret på Kos er fantastisk med en lang...

Kreta - afbudsrejser til Kreta
Kreta er den største og sydligste af de græske øer i det ægæiske hav og samtidig europas sydligste landområde. Kreta er i høj grad værdsat af turister fra alle hjørner a...

Lefkas - afbudsrejser til Lefkas
Lefkos er en badeby på øen Karpathos, som er en ø i det græske øhav. Øen ligger i Middelhavet mellem de to store øer Kreta og Rhodos. På Lefkos finder du utallige små la...

Lesbos - afbudsrejser til Lesbos
Lesbos er en græsk ferieø beliggende i det nordlige Ægiske Hav på nært hold af Tyrkiet. Øen er indbegrebet af alt, hvad der er græsk, og elsker man Grækenland, er Lesbos...

Naxos - afbudsrejser til Naxos
Naxos er den største ø i ø-gruppen Kykladerne og én af Grækenlands allermest funklende perler. Samtidig er øen - modsat mange andre - ikke overrendt af turister, og det ...

Parga - afbudsrejser til Parga
I modsætning til de fleste andre græske charterferiemål, ligger Parga på fastlandet, nærmeste bestemt på vestkysten sydøst for Korfu. Parga ligger som et smukt amfiteate...

Paros - afbudsrejser til Paros
Paros tilhører øgruppen, Kykladerne, og er således beliggende midt i det græske øhav. Øen er indbegrebet af græsk charme og lokker hvert år tusindvis af turister til sig...

Poros - afbudsrejser til Poros
Poros er en hyggelig lille græsk ø beliggende i den Saroniske Bugt en god times sejlads fra Piræus i Athen. Der er i virkeligheden tale om to små øer, der er forbundet m...

Rethymnon - afbudsrejser til Rethymnon
Rethymnon er med sine 30.000 fastboende den tredjestørste by på Kreta målt på indbyggere. Her er således ikke bare tale om en turistby, men om et sted, hvor man samtidig...

Rhodos - afbudsrejser til Rhodos
Rhodos er den tredie største ø i det græske øhav, og øen er officielt kåret som det solrigeste sted i Europa med over 300 solskinsdage om året. Det er derfor helt forstå...

Samos - afbudsrejser til Samos
Samos er en af de smukkeste øer i Grækenland. Samos er en grøn ø med skove og med mange steder at besøge. Samos ligger kun ca. 1 km fra Tyrkiet og mange turister har ...

Santorini - afbudsrejser til Santorini
Grækenland råder over mange skønne pletter, men Santorini er uden tvivl et af de allersmukkeste steder og frem for alt det perfekte rejsemål, hvis man ønsker at opleve e...

Skiathos - afbudsrejser til Skiathos
Skiathos hører til øgruppen Sporaderne og ligger i det Ægæiske hav, lidt nordøst for Athen. Skiathos har ca. 6000 indbyggere og dækker et areal på 47 kvkm. Skiath...

Skopelos - afbudsrejser til Skopelos
Skopelos ligger i det Ægæiske Hav øst for det græske fastland og er den næststørste af de i alt fire øer, der udgør øgruppen Sporaderne. Skopelos er indbegrebet af alt, ...

Thessaloniki - afbudsrejser til Thessaloniki
Thessaloniki - også kendt som Saloniki - er Grækenlands næststørste by og har længe stået i skyggen af storebror Athen og monumentet, varemærket og turistmagneten Akropo...

Zakynthos - afbudsrejser til Zakynthos
Zakynthos er den sydligste af de ioniske øer og den tredie største af øerne med et indbyggertal på ca. 45.000. Øen dækker et areal på 400 km2 og temperaturerne om som...

Afbudsrejser til Kreta

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
StarTour Sø 31.08 Rethymnon 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Ibiscos

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
3743
Primo Tours Sø 31.08 Platanias 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Jasmin Village M/All

Lækkert lejlighedshotel m/All Inclu...
Flere detaljer
DKK
2998
afbudsrejser
Pool:
Ja
Bar:
Ja
Strand:
150 m
Restaurant:
Ja
AC:
Ja
Centrum:
100 m
Jasmin Village m/All Inclusive 1-vær. lejl. (studio) - (2-3 pers.)

Lækkert lejlighedshotel m/All Inclusive, tæt på stranden og i hjertet af Platanias. Populært og eftertragtet lejlighedskompleks beliggende i hjertet af det super populære Platanias, som byder på et fin udvalg af butikker, restauranter og barer. Jasmin Village er bygget i typisk græsk byggestil med skønne farverige omgivelser. Indbydende palmefyldt have, stor fantastisk solterrasse med imponerende swimmingpool, separat børnepool. Hyggelig og atmosfærefyldt bar og lys og indbydende restaurant, som afgjort er blandt hotellets naturlige mødesteder. Opholdet er med All Inclusive ? dvs alle måltider og frie drikkevarer.  Stedet er flot vedligeholdt og der er pænt og rent overalt. ......
StarTour Sø 31.08 Chania 7 Århus Kun Fly Flybillet
DKK
598
StarTour Sø 31.08 Kreta 7 Århus Fly+Hotel USPEC Uspecificeret rejse
DKK
1198
StarTour Sø 31.08 Gerani 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Creta Su

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
1878
StarTour Sø 31.08 Rethymnon 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Argo

En 3-vær. lejlighed til 4 pers.
DKK
1929
StarTour Sø 31.08 Gerani 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Village - Atlan

En 2-vær. lejlighed til 4 pers.
DKK
1978
StarTour Sø 31.08 Rethymnon 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Ibiscos

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
2243
StarTour Sø 31.08 Gerani 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Kostakis

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
2188
StarTour Sø 31.08 Platanias 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Castle S

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
2208
Primo Tours Sø 31.08 Agia Marina 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Marita A

Tæt ved vandet og med en vidunderli...
Flere detaljer
DKK
2498
afbudsrejser
Pool:
Ja
Bar:
Nej
Strand:
50 m
Restaurant:
Nej
AC:
Ja
Centrum:
200 m
Lejligheder Marita Apts 2-vær. lejl. (2-4 pers.)

Tæt ved vandet og med en vidunderlig have Maritas Apartments er et populært lejlighedshotel, der ligger fantastisk godt direkte på stranden i Agia Marina området. Her er lyst, luftigt og masser af plads at boltre sig på. Den vidunderlige have er kæmpestor, og fyldt med palmer, blomster og skyggefulde oaser. Her er en superflot solterrasse med en fristende swimmingpool og en separat børnepool. I direkte forbindelse med solterrassen ligger den formidable sandstrand, og på stranden ligger også en hyggelig restaurant/bar, som dog ikke hører til hotellet. Denne kan være lukket i ydersæsonen.Beliggenhed Maritas har en attraktiv beliggenhed direkte p......
StarTour Sø 31.08 Chania 7 Ålborg Kun Fly Flybillet
DKK
1998
StarTour Sø 31.08 Gerani 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Creta Su

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
3858
StarTour Sø 31.08 Platanias 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Castle S

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
3418
StarTour Sø 31.08 Rethymnon 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Ibiscos

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
4488
StarTour Sø 31.08 Gerani 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Village ? Atlan

Familierum til 2 pers.
DKK
3903
StarTour Sø 31.08 Chania 7 Kastrup Kun Fly Flybillet
DKK
998
StarTour Sø 31.08 Chania 7 Kastrup Kun Fly Flybillet
DKK
1398
StarTour Sø 31.08 Gerani 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Creta Su

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
3558
StarTour Sø 31.08 Rethymnon 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Ibiscos

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
4288
StarTour Sø 31.08 Rethymnon 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Ibiscos

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
2843
StarTour Sø 31.08 Gerani 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Kostakis

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
2488
StarTour Sø 31.08 Chania 7 Ålborg Kun Fly Flybillet
DKK
1098
StarTour Sø 31.08 Kreta 7 Ålborg Fly+Hotel USPEC Uspecificeret rejse
DKK
1498
StarTour Sø 31.08 Agia Marina 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Atlantic

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
2198
StarTour Sø 31.08 Chania 7 Billund Kun Fly Flybillet
DKK
798
StarTour Sø 31.08 Kreta 7 Billund Fly+Hotel USPEC Uspecificeret rejse
DKK
1198
StarTour Sø 31.08 Platanias 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Castle S

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
2008
StarTour Sø 31.08 Gerani 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Creta Su

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
2078
StarTour Sø 31.08 Gerani 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Kostakis

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
2288
StarTour Sø 31.08 Rethymnon 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Ibiscos

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
2443
StarTour Sø 31.08 Agia Marina 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Iolida V

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
2543
StarTour Sø 31.08 Gerani 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Village ? Atlan

Familierum til 2 pers.
DKK
4603
StarTour Sø 31.08 Agia Marina 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Iolida V

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
2043
Primo Tours Sø 31.08 Platanias 14 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Jasmin Village M/All

Lækkert lejlighedshotel m/All Inclu...
Flere detaljer
DKK
5498
afbudsrejser
Pool:
Ja
Bar:
Ja
Strand:
150 m
Restaurant:
Ja
AC:
Ja
Centrum:
100 m
Jasmin Village m/All Inclusive 1-vær. lejl. (studio) - (2-3 pers.)

Lækkert lejlighedshotel m/All Inclusive, tæt på stranden og i hjertet af Platanias. Populært og eftertragtet lejlighedskompleks beliggende i hjertet af det super populære Platanias, som byder på et fin udvalg af butikker, restauranter og barer. Jasmin Village er bygget i typisk græsk byggestil med skønne farverige omgivelser. Indbydende palmefyldt have, stor fantastisk solterrasse med imponerende swimmingpool, separat børnepool. Hyggelig og atmosfærefyldt bar og lys og indbydende restaurant, som afgjort er blandt hotellets naturlige mødesteder. Opholdet er med All Inclusive ? dvs alle måltider og frie drikkevarer.  Stedet er flot vedligeholdt og der er pænt og rent overalt. ......
LowCostHolidays Ti 02.09 Chania 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Dreamland Apartments

Studio Balcony/Terrace up to 3 pax
Flere detaljer
DKK
2224
afbudsrejser
Dreamland Apartments

De moderne, komfortable Dreamland Apartments ligger i det roligere turistområde Daratso - Agii Apostoli 4 km fra centrum af byen, hvortil der går en bus, og busstoppedesteder ligger lige ved siden af hotellet. Nogle af de bedste strande ligger kun få meter fra hotellet, 200 meter derfra ligger de prisbelønnede strande på Agii Apostoli samt Glaros beach, mens stranden Kalamaki og Chrissi Akti (Golden Beach) ligger hhv. 350 meter og 400 meter fra hotellet.
LowCostHolidays Ti 02.09 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Ekavi Apartments

Studio Sleeps Up To 2 Pax.
Flere detaljer
DKK
2243
afbudsrejser
Ekavi Apartments

Ekavi Apartments og Hotel ligger i resortet Agia Marina, kun 200 meter fra en fin sandstrand og 6,5 km fra Chania by. Der er en swimmingpool for voksne med t eseparat børnebassin samt en poolbar med snacks og en stor have. I Agia Marina er der et stort kystområde, hvor der er mange shoppingsteder, underholdning og serviceydelser, såsom ture, ekskursioner, banker og et posthus. På Ekavi Apartments står det erfarne personale altid klar til at hjælpe på en effektiv og venlig måde, så du kan få opfyldt dine ønsker og behov. Der er også gratis trådløs internetadgang på komplekset. Ekavi Apartments ligger tæt på byen Chania, der er berømt for sine smukke landskaber og mange underholdningssteder samt faciliteter og strande. I byen Chania er der mange historiske attraktioner og steder at besøge, såsom det jødiske kvarter, Firkas-fortet, det venetiske fyrtån, blandt andre. Hvis du kan lide at gå på opdagelse i det omkringliggende område, anbefaler vi et besøg i Falasarna, der ligger v..
LowCostHolidays Ti 02.09 Chania / Crete 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Kato Stalos Beach Ho

Studio Balcony/Terrace up to 3 pax
Flere detaljer
DKK
2252
afbudsrejser
Kato Stalos Beach Hotel

Kato Stalos Beach Hotel er et familievenligt lejlighedshotel, der ligger ud til på stranden i Agia Marina på Kreta. Hotellet består af to lejligheder og 18 studio-lejligheder, som alle har tekøkken, balkon og moderne faciliteter. Stranden ligger kun et stenkast derfra, hvor der tilbydes en bred vifte af fritids- og sportsaktiviteter. Hotellet har havudsigt og er omgivet af palmer og smukke, grønne haver. På hotellet er der et receptionsområde, der har åbent 24 timer i døgnet; restaurant med aircondition; fællesområder; supermarked; sikkerhedsboks; haver samt parasoller til leje. Den smukke sandstrand ligger lige ud foran hotellet, hvilket gør, at gæster nemt kan slentre en tur på stranden. Der er rigeligt med parasoller og solsenge, hvor man kan slappe af og solbade. På stranden er der også et stort udvalg af vandsportsaktiviteter mod betaling. Disse inkluderer dykning; jetski; surfing; vandski; kano; sejlads og vandcykler. Andre kreative aktiviteter i hotellets nærliggende områd..
LowCostHolidays Ti 02.09 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Hotel Pantheon

Twin/Double Room
Flere detaljer
DKK
2547
afbudsrejser
Hotel Pantheon

Hotel Pantheon er et trestjernet kompleks på øens nordkyst, og hotellet ligger i udkanten af Atsipopoulo i den stille og fredelige landsby Violi Charaki. Det ligger på en bakke med en utrolig udsigt ud over havet ved Kreta, byen Rethymnon og den venetianske borg Fortezza. Den nærmeste sandstrand, Koube, ligger ca. 3 kilometer væk, og Atsipopoulos centrum ligger omkring 600 meter væk. Hotel Pantheon ligger ca. 3 kilometer fra byen Rethymnons centrum og 600 meter fra Atsipopoulos centrum, hvor der er mange restauranter og traditionelle taverner. Der er 100 meter i gåafstand til caféer, minimarked og lokale butikker. Hotellet ligger 100 meter fra et apotek og 200 meter fra et supermarked. Hotellet har transferservice til og fra hotellet til Rethymnon, hvor du finder masser af strande, restauranter, barer, pubs, natklubber, butikker, ekskursioner og vandsport. Gæster på Hotel Pantheon indkvarteres i komfortable og rummelige værelser med egen møbleret terrasse og rigtig gode servicer..
LowCostHolidays To 04.09 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Antilia Apartments

