Quick links

Afbudsrejser med fly+hotel   Afbudsrejser med fly   Afbudsrejser med bus   Afbudsrejser med bil   Afbudsrejser med tog   Afbudsrejser med skib  
12208   1106   126   2819   0   0  
Tilmeld prisovervågning
Få en gratis email dagligt med top 10 over de billigste afbudsrejser!
Tilmeld nyhedsbrev
Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og kom først til når nye afbudsrejser bliver annonceret hos rejseselskaberne.
Email:
Rejsemål

Kreta, Grækenland

Kreta er den største og sydligste af de græske øer i det ægæiske hav og samtidig europas sydligste landområde. Kreta er i høj grad værdsat af turister fra alle hjørner af verden og er absolut også en af danskernes foretrukne feriesteder. En undersøgelse foretaget et par år tilbage viste at næsten 1/4 af alle danskere som afholdte sommerferie i udlandet, valgte Kreta.

Den naturskønne ø har alt hvad et feriested bør have. Dejlige autentiske feriebyer, kilometerlange sandstrande, og en længere sommerperiode end andre steder i Europa. Landskabet på Kreta er afvekslende, frugtbart, med høje bjergkæder.

Kreta har i dag et indbyggertal på 550.000 og byen Heraklion som ligger på øens nordkyst er med sine 140.000 indbyggere, den største by på Kreta. På Kreta kan du gå på opdagelse i minderne fra Europas ældste højkultur og samtidig byder øen på en fantastik og alsidig natur som altsammen gør øen til et fantastisk rejsemål.

Kreta ligger langt sydpå, og derfor er det mest behageligt at besøge øen i løbet af foråret og efteråret. Om sommeren kan det blive meget varm på Kreta. De fleste mennesker på Kreta bekender sig til den græske - ortodokse kirke. Sproget er græsk, men fordi øen er så langt fra Grækenland, har indbyggerne en meget speciel dialekt. Kreta har det hele: Strande, skjulte landsbyer, byer, høje bjerge, arkæologiske udgravninger, middelalderlige borge, museer og smukke omgivelser.

Det græske køkken
Det græske køkken er let, enkelt og velsmagende. Retter såsom Græsk salat,
grillede sardiner, moussaka serveret med græske kartofler og tzatziki, hvidvin, vand og retsina. Kreta er kendt verden over for sin velsmagende, men også sunde kost. Friske grøntsager, olivenolie og fisk mindsker risikoen for hjertesygdomme og er blandt andet årsagen til at kretenernes gennemsnitslevealder er blandt de højeste i Europa.

Kretas tre største byer.
De større byer på Kreta er: Heraklion, Chania og Rethymno, der alle er et besøg værd. Hvis du skal vælge nogle af de største attraktioner er Knossos et must for turister. Et andet godt tip er at besøge Samaria kløften. Chania Kysten er en stor turist-magnet, og hele kysten er foret med hoteller og restauranter. De fleste kyster på Kreta er for det meste besat af turister. For at opleve det almindelige Kreta bør du søge ind i de indre dele af øen. Her er der meget bjergrigt med den ene dal efter den anden, og overalt er der store oliven plantager. Lej gerne en bil, knallert eller cykel for at udforske øen! Noget, som er virkelig specielt, og er værd at købe på Kreta er deres honning. Vælg en hvilken som helst type honning, der kommer fra timian blomster. Det er udsøgt. Kretas Raki er også et kendt produkt, som mange turister vælger at tage med hjem i kufferteren. Raki er Grækenlands nationaldrik, der består af en klar alkohol med harpiks smag. Nogle gange kan det være meget stærkt.

Kreta''''s historie
Ifølge den mytologi, der er på Kreta om Zeus''? opvækst, fortælles det, at han ofte befandt sig på Kreta, og kong Minos blev anset for at være hans søn. På øen findes mange myter: Det var her Minotauros blev forkastet af Theseus, og det var her Daedalos og Ikaros arbejdede. Kreta var beboet allerede 6.000 år før Kristus af mennesker, som sandsynligvis stammede fra Lilleasien og Afrika. Den mest berømte periode er bronzealderen (2600-1100 f.Kr.) kendt som den minoiske kultur. I løbet af denne tid byggede landets indbyggere paladser; Knossos, Faistos, Zakros og Malia. 1700 f.Kr. blev paladserne ødelagt af et jordskælv, men blev genopbygget. Omkring 1450 f.Kr. blev de nye paladser ødelagt, og der er ikke nogen sikker teori omkring, hvad der bevirkede dette. Måske var det et kæmpe vulkanudbrud på øen Santorini, som var årsagen til ødelæggelsen af Kreta. Måske var det Mykene, som ødelagt den minoiske kultur. Knossos og nogle mindre paladser blev efterfølgende genopbygget.

År 1100 f.Kr. overtog Dorians fra Balkan Kreta og overtog dermed også kontrollen over øen, hvilket betød den endelige afslutning på Minoisk kultur. Med Dorians kom jernalderen med redskaber og våben af jern. 100-tallet f.Kr. erobrede romerne Grækenland, og 69 f.Kr. invaderede romerne Kreta. Kreta kom til at tilhøre den romerske provins Cyrenaika, som også Egypten og andre dele af Nordafrika tilhørte. Hovedstaden i denne provins blev den kretensiske by Gortyna. Du kan finde ruinerne af denne by i den moderne by Agii Dheka. 824 efter Krisuts var det tid til nye erobringer. Så blev det i stedet araberne, der erobrede øen. De byggede herunder et slot i Heraclium, nuværende Heraklion. I 1204 blev Kreta solgt for en lille sum penge til Venedig. Dette skulle have været en vanskelig tid for indbyggerne på Kreta. Venezianerne var hårde og krævede store skatter. Populationen på Kreta gjort mange forsøg på oprør. Men det var først i år 1645, at Kreta kunne slippe af med erobrerne. Derefter erobrede det osmanniske rige Kreta. Da tyrkerne overtog øen ændredes situationen ikke for indbyggerne på øen. Tyrkerne beskattede også indbyggerne på Kreta højt. Desuden forsøgte de at tvinge indbyggerne til at konvertere til islam. Indbyggerne på Kreta, var imidlertid fast besluttede på at forblive kristne. 1898 blev Kreta endelig uafhængigt takket være hjælp fra bl.a. Det Forenede Kongerige. Størstedelen af Kretas befolkning ønskede en union med Grækenland, og en sådan blev indgået den 30. maj 1913.

Heraklion
Heraklion på Kreta er hovedstaden og største by på øen med 120.000 indbyggere. Kun 4 kilometer fra Heraklion er Knossos. Heraklion var i gamle dage kaj til palads i Knossos.

I Heraklion findes et af Europas mest betydningsfulde muséer. Opførelse af Heraklion museet startede i begyndelsen af 1900-tallet og blev afsluttet i 1940. I stueetagen er 13 værelser, der er åbne for offentligheden, der viser elementer fra udgravninger gjort på Kreta. Her finder man blandt andre Kamara, disken fra Festo, og Tire i elfenben. Dobbelt-akser kan findes overalt i museets værelser. Dobbelt-aksen var et helligt symbol på Minoan civilisationen. Her er også mange smukke guld smykker og på øverste etage findes Mino, den smukke fresco. Museet er et besøg værd.

Chania
Chania er den næststørste by på Kreta med omkring 60.000 indbyggere. Chania er en smuk by med den gamle by, som strækker sig fra markedshallen ned til havnen. Det er vidunderligt at spadsere rundt om natten i stræder i den gamle by, og der er meget at shoppe, hvis du finde interesse i det. Der findes også en gade i byen, hvor der forhandles udsøgte lædervarer. Havnen har mange restauranter, hvor det er fremragende at spise middage eller tage ind til den gamle by og nyde et lækkert måltid. Det var i denne havn, at Anthony Quinn''s Zorba dansede i filmen af samme navn. Den gamle markedshal midt i Chania er rar at besøge. Chania, der er placeret langs kysten, har meget dejlige badestrande, og tilbyder en stor mængde destinationer til turister.

Rethymnon
Rethymnon er Kreta''''s tredje største by med omkring 28.000 indbyggere. Byen er bygget på ruinerne af den antikke by Rithymnon. Rethymnon er et ideelt feriested for dem, der ønsker både strand og by. Området omkring Rethymnon har en anden karakter med floder, bjerge, kløfter og huler, som giver store muligheder for naturoplevelser, hvis du bliver træt af at ligge på stranden. Der er også masser at se i Rethymnon.

Fortezza Frourio
Fortezza Frourio er en fæstning bygget i 1500-tallet. På det seneste er der blevet bygget et amphiteater her, som bliver anvendt til koncerter. Du kan også besøge det arkæologiske museum i byen, hvor du kan finde samlinger fra Minoan perioden. På Plati Petrichaki er Arimondi springvandet, der består af et løvehoved, der sprøjter vand. Midt i byen er Nerantzesmoskén. Denne moské bruges bl.a. til koncertsal. Der er mange legender på Kreta og en siger, at Minos var søn af Zeus og en fønisk prinsesse fra Europa. Minos blev gift med Pasifae. Poseidon sendte en tyr, som UNMIS kunne ofre som et tegn på, at Minos var den legitime hersker på tronen, fordi han var sendt af guderne. Men tyren var så smuk, at Minos i stedet ofrede en af sine egne tyre. Dette gjorde Poseidon så vred, at han sørgede for, at Pasifae forelskede sig i den hellige tyr, og hun fødte et barn med tyren: Den menneskelige tyr Minotauros.

Knossos
Det er ikke sikkert, om Knossos var et kongeligt palads eller et helligt område for præster. Hvad vi ved er, at Minoans regerede store dele af Middelhavet, og ting fra Minoans er blevet fundet i Grækenland, Egypten, Tyrkiet og Italien. Det lader til, at de mennesker, der beboede Knossos levede i luksus. De kvinder, der blev malet i Fresco, der dækkede vægge af slottet, bar fantastiske kostumer med armpuffer og meget smukke nederdele. Der var også rindende vand og vand klosets.

Heraklion
Samariakløften er Europas længste slugt. Den er hele 18 km lang og starter ved Omalos Plateau på 1200 meter og stopper ved havet. Hvis du har problemer med varmen på Kreta,eller hvis du har problemer med benene eller fødderne, bør du ikke begive dig ud på denne vandretur. Turen er fantastisk flot, men også utrolig hård at gennemføre. Hele turen tager ca. 5 til 6 timer. Men hvis du føler sig relativ stærk, så giver en tur gennem slugten en fantastisk oplevelse. Der er en meget god vej gennem kløften, og der er også drikkevand og toiletter med jævne mellemrum. I slugten er der mange unikke arter af dyr og planter. Den kretensiske vilde ged er unik. Husk ikke at hente et par planter i slugten. Det er forbudt, da Kreta ønsker at beskytte områdets unikke flora!
Gramvusa Crete
Gramvusa Crete Original © Maria Gerofoti
Gramvusa Crete Crete, Platanias - Sunset (near hotel Geraniotis) Morning at Agia Marina Beach-bar Chania Harbour by Night Kalives Mani, Greece,Griechenland Almirida Beach Georgioupolis Hafen The plant crithmum maritimum and Trahilas beach Walking in sunset -RETHYMNO Church with red roof, Southcoast, Crete, Greece Cretan gorges can also be very green... Erimoupoli Beach Coast line from Kato Zakro Chania - Harbour, Crete The Bay of Matala in Crete, Greece The warterfall in the gorge of Rihtis, Crete, Greece Crete in Greece Ano Moulia ,in Crete Beach scene at dusk in north Crete, Greece Chimney cap, Crete Cretan countryside in Crete Greece Doorway in Crete, Greece Bali a CRA ª te central in Crete, Greece Hotel Creta Royal Süßwasserpool in Greece Rethymno  Grete-Greece-Photo Rethymno....old port in Crete, Greece Rethimnon, Crete. The Venetian harbour in Greece Hydramis Palace in Greece
Photos provided by Panoramio. Photos are under the copyright of their owners.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Grækenland
Grækenland besøges årligt af små 25 millioner turister, og det er et imponerende målestok for et land, der selv kun har 11 millioner indbyggere. De besøgende drages af la...
Andre populære afbudsrejser til Grækenland

Ægina - afbudsrejser til Ægina
Ægina er en ø i Saronic bugten i Grækenland, blot en times sejltur fra Athen. Ægina er først de seneste år kommet på kortet for turister rundt omkring i verden, men har ...

Afandou - afbudsrejser til Afandou
Afandou er en landsby på Rhodos, Grækenland. Byen blev grundlagt dengang piraterne hærgede Middelhavets øer. Byens navn stammer fra ordet "afandos", der på græsk betyder...

Agia Marina - afbudsrejser til Agia Marina
Agia Marina er en hyggelig ferieby på Kreta, der er et sandt paradis for badegæster. De fantastiske sandstrande med krystalklart vand indbyder til utallige oplevelser ...

Athen - afbudsrejser til Athen
Athen, Grækenlands perle, er kendt for sine smukke oldgræske bygninger. Akropolis (Græsk for: "Øvre by") er nok et af verdens mest kendte steder. Mange af d...

Chania - afbudsrejser til Chania
Chania (udtales "hanya") er, med sine ca. 65.000 indbyggere, Kretas næststørste by. Chania er en charmerende blanding af venetiansk og tyrkisk atmosfære. Byen er grundl...

Halkidiki - afbudsrejser til Halkidiki
Halkidiki er en halvø beliggende i det nordøstlige Grækenland - sydøst for landets næststørste by Thessaloniki. Stedet består af de tre små halvøer: Kassandra, Athos og ...

Heraklion - afbudsrejser til Heraklion
Heraklion eller Iraklio er hovedbyen på den største og mest populære græske ø Kreta. Byen har godt 130.000 fastboende, og Heraklion er således også øens største by. Her ...

Kallithea - afbudsrejser til Kallithea
Kallithea er beliggende på østkysten af Rhodos, tæt på både Rhodos by og øens andet store feriemål Faliraki. Kallithea er en meget lille, intim by med blot 450 indbygger...

Kalymnos - afbudsrejser til Kalymnos
Kalymnos er den fjerde største af De Dodekanesiske Øer og beliggende i den sydøstlige del af det græske øhav tæt på den tyrkiske vestkyst. Øen er på størrelse med Læse,...

Karpathos - afbudsrejser til Karpathos
Karpathos er en græsk klippe-ø i middelhavet imellem Kreta og Rhodos. Karpathos er en ca. 50 km lang men smal ø. Her finder du masser af sol, strand, ro og bjergtagende ...

Korfu - afbudsrejser til Korfu
Korfu ligger i det ioniske hav på den vestlige side af grækenlands fastland. Korfu er den nordligste af de 7 ioniske øer og har en størrelse på ca. 640 km2 hvilket svare...

Kos - afbudsrejser til Kos
Kos er en ø på 295 kvkm beliggende i det Ægæiske hav med knap 30.000 indbyggere, hvor flertallet bor i og omkring Kos by.Vejret på Kos er fantastisk med en lang...

Kreta - afbudsrejser til Kreta
Kreta er den største og sydligste af de græske øer i det ægæiske hav og samtidig europas sydligste landområde. Kreta er i høj grad værdsat af turister fra alle hjørner a...

Lefkas - afbudsrejser til Lefkas
Lefkos er en badeby på øen Karpathos, som er en ø i det græske øhav. Øen ligger i Middelhavet mellem de to store øer Kreta og Rhodos. På Lefkos finder du utallige små la...

Lesbos - afbudsrejser til Lesbos
Lesbos er en græsk ferieø beliggende i det nordlige Ægiske Hav på nært hold af Tyrkiet. Øen er indbegrebet af alt, hvad der er græsk, og elsker man Grækenland, er Lesbos...

Naxos - afbudsrejser til Naxos
Naxos er den største ø i ø-gruppen Kykladerne og én af Grækenlands allermest funklende perler. Samtidig er øen - modsat mange andre - ikke overrendt af turister, og det ...

Parga - afbudsrejser til Parga
I modsætning til de fleste andre græske charterferiemål, ligger Parga på fastlandet, nærmeste bestemt på vestkysten sydøst for Korfu. Parga ligger som et smukt amfiteate...

Paros - afbudsrejser til Paros
Paros tilhører øgruppen, Kykladerne, og er således beliggende midt i det græske øhav. Øen er indbegrebet af græsk charme og lokker hvert år tusindvis af turister til sig...

Poros - afbudsrejser til Poros
Poros er en hyggelig lille græsk ø beliggende i den Saroniske Bugt en god times sejlads fra Piræus i Athen. Der er i virkeligheden tale om to små øer, der er forbundet m...

Rethymnon - afbudsrejser til Rethymnon
Rethymnon er med sine 30.000 fastboende den tredjestørste by på Kreta målt på indbyggere. Her er således ikke bare tale om en turistby, men om et sted, hvor man samtidig...

Rhodos - afbudsrejser til Rhodos
Rhodos er den tredie største ø i det græske øhav, og øen er officielt kåret som det solrigeste sted i Europa med over 300 solskinsdage om året. Det er derfor helt forstå...

Samos - afbudsrejser til Samos
Samos er en af de smukkeste øer i Grækenland. Samos er en grøn ø med skove og med mange steder at besøge. Samos ligger kun ca. 1 km fra Tyrkiet og mange turister har ...

Santorini - afbudsrejser til Santorini
Grækenland råder over mange skønne pletter, men Santorini er uden tvivl et af de allersmukkeste steder og frem for alt det perfekte rejsemål, hvis man ønsker at opleve e...

Skiathos - afbudsrejser til Skiathos
Skiathos hører til øgruppen Sporaderne og ligger i det Ægæiske hav, lidt nordøst for Athen. Skiathos har ca. 6000 indbyggere og dækker et areal på 47 kvkm. Skiath...

Skopelos - afbudsrejser til Skopelos
Skopelos ligger i det Ægæiske Hav øst for det græske fastland og er den næststørste af de i alt fire øer, der udgør øgruppen Sporaderne. Skopelos er indbegrebet af alt, ...

Thessaloniki - afbudsrejser til Thessaloniki
Thessaloniki - også kendt som Saloniki - er Grækenlands næststørste by og har længe stået i skyggen af storebror Athen og monumentet, varemærket og turistmagneten Akropo...

Zakynthos - afbudsrejser til Zakynthos
Zakynthos er den sydligste af de ioniske øer og den tredie største af øerne med et indbyggertal på ca. 45.000. Øen dækker et areal på 400 km2 og temperaturerne om som...

Afbudsrejser til Kreta

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
StarTour 19.04 Gerani 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserBlue Village - Atlan

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
3288
StarTour 19.04 Kreta 7 Kastrup Fly+Hotel USPEC Uspecificeret rejse
DKK
1798
Falk Lauritsen 24.04 Platanias 0 Billund Fly+Hotel afbudsrejserCostas & Christina

DKK
1998
Falk Lauritsen 24.04 Kato Stalos 0 Billund Fly+Hotel afbudsrejserTropicana

DKK
2241
Falk Lauritsen 24.04 KretaChania 0 Billund Kun Fly Kun Fly
DKK
1048
Falk Lauritsen 24.04 Rethymnon 0 Billund Fly+Hotel afbudsrejserTheartemis Palace

DKK
3498
Falk Lauritsen 24.04 Agii Apostoli 0 Billund Fly+Hotel afbudsrejserTalos

DKK
2266
Falk Lauritsen 24.04 Platanias 0 Billund Fly+Hotel afbudsrejserSophia

DKK
2273
Falk Lauritsen 24.04 Platanias 0 Billund Fly+Hotel afbudsrejserPorto Platanias Beac

DKK
2798
Falk Lauritsen 24.04 Agia Marina 0 Billund Fly+Hotel afbudsrejserIolida Star

DKK
2798
Falk Lauritsen 24.04 Rethymnon 0 Billund Fly+Hotel afbudsrejserIdeon

DKK
2498
LowCostHolidays 24.04 Rethymnon 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserHotel Brascos

Double/Twin Room
Flere detaljer
DKK
1529
afbudsrejser
Hotel Brascos

TILGÆNGELIGT FRA MAJ TIL OKTOBER - Hotel Brascos ligger i centrum af Rethymnon ved siden af den gamle bydel og grønne områder. Rethymnon ligger omkring en gammel havn og stranden, som har sit udspring i centrum og strækker sig mange kilometer. Den gamle bydel har mange smalle stræder og gamle huse med venetiansk og tyrkisk islæt. Havnepromenaden har et væld af barer, restauranter og værtshuse.
LowCostHolidays 24.04 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserSea Front Apartments

Studio 3 pax / Kitchenette
Flere detaljer
DKK
1502
afbudsrejser
Sea Front Apartments

Sea Front Apartments ligger i et landskab med svajende træer, frodige grønne områder og tropiske blomster og er det ideelle valg for dig, som ønsker en indkvartering med selvforplejningsfaciliteter i udkanten af Rethymnon på Kreta. Det ligger lige ved stranden og er perfekt, hvis du gerne vil have mest muligt ud ferien og elsker at tage sol og bade i det varme hav. Går du et stykke op ad kysten, finder du Rethymna Beach Hotel, som tilbyder vandsport såsom sejlads og surfing til vandski og paragliding. I lejlighedskomplekset finder du en skøn udendørs swimmingpool, som er omgivet af terrasse med liggestole og parasoller. Snackbaren serverer drikkevarer og lette snacks hele dagen, og specielle aftenarrangementer afholdes lige her ved poolen i sommersæsonen. Sea Front Apartments har 39 studio-lejligheder, hvoraf nogle har døre til hinanden for dermed at skabe plads til store familier eller grupper. Der er også få etværelses- og toværelseslejligheder med plads til op til fem personer...
LowCostHolidays 24.04 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserChrispy World Super

Superior Double/Twin Balcony/Terrac...
Flere detaljer
DKK
1725
afbudsrejser
Chrispy World Super Deal

Chrispy World, Kolymbari, Crete, ligger i landsbyen Rampaniana 100 meter fra havet. Området har en smuk natur og ligger ca. 22 km vest for Chania. Hotellets egen strand har masser af liggestole og parasoller. Der er en regelmæssig busforbindelse, og bussen stopper lige uden for hotellet til dem, der gerne vil gå på opdagelse i området. Bemærk: Chrispy World refererer til Village, og Chrispy Deluxe-fløjen refererer til Palace.
Spies 24.04 Hersonissos 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserElina Apartments

DKK
1899
LowCostHolidays 24.04 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserFereniki Holiday Res

Twin/Double Balcony or Terrace
Flere detaljer
DKK
1689
afbudsrejser
Fereniki Holiday Resort & Spa Super Deal

Fereniki Holiday Resort & Spa ligger direkte på stranden på grænsen til byen Georgioupolis på Kreta. Centrum og et utal af butikker, spisesteder og barer ligger 300 meter derfra. Gæster, der ønsker at opleve mere af øen på deres ferie på Kreta, kan tage en bus, der stopper mindre end 1 km fra byen, hver halve time, til Rethymnon, Chania og mange af de populære, lokale byer og strande. Fereniki Holiday Resort består af seks forskellige bygninger, adskilt af terrasser, haver og områder med swimmingpool. Resortet ligger som en hestesko med åbning mod stranden, og her vil du finde den største swimmingpool og spisested/hovedrestaurant. Alle værelser har en-suite faciliteter samt en balkon eller terrasse med udsigt mod bjergene, halv eller hel havudsigt. Lige over for hovedbygningen vil du finde den nyligt åbne Fereniki Spa, der tilbyder en oase med et roligt og dygtigt personale og et udvalg af personlige behandlinger specielt beregnet til krop og sjæl.
LowCostHolidays 24.04 Chania 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserChrispy World

Double/Twin Balcony or Terrace
Flere detaljer
DKK
1707
afbudsrejser
Chrispy World

Chrispy World, Kolymbari, Crete, ligger i landsbyen Rampaniana 100 meter fra havet. Området har en smuk natur og ligger ca. 22 km vest for Chania. Hotellets egen strand har masser af liggestole og parasoller. Der er en regelmæssig busforbindelse, og bussen stopper lige uden for hotellet til dem, der gerne vil gå på opdagelse i området. Bemærk: Chrispy World refererer til Village, og Chrispy Deluxe-fløjen refererer til Palace.
LowCostHolidays 24.04 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserFereniki Holiday Res

Promo Double/Twin Room
Flere detaljer
DKK
1711
afbudsrejser
Fereniki Holiday Resort & Spa

Fereniki Holiday Resort & Spa ligger direkte på stranden på grænsen til byen Georgioupolis på Kreta. Centrum og et utal af butikker, spisesteder og barer ligger 300 meter derfra. Gæster, der ønsker at opleve mere af øen på deres ferie på Kreta, kan tage en bus, der stopper mindre end 1 km fra byen, hver halve time, til Rethymnon, Chania og mange af de populære, lokale byer og strande. Fereniki Holiday Resort består af seks forskellige bygninger, adskilt af terrasser, haver og områder med swimmingpool. Resortet ligger som en hestesko med åbning mod stranden, og her vil du finde den største swimmingpool og spisested/hovedrestaurant. Alle værelser har en-suite faciliteter samt en balkon eller terrasse med udsigt mod bjergene, halv eller hel havudsigt. Lige over for hovedbygningen vil du finde den nyligt åbne Fereniki Spa, der tilbyder en oase med et roligt og dygtigt personale og et udvalg af personlige behandlinger specielt beregnet til krop og sjæl.
LowCostHolidays 24.04 Kreta 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserLa Stella Apts And S

Studio 3 pax / Kitchenette
Flere detaljer
DKK
1596
afbudsrejser
La Stella Apts and Suites

Det moderne La Stella Apartments and Suites ligger i landsbyen Platanes kun få kilometer fra Rethymnon og tæt på stranden, hvilken har det blå flag. La Stella Apartments and Suites tilbyder en fantastisk indkvartering for par og familier, som gerne vil på ferie på Kreta. Gæster på hotellet kan finde rigtig meget at se og lave i nærheden, og der er mange butikker, restauranter og barer i Platanes og nært Rethymnon samt mange spændende arkæologiske steder såsom Knossos, Phaistos og det venetianske slot i Rethymnon. Det 3-stjernede La Stella Apartments and Suites er et forholdsvist beskedent men hyggeligt hotel, som blev renoveret i 2011 og giver en moderne og komfortabel atmosfære for sine gæster. Der er 27 komfortable lejligheder og suiter på hotellet, og der er derfor indkvartering til alle typer gæster, og der er nogle vidunderlige ting at nyde under dit ophold såsom rolige haver og to glitrende udendørs swimmingpools, hvorved du kan slappe af og nyde solen. Der er også mange lo..
LowCostHolidays 24.04 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserLia Apartments

Studio Sleeps Up To 3 Pax.
Flere detaljer
DKK
1605
afbudsrejser
Lia Apartments

Velkommen til Lia Apartments, der er en komfortabel, moderne og veludstyret indkvartering. Dette kompleks ligger 4,5 km fra den attraktive by Chania og er charmerende, fredelig og afslappende ? parat til at give dig en uforglemmelig ferie. Kun 50 meter fra den hvide sandstrand Kato Stalos, hvor der er mange vandsportsaktiviteter, barer, caféer, restauranter og typiske souvenirbutikker. Komplekset ligger i landsbyen Kato Stalos, hvor du kan finde mange faciliteter, såsom barer, restauranter, souvenirbutikker, shoppingsteder og vandsportsaktiviteter ved stranden samt bådture, ekskursioner og ture. Der er en regelmæssig busservice, der afgår hvert 15. minut. Lia Apartments har en meget god beliggenhed for dem, der gerne vil besøge dem gamle bydel Chania med sin charmerende venetianske havn, eller der gerne vil besøge den vestlige del af Kreta. Hotellet er en fantastisk base, hvorfra du kan nyde den smukke natur, de lange hvide sandstrande og de vilde hvide bjerge med deres spektak..
LowCostHolidays 24.04 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserKoukouras Apartments