1 Bedroom Apt Bal/Terrace 3 Pax
Flere detaljer
DKK
2390
afbudsrejser
Antilia Apartments

Med en beliggenhed på en bjergskråning og udsigt over Det Ægæiske Hav er Antilia Apartments en skøn feriedestination på den græske ø. Herfra er der kun en lille gåtur til stranden samt den maleriske by Falasarna.
LowCostHolidays To 04.09 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Hotel Pantheon

Twin/Double Room
Flere detaljer
DKK
2459
afbudsrejser
Hotel Pantheon

Hotel Pantheon er et trestjernet kompleks på øens nordkyst, og hotellet ligger i udkanten af Atsipopoulo i den stille og fredelige landsby Violi Charaki. Det ligger på en bakke med en utrolig udsigt ud over havet ved Kreta, byen Rethymnon og den venetianske borg Fortezza. Den nærmeste sandstrand, Koube, ligger ca. 3 kilometer væk, og Atsipopoulos centrum ligger omkring 600 meter væk. Hotel Pantheon ligger ca. 3 kilometer fra byen Rethymnons centrum og 600 meter fra Atsipopoulos centrum, hvor der er mange restauranter og traditionelle taverner. Der er 100 meter i gåafstand til caféer, minimarked og lokale butikker. Hotellet ligger 100 meter fra et apotek og 200 meter fra et supermarked. Hotellet har transferservice til og fra hotellet til Rethymnon, hvor du finder masser af strande, restauranter, barer, pubs, natklubber, butikker, ekskursioner og vandsport. Gæster på Hotel Pantheon indkvarteres i komfortable og rummelige værelser med egen møbleret terrasse og rigtig gode servicer..
LowCostHolidays To 04.09 Chania / Crete 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Kato Stalos Beach Ho

Studio Balcony/Terrace up to 3 pax
Flere detaljer
DKK
2178
afbudsrejser
Kato Stalos Beach Hotel

Kato Stalos Beach Hotel er et familievenligt lejlighedshotel, der ligger ud til på stranden i Agia Marina på Kreta. Hotellet består af to lejligheder og 18 studio-lejligheder, som alle har tekøkken, balkon og moderne faciliteter. Stranden ligger kun et stenkast derfra, hvor der tilbydes en bred vifte af fritids- og sportsaktiviteter. Hotellet har havudsigt og er omgivet af palmer og smukke, grønne haver. På hotellet er der et receptionsområde, der har åbent 24 timer i døgnet; restaurant med aircondition; fællesområder; supermarked; sikkerhedsboks; haver samt parasoller til leje. Den smukke sandstrand ligger lige ud foran hotellet, hvilket gør, at gæster nemt kan slentre en tur på stranden. Der er rigeligt med parasoller og solsenge, hvor man kan slappe af og solbade. På stranden er der også et stort udvalg af vandsportsaktiviteter mod betaling. Disse inkluderer dykning; jetski; surfing; vandski; kano; sejlads og vandcykler. Andre kreative aktiviteter i hotellets nærliggende områd..
LowCostHolidays To 04.09 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Radamanthys Apartmen

1 Bedroom Apt Bal/Terrace 4 Pax
Flere detaljer
DKK
2068
afbudsrejser
Radamanthys Apartments

Radamanthys Apartments ligger i området Sfakaki i Rethymnon og er et helt ideelt sted at slappe af på en dejlig ferie. Der er kun 600 meter til nærmeste strand og 10 kilometer til Rethymnon centrum. Lejlighederne ligger godt med kun 600 meter til nærmeste supermarked og ca. 4 kilometer fra Adele/Patanias. Disse beskedne men moderne 3-stjernede lejligheder har en vidunderlig familievenlig atmosfære med mange studio-lejligheder og 1-værelseslejligheder med selvforplejningsfaciliteter, som passer perfekt til par og familier. Derudover er der masser af andre faciliteter, som hjælper dig med at slappe af såsom en attraktiv pool og solterrasser. Har du brug for en pause fra solen, er der ved receptionen et komfortabelt loungeområde med tv, og ønsker du en hurtig bid mad eller en forfriskende drink, kan du besøge poolbaren. *BEMÆRK: Pga. den stejle beliggenhed, er hotellet ikke egnet til gæster med gangbesvær.*
LowCostHolidays To 04.09 Chania 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Dreamland Apartments

Studio Balcony/Terrace up to 3 pax
Flere detaljer
DKK
2151
afbudsrejser
Dreamland Apartments

De moderne, komfortable Dreamland Apartments ligger i det roligere turistområde Daratso - Agii Apostoli 4 km fra centrum af byen, hvortil der går en bus, og busstoppedesteder ligger lige ved siden af hotellet. Nogle af de bedste strande ligger kun få meter fra hotellet, 200 meter derfra ligger de prisbelønnede strande på Agii Apostoli samt Glaros beach, mens stranden Kalamaki og Chrissi Akti (Golden Beach) ligger hhv. 350 meter og 400 meter fra hotellet.
LowCostHolidays To 04.09 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Ekavi Apartments

Studio Sleeps Up To 2 Pax.
Flere detaljer
DKK
2174
afbudsrejser
Ekavi Apartments

Ekavi Apartments og Hotel ligger i resortet Agia Marina, kun 200 meter fra en fin sandstrand og 6,5 km fra Chania by. Der er en swimmingpool for voksne med t eseparat børnebassin samt en poolbar med snacks og en stor have. I Agia Marina er der et stort kystområde, hvor der er mange shoppingsteder, underholdning og serviceydelser, såsom ture, ekskursioner, banker og et posthus. På Ekavi Apartments står det erfarne personale altid klar til at hjælpe på en effektiv og venlig måde, så du kan få opfyldt dine ønsker og behov. Der er også gratis trådløs internetadgang på komplekset. Ekavi Apartments ligger tæt på byen Chania, der er berømt for sine smukke landskaber og mange underholdningssteder samt faciliteter og strande. I byen Chania er der mange historiske attraktioner og steder at besøge, såsom det jødiske kvarter, Firkas-fortet, det venetiske fyrtån, blandt andre. Hvis du kan lide at gå på opdagelse i det omkringliggende område, anbefaler vi et besøg i Falasarna, der ligger v..
Spies To 04.09 Det Østlige Kreta 7 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
1599
Spies To 04.09 Det Østlige Kreta 7 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
1599
Spies To 04.09 Hersonissos 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Thalia

DKK
1899
Spies To 04.09 Makrigialos 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Sunwing Makrigialos

DKK
2899
Spies To 04.09 Makrigialos 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Sunwing Makrigialos

DKK
2499
Spies To 04.09 Hersonissos 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Elina Apartments

DKK
2099
Spies To 04.09 Hersonissos 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Elina Apartments

DKK
2899
Spies To 04.09 Det Østlige Kreta 7 Kastrup Kun Fly Flybillet Tur-Retur
DKK
999
Spies To 04.09 Det Østlige Kreta 7 Billund Kun Fly Flybillet Tur-Retur
DKK
999
Apollo Fr 05.09 Rethymnon 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Alkyon Park Village

DKK
2948
Apollo Fr 05.09 Kato Stalos/Kalamaki 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Cleopatra

DKK
2848
Århuscharter Fr 05.09 Kreta 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Akasti - Hyggeligt

Dobbeltværelse inkl. 1/4 pension
Flere detaljer
DKK
3598
afbudsrejser
Pool:
ja
Strand:
250 m
Restaurant:
ja
Centrum:
5 km (Chania)
Akasti - hyggeligt

Akasti er et hyggeligt lejlighedshotel i Kalamaki med et dejligt poolområde, hvor der er liggestole og parasoller. Værten på hotellet, Tassos, er ofte at finde i hotellets restaurant, hvor måltiderne
Århuscharter Fr 05.09 Kreta 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Golden Beach - Havud

1-vær. lejl.
Flere detaljer
DKK
3998
afbudsrejser
Pool:
Ja
Strand:
400 m
Restaurant:
Nej
Centrum:
4 km (Chania)
Golden Beach - havudsigt (tilkøb)

Pænt og populært lejlighedshotel, som mange Århus Charter gæster vender tilbage til. Fra hotellet er der en fantastisk udsigt ud over havet og Chania by. Omkring det dejlige poolområde på hotellet ops
Århuscharter Fr 05.09 Kreta 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Nana - Græsk Stemnin

1-vær. lejl.
Flere detaljer
DKK
4398
afbudsrejser
Pool:
Ja
Strand:
300 m
Restaurant:
Nej
Centrum:
5 km (Chania)
Nana - Græsk stemning

Hotel Nana er Århus Charters populære lejlighedshotel, hvor ejeren af samme navn selv står for den daglige drift af stedet og ligeledes selv bor her. År efter år har vi gæster, der vender tilbage hert
Sun Tours Fr 05.09 Kato Stalos 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Creta Palm Resort

Studiolejlighed m. All Incluisve 2-...
DKK
5523
Sun Tours Fr 05.09 Kato Stalos 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Creta Palm Resort

Studiolejlighed m. halvpension 2-3 ...
DKK
4723
Sun Tours Fr 05.09 Platanias 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Sunrise Village

2 vær. lejlighed i 2 etager m. All ...
DKK
3923
Sun Tours Fr 05.09 Kun Fly T/R Chania 7 Billund Kun Fly
afbudsrejser
Kun Fly T/R Chania

Kun fly tur/retur Billund
DKK
1998
Sun Tours Fr 05.09 Platanias 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Sunrise Village

2 vær. lejlighed i 2 etager 2-4 per...
DKK
3998
Sun Tours Fr 05.09 Agia Marina 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Santa Marina Beach

Værelse 2-3 pers. m. All Inclusive
DKK
5598
Sun Tours Fr 05.09 Agia Marina 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Santa Marina Beach

Værelse med havudsigt og All Inclus...
DKK
5898
Sun Tours Fr 05.09 Kun Fly T/R Chania 7 Århus Kun Fly Kun Fly T/R Chania

Kun fly tur/retur Tirstrup
DKK
1923
Sun Tours Fr 05.09 Kato Stalos 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Creta Palm Resort

Studiolejlighed m. All Incluisve 2-...
DKK
5598
Sun Tours Fr 05.09 Kato Stalos 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Creta Palm Resort

Studiolejlighed m. halvpension 2-3 ...
DKK
4798
Sun Tours Fr 05.09 Kun Fly T/R Chania 7 Kastrup Kun Fly
afbudsrejser
Kun Fly T/R Chania

Kun fly t/r fra Kastrup
DKK
2098
Sun Tours Fr 05.09 Platanias 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Sunrise Village

2-vær. lejlighed m. All Inclusive 2...
DKK
4598
Århuscharter Fr 05.09 Kreta 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Parianna - Inkl. Hav

2-vær. lejl. med havudsigt
Flere detaljer
DKK
3398
afbudsrejser
Pool:
Nej
Strand:
400 m
Restaurant:
Nej
Centrum:
400 m
Parianna - inkl. havudsigt

Parianna er for dig, som vægter en fantastisk beliggenhed frem for flotte faciliteter. Med havet som nabo og direkte udsigt ud over havet mod Akrotirihalvøen får du ikke bedre beliggenhed. Det hyggeli
Sun Tours Fr 05.09 Agia Marina 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Santa Marina Beach

Værelse 2-3 pers. m. All Inclusive
DKK
5598
Sun Tours Fr 05.09 Kato Stalos 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Creta Palm Resort

Studiolejlighed m. halvpension 2-3 ...
DKK
4398
Sun Tours Fr 05.09 Kato Stalos 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Creta Palm Resort

Studiolejlighed m. All Incluisve 2-...
DKK
4998
Falk Lauritsen Fr 05.09 Kreta 7 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
2048
Apollo Fr 05.09 Agii Apostoli & Nea Chora 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Stellina Village

DKK
3548
Apollo Fr 05.09 Kreta 7 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
2048
Bravo Tours Fr 05.09 Kreta/Chania 7 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
2798
Bravo Tours Fr 05.09 Kreta/Chania 7 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
2298
Bravo Tours Fr 05.09 Kreta/Chania 14 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
3498
Apollo Lø 06.09 Rethymnon 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Alkyon Park Village

DKK
1798
Falk Lauritsen Lø 06.09 Kreta 7 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
1198
Falk Lauritsen Lø 06.09 Chania 7 Ålborg Kun Fly Kun Fly
DKK
1698
Falk Lauritsen Lø 06.09 Kreta 7 Ålborg Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
1898
Falk Lauritsen Lø 06.09 Agii Apostoli 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Dreamland

DKK
1998
Falk Lauritsen Lø 06.09 Chania 7 Billund Kun Fly Kun Fly
DKK
998
StarTour Lø 06.09 Platanias 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Atlantic

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
3998
Apollo Lø 06.09 Chania 7 Billund Kun Fly Kun Fly
DKK
998
Falk Lauritsen Lø 06.09 Rethymnon 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Rethymno Mare Resort

DKK
5053
Spies Lø 06.09 Det Vestlige Kreta 7 Kastrup Kun Fly Flybillet Tur-Retur
DKK
2199
Spies Lø 06.09 Det Vestlige Kreta 7 Ålborg Kun Fly Flybillet Tur-Retur
Obs! Kun 3 plads(er) tilbage!
DKK
2999
Spies Lø 06.09 Det Vestlige Kreta 7 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
2599
Spies Lø 06.09 Det Vestlige Kreta 7 Ålborg Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
Obs! Kun 3 plads(er) tilbage!
DKK
3499
Apollo Lø 06.09 Rethymnon 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Alkyon Park Village