Studio Sleeps Up To 3 Pax.
Flere detaljer
DKK
1605
afbudsrejser
Koukouras Apartments

Velkommen til Koukouras Apartments, en komfortabel, moderne og veludstyret indkvartering, som ligger i den attraktive landsby Chania, som er charmerende, fredelig og afslappende. Dette kompleks garanterer dig en uforglemmelig ferie kun 50 meter fra en hvid sandstrand, hvor der er mange sportsaktiviteter, barer, caféer, restauranter og typiske souvenirsteder.
Spies 24.04 Det Østlige Kreta 7 Billund Kun Fly Flybillet Tur/Retur
DKK
999
Spies 24.04 Det Østlige Kreta 7 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
1399
LowCostHolidays 24.04 Rethymnon 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserOdyssia Beach Hotel

Double/Twin Balcony
Flere detaljer
DKK
1782
afbudsrejser
Odyssia Beach Hotel

Odyssia Beach Hotel ligger lige ved stranden ca. 3,6 kilometer fra centrum af Rethymnon. Hotellet har i alt 105 værelser, inklusive dobbeltværelser, tredobbeltværelser og suiter. I løbet af ugen afholder hotellet grillaftener, diskoaftener, trylleshows og græske aftener.
StarTour 24.04 Kreta 7 Kastrup Fly+Hotel USPEC Uspecificeret rejse
DKK
1798
StarTour 24.04 Gerani 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserBlue Village - Atlan

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
2478
Apollo 24.04 Rethymnon By 9 Billund Fly+Hotel afbudsrejserAquila Porto Rethymn

DKK
2648
Apollo 24.04 Platanias 9 Billund Fly+Hotel afbudsrejserMinoa Palace Resort

DKK
3906
Apollo 24.04 Rethymnon Kyst 9 Billund Fly+Hotel afbudsrejserRethymno Mare Resort

DKK
4848
Apollo 24.04 KretaChania 9 Billund Kun Fly Kun Fly
DKK
848
Apollo 24.04 Platanias 9 Billund Fly+Hotel afbudsrejserRania

DKK
2123
Apollo 24.04 Platanias 9 Billund Fly+Hotel afbudsrejserGeraniotis Beach

DKK
2529
Apollo 24.04 Rethymnon By 9 Billund Fly+Hotel afbudsrejserAchillion

DKK
2348
Apollo 24.04 Platanias 9 Billund Fly+Hotel afbudsrejserKallitsakis

DKK
2073
Apollo 24.04 Platanias 9 Billund Fly+Hotel afbudsrejserMenia

DKK
1848
Apollo 24.04 Platanias 9 Billund Fly+Hotel afbudsrejserIndigo Mare

DKK
2048
Apollo 24.04 Rethymnon By 9 Billund Fly+Hotel afbudsrejserBio

DKK
1798
Spies 24.04 Hersonissos 14 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserElina Apartments

DKK
2599
Spies 24.04 Det Østlige Kreta 14 Kastrup Kun Fly Flybillet Tur/Retur
DKK
999
Spies 24.04 Det Østlige Kreta 14 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
1699
Bravo Tours 25.04 Kreta/Chania 7 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
1798
Sun Tours 25.04 Agia Marina 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserSanta Marina Beach

Værelse 2-3 pers. m. All Incl...
DKK
2998
Bravo Tours 25.04 Kreta/Chania 7 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
2998
StarTour 26.04 Platanias 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserBlue Star - Atlantic

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
2313
Falk Lauritsen 26.04 Agii Apostoli 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserAnais Summerstar

DKK
3708
StarTour 26.04 Gerani 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserBlue Village - Atlan

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
4254
Falk Lauritsen 26.04 Kato Stalos 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserTropicana

DKK
2998
Falk Lauritsen 26.04 Platanias 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserCostas & Christina

DKK
2548
StarTour 26.04 Kreta 7 Kastrup Fly+Hotel USPEC Uspecificeret rejse
DKK
2598
StarTour 26.04 Rethymnon 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserBlue Star - Ibiscos

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
2818
StarTour 26.04 Platanias 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserBlue Star - Atlantic

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
2913
Falk Lauritsen 26.04 KretaChania 7 Kastrup Kun Fly Kun Fly
DKK
1948
Falk Lauritsen 26.04 Rethymnon 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserSummer Dream

DKK
2948
Falk Lauritsen 26.04 Platanias 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserSophia

DKK
2123
StarTour 26.04 Rethymnon 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserBlue Star - Ibiscos

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
3614
StarTour 26.04 Rethymnon 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserBlue Star - Ibiscos

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
2418
StarTour 26.04 Gerani 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserBlue Village - Atlan

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
2888
Apollo 26.04 Platanias 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserCasa Di Porto

DKK
2298
Apollo 26.04 Platanias 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserBlue Sea Apartments

DKK
2148
Apollo 26.04 Agii Apostoli 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserStellina Village

DKK
2673
Apollo 26.04 KretaChania 7 Kastrup Kun Fly Kun Fly
DKK
1898
StarTour 26.04 Gerani 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserBlue Village - Atlan

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
3088
Apollo 26.04 Agia Marina 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserNinemia Beach

DKK
2198
Apollo 26.04 Almyrida & Kalives 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserKalives Beach Best W

DKK
2278
LowCostHolidays 27.04 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserAntilia Apartments

1 Bedroom Apt Bal/Terrace 3 Pax
Flere detaljer
DKK
1734
afbudsrejser
Antilia Apartments

Med en beliggenhed på en bjergskråning og udsigt over Det Ægæiske Hav er Antilia Apartments en skøn feriedestination på den græske ø. Herfra er der kun en lille gåtur til stranden samt den maleriske by Falasarna.
LowCostHolidays 27.04 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserMinos Hotel

Standard Double/Twin
Flere detaljer
DKK
1747
afbudsrejser
Minos Hotel

Minos Hotel ligger i det smukke resort Rethymnon på den fantastiske ø Kreta. Hotellet ligger i et dejligt område med udsigt ud over det Ægæiske Hav. Hotellet ligger ca. 180 meter fra den smukke strand, hvor gæster kan lave forskellige aktiviteter. Der er er masser af restauranter, butikker, pubs og barer tæt på, og resortets natteliv er et kapitel for sig selv. Aktiviteter på hotellet inkluderer tennis, billard, dart, bordtennis og forskellige strand- og vandsportsaktiviteter. Der er også en smykkeforretning på hotellet. Hotellets underholdning inkluderer græske aftener, shows, grillaftener og disko. Under opholdet på Kreta kan du tage på en sjov sejltur, hvis du vil udforske kysten. Du kan også leje en jeep eller en ATV og se øen i dit eget tempo, da der er masser at opleve på Kreta. Ønsker du at se det travle natteliv i resortet, kan du tage til Heraklion, hvor der er rigtig mange diskoteker og bar, som er åbne til tidlig morgen! En sjov dag kunne du også få i Water City, som er..
LowCostHolidays 27.04 Rethymnon 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserOdyssia Beach Hotel

Double/Twin Balcony
Flere detaljer
DKK
1694
afbudsrejser
Odyssia Beach Hotel

Odyssia Beach Hotel ligger lige ved stranden ca. 3,6 kilometer fra centrum af Rethymnon. Hotellet har i alt 105 værelser, inklusive dobbeltværelser, tredobbeltværelser og suiter. I løbet af ugen afholder hotellet grillaftener, diskoaftener, trylleshows og græske aftener.
LowCostHolidays 27.04 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserFereniki Holiday Res

Studio Balcony/Terrace up to 3 pax
Flere detaljer
DKK
1605
afbudsrejser
Fereniki Holiday Resort & Spa Super Deal

Fereniki Holiday Resort & Spa ligger direkte på stranden på grænsen til byen Georgioupolis på Kreta. Centrum og et utal af butikker, spisesteder og barer ligger 300 meter derfra. Gæster, der ønsker at opleve mere af øen på deres ferie på Kreta, kan tage en bus, der stopper mindre end 1 km fra byen, hver halve time, til Rethymnon, Chania og mange af de populære, lokale byer og strande. Fereniki Holiday Resort består af seks forskellige bygninger, adskilt af terrasser, haver og områder med swimmingpool. Resortet ligger som en hestesko med åbning mod stranden, og her vil du finde den største swimmingpool og spisested/hovedrestaurant. Alle værelser har en-suite faciliteter samt en balkon eller terrasse med udsigt mod bjergene, halv eller hel havudsigt. Lige over for hovedbygningen vil du finde den nyligt åbne Fereniki Spa, der tilbyder en oase med et roligt og dygtigt personale og et udvalg af personlige behandlinger specielt beregnet til krop og sjæl.
LowCostHolidays 27.04 Chania 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserChrispy World

Double/Twin Balcony or Terrace
Flere detaljer
DKK
1622
afbudsrejser
Chrispy World

Chrispy World, Kolymbari, Crete, ligger i landsbyen Rampaniana 100 meter fra havet. Området har en smuk natur og ligger ca. 22 km vest for Chania. Hotellets egen strand har masser af liggestole og parasoller. Der er en regelmæssig busforbindelse, og bussen stopper lige uden for hotellet til dem, der gerne vil gå på opdagelse i området. Bemærk: Chrispy World refererer til Village, og Chrispy Deluxe-fløjen refererer til Palace.
LowCostHolidays 27.04 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserFereniki Holiday Res

Promo Double/Twin Room
Flere detaljer
DKK
1622
afbudsrejser
Fereniki Holiday Resort & Spa

Fereniki Holiday Resort & Spa ligger direkte på stranden på grænsen til byen Georgioupolis på Kreta. Centrum og et utal af butikker, spisesteder og barer ligger 300 meter derfra. Gæster, der ønsker at opleve mere af øen på deres ferie på Kreta, kan tage en bus, der stopper mindre end 1 km fra byen, hver halve time, til Rethymnon, Chania og mange af de populære, lokale byer og strande. Fereniki Holiday Resort består af seks forskellige bygninger, adskilt af terrasser, haver og områder med swimmingpool. Resortet ligger som en hestesko med åbning mod stranden, og her vil du finde den største swimmingpool og spisested/hovedrestaurant. Alle værelser har en-suite faciliteter samt en balkon eller terrasse med udsigt mod bjergene, halv eller hel havudsigt. Lige over for hovedbygningen vil du finde den nyligt åbne Fereniki Spa, der tilbyder en oase med et roligt og dygtigt personale og et udvalg af personlige behandlinger specielt beregnet til krop og sjæl.
LowCostHolidays 27.04 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserChrispy World Super

Superior Double/Twin Balcony/Terrac...
Flere detaljer
DKK
1636
afbudsrejser
Chrispy World Super Deal

Chrispy World, Kolymbari, Crete, ligger i landsbyen Rampaniana 100 meter fra havet. Området har en smuk natur og ligger ca. 22 km vest for Chania. Hotellets egen strand har masser af liggestole og parasoller. Der er en regelmæssig busforbindelse, og bussen stopper lige uden for hotellet til dem, der gerne vil gå på opdagelse i området. Bemærk: Chrispy World refererer til Village, og Chrispy Deluxe-fløjen refererer til Palace.
LowCostHolidays 27.04 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserOstria Studios

Studio - Non Refundable
Flere detaljer
DKK
1382
afbudsrejser
Ostria Studios

Ostria Studios har en fremragende beliggenhed og giver også gæster mulighed for selv at sørge for deres egen mad, tilsammen en ideel base til gæster som er kommet for at udforske øen. Med en beliggenhed tæt ved stranden, så er det også oplagt til en ren standferie i solen. Komplekset ligger desuden indenfor gåafstand fra Rethymnos gamle bydel hvor man kan finde små charmerende gader fyldt med taverner og traditionelle caféer. Kulturentusiaster kan tage ud og se på seværdigheder såsom det gamle Fortezza slot, som ligger ca. 15 km. derfra.
LowCostHolidays 27.04 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserSea Front Apartments

Studio 3 pax / Kitchenette
Flere detaljer
DKK
1418
afbudsrejser
Sea Front Apartments

Sea Front Apartments ligger i et landskab med svajende træer, frodige grønne områder og tropiske blomster og er det ideelle valg for dig, som ønsker en indkvartering med selvforplejningsfaciliteter i udkanten af Rethymnon på Kreta. Det ligger lige ved stranden og er perfekt, hvis du gerne vil have mest muligt ud ferien og elsker at tage sol og bade i det varme hav. Går du et stykke op ad kysten, finder du Rethymna Beach Hotel, som tilbyder vandsport såsom sejlads og surfing til vandski og paragliding. I lejlighedskomplekset finder du en skøn udendørs swimmingpool, som er omgivet af terrasse med liggestole og parasoller. Snackbaren serverer drikkevarer og lette snacks hele dagen, og specielle aftenarrangementer afholdes lige her ved poolen i sommersæsonen. Sea Front Apartments har 39 studio-lejligheder, hvoraf nogle har døre til hinanden for dermed at skabe plads til store familier eller grupper. Der er også få etværelses- og toværelseslejligheder med plads til op til fem personer...
LowCostHolidays 27.04 Rethymno, Kreta 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserAxos Hotel

Studio Balcony/Terrace up to 3 pax
Flere detaljer
DKK
1418
afbudsrejser
Axos Hotel

Close to the beach and the amenities of the Platanias resort, the Axos Hotel is a laid back hotel in a fantastic location. Sitting just five kilometres from Rethymno, it is also the ideal base for culture lovers, with a choice of historical sights and ancient attractions within easy reach.
LowCostHolidays 27.04 Kreta 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserLa Stella Apts And S

Studio 3 pax / Kitchenette
Flere detaljer
DKK
1511
afbudsrejser
La Stella Apts and Suites