DKK
2948
Apollo Lø 06.09 Agii Apostoli & Nea Chora 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Dreamland

DKK
2548
Apollo Lø 06.09 Kreta 7 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
2248
Falk Lauritsen Lø 06.09 Platanias 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Louis Creta Princess

DKK
5188
StarTour Lø 06.09 Gerani 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Creta Su

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
3828
Apollo Lø 06.09 Georgiopolis 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Irida

DKK
2498
Spies Lø 06.09 Chaniakysten, Gerani 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Proimos Apartments

DKK
2199
Spies Lø 06.09 Det Vestlige Kreta 7 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
1899
Apollo Lø 06.09 Kreta 7 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
1198
Spies Lø 06.09 Det Vestlige Kreta 7 Billund Kun Fly Flybillet Tur-Retur
DKK
1499
Apollo Lø 06.09 Georgiopolis 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Nostalgie

DKK
2748
Falk Lauritsen Lø 06.09 Agii Apostoli 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Dreamland

DKK
2348
Falk Lauritsen Lø 06.09 Kreta 7 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
2248
StarTour Lø 06.09 Gerani 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Village - Atlan

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
4058
StarTour Lø 06.09 Chania 7 Billund Kun Fly Flybillet
DKK
1998
StarTour Lø 06.09 Platanias 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Marika S

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
3698
Falk Lauritsen Lø 06.09 Platanias 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Jasmine Village

DKK
4798
Falk Lauritsen Lø 06.09 Platanias 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Jasmine Village

DKK
3998
Spies Lø 06.09 Chaniakysten, Gerani 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Proimos Apartments

DKK
2899
Spies Lø 06.09 Kato Stalos & Kalamaki 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Sandy Suites

DKK
3799
Apollo Lø 06.09 Georgiopolis 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Andys Holidays

DKK
2348
Falk Lauritsen Lø 06.09 Kreta 14 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
3498
Falk Lauritsen Lø 06.09 Chania 14 Billund Kun Fly Kun Fly
DKK
2498
Apollo Lø 06.09 Chania 14 Billund Kun Fly Kun Fly
DKK
2498
Apollo Lø 06.09 Kreta 14 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
3498
Apollo Lø 06.09 Rethymnon 14 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Alkyon Park Village

DKK
3998
Falk Lauritsen Lø 06.09 Chania 14 Ålborg Kun Fly Kun Fly
DKK
2998
Falk Lauritsen Lø 06.09 Kreta 14 Ålborg Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
4298
EasyTours Sø 07.09 Agia Marina 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Primo Ac

2-vær. lejl. (2-3 pers.) - skrå hav...
Flere detaljer
DKK
3298
afbudsrejser
Pool:
Ja
Strand:
300 m
Børnepool:
Ja
Lejligheder Primo Achilles Paradise

Ach.Paradise u. pension . Hyggeligt og meget populært lejlighedshotel med faciliteter og forlystelser i gåafstan...
StarTour Sø 07.09 Chania 7 Billund Kun Fly Flybillet
DKK
2298
StarTour Sø 07.09 Rethymnon 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Ibiscos

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
3698
StarTour Sø 07.09 Platanias 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Atlantic

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
4298
StarTour Sø 07.09 Gerani 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Village ? Atlan

Familierum til 2 pers.
DKK
5303
StarTour Sø 07.09 Platanias 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Castle S

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
3708
StarTour Sø 07.09 Chania 7 Kastrup Kun Fly Flybillet
DKK
1898
StarTour Sø 07.09 Rethymnon 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Ibiscos

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
2998
StarTour Sø 07.09 Platanias 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Atlantic

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
4598
StarTour Sø 07.09 Platanias 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Atlantic

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
4448
EasyTours Sø 07.09 Platanias /Maleme 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Jasmin Village M/All

1-vær. lejl. (studio) - (2-3 pers.)
Flere detaljer
DKK
4398
afbudsrejser
Pool:
Ja
Strand:
150 m
Børnepool:
Ja
Jasmin Village m/All Inclusive

Jasmin Village m/All Inklusive...
LowCostHolidays Sø 07.09 Chania 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Dreamland Apartments

Studio Balcony/Terrace up to 3 pax
Flere detaljer
DKK
2252
afbudsrejser
Dreamland Apartments

De moderne, komfortable Dreamland Apartments ligger i det roligere turistområde Daratso - Agii Apostoli 4 km fra centrum af byen, hvortil der går en bus, og busstoppedesteder ligger lige ved siden af hotellet. Nogle af de bedste strande ligger kun få meter fra hotellet, 200 meter derfra ligger de prisbelønnede strande på Agii Apostoli samt Glaros beach, mens stranden Kalamaki og Chrissi Akti (Golden Beach) ligger hhv. 350 meter og 400 meter fra hotellet.
LowCostHolidays Sø 07.09 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Radamanthys Apartmen

1 Bedroom Apt Bal/Terrace 4 Pax
Flere detaljer
DKK
2201
afbudsrejser
Radamanthys Apartments

Radamanthys Apartments ligger i området Sfakaki i Rethymnon og er et helt ideelt sted at slappe af på en dejlig ferie. Der er kun 600 meter til nærmeste strand og 10 kilometer til Rethymnon centrum. Lejlighederne ligger godt med kun 600 meter til nærmeste supermarked og ca. 4 kilometer fra Adele/Patanias. Disse beskedne men moderne 3-stjernede lejligheder har en vidunderlig familievenlig atmosfære med mange studio-lejligheder og 1-værelseslejligheder med selvforplejningsfaciliteter, som passer perfekt til par og familier. Derudover er der masser af andre faciliteter, som hjælper dig med at slappe af såsom en attraktiv pool og solterrasser. Har du brug for en pause fra solen, er der ved receptionen et komfortabelt loungeområde med tv, og ønsker du en hurtig bid mad eller en forfriskende drink, kan du besøge poolbaren. *BEMÆRK: Pga. den stejle beliggenhed, er hotellet ikke egnet til gæster med gangbesvær.*
Primo Tours Sø 07.09 Agia Marina 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Primo Ac

Et populært hotel med en rolig beli...
Flere detaljer
DKK
2998
afbudsrejser
Pool:
Ja
Bar:
Ja
Strand:
300 m
Restaurant:
Ja
AC:
Ja
Centrum:
500 m
Lejligheder Primo Achilles Paradise 2-vær. lejl. (2-3 pers.) - skrå havudsigt

Et populært hotel med en rolig beliggenhed Populært, hyggeligt og meget charmerende lejlighedshotel, med alle faciliteter og seværdigheder i kort gåafstand fra komplekset. Den dejlige solterrasse er det naturlige mødested for gæsterne. Der findes en indbydende swimmingpool, og en separat børnepool. Pool/snackbaren er beliggende i forbindelse med poolområdet, dog vil baren være lukket om torsdagen. Der er en mindre reception og et opholdsrum med sofaarrangement. Stedet er bygget i den typiske græske byggestil med flere niveauer, og derfor varierer udsigten fra de enkelte lejligheder. Grundet byggestilen indeholder hotellet også flere trappeafsnit, og hotellet anbefales derfor ikke......
LowCostHolidays Sø 07.09 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Ekavi Apartments

Studio Sleeps Up To 2 Pax.
Flere detaljer
DKK
2302
afbudsrejser
Ekavi Apartments

Ekavi Apartments og Hotel ligger i resortet Agia Marina, kun 200 meter fra en fin sandstrand og 6,5 km fra Chania by. Der er en swimmingpool for voksne med t eseparat børnebassin samt en poolbar med snacks og en stor have. I Agia Marina er der et stort kystområde, hvor der er mange shoppingsteder, underholdning og serviceydelser, såsom ture, ekskursioner, banker og et posthus. På Ekavi Apartments står det erfarne personale altid klar til at hjælpe på en effektiv og venlig måde, så du kan få opfyldt dine ønsker og behov. Der er også gratis trådløs internetadgang på komplekset. Ekavi Apartments ligger tæt på byen Chania, der er berømt for sine smukke landskaber og mange underholdningssteder samt faciliteter og strande. I byen Chania er der mange historiske attraktioner og steder at besøge, såsom det jødiske kvarter, Firkas-fortet, det venetiske fyrtån, blandt andre. Hvis du kan lide at gå på opdagelse i det omkringliggende område, anbefaler vi et besøg i Falasarna, der ligger v..
LowCostHolidays Sø 07.09 Chania / Crete 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Kato Stalos Beach Ho

Studio Balcony/Terrace up to 3 pax
Flere detaljer
DKK
2312
afbudsrejser
Kato Stalos Beach Hotel

Kato Stalos Beach Hotel er et familievenligt lejlighedshotel, der ligger ud til på stranden i Agia Marina på Kreta. Hotellet består af to lejligheder og 18 studio-lejligheder, som alle har tekøkken, balkon og moderne faciliteter. Stranden ligger kun et stenkast derfra, hvor der tilbydes en bred vifte af fritids- og sportsaktiviteter. Hotellet har havudsigt og er omgivet af palmer og smukke, grønne haver. På hotellet er der et receptionsområde, der har åbent 24 timer i døgnet; restaurant med aircondition; fællesområder; supermarked; sikkerhedsboks; haver samt parasoller til leje. Den smukke sandstrand ligger lige ud foran hotellet, hvilket gør, at gæster nemt kan slentre en tur på stranden. Der er rigeligt med parasoller og solsenge, hvor man kan slappe af og solbade. På stranden er der også et stort udvalg af vandsportsaktiviteter mod betaling. Disse inkluderer dykning; jetski; surfing; vandski; kano; sejlads og vandcykler. Andre kreative aktiviteter i hotellets nærliggende områd..
Primo Tours Sø 07.09 Platanias 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Jasmin Village M/All

Lækkert lejlighedshotel m/All Inclu...
Flere detaljer
DKK
3998
afbudsrejser
Pool:
Ja
Bar:
Ja
Strand:
150 m
Restaurant:
Ja
AC:
Ja
Centrum:
100 m
Jasmin Village m/All Inclusive 1-vær. lejl. (studio) - (2-3 pers.)

Lækkert lejlighedshotel m/All Inclusive, tæt på stranden og i hjertet af Platanias. Populært og eftertragtet lejlighedskompleks beliggende i hjertet af det super populære Platanias, som byder på et fin udvalg af butikker, restauranter og barer. Jasmin Village er bygget i typisk græsk byggestil med skønne farverige omgivelser. Indbydende palmefyldt have, stor fantastisk solterrasse med imponerende swimmingpool, separat børnepool. Hyggelig og atmosfærefyldt bar og lys og indbydende restaurant, som afgjort er blandt hotellets naturlige mødesteder. Opholdet er med All Inclusive ? dvs alle måltider og frie drikkevarer.  Stedet er flot vedligeholdt og der er pænt og rent overalt. ......
LowCostHolidays Sø 07.09 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Antilia Apartments

1 Bedroom Apt Bal/Terrace 3 Pax
Flere detaljer
DKK
2551
afbudsrejser
Antilia Apartments

Med en beliggenhed på en bjergskråning og udsigt over Det Ægæiske Hav er Antilia Apartments en skøn feriedestination på den græske ø. Herfra er der kun en lille gåtur til stranden samt den maleriske by Falasarna.
LowCostHolidays Sø 07.09 Chania 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Nontas Apartments

Studio Balcony/Terrace up to 3 pax
Flere detaljer
DKK
2551
afbudsrejser
Nontas Apartments

Dette moderne kompleks ligger i det roligere turistområde Daratso - Agii Apostoli 4 km fra centrum af byen, hvortil der går en bus, og busstoppedesteder ligger lige ved siden af hotellet. Nogle af de bedste strande ligger kun få meter fra hotellet, 200 meter derfra ligger de prisbelønnede strande på Agii Apostoli samt Glaros beach, mens stranden Kalamaki og Chrissi Akti (Golden Beach) ligger hhv. 350 meter og 400 meter fra Nontas Apartments.
Primo Tours Sø 07.09 Platanias 14 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Jasmin Village M/All

Lækkert lejlighedshotel m/All Inclu...
Flere detaljer
DKK
5998
afbudsrejser
Pool:
Ja
Bar:
Ja
Strand:
150 m
Restaurant:
Ja
AC:
Ja
Centrum:
100 m
Jasmin Village m/All Inclusive 1-vær. lejl. (studio) - (2-3 pers.)

Lækkert lejlighedshotel m/All Inclusive, tæt på stranden og i hjertet af Platanias. Populært og eftertragtet lejlighedskompleks beliggende i hjertet af det super populære Platanias, som byder på et fin udvalg af butikker, restauranter og barer. Jasmin Village er bygget i typisk græsk byggestil med skønne farverige omgivelser. Indbydende palmefyldt have, stor fantastisk solterrasse med imponerende swimmingpool, separat børnepool. Hyggelig og atmosfærefyldt bar og lys og indbydende restaurant, som afgjort er blandt hotellets naturlige mødesteder. Opholdet er med All Inclusive ? dvs alle måltider og frie drikkevarer.  Stedet er flot vedligeholdt og der er pænt og rent overalt. ......
Primo Tours Sø 07.09 Agia Marina 14 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Primo Ac

Et populært hotel med en rolig beli...
Flere detaljer
DKK
3798
afbudsrejser
Pool:
Ja
Bar:
Ja
Strand:
300 m
Restaurant:
Ja
AC:
Ja
Centrum:
500 m
Lejligheder Primo Achilles Paradise 2-vær. lejl. (2-3 pers.) - skrå havudsigt

Et populært hotel med en rolig beliggenhed Populært, hyggeligt og meget charmerende lejlighedshotel, med alle faciliteter og seværdigheder i kort gåafstand fra komplekset. Den dejlige solterrasse er det naturlige mødested for gæsterne. Der findes en indbydende swimmingpool, og en separat børnepool. Pool/snackbaren er beliggende i forbindelse med poolområdet, dog vil baren være lukket om torsdagen. Der er en mindre reception og et opholdsrum med sofaarrangement. Stedet er bygget i den typiske græske byggestil med flere niveauer, og derfor varierer udsigten fra de enkelte lejligheder. Grundet byggestilen indeholder hotellet også flere trappeafsnit, og hotellet anbefales derfor ikke......
LowCostHolidays Ti 09.09 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Ekavi Apartments

Studio Sleeps Up To 2 Pax.
Flere detaljer
DKK
2040
afbudsrejser
Ekavi Apartments

Ekavi Apartments og Hotel ligger i resortet Agia Marina, kun 200 meter fra en fin sandstrand og 6,5 km fra Chania by. Der er en swimmingpool for voksne med t eseparat børnebassin samt en poolbar med snacks og en stor have. I Agia Marina er der et stort kystområde, hvor der er mange shoppingsteder, underholdning og serviceydelser, såsom ture, ekskursioner, banker og et posthus. På Ekavi Apartments står det erfarne personale altid klar til at hjælpe på en effektiv og venlig måde, så du kan få opfyldt dine ønsker og behov. Der er også gratis trådløs internetadgang på komplekset. Ekavi Apartments ligger tæt på byen Chania, der er berømt for sine smukke landskaber og mange underholdningssteder samt faciliteter og strande. I byen Chania er der mange historiske attraktioner og steder at besøge, såsom det jødiske kvarter, Firkas-fortet, det venetiske fyrtån, blandt andre. Hvis du kan lide at gå på opdagelse i det omkringliggende område, anbefaler vi et besøg i Falasarna, der ligger v..
LowCostHolidays Ti 09.09 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Palladion Hotel

Twin Room Balcony Terrace
Flere detaljer
DKK
2077
afbudsrejser
Palladion Hotel

Palladion Hotel ligger i sine egne smukke haver og kan give dig en dejlig velkomst til øen Kreta. Den skønne sandstrand ligger kun 150 meter væk, og hotellet har en udendørs pool, hvor du kan tage en dukkert eller nyde solen. Palladions restaurant serverer morgenbuffet og et aftensmåltid, mens pool/cocktailbaren og terrassen er det perfekte sted at slappe af med en forfriskende drink. Rethymnon centrum ligger ca. 5 kilometer væk, og der er kun fem til ti minutter at gå til den smukke, gamle bydel, hvor du også vil finde forskellige butikker, barer og restauranter. Byen har sit eget marked og et livligt nattemiljø. Dobbeltværelserne på Palladion Hotel er fra 1997 og har alle hav- eller bjergudsigt.
LowCostHolidays Ti 09.09 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Antilia Apartments

1 Bedroom Apt Bal/Terrace 3 Pax
Flere detaljer
DKK
2243
afbudsrejser
Antilia Apartments

Med en beliggenhed på en bjergskråning og udsigt over Det Ægæiske Hav er Antilia Apartments en skøn feriedestination på den græske ø. Herfra er der kun en lille gåtur til stranden samt den maleriske by Falasarna.
LowCostHolidays Ti 09.09 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Fereniki Holiday Res

Twin/Double Balcony or Terrace
Flere detaljer
DKK
2261
afbudsrejser
Fereniki Holiday Resort & Spa

Fereniki Holiday Resort & Spa ligger direkte på stranden på grænsen til byen Georgioupolis på Kreta. Centrum og et utal af butikker, spisesteder og barer ligger 300 meter derfra. Gæster, der ønsker at opleve mere af øen på deres ferie på Kreta, kan tage en bus, der stopper mindre end 1 km fra byen, hver halve time, til Rethymnon, Chania og mange af de populære, lokale byer og strande. Fereniki Holiday Resort består af seks forskellige bygninger, adskilt af terrasser, haver og områder med swimmingpool. Resortet ligger som en hestesko med åbning mod stranden, og her vil du finde den største swimmingpool og spisested/hovedrestaurant. Alle værelser har en-suite faciliteter samt en balkon eller terrasse med udsigt mod bjergene, halv eller hel havudsigt. Lige over for hovedbygningen vil du finde den nyligt åbne Fereniki Spa, der tilbyder en oase med et roligt og dygtigt personale og et udvalg af personlige behandlinger specielt beregnet til krop og sjæl.
LowCostHolidays Ti 09.09 Chania 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Dreamland Apartments

Studio Balcony/Terrace up to 3 pax
Flere detaljer
DKK
1929
afbudsrejser
Dreamland Apartments

De moderne, komfortable Dreamland Apartments ligger i det roligere turistområde Daratso - Agii Apostoli 4 km fra centrum af byen, hvortil der går en bus, og busstoppedesteder ligger lige ved siden af hotellet. Nogle af de bedste strande ligger kun få meter fra hotellet, 200 meter derfra ligger de prisbelønnede strande på Agii Apostoli samt Glaros beach, mens stranden Kalamaki og Chrissi Akti (Golden Beach) ligger hhv. 350 meter og 400 meter fra hotellet.
LowCostHolidays Ti 09.09 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Hotel Pantheon

Twin/Double Room
Flere detaljer
DKK
2298
afbudsrejser
Hotel Pantheon

Hotel Pantheon er et trestjernet kompleks på øens nordkyst, og hotellet ligger i udkanten af Atsipopoulo i den stille og fredelige landsby Violi Charaki. Det ligger på en bakke med en utrolig udsigt ud over havet ved Kreta, byen Rethymnon og den venetianske borg Fortezza. Den nærmeste sandstrand, Koube, ligger ca. 3 kilometer væk, og Atsipopoulos centrum ligger omkring 600 meter væk. Hotel Pantheon ligger ca. 3 kilometer fra byen Rethymnons centrum og 600 meter fra Atsipopoulos centrum, hvor der er mange restauranter og traditionelle taverner. Der er 100 meter i gåafstand til caféer, minimarked og lokale butikker. Hotellet ligger 100 meter fra et apotek og 200 meter fra et supermarked. Hotellet har transferservice til og fra hotellet til Rethymnon, hvor du finder masser af strande, restauranter, barer, pubs, natklubber, butikker, ekskursioner og vandsport. Gæster på Hotel Pantheon indkvarteres i komfortable og rummelige værelser med egen møbleret terrasse og rigtig gode servicer..
LowCostHolidays Ti 09.09 Chania 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Nontas Apartments

Studio Balcony/Terrace up to 3 pax
Flere detaljer
DKK
2178
afbudsrejser
Nontas Apartments

Dette moderne kompleks ligger i det roligere turistområde Daratso - Agii Apostoli 4 km fra centrum af byen, hvortil der går en bus, og busstoppedesteder ligger lige ved siden af hotellet. Nogle af de bedste strande ligger kun få meter fra hotellet, 200 meter derfra ligger de prisbelønnede strande på Agii Apostoli samt Glaros beach, mens stranden Kalamaki og Chrissi Akti (Golden Beach) ligger hhv. 350 meter og 400 meter fra Nontas Apartments.
LowCostHolidays Ti 09.09 Chania / Crete 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Kato Stalos Beach Ho

Studio Balcony/Terrace up to 3 pax
Flere detaljer
DKK
2049
afbudsrejser
Kato Stalos Beach Hotel

Kato Stalos Beach Hotel er et familievenligt lejlighedshotel, der ligger ud til på stranden i Agia Marina på Kreta. Hotellet består af to lejligheder og 18 studio-lejligheder, som alle har tekøkken, balkon og moderne faciliteter. Stranden ligger kun et stenkast derfra, hvor der tilbydes en bred vifte af fritids- og sportsaktiviteter. Hotellet har havudsigt og er omgivet af palmer og smukke, grønne haver. På hotellet er der et receptionsområde, der har åbent 24 timer i døgnet; restaurant med aircondition; fællesområder; supermarked; sikkerhedsboks; haver samt parasoller til leje. Den smukke sandstrand ligger lige ud foran hotellet, hvilket gør, at gæster nemt kan slentre en tur på stranden. Der er rigeligt med parasoller og solsenge, hvor man kan slappe af og solbade. På stranden er der også et stort udvalg af vandsportsaktiviteter mod betaling. Disse inkluderer dykning; jetski; surfing; vandski; kano; sejlads og vandcykler. Andre kreative aktiviteter i hotellets nærliggende områd..
LowCostHolidays Ti 09.09 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Fereniki Holiday Res

Twin/Double Balcony or Terrace
Flere detaljer
DKK
2514
afbudsrejser
Fereniki Holiday Resort & Spa Super Deal

Fereniki Holiday Resort & Spa ligger direkte på stranden på grænsen til byen Georgioupolis på Kreta. Centrum og et utal af butikker, spisesteder og barer ligger 300 meter derfra. Gæster, der ønsker at opleve mere af øen på deres ferie på Kreta, kan tage en bus, der stopper mindre end 1 km fra byen, hver halve time, til Rethymnon, Chania og mange af de populære, lokale byer og strande. Fereniki Holiday Resort består af seks forskellige bygninger, adskilt af terrasser, haver og områder med swimmingpool. Resortet ligger som en hestesko med åbning mod stranden, og her vil du finde den største swimmingpool og spisested/hovedrestaurant. Alle værelser har en-suite faciliteter samt en balkon eller terrasse med udsigt mod bjergene, halv eller hel havudsigt. Lige over for hovedbygningen vil du finde den nyligt åbne Fereniki Spa, der tilbyder en oase med et roligt og dygtigt personale og et udvalg af personlige behandlinger specielt beregnet til krop og sjæl.
Spies To 11.09 Hersonissos 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Thalia

DKK
2699
Spies To 11.09 Hersonissos 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Villa Aspro

DKK
3599
Spies To 11.09 Det Østlige Kreta 7 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
2299
Spies To 11.09 Makrigialos 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Sunwing Makrigialos

DKK
4099
Spies To 11.09 Det Østlige Kreta 7 Kastrup Kun Fly Flybillet Tur-Retur
DKK
1799
Spies To 11.09 Det Østlige Kreta 7 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
1799
Spies To 11.09 Det Østlige Kreta 7 Billund Kun Fly Flybillet Tur-Retur
DKK
1399
Spies To 11.09 Hersonissos 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Villa Aspro

DKK
2149
Spies To 11.09 Makrigialos 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Sunwing Makrigialos

DKK
4699
StarTour To 11.09 Gerani 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Lito Bea

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
3898
Spies To 11.09 Det Østlige Kreta 14 Kastrup Kun Fly Flybillet Tur-Retur
Obs! Kun 4 plads(er) tilbage!
DKK
1999
Spies To 11.09 Det Østlige Kreta 14 Billund Kun Fly Flybillet Tur-Retur
Obs! Kun 4 plads(er) tilbage!
DKK
1499
Spies To 11.09 Det Østlige Kreta 14 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
Obs! Kun 4 plads(er) tilbage!
DKK
2799
Spies To 11.09 Det Østlige Kreta 14 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
Obs! Kun 4 plads(er) tilbage!
DKK
2999
Spies To 11.09 Makrigialos 14 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Sunwing Makrigialos

Obs! Kun 4 plads(er) tilbage!
DKK
7199
Spies To 11.09 Makrigialos 14 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Sunwing Makrigialos

Obs! Kun 4 plads(er) tilbage!
DKK
6799
Spies To 11.09 Hersonissos 14 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Thalia

Obs! Kun 4 plads(er) tilbage!
DKK
3499
Spies To 11.09 Hersonissos 14 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Thalia

Obs! Kun 4 plads(er) tilbage!
DKK
3599
Spies To 11.09 Hersonissos 14 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Villa Aspro

Obs! Kun 4 plads(er) tilbage!
DKK
5299
Spies To 11.09 Hersonissos 14 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Villa Aspro

Obs! Kun 4 plads(er) tilbage!
DKK
5399
Spies To 11.09 Makrigialos 14 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Sunwing Makrigialos

Obs! Kun 4 plads(er) tilbage!
DKK
5999
LowCostHolidays To 11.09 Chania / Crete 14 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Pergamos Village

Studio Sleeps Up To 3 Pax.
Flere detaljer
DKK
2413
afbudsrejser
Pergamos Village

Pergamos Village ligger i et smukt landskab med eksotiske haver, og det er det perfekte sted for enhver, der gerne vil nyde et afslappende ophold på Kreta. Den smukke, omkringliggende haver har flotte blomster og svajende palmetræer og udgør det perfekte sted til en fredelig og afslappende ferie. Komplekset tilbyder de besøgende indkvartering med selvforplejning, der ligger i en bygning i en traditionel villastil, og som har en lys og komfortabel indretning. Hver lejlighed har sandstensgulve og veludstyrede tekøkkener. Der er både studioer og etværelseslejligheder, hvor der kan bo op til fire personer. Aircondition, tv, sikkerhedsboks, telefon og hårtørrer stilles også til rådighed. Du kan også nyde de smukke omgivelser fra din egen balkon, der har udsigt over haverne, poolområdet eller havet. Hotellet ligger 300 meter fra den smukke strand, der er en strækning med hvidt sand og varmt vand. Du kan både solbade og svømme her, men du kan også vælge mellem de mange former for vandspo..
Århuscharter Fr 12.09 Kreta 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Akasti - Hyggeligt

1-vær. lejl.
Flere detaljer
DKK
4398
afbudsrejser
Pool:
ja
Strand:
250 m
Restaurant:
ja
Centrum:
5 km (Chania)
Akasti - hyggeligt

Akasti er et hyggeligt lejlighedshotel i Kalamaki med et dejligt poolområde, hvor der er liggestole og parasoller. Værten på hotellet, Tassos, er ofte at finde i hotellets restaurant, hvor måltiderne
Århuscharter Fr 12.09 Kreta 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Helios Bay - Familie

2-vær. lejl.
Flere detaljer
DKK
6398
afbudsrejser
Pool:
ja
Strand:
200 m
Restaurant:
Nej
Centrum:
4 km (Chania)
Helios Bay - familievenligt