Det moderne La Stella Apartments and Suites ligger i landsbyen Platanes kun få kilometer fra Rethymnon og tæt på stranden, hvilken har det blå flag. La Stella Apartments and Suites tilbyder en fantastisk indkvartering for par og familier, som gerne vil på ferie på Kreta. Gæster på hotellet kan finde rigtig meget at se og lave i nærheden, og der er mange butikker, restauranter og barer i Platanes og nært Rethymnon samt mange spændende arkæologiske steder såsom Knossos, Phaistos og det venetianske slot i Rethymnon. Det 3-stjernede La Stella Apartments and Suites er et forholdsvist beskedent men hyggeligt hotel, som blev renoveret i 2011 og giver en moderne og komfortabel atmosfære for sine gæster. Der er 27 komfortable lejligheder og suiter på hotellet, og der er derfor indkvartering til alle typer gæster, og der er nogle vidunderlige ting at nyde under dit ophold såsom rolige haver og to glitrende udendørs swimmingpools, hvorved du kan slappe af og nyde solen. Der er også mange lo..
LowCostHolidays 27.04 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserLia Apartments

Studio Sleeps Up To 3 Pax.
Flere detaljer
DKK
1516
afbudsrejser
Lia Apartments

Velkommen til Lia Apartments, der er en komfortabel, moderne og veludstyret indkvartering. Dette kompleks ligger 4,5 km fra den attraktive by Chania og er charmerende, fredelig og afslappende ? parat til at give dig en uforglemmelig ferie. Kun 50 meter fra den hvide sandstrand Kato Stalos, hvor der er mange vandsportsaktiviteter, barer, caféer, restauranter og typiske souvenirbutikker. Komplekset ligger i landsbyen Kato Stalos, hvor du kan finde mange faciliteter, såsom barer, restauranter, souvenirbutikker, shoppingsteder og vandsportsaktiviteter ved stranden samt bådture, ekskursioner og ture. Der er en regelmæssig busservice, der afgår hvert 15. minut. Lia Apartments har en meget god beliggenhed for dem, der gerne vil besøge dem gamle bydel Chania med sin charmerende venetianske havn, eller der gerne vil besøge den vestlige del af Kreta. Hotellet er en fantastisk base, hvorfra du kan nyde den smukke natur, de lange hvide sandstrande og de vilde hvide bjerge med deres spektak..
LowCostHolidays 27.04 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserKoukouras Apartments

Studio Sleeps Up To 3 Pax.
Flere detaljer
DKK
1516
afbudsrejser
Koukouras Apartments

Velkommen til Koukouras Apartments, en komfortabel, moderne og veludstyret indkvartering, som ligger i den attraktive landsby Chania, som er charmerende, fredelig og afslappende. Dette kompleks garanterer dig en uforglemmelig ferie kun 50 meter fra en hvid sandstrand, hvor der er mange sportsaktiviteter, barer, caféer, restauranter og typiske souvenirsteder.
LowCostHolidays 27.04 Rethymnon 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserHotel Brascos

Double/Twin Room
Flere detaljer
DKK
1467
afbudsrejser
Hotel Brascos

TILGÆNGELIGT FRA MAJ TIL OKTOBER - Hotel Brascos ligger i centrum af Rethymnon ved siden af den gamle bydel og grønne områder. Rethymnon ligger omkring en gammel havn og stranden, som har sit udspring i centrum og strækker sig mange kilometer. Den gamle bydel har mange smalle stræder og gamle huse med venetiansk og tyrkisk islæt. Havnepromenaden har et væld af barer, restauranter og værtshuse.
LowCostHolidays 01.05 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserFereniki Holiday Res

Promo Double/Twin Room
Flere detaljer
DKK
1440
afbudsrejser
Fereniki Holiday Resort & Spa Super Deal

Fereniki Holiday Resort & Spa ligger direkte på stranden på grænsen til byen Georgioupolis på Kreta. Centrum og et utal af butikker, spisesteder og barer ligger 300 meter derfra. Gæster, der ønsker at opleve mere af øen på deres ferie på Kreta, kan tage en bus, der stopper mindre end 1 km fra byen, hver halve time, til Rethymnon, Chania og mange af de populære, lokale byer og strande. Fereniki Holiday Resort består af seks forskellige bygninger, adskilt af terrasser, haver og områder med swimmingpool. Resortet ligger som en hestesko med åbning mod stranden, og her vil du finde den største swimmingpool og spisested/hovedrestaurant. Alle værelser har en-suite faciliteter samt en balkon eller terrasse med udsigt mod bjergene, halv eller hel havudsigt. Lige over for hovedbygningen vil du finde den nyligt åbne Fereniki Spa, der tilbyder en oase med et roligt og dygtigt personale og et udvalg af personlige behandlinger specielt beregnet til krop og sjæl.
Spies 01.05 Chania-Kysten, Agia Marina 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserAlexandra Beach

OBS! Kun 4 plads(er) tilbage!
DKK
3499
Spies 01.05 Chania-Kysten, Agia Marina 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserBlue Sky

OBS! Kun 4 plads(er) tilbage!
DKK
2799
LowCostHolidays 01.05 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserChrispy World Super

Superior Double/Twin Balcony/Terrac...
Flere detaljer
DKK
1502
afbudsrejser
Chrispy World Super Deal

Chrispy World, Kolymbari, Crete, ligger i landsbyen Rampaniana 100 meter fra havet. Området har en smuk natur og ligger ca. 22 km vest for Chania. Hotellets egen strand har masser af liggestole og parasoller. Der er en regelmæssig busforbindelse, og bussen stopper lige uden for hotellet til dem, der gerne vil gå på opdagelse i området. Bemærk: Chrispy World refererer til Village, og Chrispy Deluxe-fløjen refererer til Palace.
LowCostHolidays 01.05 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserFereniki Holiday Res

Promo Double/Twin Room
Flere detaljer
DKK
1489
afbudsrejser
Fereniki Holiday Resort & Spa

Fereniki Holiday Resort & Spa ligger direkte på stranden på grænsen til byen Georgioupolis på Kreta. Centrum og et utal af butikker, spisesteder og barer ligger 300 meter derfra. Gæster, der ønsker at opleve mere af øen på deres ferie på Kreta, kan tage en bus, der stopper mindre end 1 km fra byen, hver halve time, til Rethymnon, Chania og mange af de populære, lokale byer og strande. Fereniki Holiday Resort består af seks forskellige bygninger, adskilt af terrasser, haver og områder med swimmingpool. Resortet ligger som en hestesko med åbning mod stranden, og her vil du finde den største swimmingpool og spisested/hovedrestaurant. Alle værelser har en-suite faciliteter samt en balkon eller terrasse med udsigt mod bjergene, halv eller hel havudsigt. Lige over for hovedbygningen vil du finde den nyligt åbne Fereniki Spa, der tilbyder en oase med et roligt og dygtigt personale og et udvalg af personlige behandlinger specielt beregnet til krop og sjæl.
LowCostHolidays 01.05 Kreta 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserLa Stella Apts And S

Studio 3 pax / Kitchenette
Flere detaljer
DKK
1374
afbudsrejser
La Stella Apts and Suites

Det moderne La Stella Apartments and Suites ligger i landsbyen Platanes kun få kilometer fra Rethymnon og tæt på stranden, hvilken har det blå flag. La Stella Apartments and Suites tilbyder en fantastisk indkvartering for par og familier, som gerne vil på ferie på Kreta. Gæster på hotellet kan finde rigtig meget at se og lave i nærheden, og der er mange butikker, restauranter og barer i Platanes og nært Rethymnon samt mange spændende arkæologiske steder såsom Knossos, Phaistos og det venetianske slot i Rethymnon. Det 3-stjernede La Stella Apartments and Suites er et forholdsvist beskedent men hyggeligt hotel, som blev renoveret i 2011 og giver en moderne og komfortabel atmosfære for sine gæster. Der er 27 komfortable lejligheder og suiter på hotellet, og der er derfor indkvartering til alle typer gæster, og der er nogle vidunderlige ting at nyde under dit ophold såsom rolige haver og to glitrende udendørs swimmingpools, hvorved du kan slappe af og nyde solen. Der er også mange lo..
LowCostHolidays 01.05 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserKoukouras Apartments

Studio Sleeps Up To 3 Pax.
Flere detaljer
DKK
1382
afbudsrejser
Koukouras Apartments

Velkommen til Koukouras Apartments, en komfortabel, moderne og veludstyret indkvartering, som ligger i den attraktive landsby Chania, som er charmerende, fredelig og afslappende. Dette kompleks garanterer dig en uforglemmelig ferie kun 50 meter fra en hvid sandstrand, hvor der er mange sportsaktiviteter, barer, caféer, restauranter og typiske souvenirsteder.
LowCostHolidays 01.05 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserLia Apartments

Studio Sleeps Up To 3 Pax.
Flere detaljer
DKK
1382
afbudsrejser
Lia Apartments

Velkommen til Lia Apartments, der er en komfortabel, moderne og veludstyret indkvartering. Dette kompleks ligger 4,5 km fra den attraktive by Chania og er charmerende, fredelig og afslappende ? parat til at give dig en uforglemmelig ferie. Kun 50 meter fra den hvide sandstrand Kato Stalos, hvor der er mange vandsportsaktiviteter, barer, caféer, restauranter og typiske souvenirbutikker. Komplekset ligger i landsbyen Kato Stalos, hvor du kan finde mange faciliteter, såsom barer, restauranter, souvenirbutikker, shoppingsteder og vandsportsaktiviteter ved stranden samt bådture, ekskursioner og ture. Der er en regelmæssig busservice, der afgår hvert 15. minut. Lia Apartments har en meget god beliggenhed for dem, der gerne vil besøge dem gamle bydel Chania med sin charmerende venetianske havn, eller der gerne vil besøge den vestlige del af Kreta. Hotellet er en fantastisk base, hvorfra du kan nyde den smukke natur, de lange hvide sandstrande og de vilde hvide bjerge med deres spektak..
Spies 01.05 Det Vestlige Kreta 7 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
OBS! Kun 4 plads(er) tilbage!
DKK
2599
LowCostHolidays 01.05 Rethymnon 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserHotel Brascos

Double/Twin Room
Flere detaljer
DKK
1365
afbudsrejser
Hotel Brascos

TILGÆNGELIGT FRA MAJ TIL OKTOBER - Hotel Brascos ligger i centrum af Rethymnon ved siden af den gamle bydel og grønne områder. Rethymnon ligger omkring en gammel havn og stranden, som har sit udspring i centrum og strækker sig mange kilometer. Den gamle bydel har mange smalle stræder og gamle huse med venetiansk og tyrkisk islæt. Havnepromenaden har et væld af barer, restauranter og værtshuse.
LowCostHolidays 01.05 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserSea Front Apartments

Studio 3 pax / Kitchenette
Flere detaljer
DKK
1280
afbudsrejser
Sea Front Apartments

Sea Front Apartments ligger i et landskab med svajende træer, frodige grønne områder og tropiske blomster og er det ideelle valg for dig, som ønsker en indkvartering med selvforplejningsfaciliteter i udkanten af Rethymnon på Kreta. Det ligger lige ved stranden og er perfekt, hvis du gerne vil have mest muligt ud ferien og elsker at tage sol og bade i det varme hav. Går du et stykke op ad kysten, finder du Rethymna Beach Hotel, som tilbyder vandsport såsom sejlads og surfing til vandski og paragliding. I lejlighedskomplekset finder du en skøn udendørs swimmingpool, som er omgivet af terrasse med liggestole og parasoller. Snackbaren serverer drikkevarer og lette snacks hele dagen, og specielle aftenarrangementer afholdes lige her ved poolen i sommersæsonen. Sea Front Apartments har 39 studio-lejligheder, hvoraf nogle har døre til hinanden for dermed at skabe plads til store familier eller grupper. Der er også få etværelses- og toværelseslejligheder med plads til op til fem personer...
LowCostHolidays 01.05 Rethymno, Kreta 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserAxos Hotel

Studio Balcony/Terrace up to 3 pax
Flere detaljer
DKK
1285
afbudsrejser
Axos Hotel

Close to the beach and the amenities of the Platanias resort, the Axos Hotel is a laid back hotel in a fantastic location. Sitting just five kilometres from Rethymno, it is also the ideal base for culture lovers, with a choice of historical sights and ancient attractions within easy reach.
LowCostHolidays 01.05 Chania / Crete 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserAphea Village

1 Bedroom Apartment 2pax
Flere detaljer
DKK
1302
afbudsrejser
Aphea Village

Aphea Village er et attraktivt og moderne lejlighedskompleks, der ligger i det fredelige område Kolymbari på Kreta. Det har en misundelsesværdig beliggenhed, den nærmeste strand ligger kun få skridt derfra, og den nærmeste by ligger kun en dejlig køretur derfra. Hotellet har 30 rummelige og komfortable lejligheder, og det er selvstændige enheder med egen indgang, haveområde, køkken og separate værelser. Faciliteterne omfatter en udendørs swimmingpool og solterrasse, restaurant, bar, trådløs internetadgang, fællesområde med aircondition med satellit-tv og haver. Omgivet af palmetræer og et stenkast fra havet ligger Aphea Village i et fredeligt og meget smukt område, så det er perfekt til en fredelig, foryngende badeferie. Den nærmeste strand er den idylliske strækning sand i Kolymbari kun 400 meter fra hotellet. Det er perfekt til svømning, solbadning og at spille strandspil. Hotellet ligger ikke langt fra en række lokale faciliteter, herunder barer, restauranter og butikker. Omk..
LowCostHolidays 01.05 Chania / Crete 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserCamelia Studios

Studio Sleeps Up To 2 Pax.
Flere detaljer
DKK
1302
afbudsrejser
Camelia Studios

Camelia Studios ligger i det flotte resort Kato Stalos på den smukke ø Kreta. Studioerne ligger i et kompleks ved stranden i et fremragende område og tilbyder gæsterne et antal aktiviteter, de kan nyde under deres ophold. Strandaktiviteterne omfatter strandvolley, bananbådture, speedbådture, jetski, vandski, snorkling og sejlsport. Personalet på komplekset er meget venligt, og gæsterne vil mærke, at personalet vil gøre alt for, at de får et godt og dejligt ophold på ferien på Camelia Studios. Dem, der gerne vil have det sjovt, skal tage til vandlandet, der ikke ligger så langt derfra. Det er en sjov dag for alle! Der er også en regelmæssig busservice, der går til den flotte by Chania, og det tager kun 20 min. at komme dertil. I Chania er der masser af spændende natteliv, herunder en række restauranter, cocktailbarer og natklubber, som de besøgende kan nyde godt af ud på de sene nattetimer. Der er også masser af butikker. En fantastisk ekskursion at tage på er ekskursionen til Sama..
LowCostHolidays 01.05 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserLolas Hotel