Helios er et godt hotel og ideelt for dig, der gerne vil bo i rigtig pæne lejligheder med rummelige balkoner/terrasser og samtidig bo tæt på de smukke strande, der kendetegner lokalområdet vest for Ch
Århuscharter Fr 12.09 Kreta 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Akasti - Hyggeligt

1-vær. lejl.
Flere detaljer
DKK
4398
afbudsrejser
Pool:
ja
Strand:
250 m
Restaurant:
ja
Centrum:
5 km (Chania)
Akasti - hyggeligt

Akasti er et hyggeligt lejlighedshotel i Kalamaki med et dejligt poolområde, hvor der er liggestole og parasoller. Værten på hotellet, Tassos, er ofte at finde i hotellets restaurant, hvor måltiderne
Århuscharter Fr 12.09 Kreta 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Golden Beach - Havud

1-vær. lejl. med havudsigt
Flere detaljer
DKK
5798
afbudsrejser
Pool:
Ja
Strand:
400 m
Restaurant:
Nej
Centrum:
4 km (Chania)
Golden Beach - havudsigt (tilkøb)

Pænt og populært lejlighedshotel, som mange Århus Charter gæster vender tilbage til. Fra hotellet er der en fantastisk udsigt ud over havet og Chania by. Omkring det dejlige poolområde på hotellet ops
Århuscharter Fr 12.09 Kreta 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Akasti - Hyggeligt

1-vær. lejl. med pooludsigt
Flere detaljer
DKK
7098
afbudsrejser
Pool:
ja
Strand:
250 m
Restaurant:
ja
Centrum:
5 km (Chania)
Akasti - hyggeligt

Akasti er et hyggeligt lejlighedshotel i Kalamaki med et dejligt poolområde, hvor der er liggestole og parasoller. Værten på hotellet, Tassos, er ofte at finde i hotellets restaurant, hvor måltiderne
Århuscharter Fr 12.09 Kreta 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Golden Beach - Havud

2-vær. lejl. med havudsigt
Flere detaljer
DKK
8998
afbudsrejser
Pool:
Ja
Strand:
400 m
Restaurant:
Nej
Centrum:
4 km (Chania)
Golden Beach - havudsigt (tilkøb)

Pænt og populært lejlighedshotel, som mange Århus Charter gæster vender tilbage til. Fra hotellet er der en fantastisk udsigt ud over havet og Chania by. Omkring det dejlige poolområde på hotellet ops
Århuscharter Fr 12.09 Kreta 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Golden Beach - Havud

1-vær. lejl.
Flere detaljer
DKK
5198
afbudsrejser
Pool:
Ja
Strand:
400 m
Restaurant:
Nej
Centrum:
4 km (Chania)
Golden Beach - havudsigt (tilkøb)

Pænt og populært lejlighedshotel, som mange Århus Charter gæster vender tilbage til. Fra hotellet er der en fantastisk udsigt ud over havet og Chania by. Omkring det dejlige poolområde på hotellet ops
Århuscharter Fr 12.09 Kreta 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Nana - Græsk Stemnin

1-vær. lejl.
Flere detaljer
DKK
6398
afbudsrejser
Pool:
Ja
Strand:
300 m
Restaurant:
Nej
Centrum:
5 km (Chania)
Nana - Græsk stemning

Hotel Nana er Århus Charters populære lejlighedshotel, hvor ejeren af samme navn selv står for den daglige drift af stedet og ligeledes selv bor her. År efter år har vi gæster, der vender tilbage hert
Apollo Fr 12.09 Agia Marina 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Atrion

DKK
3323
Århuscharter Fr 12.09 Kreta 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Helios Bay - Familie

1-vær. lejl.
Flere detaljer
DKK
5998
afbudsrejser
Pool:
ja
Strand:
200 m
Restaurant:
Nej
Centrum:
4 km (Chania)
Helios Bay - familievenligt

Helios er et godt hotel og ideelt for dig, der gerne vil bo i rigtig pæne lejligheder med rummelige balkoner/terrasser og samtidig bo tæt på de smukke strande, der kendetegner lokalområdet vest for Ch
Århuscharter Fr 12.09 Kreta 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Anni - Inkl. Havudsi

2-vær. lejl. med havudsigt
Flere detaljer
DKK
3798
afbudsrejser
Pool:
Nej
Strand:
400 m
Restaurant:
Nej
Centrum:
400 m
Anni - inkl. havudsigt

Man skal vælge Anni og Parianna, hvis man vægter en fantastisk beliggenhed frem for flotte faciliteter. Med havet som nabo og direkte udsigt ud over havet, fås der ikke en bedre beliggenhed. Det hygg
Sun Tours Fr 12.09 Platanias 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Sunrise Village

2-vær. lejlighed m. All Inclusive 2...
DKK
4998
Århuscharter Fr 12.09 Kreta 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Creta Palm - All Inc

1-vær. lejl.
Flere detaljer
DKK
7398
afbudsrejser
Pool:
ja
Strand:
100 m
Restaurant:
ja
Centrum:
7 km
Creta Palm - All Inclusive (tilkøb)

Creta Palm er et af Århus Charters populære lejlighedshoteller, som vores gæster vender tilbage til år efter år. Hotellet har to dejlige solterrasser med hver sin store swimmingpool, børnepool, poolba
Falk Lauritsen Fr 12.09 Kreta 7 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
2548
Bravo Tours Fr 12.09 Kreta/Chania 7 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
3498
Apollo Fr 12.09 Kato Stalos/Kalamaki 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Cleopatra

DKK
2748
Apollo Fr 12.09 Rethymnon 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Alkyon Park Village

DKK
3148
Apollo Fr 12.09 Kreta 7 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
2548
Bravo Tours Fr 12.09 Kreta/Chania 7 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
3498
Bravo Tours Fr 12.09 Kreta/Chania 7 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
2398
Bravo Tours Fr 12.09 Kreta/Chania 7 Ålborg Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
3598
Falk Lauritsen Lø 13.09 Kreta 7 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
4548
Apollo Lø 13.09 Kreta 7 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
3548
Spies Lø 13.09 Det Vestlige Kreta 7 Billund Kun Fly Flybillet Tur-Retur
DKK
1699
Spies Lø 13.09 Det Vestlige Kreta 7 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
2299
Falk Lauritsen Lø 13.09 Kreta 7 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
1548
Falk Lauritsen Lø 13.09 Chania 7 Billund Kun Fly Kun Fly
DKK
1248
Falk Lauritsen Lø 13.09 Agii Apostoli 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Talos

DKK
2373
Apollo Lø 13.09 Chania 7 Billund Kun Fly Kun Fly
DKK
1248
Apollo Lø 13.09 Kato Stalos/Kalamaki 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Cleopatra

DKK
2048
Apollo Lø 13.09 Kreta 7 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
1548
StarTour Lø 13.09 Rethymnon 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Aristea

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
3898
StarTour Lø 13.09 Agia Marina 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Hotel & Lejlighe

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
3998
Falk Lauritsen Lø 13.09 Chania 7 Ålborg Kun Fly Kun Fly
DKK
2998
Falk Lauritsen Lø 13.09 Platanias 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Jasmine Village

DKK
2898
Apollo Lø 13.09 Rethymnon 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Alkyon Park Village

DKK
2748
Apollo Lø 13.09 Rethymnon 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Rethymno Mare Resort

DKK
5098
Spies Lø 13.09 Chaniakysten, Gerani 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Vagia Mare

DKK
3554
Spies Lø 13.09 Chaniakysten, Gerani 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Proimos Apartments

DKK
2599
Falk Lauritsen Lø 13.09 Kreta 7 Ålborg Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
3298
Falk Lauritsen Lø 13.09 Platanias 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Jasmine Village

DKK
3798
Apollo Lø 13.09 Kato Stalos/Kalamaki 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Pegasus

DKK
2933
Spies Lø 13.09 Chaniakysten, Gerani 14 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Proimos Apartments

DKK
4699
Spies Lø 13.09 Chaniakysten, Agia Marina 14 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Ekavi

DKK
6764
Spies Lø 13.09 Det Vestlige Kreta 14 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
3199
Spies Lø 13.09 Det Vestlige Kreta 14 Billund Kun Fly Flybillet Tur-Retur
DKK
1899
EasyTours Sø 14.09 Platanias /Maleme 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Jasmin Village M/All

1-vær. lejl. (studio) - (2-3 pers.)
Flere detaljer
DKK
4728
afbudsrejser
Pool:
Ja
Strand:
150 m
Børnepool:
Ja
Jasmin Village m/All Inclusive

Jasmin Village m/All Inklusive...
StarTour Sø 14.09 Agia Marina 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Atlantic

En 3-vær. lejlighed til 4 pers.
DKK
3798
StarTour Sø 14.09 Platanias 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Atlantic

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
4798
StarTour Sø 14.09 Platanias 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Atlantic

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
5998
StarTour Sø 14.09 Rethymnon 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Ibiscos

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
3898
StarTour Sø 14.09 Platanias 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Atlantic

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
4748
StarTour Sø 14.09 Platanias 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Atlantic

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
4948
StarTour Sø 14.09 Platanias 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Atlantic

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
6748
StarTour Sø 14.09 Rethymnon 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Ibiscos

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
4098
StarTour Sø 14.09 Agia Marina 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Atlantic

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
3998
StarTour Sø 14.09 Agia Marina 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Atlantic

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
3998
EasyTours Sø 14.09 Agia Marina 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Primo Ac

2-vær. lejl. (2-3 pers.) - skrå hav...
Flere detaljer
DKK
3298
afbudsrejser
Pool:
Ja
Strand:
300 m
Børnepool:
Ja
Lejligheder Primo Achilles Paradise

Ach.Paradise u. pension . Hyggeligt og meget populært lejlighedshotel med faciliteter og forlystelser i gåafstan...
Primo Tours Sø 14.09 Agia Marina 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Primo Ac

Et populært hotel med en rolig beli...
Flere detaljer
DKK
2998
afbudsrejser
Pool:
Ja
Bar:
Ja
Strand:
300 m
Restaurant:
Ja
AC:
Ja
Centrum:
500 m
Lejligheder Primo Achilles Paradise 2-vær. lejl. (2-3 pers.) - skrå havudsigt

Et populært hotel med en rolig beliggenhed Populært, hyggeligt og meget charmerende lejlighedshotel, med alle faciliteter og seværdigheder i kort gåafstand fra komplekset. Den dejlige solterrasse er det naturlige mødested for gæsterne. Der findes en indbydende swimmingpool, og en separat børnepool. Pool/snackbaren er beliggende i forbindelse med poolområdet, dog vil baren være lukket om torsdagen. Der er en mindre reception og et opholdsrum med sofaarrangement. Stedet er bygget i den typiske græske byggestil med flere niveauer, og derfor varierer udsigten fra de enkelte lejligheder. Grundet byggestilen indeholder hotellet også flere trappeafsnit, og hotellet anbefales derfor ikke......
Primo Tours Sø 14.09 Platanias 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Jasmin Village M/All

Lækkert lejlighedshotel m/All Inclu...
Flere detaljer
DKK
4298
afbudsrejser
Pool:
Ja
Bar:
Ja
Strand:
150 m
Restaurant:
Ja
AC:
Ja
Centrum:
100 m
Jasmin Village m/All Inclusive 1-vær. lejl. (studio) - (2-3 pers.)

Lækkert lejlighedshotel m/All Inclusive, tæt på stranden og i hjertet af Platanias. Populært og eftertragtet lejlighedskompleks beliggende i hjertet af det super populære Platanias, som byder på et fin udvalg af butikker, restauranter og barer. Jasmin Village er bygget i typisk græsk byggestil med skønne farverige omgivelser. Indbydende palmefyldt have, stor fantastisk solterrasse med imponerende swimmingpool, separat børnepool. Hyggelig og atmosfærefyldt bar og lys og indbydende restaurant, som afgjort er blandt hotellets naturlige mødesteder. Opholdet er med All Inclusive ? dvs alle måltider og frie drikkevarer.  Stedet er flot vedligeholdt og der er pænt og rent overalt. ......
Primo Tours Sø 14.09 Platanias 14 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Jasmin Village M/All

Lækkert lejlighedshotel m/All Inclu...
Flere detaljer
DKK
6398
afbudsrejser
Pool:
Ja
Bar:
Ja
Strand:
150 m
Restaurant:
Ja
AC:
Ja
Centrum:
100 m
Jasmin Village m/All Inclusive 1-vær. lejl. (studio) - (2-3 pers.)

Lækkert lejlighedshotel m/All Inclusive, tæt på stranden og i hjertet af Platanias. Populært og eftertragtet lejlighedskompleks beliggende i hjertet af det super populære Platanias, som byder på et fin udvalg af butikker, restauranter og barer. Jasmin Village er bygget i typisk græsk byggestil med skønne farverige omgivelser. Indbydende palmefyldt have, stor fantastisk solterrasse med imponerende swimmingpool, separat børnepool. Hyggelig og atmosfærefyldt bar og lys og indbydende restaurant, som afgjort er blandt hotellets naturlige mødesteder. Opholdet er med All Inclusive ? dvs alle måltider og frie drikkevarer.  Stedet er flot vedligeholdt og der er pænt og rent overalt. ......
Primo Tours Sø 14.09 Agia Marina 14 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Primo Ac

Et populært hotel med en rolig beli...
Flere detaljer
DKK
3898
afbudsrejser
Pool:
Ja
Bar:
Ja
Strand:
300 m
Restaurant:
Ja
AC:
Ja
Centrum:
500 m
Lejligheder Primo Achilles Paradise 2-vær. lejl. (2-3 pers.) - skrå havudsigt

Et populært hotel med en rolig beliggenhed Populært, hyggeligt og meget charmerende lejlighedshotel, med alle faciliteter og seværdigheder i kort gåafstand fra komplekset. Den dejlige solterrasse er det naturlige mødested for gæsterne. Der findes en indbydende swimmingpool, og en separat børnepool. Pool/snackbaren er beliggende i forbindelse med poolområdet, dog vil baren være lukket om torsdagen. Der er en mindre reception og et opholdsrum med sofaarrangement. Stedet er bygget i den typiske græske byggestil med flere niveauer, og derfor varierer udsigten fra de enkelte lejligheder. Grundet byggestilen indeholder hotellet også flere trappeafsnit, og hotellet anbefales derfor ikke......
LowCostHolidays Ti 16.09 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Fereniki Holiday Res

Studio Balcony/Terrace up to 3 pax
Flere detaljer
DKK
2114
afbudsrejser
Fereniki Holiday Resort & Spa

Fereniki Holiday Resort & Spa ligger direkte på stranden på grænsen til byen Georgioupolis på Kreta. Centrum og et utal af butikker, spisesteder og barer ligger 300 meter derfra. Gæster, der ønsker at opleve mere af øen på deres ferie på Kreta, kan tage en bus, der stopper mindre end 1 km fra byen, hver halve time, til Rethymnon, Chania og mange af de populære, lokale byer og strande. Fereniki Holiday Resort består af seks forskellige bygninger, adskilt af terrasser, haver og områder med swimmingpool. Resortet ligger som en hestesko med åbning mod stranden, og her vil du finde den største swimmingpool og spisested/hovedrestaurant. Alle værelser har en-suite faciliteter samt en balkon eller terrasse med udsigt mod bjergene, halv eller hel havudsigt. Lige over for hovedbygningen vil du finde den nyligt åbne Fereniki Spa, der tilbyder en oase med et roligt og dygtigt personale og et udvalg af personlige behandlinger specielt beregnet til krop og sjæl.
LowCostHolidays Ti 16.09 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Antilia Apartments

1 Bedroom Apt Bal/Terrace 3 Pax
Flere detaljer
DKK
2114
afbudsrejser
Antilia Apartments

Med en beliggenhed på en bjergskråning og udsigt over Det Ægæiske Hav er Antilia Apartments en skøn feriedestination på den græske ø. Herfra er der kun en lille gåtur til stranden samt den maleriske by Falasarna.
LowCostHolidays Ti 16.09 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Fereniki Holiday Res

Promo Double/Twin Room
Flere detaljer
DKK
2123
afbudsrejser
Fereniki Holiday Resort & Spa Super Deal

Fereniki Holiday Resort & Spa ligger direkte på stranden på grænsen til byen Georgioupolis på Kreta. Centrum og et utal af butikker, spisesteder og barer ligger 300 meter derfra. Gæster, der ønsker at opleve mere af øen på deres ferie på Kreta, kan tage en bus, der stopper mindre end 1 km fra byen, hver halve time, til Rethymnon, Chania og mange af de populære, lokale byer og strande. Fereniki Holiday Resort består af seks forskellige bygninger, adskilt af terrasser, haver og områder med swimmingpool. Resortet ligger som en hestesko med åbning mod stranden, og her vil du finde den største swimmingpool og spisested/hovedrestaurant. Alle værelser har en-suite faciliteter samt en balkon eller terrasse med udsigt mod bjergene, halv eller hel havudsigt. Lige over for hovedbygningen vil du finde den nyligt åbne Fereniki Spa, der tilbyder en oase med et roligt og dygtigt personale og et udvalg af personlige behandlinger specielt beregnet til krop og sjæl.
LowCostHolidays Ti 16.09 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Zantina Beach Hotel

Studio Sleeps Up To 2 Pax.
Flere detaljer
DKK
2077
afbudsrejser
Zantina Beach Hotel

Det tostjernede Zantina Beach Hotel har en frontbeliggenhed i området Perivolia i Rethymnon, og der er kun få skridt til byens fantastiske strand og en kilometer til hjertet af resortet. Her finder du mange butikker, barer, restauranter og historiske seværdigheder såsom smukke gamle kirker og en fæstning fra det 16. århundrede. Hotellet består af 21 lejligheder med selvforplejningsfaciliteter, og der er egen balkon, aircondition og en suite-badeværelse. Hotellet serverer ikke morgenmad, men du kan lave frokost og aftensmad i værelsets veludstyrede tekøkken eller besøge en af Rethymnons mange taverner og restauranter. Hotellet ligger lige ved stranden, hvor du finder mange muligheder for vandsport for hele familien, og hotellet har også sin egen udendørs pool og solterrasse. Der er også parkering, til hvis du vil leje en bil og udforske området eller måske besøge en af øens vandparker eller spændende gamle ruiner.
LowCostHolidays Ti 16.09 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Hotel Pantheon

Twin/Double Room
Flere detaljer
DKK
2077
afbudsrejser
Hotel Pantheon

Hotel Pantheon er et trestjernet kompleks på øens nordkyst, og hotellet ligger i udkanten af Atsipopoulo i den stille og fredelige landsby Violi Charaki. Det ligger på en bakke med en utrolig udsigt ud over havet ved Kreta, byen Rethymnon og den venetianske borg Fortezza. Den nærmeste sandstrand, Koube, ligger ca. 3 kilometer væk, og Atsipopoulos centrum ligger omkring 600 meter væk. Hotel Pantheon ligger ca. 3 kilometer fra byen Rethymnons centrum og 600 meter fra Atsipopoulos centrum, hvor der er mange restauranter og traditionelle taverner. Der er 100 meter i gåafstand til caféer, minimarked og lokale butikker. Hotellet ligger 100 meter fra et apotek og 200 meter fra et supermarked. Hotellet har transferservice til og fra hotellet til Rethymnon, hvor du finder masser af strande, restauranter, barer, pubs, natklubber, butikker, ekskursioner og vandsport. Gæster på Hotel Pantheon indkvarteres i komfortable og rummelige værelser med egen møbleret terrasse og rigtig gode servicer..
LowCostHolidays Ti 16.09 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Ekavi Apartments

Studio Sleeps Up To 2 Pax.
Flere detaljer
DKK
2160
afbudsrejser
Ekavi Apartments

Ekavi Apartments og Hotel ligger i resortet Agia Marina, kun 200 meter fra en fin sandstrand og 6,5 km fra Chania by. Der er en swimmingpool for voksne med t eseparat børnebassin samt en poolbar med snacks og en stor have. I Agia Marina er der et stort kystområde, hvor der er mange shoppingsteder, underholdning og serviceydelser, såsom ture, ekskursioner, banker og et posthus. På Ekavi Apartments står det erfarne personale altid klar til at hjælpe på en effektiv og venlig måde, så du kan få opfyldt dine ønsker og behov. Der er også gratis trådløs internetadgang på komplekset. Ekavi Apartments ligger tæt på byen Chania, der er berømt for sine smukke landskaber og mange underholdningssteder samt faciliteter og strande. I byen Chania er der mange historiske attraktioner og steder at besøge, såsom det jødiske kvarter, Firkas-fortet, det venetiske fyrtån, blandt andre. Hvis du kan lide at gå på opdagelse i det omkringliggende område, anbefaler vi et besøg i Falasarna, der ligger v..
LowCostHolidays Ti 16.09 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Apollon Hotel Platan

Studio 3 pax / Kitchenette
Flere detaljer
DKK
2022
afbudsrejser
Apollon Hotel Platanias Chania

Apollon Hotel i Platanias, Chania er det perfekte feriested til dem, som gerne vil have et afslappet ophold med selvforplejning tæt på stranden. Med kun få meter til havet og kort afstand til byen Chania har Apollon Hotel Platanias Chania en misundelsesværdig beliggenhed på et af Kretas mest idylliske steder. Det udgør en fantastisk base, uanset om du vil tage sol ved poolen, se de gamle græske seværdigheder eller tage en tur på stranden.
LowCostHolidays Ti 16.09 Chania / Crete 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Pergamos Village

Studio Sleeps Up To 3 Pax.
Flere detaljer
DKK
1773
afbudsrejser
Pergamos Village

Pergamos Village ligger i et smukt landskab med eksotiske haver, og det er det perfekte sted for enhver, der gerne vil nyde et afslappende ophold på Kreta. Den smukke, omkringliggende haver har flotte blomster og svajende palmetræer og udgør det perfekte sted til en fredelig og afslappende ferie. Komplekset tilbyder de besøgende indkvartering med selvforplejning, der ligger i en bygning i en traditionel villastil, og som har en lys og komfortabel indretning. Hver lejlighed har sandstensgulve og veludstyrede tekøkkener. Der er både studioer og etværelseslejligheder, hvor der kan bo op til fire personer. Aircondition, tv, sikkerhedsboks, telefon og hårtørrer stilles også til rådighed. Du kan også nyde de smukke omgivelser fra din egen balkon, der har udsigt over haverne, poolområdet eller havet. Hotellet ligger 300 meter fra den smukke strand, der er en strækning med hvidt sand og varmt vand. Du kan både solbade og svømme her, men du kan også vælge mellem de mange former for vandspo..
LowCostHolidays Ti 16.09 Chania 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Dreamland Apartments

Studio Balcony/Terrace up to 3 pax
Flere detaljer
DKK
1920
afbudsrejser
Dreamland Apartments

De moderne, komfortable Dreamland Apartments ligger i det roligere turistområde Daratso - Agii Apostoli 4 km fra centrum af byen, hvortil der går en bus, og busstoppedesteder ligger lige ved siden af hotellet. Nogle af de bedste strande ligger kun få meter fra hotellet, 200 meter derfra ligger de prisbelønnede strande på Agii Apostoli samt Glaros beach, mens stranden Kalamaki og Chrissi Akti (Golden Beach) ligger hhv. 350 meter og 400 meter fra hotellet.
LowCostHolidays Ti 16.09 Chania / Crete 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Camelia Studios

Studio Sleeps Up To 2 Pax.
Flere detaljer
DKK
2058
afbudsrejser
Camelia Studios

Camelia Studios ligger i det flotte resort Kato Stalos på den smukke ø Kreta. Studioerne ligger i et kompleks ved stranden i et fremragende område og tilbyder gæsterne et antal aktiviteter, de kan nyde under deres ophold. Strandaktiviteterne omfatter strandvolley, bananbådture, speedbådture, jetski, vandski, snorkling og sejlsport. Personalet på komplekset er meget venligt, og gæsterne vil mærke, at personalet vil gøre alt for, at de får et godt og dejligt ophold på ferien på Camelia Studios. Dem, der gerne vil have det sjovt, skal tage til vandlandet, der ikke ligger så langt derfra. Det er en sjov dag for alle! Der er også en regelmæssig busservice, der går til den flotte by Chania, og det tager kun 20 min. at komme dertil. I Chania er der masser af spændende natteliv, herunder en række restauranter, cocktailbarer og natklubber, som de besøgende kan nyde godt af ud på de sene nattetimer. Der er også masser af butikker. En fantastisk ekskursion at tage på er ekskursionen til Sama..
LowCostHolidays Ti 16.09 Georgioupolis 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Metropol Beach (Fere

Studio Balcony/Terrace up to 3 pax
Flere detaljer
DKK
2464
afbudsrejser
Metropol Beach (Fereniki complex)

Metropol Beach (Fereniki complex) ligger i det travle og populære strandresort kun 250 meter fra den smukke strand. Centrum af resortet ligger kun 300 meter derfra, og det er nemt at komme dertil til fods. Til dem, der gerne vil gå på opdagelse eller shoppe, ligger byen Chania 40 km fra komplekset, og man kan komme dertil i bus eller taxa. Der er også en spa på hotellet, hvor gæsterne kan nyde saunaen, dampbadet og de fantastiske massagetjenester. Der er også et afslapningsområde og en indendørs bar på spaet. Personalet på komplekset er flersproget og meget venlige, og de vil gøre alt for, at gæsterne er tilfredse og får en dejlig oplevelse på Kreta. Der er også en legeplads på stedet for børn. Der er som regel aftenunderholdning, der organiseres for gæsterne hver aften i poolbaren.
LowCostHolidays Ti 16.09 Chania / Crete 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Peli Hotel

Double/Twin Balcony or Terrace
Flere detaljer
DKK
2224
afbudsrejser
Peli Hotel

Peli Hotel har en fantastisk beliggenhed omgivet af en smuk og frodig fyrretræsskov, der er ideelt, når man skal slappe af på sin ferie. Det familiedrevne hotel var en af de første, der blev bygget i området, og har budt gæster velkomne siden slutningen af 1980erne. Hotellet ligger i det skønne resort Kastelli Kissamou, der stadig er uspoleret. Her finder du fantastiske strande med groft sand og storslåede landskaber. Den suveræne Mavros Molos strand ligger kun 150 meter fra hotellet, hvor der er fint, blødt sand, krystalklart vand samt sandbanker ude i vandet, der gør stranden lavvandet. Det er derfor ideelt til sikker svømning og roning. Du kan også nyde hotellets udendørs swimmingpool, der er omgivet en solterrasse med liggestole og parasoller, som er til fri benyttelse for gæster. Du kan starte dagen med en kontinental eller kretensisk morgenmad på hotellets veranda med havudsigt og omgivet af blomsten bougainvillea. I restauranten serveres lokale retter, og drikkevarer kan k..
LowCostHolidays Ti 16.09 Chania 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Nontas Apartments

Studio Balcony/Terrace up to 3 pax
Flere detaljer
DKK
2141
afbudsrejser
Nontas Apartments

Dette moderne kompleks ligger i det roligere turistområde Daratso - Agii Apostoli 4 km fra centrum af byen, hvortil der går en bus, og busstoppedesteder ligger lige ved siden af hotellet. Nogle af de bedste strande ligger kun få meter fra hotellet, 200 meter derfra ligger de prisbelønnede strande på Agii Apostoli samt Glaros beach, mens stranden Kalamaki og Chrissi Akti (Golden Beach) ligger hhv. 350 meter og 400 meter fra Nontas Apartments.
LowCostHolidays Ti 16.09 Chania / Crete 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Aphea Village