Studio Sleeps Up To 2 Pax.
Flere detaljer
DKK
1316
afbudsrejser
Lolas Hotel

Lolas Hotel er beliggende i et roligt område tæt på Platanias på den smukke ø Kreta. Stranden ligger blot 100 meter væk og nås nemt til fods. Her kan man kaste sig ud i en lang række vandsportsaktiviteter. Hotellet er det perfekte valg til gæster, der ønsker en sjov og afslappende badeferie i enkle og hyggelige omgivelser. Der er rigeligt at give sig til i Platanias, hvor man finder masser af restauranter og pubber med noget for enhver smag. Herudover findes der også et stort udvalg af livlige barer og natklubber, som tiltrækker et bredt publikum. Faktisk kan nattelivet byde på så mange vibrerende og spændende steder, at man ikke behøver at gå det samme sted hen to gange. Hvis du ønsker at bevæge dig uden for Platanias, er byen Chania uden tvivl et besøg værd. Du kan slentre en tur hen ad den smukke havn eller gå en tur i de fine, snævre gader, der snor sig rundt i Kretas mest romantiske by. Hvis du er ude efter fred, ro og total afslapning, bør du besøge Ano Platanias, hvor du ka..
LowCostHolidays 01.05 Chania 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserNontas Apartments

Studio Balcony/Terrace up to 3 pax
Flere detaljer
DKK
1329
afbudsrejser
Nontas Apartments

Dette moderne kompleks ligger i det roligere turistområde Daratso - Agii Apostoli 4 km fra centrum af byen, hvortil der går en bus, og busstoppedesteder ligger lige ved siden af hotellet. Nogle af de bedste strande ligger kun få meter fra hotellet, 200 meter derfra ligger de prisbelønnede strande på Agii Apostoli samt Glaros beach, mens stranden Kalamaki og Chrissi Akti (Golden Beach) ligger hhv. 350 meter og 400 meter fra Nontas Apartments.
LowCostHolidays 01.05 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserOstria Studios

Studio - Non Refundable
Flere detaljer
DKK
1329
afbudsrejser
Ostria Studios

Ostria Studios har en fremragende beliggenhed og giver også gæster mulighed for selv at sørge for deres egen mad, tilsammen en ideel base til gæster som er kommet for at udforske øen. Med en beliggenhed tæt ved stranden, så er det også oplagt til en ren standferie i solen. Komplekset ligger desuden indenfor gåafstand fra Rethymnos gamle bydel hvor man kan finde små charmerende gader fyldt med taverner og traditionelle caféer. Kulturentusiaster kan tage ud og se på seværdigheder såsom det gamle Fortezza slot, som ligger ca. 15 km. derfra.
LowCostHolidays 01.05 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserNefeli Hotel

Double/Twin Balcony
Flere detaljer
DKK
1334
afbudsrejser
Nefeli Hotel

Det moderne Nefeli Hotel er et trestjernet hotel i forstaden Platanias kun ca. 5 kilometer eller få minutter med bus fra centrum af Rethymnon. Der er en indbydende strand med vandsportsmuligheder 300 meter fra hotellet.
Spies 01.05 Hersonissos 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserElina Apartments

DKK
3049
Spies 01.05 Rethymnon 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserConstantin

DKK
2199
LowCostHolidays 01.05 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserDaisy Apts Rethymno

Studio Balcony/Terrace up to 3 pax
Flere detaljer
DKK
1053
afbudsrejser
Daisy Apts Rethymno

Daisy Apartments ligger i Rethymnon på den smukke ø Kreta. Stranden ligger kun 50 meter væk og dermed inden for gåafstand, og her finder du forskellige vandsportstilbud. Strandaktiviteter inkluderer jetski, vandski, ture i badering, speedbåd, beachvolley og snorkling. Der er også strandbarer rundt ved stranden til dem, som gerne vil slappe af i solen med et par cocktails. Komplekset er det perfekte valg for gæster, som ønsker en sjov og afslappende strandferie i enkle og hyggelige omgivelser. Butikker, restauranter, pubs og supermarkeder ligger også meget tæt på. Kompleksets faciliteter inkluderer valutaveksling, garderobe, elevator og cykeludlejning. Ønsker du et sprudlende natteliv, er det på barerne og natklubberne, som ligger kun 50 meter fra komplekset, og her stopper festen ikke før den tidlige morgen. Gæster finder busstationen og taxiholdepladsen kun 50 meter væk, hvis man gerne vil udforske øen på egen hånd.
LowCostHolidays 01.05 Chania / Crete 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserPergamos Village

Studio Sleeps Up To 3 Pax.
Flere detaljer
DKK
1147
afbudsrejser
Pergamos Village

Pergamos Village ligger i et smukt landskab med eksotiske haver, og det er det perfekte sted for enhver, der gerne vil nyde et afslappende ophold på Kreta. Den smukke, omkringliggende haver har flotte blomster og svajende palmetræer og udgør det perfekte sted til en fredelig og afslappende ferie. Komplekset tilbyder de besøgende indkvartering med selvforplejning, der ligger i en bygning i en traditionel villastil, og som har en lys og komfortabel indretning. Hver lejlighed har sandstensgulve og veludstyrede tekøkkener. Der er både studioer og etværelseslejligheder, hvor der kan bo op til fire personer. Aircondition, tv, sikkerhedsboks, telefon og hårtørrer stilles også til rådighed. Du kan også nyde de smukke omgivelser fra din egen balkon, der har udsigt over haverne, poolområdet eller havet. Hotellet ligger 300 meter fra den smukke strand, der er en strækning med hvidt sand og varmt vand. Du kan både solbade og svømme her, men du kan også vælge mellem de mange former for vandspo..
LowCostHolidays 01.05 Chania / Crete 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserKato Stalos Beach Ho

Studio Balcony/Terrace up to 3 pax
Flere detaljer
DKK
1182
afbudsrejser
Kato Stalos Beach Hotel

Kato Stalos Beach Hotel er et familievenligt lejlighedshotel, der ligger ud til på stranden i Agia Marina på Kreta. Hotellet består af to lejligheder og 18 studio-lejligheder, som alle har tekøkken, balkon og moderne faciliteter. Stranden ligger kun et stenkast derfra, hvor der tilbydes en bred vifte af fritids- og sportsaktiviteter. Hotellet har havudsigt og er omgivet af palmer og smukke, grønne haver. På hotellet er der et receptionsområde, der har åbent 24 timer i døgnet; restaurant med aircondition; fællesområder; supermarked; sikkerhedsboks; haver samt parasoller til leje. Den smukke sandstrand ligger lige ud foran hotellet, hvilket gør, at gæster nemt kan slentre en tur på stranden. Der er rigeligt med parasoller og solsenge, hvor man kan slappe af og solbade. På stranden er der også et stort udvalg af vandsportsaktiviteter mod betaling. Disse inkluderer dykning; jetski; surfing; vandski; kano; sejlads og vandcykler. Andre kreative aktiviteter i hotellets nærliggende områd..
LowCostHolidays 01.05 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserApollon Hotel Platan

Economy Studio 2 pax
Flere detaljer
DKK
1227
afbudsrejser
Apollon Hotel Platanias Chania

Apollon Hotel i Platanias, Chania er det perfekte feriested til dem, som gerne vil have et afslappet ophold med selvforplejning tæt på stranden. Med kun få meter til havet og kort afstand til byen Chania har Apollon Hotel Platanias Chania en misundelsesværdig beliggenhed på et af Kretas mest idylliske steder. Det udgør en fantastisk base, uanset om du vil tage sol ved poolen, se de gamle græske seværdigheder eller tage en tur på stranden.
LowCostHolidays 01.05 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserPalladion Hotel

Twin Room Balcony Terrace
Flere detaljer
DKK
1187
afbudsrejser
Palladion Hotel

Palladion Hotel ligger i sine egne smukke haver og kan give dig en dejlig velkomst til øen Kreta. Den skønne sandstrand ligger kun 150 meter væk, og hotellet har en udendørs pool, hvor du kan tage en dukkert eller nyde solen. Palladions restaurant serverer morgenbuffet og et aftensmåltid, mens pool/cocktailbaren og terrassen er det perfekte sted at slappe af med en forfriskende drink. Rethymnon centrum ligger ca. 5 kilometer væk, og der er kun fem til ti minutter at gå til den smukke, gamle bydel, hvor du også vil finde forskellige butikker, barer og restauranter. Byen har sit eget marked og et livligt nattemiljø. Dobbeltværelserne på Palladion Hotel er fra 1997 og har alle hav- eller bjergudsigt.
LowCostHolidays 01.05 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserNireas Hotel

Promo Studio
Flere detaljer
DKK
1245
afbudsrejser
Nireas Hotel

Nireas Hotel er et kompleks med 27 separate, fuldt møblerede lejligheder fordelt på fire blokke. Hotellet er bygget i et område på i alt 5.000 kvadartmeter og ligger i den smukke region Kato Daratso 3 km nordvest for byen Chania. Hotellet ligger kun 350 meter fra den smukke strand Agioi Apostoloi, det har fået tildelt Det Blå Flag, hvor du finder mange vandsportsaktiviteter samt mange restauranter, barer, butikker souvenirbutikker og minimarkeder. Hotellets faciliteter inkluderer: Reception, udendørs swimmingpool, børnepool, tennisbane, bordtennis og en poolbar. Området omkring lejlighederne er stort, og der er en have samt gratis parkering for alle gæster. Nireas Hotel er et fremragende sted for enhver, der gerne vil på en afslappende og dejlig ferie tæt på stranden og med mulighed for at dyrke sport og vandaktiviteter. Det ligger også tæt på byen Chania og andre byer, hvor der er mange barer, restauranter, shoppingcentre, souvenirbutikker, natklubber, supermarkeder og kulture..
LowCostHolidays 01.05 Chania 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserDreamland Apartments

Studio Balcony/Terrace up to 3 pax
Flere detaljer
DKK
1276
afbudsrejser
Dreamland Apartments

De moderne, komfortable Dreamland Apartments ligger i det roligere turistområde Daratso - Agii Apostoli 4 km fra centrum af byen, hvortil der går en bus, og busstoppedesteder ligger lige ved siden af hotellet. Nogle af de bedste strande ligger kun få meter fra hotellet, 200 meter derfra ligger de prisbelønnede strande på Agii Apostoli samt Glaros beach, mens stranden Kalamaki og Chrissi Akti (Golden Beach) ligger hhv. 350 meter og 400 meter fra hotellet.
LowCostHolidays 01.05 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserAlthea Village Hotel

Double/Twin Balcony or Terrace
Flere detaljer
DKK
1805
afbudsrejser
Althea Village Hotel

Med en beliggenhed i den naturskønne og fredelige by Daratso på Kreta samt et stort hotelområde kan Althea Village Hotel tilbyde en fuldstændig uforglemmelig ferieoplevelse. Lejlighederne er omgivet af store, smukke haver med oliven- og frugttræer i en traditionel, græsk stil, der skaber rammerne for en dejlig og fredfyldt ferie midt på Kreta. Althea Village har over 60 2-værelseslejligheder eller suiter, der har tekøkken med selvforplejning og har plads til op til 5 personer. Hvert værelse har mindst én balkon/terrasse med havudsigt inklusive alle de vigtige faciliteter såsom aircondition, køleskab, satellit-tv, telefon, sikkerhedsboks og et badeværelse med brusebad/badekar. På stedet kan du nyde en gåtur eller et måltid i de velholdte haver, slappe af, tage en svømmetur i den udendørs swimmingpool eller benytte fitnesscenteret. Med alle disse muligheder vil du helt sikkert kunne finde dig til rette. Hotellet har også et spillerum og barområde "Artemis", hvor du vil finde bordte..
LowCostHolidays 01.05 Chania / Crete 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserPeli Hotel

Double/Twin Balcony or Terrace
Flere detaljer
DKK
1636
afbudsrejser
Peli Hotel

Peli Hotel har en fantastisk beliggenhed omgivet af en smuk og frodig fyrretræsskov, der er ideelt, når man skal slappe af på sin ferie. Det familiedrevne hotel var en af de første, der blev bygget i området, og har budt gæster velkomne siden slutningen af 1980erne. Hotellet ligger i det skønne resort Kastelli Kissamou, der stadig er uspoleret. Her finder du fantastiske strande med groft sand og storslåede landskaber. Den suveræne Mavros Molos strand ligger kun 150 meter fra hotellet, hvor der er fint, blødt sand, krystalklart vand samt sandbanker ude i vandet, der gør stranden lavvandet. Det er derfor ideelt til sikker svømning og roning. Du kan også nyde hotellets udendørs swimmingpool, der er omgivet en solterrasse med liggestole og parasoller, som er til fri benyttelse for gæster. Du kan starte dagen med en kontinental eller kretensisk morgenmad på hotellets veranda med havudsigt og omgivet af blomsten bougainvillea. I restauranten serveres lokale retter, og drikkevarer kan k..
LowCostHolidays 01.05 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserChrispy Deluxe Wing

Deluxe Double/Twin Balcony/Terrace
Flere detaljer
DKK
1631
afbudsrejser
Chrispy Deluxe Wing Super Deal