1 Bedroom Apartment 2pax
Flere detaljer
DKK
2137
afbudsrejser
Aphea Village

Aphea Village er et attraktivt og moderne lejlighedskompleks, der ligger i det fredelige område Kolymbari på Kreta. Det har en misundelsesværdig beliggenhed, den nærmeste strand ligger kun få skridt derfra, og den nærmeste by ligger kun en dejlig køretur derfra. Hotellet har 30 rummelige og komfortable lejligheder, og det er selvstændige enheder med egen indgang, haveområde, køkken og separate værelser. Faciliteterne omfatter en udendørs swimmingpool og solterrasse, restaurant, bar, trådløs internetadgang, fællesområde med aircondition med satellit-tv og haver. Omgivet af palmetræer og et stenkast fra havet ligger Aphea Village i et fredeligt og meget smukt område, så det er perfekt til en fredelig, foryngende badeferie. Den nærmeste strand er den idylliske strækning sand i Kolymbari kun 400 meter fra hotellet. Det er perfekt til svømning, solbadning og at spille strandspil. Hotellet ligger ikke langt fra en række lokale faciliteter, herunder barer, restauranter og butikker. Omk..
LowCostHolidays Ti 16.09 Chania / Crete 14 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Pergamos Village

Studio Sleeps Up To 3 Pax.
Flere detaljer
DKK
2367
afbudsrejser
Pergamos Village

Pergamos Village ligger i et smukt landskab med eksotiske haver, og det er det perfekte sted for enhver, der gerne vil nyde et afslappende ophold på Kreta. Den smukke, omkringliggende haver har flotte blomster og svajende palmetræer og udgør det perfekte sted til en fredelig og afslappende ferie. Komplekset tilbyder de besøgende indkvartering med selvforplejning, der ligger i en bygning i en traditionel villastil, og som har en lys og komfortabel indretning. Hver lejlighed har sandstensgulve og veludstyrede tekøkkener. Der er både studioer og etværelseslejligheder, hvor der kan bo op til fire personer. Aircondition, tv, sikkerhedsboks, telefon og hårtørrer stilles også til rådighed. Du kan også nyde de smukke omgivelser fra din egen balkon, der har udsigt over haverne, poolområdet eller havet. Hotellet ligger 300 meter fra den smukke strand, der er en strækning med hvidt sand og varmt vand. Du kan både solbade og svømme her, men du kan også vælge mellem de mange former for vandspo..
LowCostHolidays To 18.09 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Zantina Beach Hotel

Studio Sleeps Up To 2 Pax.
Flere detaljer
DKK
2372
afbudsrejser
Zantina Beach Hotel

Det tostjernede Zantina Beach Hotel har en frontbeliggenhed i området Perivolia i Rethymnon, og der er kun få skridt til byens fantastiske strand og en kilometer til hjertet af resortet. Her finder du mange butikker, barer, restauranter og historiske seværdigheder såsom smukke gamle kirker og en fæstning fra det 16. århundrede. Hotellet består af 21 lejligheder med selvforplejningsfaciliteter, og der er egen balkon, aircondition og en suite-badeværelse. Hotellet serverer ikke morgenmad, men du kan lave frokost og aftensmad i værelsets veludstyrede tekøkken eller besøge en af Rethymnons mange taverner og restauranter. Hotellet ligger lige ved stranden, hvor du finder mange muligheder for vandsport for hele familien, og hotellet har også sin egen udendørs pool og solterrasse. Der er også parkering, til hvis du vil leje en bil og udforske området eller måske besøge en af øens vandparker eller spændende gamle ruiner.
LowCostHolidays To 18.09 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Hotel Pantheon

Twin/Double Room
Flere detaljer
DKK
2372
afbudsrejser
Hotel Pantheon

Hotel Pantheon er et trestjernet kompleks på øens nordkyst, og hotellet ligger i udkanten af Atsipopoulo i den stille og fredelige landsby Violi Charaki. Det ligger på en bakke med en utrolig udsigt ud over havet ved Kreta, byen Rethymnon og den venetianske borg Fortezza. Den nærmeste sandstrand, Koube, ligger ca. 3 kilometer væk, og Atsipopoulos centrum ligger omkring 600 meter væk. Hotel Pantheon ligger ca. 3 kilometer fra byen Rethymnons centrum og 600 meter fra Atsipopoulos centrum, hvor der er mange restauranter og traditionelle taverner. Der er 100 meter i gåafstand til caféer, minimarked og lokale butikker. Hotellet ligger 100 meter fra et apotek og 200 meter fra et supermarked. Hotellet har transferservice til og fra hotellet til Rethymnon, hvor du finder masser af strande, restauranter, barer, pubs, natklubber, butikker, ekskursioner og vandsport. Gæster på Hotel Pantheon indkvarteres i komfortable og rummelige værelser med egen møbleret terrasse og rigtig gode servicer..
LowCostHolidays To 18.09 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Ekavi Apartments

Studio Sleeps Up To 2 Pax.
Flere detaljer
DKK
2477
afbudsrejser
Ekavi Apartments

Ekavi Apartments og Hotel ligger i resortet Agia Marina, kun 200 meter fra en fin sandstrand og 6,5 km fra Chania by. Der er en swimmingpool for voksne med t eseparat børnebassin samt en poolbar med snacks og en stor have. I Agia Marina er der et stort kystområde, hvor der er mange shoppingsteder, underholdning og serviceydelser, såsom ture, ekskursioner, banker og et posthus. På Ekavi Apartments står det erfarne personale altid klar til at hjælpe på en effektiv og venlig måde, så du kan få opfyldt dine ønsker og behov. Der er også gratis trådløs internetadgang på komplekset. Ekavi Apartments ligger tæt på byen Chania, der er berømt for sine smukke landskaber og mange underholdningssteder samt faciliteter og strande. I byen Chania er der mange historiske attraktioner og steder at besøge, såsom det jødiske kvarter, Firkas-fortet, det venetiske fyrtån, blandt andre. Hvis du kan lide at gå på opdagelse i det omkringliggende område, anbefaler vi et besøg i Falasarna, der ligger v..
LowCostHolidays To 18.09 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Fereniki Holiday Res

Promo Double/Twin Room
Flere detaljer
DKK
2427
afbudsrejser
Fereniki Holiday Resort & Spa Super Deal

Fereniki Holiday Resort & Spa ligger direkte på stranden på grænsen til byen Georgioupolis på Kreta. Centrum og et utal af butikker, spisesteder og barer ligger 300 meter derfra. Gæster, der ønsker at opleve mere af øen på deres ferie på Kreta, kan tage en bus, der stopper mindre end 1 km fra byen, hver halve time, til Rethymnon, Chania og mange af de populære, lokale byer og strande. Fereniki Holiday Resort består af seks forskellige bygninger, adskilt af terrasser, haver og områder med swimmingpool. Resortet ligger som en hestesko med åbning mod stranden, og her vil du finde den største swimmingpool og spisested/hovedrestaurant. Alle værelser har en-suite faciliteter samt en balkon eller terrasse med udsigt mod bjergene, halv eller hel havudsigt. Lige over for hovedbygningen vil du finde den nyligt åbne Fereniki Spa, der tilbyder en oase med et roligt og dygtigt personale og et udvalg af personlige behandlinger specielt beregnet til krop og sjæl.
LowCostHolidays To 18.09 Chania / Crete 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Peli Hotel

Double/Twin Balcony or Terrace
Flere detaljer
DKK
2496
afbudsrejser
Peli Hotel

Peli Hotel har en fantastisk beliggenhed omgivet af en smuk og frodig fyrretræsskov, der er ideelt, når man skal slappe af på sin ferie. Det familiedrevne hotel var en af de første, der blev bygget i området, og har budt gæster velkomne siden slutningen af 1980erne. Hotellet ligger i det skønne resort Kastelli Kissamou, der stadig er uspoleret. Her finder du fantastiske strande med groft sand og storslåede landskaber. Den suveræne Mavros Molos strand ligger kun 150 meter fra hotellet, hvor der er fint, blødt sand, krystalklart vand samt sandbanker ude i vandet, der gør stranden lavvandet. Det er derfor ideelt til sikker svømning og roning. Du kan også nyde hotellets udendørs swimmingpool, der er omgivet en solterrasse med liggestole og parasoller, som er til fri benyttelse for gæster. Du kan starte dagen med en kontinental eller kretensisk morgenmad på hotellets veranda med havudsigt og omgivet af blomsten bougainvillea. I restauranten serveres lokale retter, og drikkevarer kan k..
LowCostHolidays To 18.09 Chania / Crete 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Porto Kalamaki Hotel

Studio Balcony/Terrace up to 3 pax
Flere detaljer
DKK
2408
afbudsrejser
Porto Kalamaki Hotel

Porto Kalamaki Hotel har rummelige lejligheder med selvforplejningsfaciltieter lige på stranden Kalamaki i det flotte område Kato Stalos på Kreta. Med en beliggenhed tæt på en række lokale faciliteter og ikke langt fra nogle af de mest populære resorter på Kretas vestkyst er dette det perfekte sted til en badeferie. Hotellets veludstyrede lejligheder nyder godt af en flot havudsigt og fremragende faciliteter. Faciliteterne omfatter en restaurant, bar, swimmingpool og poolområde, børnepool, tv og stue, trådløs internetadgang, leje af bil og motorcykel, bibliotek, minimarked, aftenunderholdning, gratis parkering, massage, sportsudstyr, der kan benyttes på den nærliggende strand, og en hjælpsom reception. Kun 100 meter fra den smukke sandstrand Kalamaki. Det er perfekt for alle gæster, herunder familier og yngre børn, for det ligger lige foran hotellet og har fremragende faciliteter, herunder en lang række vandsportsaktiviteter. Agia Marina er et populært resort kun 4 km derfra, hv..
LowCostHolidays To 18.09 Chania 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Nontas Apartments

Studio Balcony/Terrace up to 3 pax
Flere detaljer
DKK
2454
afbudsrejser
Nontas Apartments

Dette moderne kompleks ligger i det roligere turistområde Daratso - Agii Apostoli 4 km fra centrum af byen, hvortil der går en bus, og busstoppedesteder ligger lige ved siden af hotellet. Nogle af de bedste strande ligger kun få meter fra hotellet, 200 meter derfra ligger de prisbelønnede strande på Agii Apostoli samt Glaros beach, mens stranden Kalamaki og Chrissi Akti (Golden Beach) ligger hhv. 350 meter og 400 meter fra Nontas Apartments.
LowCostHolidays To 18.09 Chania / Crete 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Camelia Studios

1 Bedroom Apt Bal/Terrace 4 Pax
Flere detaljer
DKK
2556
afbudsrejser
Camelia Studios

Camelia Studios ligger i det flotte resort Kato Stalos på den smukke ø Kreta. Studioerne ligger i et kompleks ved stranden i et fremragende område og tilbyder gæsterne et antal aktiviteter, de kan nyde under deres ophold. Strandaktiviteterne omfatter strandvolley, bananbådture, speedbådture, jetski, vandski, snorkling og sejlsport. Personalet på komplekset er meget venligt, og gæsterne vil mærke, at personalet vil gøre alt for, at de får et godt og dejligt ophold på ferien på Camelia Studios. Dem, der gerne vil have det sjovt, skal tage til vandlandet, der ikke ligger så langt derfra. Det er en sjov dag for alle! Der er også en regelmæssig busservice, der går til den flotte by Chania, og det tager kun 20 min. at komme dertil. I Chania er der masser af spændende natteliv, herunder en række restauranter, cocktailbarer og natklubber, som de besøgende kan nyde godt af ud på de sene nattetimer. Der er også masser af butikker. En fantastisk ekskursion at tage på er ekskursionen til Sama..
LowCostHolidays To 18.09 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Sea Front Apartments

Studio 3 pax / Kitchenette
Flere detaljer
DKK
2137
afbudsrejser
Sea Front Apartments

Sea Front Apartments ligger i et landskab med svajende træer, frodige grønne områder og tropiske blomster og er det ideelle valg for dig, som ønsker en indkvartering med selvforplejningsfaciliteter i udkanten af Rethymnon på Kreta. Det ligger lige ved stranden og er perfekt, hvis du gerne vil have mest muligt ud ferien og elsker at tage sol og bade i det varme hav. Går du et stykke op ad kysten, finder du Rethymna Beach Hotel, som tilbyder vandsport såsom sejlads og surfing til vandski og paragliding. I lejlighedskomplekset finder du en skøn udendørs swimmingpool, som er omgivet af terrasse med liggestole og parasoller. Snackbaren serverer drikkevarer og lette snacks hele dagen, og specielle aftenarrangementer afholdes lige her ved poolen i sommersæsonen. Sea Front Apartments har 39 studio-lejligheder, hvoraf nogle har døre til hinanden for dermed at skabe plads til store familier eller grupper. Der er også få etværelses- og toværelseslejligheder med plads til op til fem personer...
LowCostHolidays To 18.09 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Apollon Hotel Platan

Studio 3 pax / Kitchenette
Flere detaljer
DKK
2302
afbudsrejser
Apollon Hotel Platanias Chania

Apollon Hotel i Platanias, Chania er det perfekte feriested til dem, som gerne vil have et afslappet ophold med selvforplejning tæt på stranden. Med kun få meter til havet og kort afstand til byen Chania har Apollon Hotel Platanias Chania en misundelsesværdig beliggenhed på et af Kretas mest idylliske steder. Det udgør en fantastisk base, uanset om du vil tage sol ved poolen, se de gamle græske seværdigheder eller tage en tur på stranden.
LowCostHolidays To 18.09 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Fereniki Holiday Res

Promo Double/Twin Room
Flere detaljer
DKK
2279
afbudsrejser
Fereniki Holiday Resort & Spa

Fereniki Holiday Resort & Spa ligger direkte på stranden på grænsen til byen Georgioupolis på Kreta. Centrum og et utal af butikker, spisesteder og barer ligger 300 meter derfra. Gæster, der ønsker at opleve mere af øen på deres ferie på Kreta, kan tage en bus, der stopper mindre end 1 km fra byen, hver halve time, til Rethymnon, Chania og mange af de populære, lokale byer og strande. Fereniki Holiday Resort består af seks forskellige bygninger, adskilt af terrasser, haver og områder med swimmingpool. Resortet ligger som en hestesko med åbning mod stranden, og her vil du finde den største swimmingpool og spisested/hovedrestaurant. Alle værelser har en-suite faciliteter samt en balkon eller terrasse med udsigt mod bjergene, halv eller hel havudsigt. Lige over for hovedbygningen vil du finde den nyligt åbne Fereniki Spa, der tilbyder en oase med et roligt og dygtigt personale og et udvalg af personlige behandlinger specielt beregnet til krop og sjæl.
LowCostHolidays To 18.09 Chania / Crete 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Aphea Village

1 Bedroom Apartment 2pax
Flere detaljer
DKK
2344
afbudsrejser
Aphea Village

Aphea Village er et attraktivt og moderne lejlighedskompleks, der ligger i det fredelige område Kolymbari på Kreta. Det har en misundelsesværdig beliggenhed, den nærmeste strand ligger kun få skridt derfra, og den nærmeste by ligger kun en dejlig køretur derfra. Hotellet har 30 rummelige og komfortable lejligheder, og det er selvstændige enheder med egen indgang, haveområde, køkken og separate værelser. Faciliteterne omfatter en udendørs swimmingpool og solterrasse, restaurant, bar, trådløs internetadgang, fællesområde med aircondition med satellit-tv og haver. Omgivet af palmetræer og et stenkast fra havet ligger Aphea Village i et fredeligt og meget smukt område, så det er perfekt til en fredelig, foryngende badeferie. Den nærmeste strand er den idylliske strækning sand i Kolymbari kun 400 meter fra hotellet. Det er perfekt til svømning, solbadning og at spille strandspil. Hotellet ligger ikke langt fra en række lokale faciliteter, herunder barer, restauranter og butikker. Omk..
LowCostHolidays To 18.09 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Antilia Apartments

1 Bedroom Apt Bal/Terrace 3 Pax
Flere detaljer
DKK
2367
afbudsrejser
Antilia Apartments

Med en beliggenhed på en bjergskråning og udsigt over Det Ægæiske Hav er Antilia Apartments en skøn feriedestination på den græske ø. Herfra er der kun en lille gåtur til stranden samt den maleriske by Falasarna.
LowCostHolidays To 18.09 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Koukouras Apartments

Studio Sleeps Up To 3 Pax.
Flere detaljer
DKK
2349
afbudsrejser
Koukouras Apartments

Velkommen til Koukouras Apartments, en komfortabel, moderne og veludstyret indkvartering, som ligger i den attraktive landsby Chania, som er charmerende, fredelig og afslappende. Dette kompleks garanterer dig en uforglemmelig ferie kun 50 meter fra en hvid sandstrand, hvor der er mange sportsaktiviteter, barer, caféer, restauranter og typiske souvenirsteder.
Spies To 18.09 Det Østlige Kreta 7 Billund Kun Fly Flybillet Tur-Retur
DKK
1599
Spies To 18.09 Det Østlige Kreta 7 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
2099
LowCostHolidays To 18.09 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Stella Katrin Hotel

Promo Double/Twin Balc/Terrace
Flere detaljer
DKK
2519
afbudsrejser
Stella Katrin Hotel

Stella Katrin Hotel ligger kun 50 m fra stranden og er en afslappet, venligt hotel, som du kan bo på til en solrig badeferie. Hotellet ligger i Adelianos Kampos, og hotellet nyder en position omgivet af en venlig ferieby, med masser af nærliggende faciliteter og attraktioner til at holde besøgende underholdt. Hotellets nærmeste strand er mindre end to kilometer lang og er en sandet strækning fyldt med liggestole og parasoller, som du kan leje. Dem, der ønsker at prøve nogle aktiviteter vil finde et godt udvalg af vandsport på tilbud, med øens mest populære dykkercenter langs stranden.
LowCostHolidays To 18.09 Chania / Crete 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Pergamos Village

Studio Sleeps Up To 3 Pax.
Flere detaljer
DKK
2012
afbudsrejser
Pergamos Village

Pergamos Village ligger i et smukt landskab med eksotiske haver, og det er det perfekte sted for enhver, der gerne vil nyde et afslappende ophold på Kreta. Den smukke, omkringliggende haver har flotte blomster og svajende palmetræer og udgør det perfekte sted til en fredelig og afslappende ferie. Komplekset tilbyder de besøgende indkvartering med selvforplejning, der ligger i en bygning i en traditionel villastil, og som har en lys og komfortabel indretning. Hver lejlighed har sandstensgulve og veludstyrede tekøkkener. Der er både studioer og etværelseslejligheder, hvor der kan bo op til fire personer. Aircondition, tv, sikkerhedsboks, telefon og hårtørrer stilles også til rådighed. Du kan også nyde de smukke omgivelser fra din egen balkon, der har udsigt over haverne, poolområdet eller havet. Hotellet ligger 300 meter fra den smukke strand, der er en strækning med hvidt sand og varmt vand. Du kan både solbade og svømme her, men du kan også vælge mellem de mange former for vandspo..
LowCostHolidays To 18.09 Chania 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Dreamland Apartments

Studio Balcony/Terrace up to 3 pax
Flere detaljer
DKK
2201
afbudsrejser
Dreamland Apartments

De moderne, komfortable Dreamland Apartments ligger i det roligere turistområde Daratso - Agii Apostoli 4 km fra centrum af byen, hvortil der går en bus, og busstoppedesteder ligger lige ved siden af hotellet. Nogle af de bedste strande ligger kun få meter fra hotellet, 200 meter derfra ligger de prisbelønnede strande på Agii Apostoli samt Glaros beach, mens stranden Kalamaki og Chrissi Akti (Golden Beach) ligger hhv. 350 meter og 400 meter fra hotellet.
Spies To 18.09 Makrigialos 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Sunwing Makrigialos

DKK
3299
Spies To 18.09 Makrigialos 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Sunwing Makrigialos

DKK
2899
StarTour To 18.09 Rethymnon 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Ibiscos

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
3898
Spies To 18.09 Det Østlige Kreta 7 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
2199
Spies To 18.09 Det Østlige Kreta 7 Kastrup Kun Fly Flybillet Tur-Retur
DKK
1799
Spies To 18.09 Makrigialos 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Ocean Beach Club Mak

DKK
3699
Spies To 18.09 Makrigialos 14 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Sunwing Makrigialos

DKK
6799
Spies To 18.09 Det Østlige Kreta 14 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
3999
Spies To 18.09 Det Østlige Kreta 14 Kastrup Kun Fly Flybillet Tur-Retur
DKK
3249
Spies To 18.09 Makrigialos 14 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Ocean Beach Club Mak

DKK
5999
Spies To 18.09 Makrigialos 14 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Sunwing Makrigialos

DKK
5199
Spies To 18.09 Makrigialos 14 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Sunwing Makrigialos

DKK
5999
Spies To 18.09 Det Østlige Kreta 14 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
3099
Spies To 18.09 Det Østlige Kreta 14 Billund Kun Fly Flybillet Tur-Retur
DKK
1799
LowCostHolidays To 18.09 Chania / Crete 14 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Pergamos Village

Studio Sleeps Up To 3 Pax.
Flere detaljer
DKK
2491
afbudsrejser
Pergamos Village

Pergamos Village ligger i et smukt landskab med eksotiske haver, og det er det perfekte sted for enhver, der gerne vil nyde et afslappende ophold på Kreta. Den smukke, omkringliggende haver har flotte blomster og svajende palmetræer og udgør det perfekte sted til en fredelig og afslappende ferie. Komplekset tilbyder de besøgende indkvartering med selvforplejning, der ligger i en bygning i en traditionel villastil, og som har en lys og komfortabel indretning. Hver lejlighed har sandstensgulve og veludstyrede tekøkkener. Der er både studioer og etværelseslejligheder, hvor der kan bo op til fire personer. Aircondition, tv, sikkerhedsboks, telefon og hårtørrer stilles også til rådighed. Du kan også nyde de smukke omgivelser fra din egen balkon, der har udsigt over haverne, poolområdet eller havet. Hotellet ligger 300 meter fra den smukke strand, der er en strækning med hvidt sand og varmt vand. Du kan både solbade og svømme her, men du kan også vælge mellem de mange former for vandspo..
Århuscharter Fr 19.09 Kreta 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Akasti - Hyggeligt

1-vær. lejl. med pooludsigt
Flere detaljer
DKK
7098
afbudsrejser
Pool:
ja
Strand:
250 m
Restaurant:
ja
Centrum:
5 km (Chania)
Akasti - hyggeligt

Akasti er et hyggeligt lejlighedshotel i Kalamaki med et dejligt poolområde, hvor der er liggestole og parasoller. Værten på hotellet, Tassos, er ofte at finde i hotellets restaurant, hvor måltiderne
Århuscharter Fr 19.09 Kreta 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Helios Bay - Familie

1-vær. lejl.
Flere detaljer
DKK
8198
afbudsrejser
Pool:
ja
Strand:
200 m
Restaurant:
Nej
Centrum:
4 km (Chania)
Helios Bay - familievenligt

Helios er et godt hotel og ideelt for dig, der gerne vil bo i rigtig pæne lejligheder med rummelige balkoner/terrasser og samtidig bo tæt på de smukke strande, der kendetegner lokalområdet vest for Ch
Århuscharter Fr 19.09 Kreta 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Creta Palm - All Inc

1-vær. lejl.
Flere detaljer
DKK
8998
afbudsrejser
Pool:
ja
Strand:
100 m
Restaurant:
ja
Centrum:
7 km
Creta Palm - All Inclusive (tilkøb)

Creta Palm er et af Århus Charters populære lejlighedshoteller, som vores gæster vender tilbage til år efter år. Hotellet har to dejlige solterrasser med hver sin store swimmingpool, børnepool, poolba
Århuscharter Fr 19.09 Kreta 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Helios Bay - Familie

1-vær. lejl. med pooludsigt
Flere detaljer
DKK
8498
afbudsrejser
Pool:
ja
Strand:
200 m
Restaurant:
Nej
Centrum:
4 km (Chania)
Helios Bay - familievenligt

Helios er et godt hotel og ideelt for dig, der gerne vil bo i rigtig pæne lejligheder med rummelige balkoner/terrasser og samtidig bo tæt på de smukke strande, der kendetegner lokalområdet vest for Ch
Århuscharter Fr 19.09 Kreta 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Helios Bay - Familie

2-vær. lejl.
Flere detaljer
DKK
8598
afbudsrejser
Pool:
ja
Strand:
200 m
Restaurant:
Nej
Centrum:
4 km (Chania)
Helios Bay - familievenligt

Helios er et godt hotel og ideelt for dig, der gerne vil bo i rigtig pæne lejligheder med rummelige balkoner/terrasser og samtidig bo tæt på de smukke strande, der kendetegner lokalområdet vest for Ch
Århuscharter Fr 19.09 Kreta 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Helios Bay - Familie

2-vær. lejl. med pooludsigt
Flere detaljer
DKK
8898
afbudsrejser
Pool:
ja
Strand:
200 m
Restaurant:
Nej
Centrum:
4 km (Chania)
Helios Bay - familievenligt

Helios er et godt hotel og ideelt for dig, der gerne vil bo i rigtig pæne lejligheder med rummelige balkoner/terrasser og samtidig bo tæt på de smukke strande, der kendetegner lokalområdet vest for Ch
Sun Tours Fr 19.09 Platanias 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Sunrise Village

2-vær. lejlighed m. All Inclusive 2...
DKK
5473
Apollo Fr 19.09 Agii Apostoli & Nea Chora 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Stellina Royal

DKK
4653
Apollo Fr 19.09 Platanias 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Ideal Beach

DKK
5248
Århuscharter Fr 19.09 Kreta 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Akasti - Hyggeligt

1-vær. lejl.
Flere detaljer
DKK
4398
afbudsrejser
Pool:
ja
Strand:
250 m
Restaurant:
ja
Centrum:
5 km (Chania)
Akasti - hyggeligt

Akasti er et hyggeligt lejlighedshotel i Kalamaki med et dejligt poolområde, hvor der er liggestole og parasoller. Værten på hotellet, Tassos, er ofte at finde i hotellets restaurant, hvor måltiderne
Falk Lauritsen Fr 19.09 Rethymnon 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Cretan Sun

DKK
2498
Falk Lauritsen Fr 19.09 Chania 7 Kastrup Kun Fly Kun Fly
DKK
2048
Falk Lauritsen Fr 19.09 Kreta 7 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
2198
Århuscharter Fr 19.09 Kreta 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Golden Beach - Havud

1-vær. lejl.
Flere detaljer
DKK
4998
afbudsrejser
Pool:
Ja
Strand:
400 m
Restaurant:
Nej
Centrum:
4 km (Chania)
Golden Beach - havudsigt (tilkøb)

Pænt og populært lejlighedshotel, som mange Århus Charter gæster vender tilbage til. Fra hotellet er der en fantastisk udsigt ud over havet og Chania by. Omkring det dejlige poolområde på hotellet ops
Århuscharter Fr 19.09 Kreta 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Golden Beach - Havud

2-vær. lejl.
Flere detaljer
DKK
5398
afbudsrejser
Pool:
Ja
Strand:
400 m
Restaurant:
Nej
Centrum:
4 km (Chania)
Golden Beach - havudsigt (tilkøb)

Pænt og populært lejlighedshotel, som mange Århus Charter gæster vender tilbage til. Fra hotellet er der en fantastisk udsigt ud over havet og Chania by. Omkring det dejlige poolområde på hotellet ops

Se flere afbudsrejser til Kreta

Luk vindue
Log ind