Chrispy Deluxe Wing ligger på den solrige sydkyst på Kreta og er et luksuriøst 4-stjernet hotel, som udgør en fantastisk base til en afslappende ferie ved Middelhavet. Stedet er en ny fløj i Chrispy World-komplekset, og dette moderne hotel ligger i den rolige landsby Rapaniana i regionen Kolymbari ca. 20 km vest for Chania. Hotellet, hvorfra der er udsigt over den smukke Kolymbari-bugt, har en perfekt beliggenhed kun 100 meter fra den smukke strand med fint, gyldent sand og azurblåt vand i Det Ægæiske Hav. Hvor end du kigger er der spor af Kretas overvældende naturskønhed med bjerge, kløfter og floder, der omgiver hotellet. Der er adskillige attraktioner i området, herunder Gonia-klostret og St Ioannis-klostret, mens de berømte strande Falasarna, Balos og Elafonisi ligger lidt længere mod syd. De pulserende resorter Chania og Platanias ligger ikke langt derfra, og det er helt sikkert her, du skal tage hen, hvis du vil have en god aften ude i byen eller nyde en masse god shoppingte..
LowCostHolidays 01.05 Rethymnon 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserOdyssia Beach Hotel

Double/Twin Balcony
Flere detaljer
DKK
1560
afbudsrejser
Odyssia Beach Hotel

Odyssia Beach Hotel ligger lige ved stranden ca. 3,6 kilometer fra centrum af Rethymnon. Hotellet har i alt 105 værelser, inklusive dobbeltværelser, tredobbeltværelser og suiter. I løbet af ugen afholder hotellet grillaftener, diskoaftener, trylleshows og græske aftener.
LowCostHolidays 01.05 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserAntilia Apartments

1 Bedroom Apt Bal/Terrace 3 Pax
Flere detaljer
DKK
1596
afbudsrejser
Antilia Apartments

Med en beliggenhed på en bjergskråning og udsigt over Det Ægæiske Hav er Antilia Apartments en skøn feriedestination på den græske ø. Herfra er der kun en lille gåtur til stranden samt den maleriske by Falasarna.
Spies 01.05 Det Østlige Kreta 7 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
1799
Spies 01.05 Det Vestlige Kreta 7 Kastrup Kun Fly Flybillet Tur/Retur
OBS! Kun 4 plads(er) tilbage!
DKK
2199
Spies 01.05 Det Østlige Kreta 7 Kastrup Kun Fly Flybillet Tur/Retur
DKK
1299
LowCostHolidays 01.05 Georgioupolis 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserMetropol Beach (Fere

Studio Balcony/Terrace up to 3 pax
Flere detaljer
DKK
1729
afbudsrejser
Metropol Beach (Fereniki complex)

Metropol Beach (Fereniki complex) ligger i det travle og populære strandresort kun 250 meter fra den smukke strand. Centrum af resortet ligger kun 300 meter derfra, og det er nemt at komme dertil til fods. Til dem, der gerne vil gå på opdagelse eller shoppe, ligger byen Chania 40 km fra komplekset, og man kan komme dertil i bus eller taxa. Der er også en spa på hotellet, hvor gæsterne kan nyde saunaen, dampbadet og de fantastiske massagetjenester. Der er også et afslapningsområde og en indendørs bar på spaet. Personalet på komplekset er flersproget og meget venlige, og de vil gøre alt for, at gæsterne er tilfredse og får en dejlig oplevelse på Kreta. Der er også en legeplads på stedet for børn. Der er som regel aftenunderholdning, der organiseres for gæsterne hver aften i poolbaren.
LowCostHolidays 01.05 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserChrispy Deluxe Wing

Deluxe Double/Twin Balcony/Terrace
Flere detaljer
DKK
1725
afbudsrejser
Chrispy Deluxe Wing

Chrispy Deluxe Wing ligger på den solrige sydkyst på Kreta og er et luksuriøst 4-stjernet hotel, som udgør en fantastisk base til en afslappende ferie ved Middelhavet. Stedet er en ny fløj i Chrispy World-komplekset, og dette moderne hotel ligger i den rolige landsby Rapaniana i regionen Kolymbari ca. 20 km vest for Chania. Hotellet, hvorfra der er udsigt over den smukke Kolymbari-bugt, har en perfekt beliggenhed kun 100 meter fra den smukke strand med fint, gyldent sand og azurblåt vand i Det Ægæiske Hav. Hvor end du kigger er der spor af Kretas overvældende naturskønhed med bjerge, kløfter og floder, der omgiver hotellet. Der er adskillige attraktioner i området, herunder Gonia-klostret og St Ioannis-klostret, mens de berømte strande Falasarna, Balos og Elafonisi ligger lidt længere mod syd. De pulserende resorter Chania og Platanias ligger ikke langt derfra, og det er helt sikkert her, du skal tage hen, hvis du vil have en god aften ude i byen eller nyde en masse god shoppingte..
Spies 01.05 Det Østlige Kreta 7 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
1699
Spies 01.05 Det Østlige Kreta 7 Billund Kun Fly Flybillet Tur/Retur
DKK
1199
StarTour 01.05 Gerani 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserBlue Village - Atlan

Familierum til 2 pers.
DKK
3998
StarTour 01.05 Rethymnon 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserBlue Star - Ibiscos

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
2049
StarTour 01.05 Nea Chora 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserLejligheder Christin

Lille 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
4998
Spies 01.05 Hersonissos 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserElina Apartments

DKK
3149
Spies 01.05 Rethymnon 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserConstantin

DKK
2299
LowCostHolidays 01.05 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserElotis Suites

Studio Balcony/Terrace up to 3 pax
Flere detaljer
DKK
1782
afbudsrejser
Elotis Suites

Elotis Suites ligger i gåafstand fra sandstranden i Agia Marina og kun 8 km fra Chania by. Her kan man få en rolig og komfortabel indkvartering perfekt for par og familier, der søger en afslappet ferie. Elotis Suites blev renoveret i 2004 og har 5 bygninger, der inkluderer 20 lejligheder, studiolejligheder og suiter, der hver især byder på moderne interiør og elegante møbler. Elotis Suites ligger i gåafstand fra såvel strand som butikker, tavernaer, restauranter og barer. Der er en stor swimmingpool, børnebassin og poolbar. Smukke haver omgiver hotellet og skaber rammerne for pragtfulde omgivelser. Hvert værelse har aircondition, sikkerhedsboks, tekøkken og balkon samt faciliteter, som f.eks. internetadgang.
LowCostHolidays 01.05 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserMinos Village

Studio Balcony/Terrace up to 3 pax
Flere detaljer
DKK
1782
afbudsrejser
Minos Village

Minos Village Hotel ligger 400 meter fra det kosmpolitiske strandresort Agia Marina i Chania med den lange sandstrand, utallige restauranter og intense natteliv. Det ligger ca. 8 km fra Chania by. Lejlighederne er blevet renoveret for nyligt og skaber rammerne for moderne komfort på den mest smagfulde måde. Værelserne er hyggelige og får dig til at føle dig hjemme. De smukke haver og ekstraordinære omgivelser samt service fra det professionelle, venlige og dedikerede personale vil bidrage til en eksemplarisk gæstfrihed, der er perfekt til din drømmeferie.
LowCostHolidays 01.05 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserAchillion Palace Hot

Double/Twin Balcony or Terrace
Flere detaljer
DKK
1800
afbudsrejser
Achillion Palace Hotel

Conveniently located just a few steps from the seafront the Achillion is a modern and comfortable hotel providing its guests with easy access to the historical and cultural attractions of Rethymnon. The hotel provides professional and friendly service in a luxurious 4 star environment placing guest?s enjoyment at its heart. This medium sized hotel sits just 100 metres from the golden sandy beach and clear waters of the Mediterranean Sea. Here visitors will find a range of water sports and sun loungers on which they can laze the day away. Venturing inland there are a wide variety of shops, restaurants and bars located in the town for visitors to enjoy.
StarTour 01.05 Agia Marina 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserBlue Star - Atlantic

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
2598
StarTour 01.05 Rethymnon 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserBlue Star - Ibiscos

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
5038
StarTour 01.05 Rethymnon 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserBlue Star - Ibiscos

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
3148
StarTour 01.05 Agia Marina 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserBlue Star - Stefan V

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
3088
Spies 01.05 Det Østlige Kreta 14 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
2499
Spies 01.05 Det Østlige Kreta 14 Billund Kun Fly Flybillet Tur/Retur
DKK
2199
LowCostHolidays 01.05 Chania / Crete 14 Billund Fly+Hotel afbudsrejserKato Stalos Beach Ho

Studio Balcony/Terrace up to 3 pax
Flere detaljer
DKK
1738
afbudsrejser
Kato Stalos Beach Hotel

Kato Stalos Beach Hotel er et familievenligt lejlighedshotel, der ligger ud til på stranden i Agia Marina på Kreta. Hotellet består af to lejligheder og 18 studio-lejligheder, som alle har tekøkken, balkon og moderne faciliteter. Stranden ligger kun et stenkast derfra, hvor der tilbydes en bred vifte af fritids- og sportsaktiviteter. Hotellet har havudsigt og er omgivet af palmer og smukke, grønne haver. På hotellet er der et receptionsområde, der har åbent 24 timer i døgnet; restaurant med aircondition; fællesområder; supermarked; sikkerhedsboks; haver samt parasoller til leje. Den smukke sandstrand ligger lige ud foran hotellet, hvilket gør, at gæster nemt kan slentre en tur på stranden. Der er rigeligt med parasoller og solsenge, hvor man kan slappe af og solbade. På stranden er der også et stort udvalg af vandsportsaktiviteter mod betaling. Disse inkluderer dykning; jetski; surfing; vandski; kano; sejlads og vandcykler. Andre kreative aktiviteter i hotellets nærliggende områd..
LowCostHolidays 01.05 Crete, Kreta 14 Billund Fly+Hotel afbudsrejserPalladion Hotel

Twin Room Balcony Terrace
Flere detaljer
DKK
1747
afbudsrejser
Palladion Hotel

Palladion Hotel ligger i sine egne smukke haver og kan give dig en dejlig velkomst til øen Kreta. Den skønne sandstrand ligger kun 150 meter væk, og hotellet har en udendørs pool, hvor du kan tage en dukkert eller nyde solen. Palladions restaurant serverer morgenbuffet og et aftensmåltid, mens pool/cocktailbaren og terrassen er det perfekte sted at slappe af med en forfriskende drink. Rethymnon centrum ligger ca. 5 kilometer væk, og der er kun fem til ti minutter at gå til den smukke, gamle bydel, hvor du også vil finde forskellige butikker, barer og restauranter. Byen har sit eget marked og et livligt nattemiljø. Dobbeltværelserne på Palladion Hotel er fra 1997 og har alle hav- eller bjergudsigt.
LowCostHolidays 01.05 Chania / Crete 14 Billund Fly+Hotel afbudsrejserPergamos Village

Studio Sleeps Up To 3 Pax.
Flere detaljer
DKK
1649
afbudsrejser
Pergamos Village

Pergamos Village ligger i et smukt landskab med eksotiske haver, og det er det perfekte sted for enhver, der gerne vil nyde et afslappende ophold på Kreta. Den smukke, omkringliggende haver har flotte blomster og svajende palmetræer og udgør det perfekte sted til en fredelig og afslappende ferie. Komplekset tilbyder de besøgende indkvartering med selvforplejning, der ligger i en bygning i en traditionel villastil, og som har en lys og komfortabel indretning. Hver lejlighed har sandstensgulve og veludstyrede tekøkkener. Der er både studioer og etværelseslejligheder, hvor der kan bo op til fire personer. Aircondition, tv, sikkerhedsboks, telefon og hårtørrer stilles også til rådighed. Du kan også nyde de smukke omgivelser fra din egen balkon, der har udsigt over haverne, poolområdet eller havet. Hotellet ligger 300 meter fra den smukke strand, der er en strækning med hvidt sand og varmt vand. Du kan både solbade og svømme her, men du kan også vælge mellem de mange former for vandspo..
Spies 01.05 Det Østlige Kreta 14 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
2899
Spies 01.05 Det Østlige Kreta 14 Kastrup Kun Fly Flybillet Tur/Retur
DKK
1999
Spies 01.05 Hersonissos 14 Billund Fly+Hotel afbudsrejserElina Apartments

DKK
5099
Spies 01.05 Hersonissos 14 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserElina Apartments

DKK
4899
Spies 01.05 Rethymnon 14 Billund Fly+Hotel afbudsrejserConstantin

DKK
3499
Spies 01.05 Rethymnon 14 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserConstantin

DKK
3299
LowCostHolidays 01.05 Crete Island, Kreta 14 Billund Fly+Hotel afbudsrejserDaisy Apts Rethymno

Studio Balcony/Terrace up to 3 pax
Flere detaljer
DKK
1422
afbudsrejser
Daisy Apts Rethymno

Daisy Apartments ligger i Rethymnon på den smukke ø Kreta. Stranden ligger kun 50 meter væk og dermed inden for gåafstand, og her finder du forskellige vandsportstilbud. Strandaktiviteter inkluderer jetski, vandski, ture i badering, speedbåd, beachvolley og snorkling. Der er også strandbarer rundt ved stranden til dem, som gerne vil slappe af i solen med et par cocktails. Komplekset er det perfekte valg for gæster, som ønsker en sjov og afslappende strandferie i enkle og hyggelige omgivelser. Butikker, restauranter, pubs og supermarkeder ligger også meget tæt på. Kompleksets faciliteter inkluderer valutaveksling, garderobe, elevator og cykeludlejning. Ønsker du et sprudlende natteliv, er det på barerne og natklubberne, som ligger kun 50 meter fra komplekset, og her stopper festen ikke før den tidlige morgen. Gæster finder busstationen og taxiholdepladsen kun 50 meter væk, hvis man gerne vil udforske øen på egen hånd.
Sun Tours 02.05 Platanias 7 Århus Fly+Hotel afbudsrejserSunrise Village

Studiolejlighed m. All Incluisve 2-...
DKK
2998
Sun Tours 02.05 Kun Fly T/R Chania 7 Billund Kun Fly afbudsrejserKun Fly T/R Chania

Kun fly tur/retur Billund
DKK
1798
Sun Tours 02.05 Agia Marina 7 Århus Fly+Hotel afbudsrejserSanta Marina Beach

Værelse 2-3 pers. m. All Incl...
DKK
3898
Sun Tours 02.05 Platanias 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserApollon

2-vær. lejlighed 2-4 pers.
DKK
2298
Sun Tours 02.05 Platanias 7 Århus Fly+Hotel afbudsrejserApollon

2-vær. lejlighed 2-4 pers.
DKK
2298
Sun Tours 02.05 Platanias 7 Århus Fly+Hotel afbudsrejserApollon

Studiolejlighed 2-3 pers.
DKK
2198
Sun Tours 02.05 Agia Marina 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserSanta Marina Beach

Værelse 2-3 pers. m. All Incl...
DKK
4198
Århuscharter 02.05 Kreta 7 Århus Fly+Hotel afbudsrejserNana - Græsk Stemnin

1-vær. lejl.
Flere detaljer
DKK
5790
afbudsrejser
Pool:
Ja
Strand:
300 m
Restaurant:
Nej
Centrum:
5 km (Chania)
Nana - Græsk stemning

Hotel Nana er Århus Charters populære lejlighedshotel, hvor ejeren af samme navn selv står for den daglige drift af stedet og ligeledes selv bor her. År efter år har vi gæster, der vender tilbage hert
Århuscharter 02.05 Kreta 7 Århus Fly+Hotel afbudsrejserCreta Palm - All Inc

2-vær. lejl.
Flere detaljer
DKK
8990
afbudsrejser
Pool:
ja
Strand:
100 m
Restaurant:
ja
Centrum:
7 km
Creta Palm - All Inclusive (tilkøb)

Creta Palm er et af vores populære lejlighedshoteller, som vores gæster vender tilbage til år efter år. Hotellet har to dejlige solterrasser med hver sin store swimmingpool, børnepool, poolbar og en l
Århuscharter 02.05 Kreta 7 Århus Fly+Hotel afbudsrejserHelios Bay - Familie

1-vær. lejl.
Flere detaljer
DKK
3590
afbudsrejser
Pool:
ja
Strand:
200 m
Helios Bay - familievenligt

Helios er et godt hotel og ideelt for gæsten der gerne vil bo i rigtig pæne lejligheder med rummelige balkoner/terrasser og samtidig bo tæt på de smukke strande, der kendetegner lokalområdet vest for
Århuscharter 02.05 Kreta 7 Århus Fly+Hotel afbudsrejserAkasti - Bo Hyggelig

1-vær. lejl.
Flere detaljer
DKK
3390
afbudsrejser
Pool:
ja
Strand:
250 m
Restaurant:
ja
Centrum:
5 km (Chania)
Akasti - Bo hyggeligt

Akasti er et hyggeligt lejlighedshotel i Kalamaki med et dejligt poolområde, hvor der er liggestole og parasoller. Værten på hotellet, Tassos, er ofte at finde i hotellets restaurant, hvor måltiderne
Århuscharter 02.05 Kreta 7 Århus Fly+Hotel afbudsrejserAnni - Inkl. Havudsi

2-vær. lejl. med havudsigt
Flere detaljer
DKK
2990
afbudsrejser
Pool:
Nej
Strand:
400 m
Restaurant:
Nej
Centrum:
400 m
Anni - inkl. havudsigt

Man skal vælge Anni og Parianna, hvis man vægter en fantastisk beliggenhed frem for flotte faciliteter. Med havet som nabo og direkte udsigt ud over havet, fås der ikke en bedre beliggenhed. Det hygg
Århuscharter 02.05 Kreta 7 Århus Fly+Hotel afbudsrejserCreta Palm - All Inc

1-vær. lejl.
Flere detaljer
DKK
7390
afbudsrejser
Pool:
ja
Strand:
100 m
Restaurant:
ja
Centrum:
7 km
Creta Palm - All Inclusive (tilkøb)

Creta Palm er et af vores populære lejlighedshoteller, som vores gæster vender tilbage til år efter år. Hotellet har to dejlige solterrasser med hver sin store swimmingpool, børnepool, poolbar og en l
Sun Tours 02.05 Kun Fly T/R Chania 7 Århus Kun Fly Kun Fly T/R Chania

Kun fly tur/retur Billund
DKK
2450
Sun Tours 02.05 Platanias 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserApollon

Studiolejlighed 2-3 pers.
DKK
2198
Sun Tours 02.05 Platanias 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserSunrise Village

Studiolejlighed m. All Incluisve 2-...
DKK
2998
Bravo Tours 02.05 Kreta/Chania 7 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
1898
Bravo Tours 02.05 Kreta/Chania 7 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
2498
Bravo Tours 02.05 Kreta/Chania 7 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
1998
Sun Tours 02.05 Platanias 14 Billund Fly+Hotel afbudsrejserApollon

Studiolejlighed 2-3 pers.
DKK
3498
Sun Tours 02.05 Platanias 14 Billund Fly+Hotel afbudsrejserSunrise Village

Studiolejlighed m. All Incluisve 2-...
DKK
4998
Sun Tours 02.05 Kun Fly T/R Chania 14 Billund Kun Fly afbudsrejserKun Fly T/R Chania

Kun fly tur/retur Billund
DKK
1998
Sun Tours 02.05 Platanias 14 Billund Fly+Hotel afbudsrejserApollon

2-vær. lejlighed 2-4 pers.
DKK
3598
Sun Tours 02.05 Platanias 14 Århus Fly+Hotel afbudsrejserApollon

Studiolejlighed 2-3 pers.
DKK
3198
Sun Tours 02.05 Agia Marina 14 Århus Fly+Hotel afbudsrejserSanta Marina Beach

Værelse 2-3 pers. m. All Incl...
DKK
6398
Sun Tours 02.05 Platanias 14 Århus Fly+Hotel afbudsrejserApollon

2-vær. lejlighed 2-4 pers.
DKK
3298
Sun Tours 02.05 Agia Marina 14 Billund Fly+Hotel afbudsrejserSanta Marina Beach

Værelse 2-3 pers. m. All Incl...
DKK
6298
Sun Tours 02.05 Kun Fly T/R Chania 14 Århus Kun Fly afbudsrejserKun Fly T/R Chania

Kun fly tur/retur Billund
DKK
2750
Sun Tours 02.05 Platanias 14 Århus Fly+Hotel afbudsrejserSunrise Village

Studiolejlighed m. All Incluisve 2-...
DKK
4998
StarTour 03.05 Rethymnon 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserBlue Star - Ibiscos

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
5838
Apollo 03.05 Platanias 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserBlue Sea Apartments

DKK
2648
StarTour 03.05 Rethymnon 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserBlue Star - Ibiscos

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
3998
Falk Lauritsen 03.05 Rethymnon 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserMelmar

DKK
1998
Falk Lauritsen 03.05 Kreta 7 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
1798
Falk Lauritsen 03.05 Rethymnon 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserBella Mare

DKK
2298
Falk Lauritsen 03.05 Kreta 7 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
1998
Falk Lauritsen 03.05 Kato Stalos 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserTropicana

DKK
2648
Falk Lauritsen 03.05 KretaChania 7 Kastrup Kun Fly Kun Fly
DKK
1798
Apollo 03.05 Kato Stalos 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserPegasus

DKK
2798
Apollo 03.05 Platanias 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserBlue Sea Apartments

DKK
1998
Apollo 03.05 Almyrida & Kalives 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserKalives Beach Best W

DKK
2928
Apollo 03.05 Kreta 7 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
1798
Apollo 03.05 Rethymnon By 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserBio

DKK
1998
Apollo 03.05 Kreta 7 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
1998
Falk Lauritsen 03.05 Platanias 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserSophia

DKK
2173
StarTour 03.05 Gerani 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserBlue Village - Atlan

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
2998
Apollo 03.05 Platanias 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserPlaza Di Porto

DKK
3433
Falk Lauritsen 03.05 Rethymnon 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserSentido Pearl Beach

DKK
2798
StarTour 03.05 Rethymnon 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserBlue Star - Ibiscos

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
2374
StarTour 03.05 Gerani 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserBlue Village - Atlan

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
2799
StarTour 03.05 Platanias 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserLejligheder Marika S

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
2074
StarTour 03.05 Rethymnon 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserBlue Star - Ibiscos

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
2644
Apollo 03.05 Rethymnon By 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserBio

DKK
2498
StarTour 03.05 Gerani 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserBlue Village - Atlan

Dobbeltværelse
DKK
3998
StarTour 03.05 Gerani 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserBlue Village - Atlan

Dobbeltværelse
DKK
3998
Apollo 03.05 Almyrida & Kalives 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserKalives Beach Best W

DKK
2478
Apollo 03.05 Platanias 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserIdeal Beach

DKK
2048
Apollo 03.05 KretaChania 7 Kastrup Kun Fly Kun Fly
DKK
1798
Falk Lauritsen 03.05 Kato Stalos 14 Billund Fly+Hotel afbudsrejserTropicana

DKK
3698
Falk Lauritsen 03.05 Platanias 14 Billund Fly+Hotel afbudsrejserPlatanias Mare

DKK
3998
Falk Lauritsen 03.05 Rethymnon 14 Billund Fly+Hotel afbudsrejserTheo

DKK
4198
Falk Lauritsen 03.05 Kreta 14 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
3498
Apollo 03.05 Platanias 14 Billund Fly+Hotel afbudsrejserMelina Beach

DKK
4698
Apollo 03.05 Kato Stalos 14 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserPegasus

DKK
4208
Apollo 03.05 Platanias 14 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserMelina Beach

DKK
4698
Apollo 03.05 Platanias 14 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserBlue Sea Apartments

DKK
4448
Apollo 03.05 Rethymnon By 14 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserMarel

DKK
3548
StarTour 04.05 Rethymnon 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserBlue Star - Ibiscos

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
4838
StarTour 04.05 Rethymnon 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserBlue Star - Ibiscos

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
2694
LowCostHolidays 04.05 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserDaisy Apts Rethymno

Studio Balcony/Terrace up to 3 pax
Flere detaljer
DKK
1258
afbudsrejser
Daisy Apts Rethymno

Daisy Apartments ligger i Rethymnon på den smukke ø Kreta. Stranden ligger kun 50 meter væk og dermed inden for gåafstand, og her finder du forskellige vandsportstilbud. Strandaktiviteter inkluderer jetski, vandski, ture i badering, speedbåd, beachvolley og snorkling. Der er også strandbarer rundt ved stranden til dem, som gerne vil slappe af i solen med et par cocktails. Komplekset er det perfekte valg for gæster, som ønsker en sjov og afslappende strandferie i enkle og hyggelige omgivelser. Butikker, restauranter, pubs og supermarkeder ligger også meget tæt på. Kompleksets faciliteter inkluderer valutaveksling, garderobe, elevator og cykeludlejning. Ønsker du et sprudlende natteliv, er det på barerne og natklubberne, som ligger kun 50 meter fra komplekset, og her stopper festen ikke før den tidlige morgen. Gæster finder busstationen og taxiholdepladsen kun 50 meter væk, hvis man gerne vil udforske øen på egen hånd.
LowCostHolidays 04.05 Chania / Crete 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserPergamos Village

Studio Sleeps Up To 3 Pax.
Flere detaljer
DKK
1365
afbudsrejser
Pergamos Village

Pergamos Village ligger i et smukt landskab med eksotiske haver, og det er det perfekte sted for enhver, der gerne vil nyde et afslappende ophold på Kreta. Den smukke, omkringliggende haver har flotte blomster og svajende palmetræer og udgør det perfekte sted til en fredelig og afslappende ferie. Komplekset tilbyder de besøgende indkvartering med selvforplejning, der ligger i en bygning i en traditionel villastil, og som har en lys og komfortabel indretning. Hver lejlighed har sandstensgulve og veludstyrede tekøkkener. Der er både studioer og etværelseslejligheder, hvor der kan bo op til fire personer. Aircondition, tv, sikkerhedsboks, telefon og hårtørrer stilles også til rådighed. Du kan også nyde de smukke omgivelser fra din egen balkon, der har udsigt over haverne, poolområdet eller havet. Hotellet ligger 300 meter fra den smukke strand, der er en strækning med hvidt sand og varmt vand. Du kan både solbade og svømme her, men du kan også vælge mellem de mange former for vandspo..
LowCostHolidays 04.05 Chania / Crete 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserKato Stalos Beach Ho

Studio Balcony/Terrace up to 3 pax
Flere detaljer
DKK
1409
afbudsrejser
Kato Stalos Beach Hotel

Kato Stalos Beach Hotel er et familievenligt lejlighedshotel, der ligger ud til på stranden i Agia Marina på Kreta. Hotellet består af to lejligheder og 18 studio-lejligheder, som alle har tekøkken, balkon og moderne faciliteter. Stranden ligger kun et stenkast derfra, hvor der tilbydes en bred vifte af fritids- og sportsaktiviteter. Hotellet har havudsigt og er omgivet af palmer og smukke, grønne haver. På hotellet er der et receptionsområde, der har åbent 24 timer i døgnet; restaurant med aircondition; fællesområder; supermarked; sikkerhedsboks; haver samt parasoller til leje. Den smukke sandstrand ligger lige ud foran hotellet, hvilket gør, at gæster nemt kan slentre en tur på stranden. Der er rigeligt med parasoller og solsenge, hvor man kan slappe af og solbade. På stranden er der også et stort udvalg af vandsportsaktiviteter mod betaling. Disse inkluderer dykning; jetski; surfing; vandski; kano; sejlads og vandcykler. Andre kreative aktiviteter i hotellets nærliggende områd..
LowCostHolidays 04.05 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserPalladion Hotel

Twin Room Balcony Terrace
Flere detaljer
DKK
1414
afbudsrejser
Palladion Hotel

Palladion Hotel ligger i sine egne smukke haver og kan give dig en dejlig velkomst til øen Kreta. Den skønne sandstrand ligger kun 150 meter væk, og hotellet har en udendørs pool, hvor du kan tage en dukkert eller nyde solen. Palladions restaurant serverer morgenbuffet og et aftensmåltid, mens pool/cocktailbaren og terrassen er det perfekte sted at slappe af med en forfriskende drink. Rethymnon centrum ligger ca. 5 kilometer væk, og der er kun fem til ti minutter at gå til den smukke, gamle bydel, hvor du også vil finde forskellige butikker, barer og restauranter. Byen har sit eget marked og et livligt nattemiljø. Dobbeltværelserne på Palladion Hotel er fra 1997 og har alle hav- eller bjergudsigt.
LowCostHolidays 04.05 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserApollon Hotel Platan

Economy Studio 2 pax
Flere detaljer
DKK
1467
afbudsrejser
Apollon Hotel Platanias Chania

Apollon Hotel i Platanias, Chania er det perfekte feriested til dem, som gerne vil have et afslappet ophold med selvforplejning tæt på stranden. Med kun få meter til havet og kort afstand til byen Chania har Apollon Hotel Platanias Chania en misundelsesværdig beliggenhed på et af Kretas mest idylliske steder. Det udgør en fantastisk base, uanset om du vil tage sol ved poolen, se de gamle græske seværdigheder eller tage en tur på stranden.
LowCostHolidays 04.05 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserNireas Hotel

Promo Studio
Flere detaljer
DKK
1485
afbudsrejser
Nireas Hotel

Nireas Hotel er et kompleks med 27 separate, fuldt møblerede lejligheder fordelt på fire blokke. Hotellet er bygget i et område på i alt 5.000 kvadartmeter og ligger i den smukke region Kato Daratso 3 km nordvest for byen Chania. Hotellet ligger kun 350 meter fra den smukke strand Agioi Apostoloi, det har fået tildelt Det Blå Flag, hvor du finder mange vandsportsaktiviteter samt mange restauranter, barer, butikker souvenirbutikker og minimarkeder. Hotellets faciliteter inkluderer: Reception, udendørs swimmingpool, børnepool, tennisbane, bordtennis og en poolbar. Området omkring lejlighederne er stort, og der er en have samt gratis parkering for alle gæster. Nireas Hotel er et fremragende sted for enhver, der gerne vil på en afslappende og dejlig ferie tæt på stranden og med mulighed for at dyrke sport og vandaktiviteter. Det ligger også tæt på byen Chania og andre byer, hvor der er mange barer, restauranter, shoppingcentre, souvenirbutikker, natklubber, supermarkeder og kulture..
LowCostHolidays 04.05 Rethymno, Kreta 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserAxos Hotel

Studio Balcony/Terrace up to 3 pax
Flere detaljer
DKK
1534
afbudsrejser
Axos Hotel

Close to the beach and the amenities of the Platanias resort, the Axos Hotel is a laid back hotel in a fantastic location. Sitting just five kilometres from Rethymno, it is also the ideal base for culture lovers, with a choice of historical sights and ancient attractions within easy reach.
LowCostHolidays 04.05 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserSea Front Apartments

Studio 3 pax / Kitchenette
Flere detaljer
DKK
1529
afbudsrejser
Sea Front Apartments

Sea Front Apartments ligger i et landskab med svajende træer, frodige grønne områder og tropiske blomster og er det ideelle valg for dig, som ønsker en indkvartering med selvforplejningsfaciliteter i udkanten af Rethymnon på Kreta. Det ligger lige ved stranden og er perfekt, hvis du gerne vil have mest muligt ud ferien og elsker at tage sol og bade i det varme hav. Går du et stykke op ad kysten, finder du Rethymna Beach Hotel, som tilbyder vandsport såsom sejlads og surfing til vandski og paragliding. I lejlighedskomplekset finder du en skøn udendørs swimmingpool, som er omgivet af terrasse med liggestole og parasoller. Snackbaren serverer drikkevarer og lette snacks hele dagen, og specielle aftenarrangementer afholdes lige her ved poolen i sommersæsonen. Sea Front Apartments har 39 studio-lejligheder, hvoraf nogle har døre til hinanden for dermed at skabe plads til store familier eller grupper. Der er også få etværelses- og toværelseslejligheder med plads til op til fem personer...
LowCostHolidays 04.05 Chania 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserDreamland Apartments

Studio Balcony/Terrace up to 3 pax
Flere detaljer
DKK
1520
afbudsrejser
Dreamland Apartments

De moderne, komfortable Dreamland Apartments ligger i det roligere turistområde Daratso - Agii Apostoli 4 km fra centrum af byen, hvortil der går en bus, og busstoppedesteder ligger lige ved siden af hotellet. Nogle af de bedste strande ligger kun få meter fra hotellet, 200 meter derfra ligger de prisbelønnede strande på Agii Apostoli samt Glaros beach, mens stranden Kalamaki og Chrissi Akti (Golden Beach) ligger hhv. 350 meter og 400 meter fra hotellet.
LowCostHolidays 04.05 Chania / Crete 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserCamelia Studios

Studio Sleeps Up To 2 Pax.
Flere detaljer
DKK
1551
afbudsrejser
Camelia Studios

Camelia Studios ligger i det flotte resort Kato Stalos på den smukke ø Kreta. Studioerne ligger i et kompleks ved stranden i et fremragende område og tilbyder gæsterne et antal aktiviteter, de kan nyde under deres ophold. Strandaktiviteterne omfatter strandvolley, bananbådture, speedbådture, jetski, vandski, snorkling og sejlsport. Personalet på komplekset er meget venligt, og gæsterne vil mærke, at personalet vil gøre alt for, at de får et godt og dejligt ophold på ferien på Camelia Studios. Dem, der gerne vil have det sjovt, skal tage til vandlandet, der ikke ligger så langt derfra. Det er en sjov dag for alle! Der er også en regelmæssig busservice, der går til den flotte by Chania, og det tager kun 20 min. at komme dertil. I Chania er der masser af spændende natteliv, herunder en række restauranter, cocktailbarer og natklubber, som de besøgende kan nyde godt af ud på de sene nattetimer. Der er også masser af butikker. En fantastisk ekskursion at tage på er ekskursionen til Sama..
StarTour 04.05 Rethymnon 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserBlue Star - Ibiscos

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
2594
StarTour 04.05 Nea Chora 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserLejligheder Christin

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
3024
StarTour 04.05 Nea Chora 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserLejligheder Christin

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
2923
StarTour 04.05 Agia Marina 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserBlue Star - Stefan V

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
2543
StarTour 04.05 Rethymnon 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserBlue Star - Ibiscos

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
2669
StarTour 04.05 Gerani 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserBlue Village - Atlan

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
2808
StarTour 04.05 Gerani 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserBlue Village - Atlan

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
6268
StarTour 04.05 Agia Marina 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserBlue Star - Stefan V

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
4688
StarTour 04.05 Rethymnon 7 Ålborg Fly+Hotel afbudsrejserBlue Star - Ibiscos

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
2419
EasyTours 04.05 Agia Marina 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserLejligheder Marita A

2-vær. lejl. (2-4 pers.)
Flere detaljer
DKK
2528
afbudsrejser
Pool:
Ja
Strand:
50 m
Børnepool:
Ja
Lejligheder Marita Apts

Marita Apts . Et populært lejlighedshotel, der ligger fantastisk godt direkte på stranden i Agia Marina....
StarTour 04.05 Gerani 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserBlue Village - Atlan

Dobbeltværelse
DKK
3838
LowCostHolidays 04.05 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserFereniki Holiday Res

Promo Double/Twin Room
Flere detaljer
DKK
1694
afbudsrejser
Fereniki Holiday Resort & Spa Super Deal

Fereniki Holiday Resort & Spa ligger direkte på stranden på grænsen til byen Georgioupolis på Kreta. Centrum og et utal af butikker, spisesteder og barer ligger 300 meter derfra. Gæster, der ønsker at opleve mere af øen på deres ferie på Kreta, kan tage en bus, der stopper mindre end 1 km fra byen, hver halve time, til Rethymnon, Chania og mange af de populære, lokale byer og strande. Fereniki Holiday Resort består af seks forskellige bygninger, adskilt af terrasser, haver og områder med swimmingpool. Resortet ligger som en hestesko med åbning mod stranden, og her vil du finde den største swimmingpool og spisested/hovedrestaurant. Alle værelser har en-suite faciliteter samt en balkon eller terrasse med udsigt mod bjergene, halv eller hel havudsigt. Lige over for hovedbygningen vil du finde den nyligt åbne Fereniki Spa, der tilbyder en oase med et roligt og dygtigt personale og et udvalg af personlige behandlinger specielt beregnet til krop og sjæl.
LowCostHolidays 04.05 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserKoukouras Apartments

Studio Balcony/Terrace up to 3 pax
Flere detaljer
DKK
1698
afbudsrejser
Koukouras Apartments

Velkommen til Koukouras Apartments, en komfortabel, moderne og veludstyret indkvartering, som ligger i den attraktive landsby Chania, som er charmerende, fredelig og afslappende. Dette kompleks garanterer dig en uforglemmelig ferie kun 50 meter fra en hvid sandstrand, hvor der er mange sportsaktiviteter, barer, caféer, restauranter og typiske souvenirsteder.
LowCostHolidays 04.05 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserFereniki Holiday Res

Promo Double/Twin Room
Flere detaljer
DKK
1738
afbudsrejser
Fereniki Holiday Resort & Spa

Fereniki Holiday Resort & Spa ligger direkte på stranden på grænsen til byen Georgioupolis på Kreta. Centrum og et utal af butikker, spisesteder og barer ligger 300 meter derfra. Gæster, der ønsker at opleve mere af øen på deres ferie på Kreta, kan tage en bus, der stopper mindre end 1 km fra byen, hver halve time, til Rethymnon, Chania og mange af de populære, lokale byer og strande. Fereniki Holiday Resort består af seks forskellige bygninger, adskilt af terrasser, haver og områder med swimmingpool. Resortet ligger som en hestesko med åbning mod stranden, og her vil du finde den største swimmingpool og spisested/hovedrestaurant. Alle værelser har en-suite faciliteter samt en balkon eller terrasse med udsigt mod bjergene, halv eller hel havudsigt. Lige over for hovedbygningen vil du finde den nyligt åbne Fereniki Spa, der tilbyder en oase med et roligt og dygtigt personale og et udvalg af personlige behandlinger specielt beregnet til krop og sjæl.
StarTour 04.05 Gerani 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserBlue Village - Atlan

Dobbeltværelse
DKK
3998
LowCostHolidays 04.05 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserLia Apartments

Studio Sleeps Up To 3 Pax.
Flere detaljer
DKK
1631
afbudsrejser
Lia Apartments

Velkommen til Lia Apartments, der er en komfortabel, moderne og veludstyret indkvartering. Dette kompleks ligger 4,5 km fra den attraktive by Chania og er charmerende, fredelig og afslappende ? parat til at give dig en uforglemmelig ferie. Kun 50 meter fra den hvide sandstrand Kato Stalos, hvor der er mange vandsportsaktiviteter, barer, caféer, restauranter og typiske souvenirbutikker. Komplekset ligger i landsbyen Kato Stalos, hvor du kan finde mange faciliteter, såsom barer, restauranter, souvenirbutikker, shoppingsteder og vandsportsaktiviteter ved stranden samt bådture, ekskursioner og ture. Der er en regelmæssig busservice, der afgår hvert 15. minut. Lia Apartments har en meget god beliggenhed for dem, der gerne vil besøge dem gamle bydel Chania med sin charmerende venetianske havn, eller der gerne vil besøge den vestlige del af Kreta. Hotellet er en fantastisk base, hvorfra du kan nyde den smukke natur, de lange hvide sandstrande og de vilde hvide bjerge med deres spektak..
LowCostHolidays 04.05 Kreta 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserLa Stella Apts And S

Studio 3 pax / Kitchenette
Flere detaljer
DKK
1622
afbudsrejser
La Stella Apts and Suites

Det moderne La Stella Apartments and Suites ligger i landsbyen Platanes kun få kilometer fra Rethymnon og tæt på stranden, hvilken har det blå flag. La Stella Apartments and Suites tilbyder en fantastisk indkvartering for par og familier, som gerne vil på ferie på Kreta. Gæster på hotellet kan finde rigtig meget at se og lave i nærheden, og der er mange butikker, restauranter og barer i Platanes og nært Rethymnon samt mange spændende arkæologiske steder såsom Knossos, Phaistos og det venetianske slot i Rethymnon. Det 3-stjernede La Stella Apartments and Suites er et forholdsvist beskedent men hyggeligt hotel, som blev renoveret i 2011 og giver en moderne og komfortabel atmosfære for sine gæster. Der er 27 komfortable lejligheder og suiter på hotellet, og der er derfor indkvartering til alle typer gæster, og der er nogle vidunderlige ting at nyde under dit ophold såsom rolige haver og to glitrende udendørs swimmingpools, hvorved du kan slappe af og nyde solen. Der er også mange lo..
LowCostHolidays 04.05 Rethymnon 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserHotel Brascos

Double/Twin Room
Flere detaljer
DKK
1614
afbudsrejser
Hotel Brascos

TILGÆNGELIGT FRA MAJ TIL OKTOBER - Hotel Brascos ligger i centrum af Rethymnon ved siden af den gamle bydel og grønne områder. Rethymnon ligger omkring en gammel havn og stranden, som har sit udspring i centrum og strækker sig mange kilometer. Den gamle bydel har mange smalle stræder og gamle huse med venetiansk og tyrkisk islæt. Havnepromenaden har et væld af barer, restauranter og værtshuse.
Primo Tours 04.05 Agia Marina 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserLejligheder Marita A

Tæt ved vandet og med en vidunderli...
Flere detaljer
DKK
2298
afbudsrejser
Pool:
Ja
Bar:
Nej
Strand:
50 m
Børnepool:
Ja
Restaurant:
Nej
AC:
Ja
Centrum:
200 m
Lejligheder Marita Apts 2-vær. lejl. (2-4 pers.) Læs mere

Tæt ved vandet og med en vidunderlig have Maritas Apartments er et populært lejlighedshotel, der ligger fantastisk godt direkte på stranden i Agia Marina området. Her er lyst, luftigt og masser af plads at boltre sig på. Den vidunderlige have er kæmpestor, og fyldt med palmer, blomster og skyggefulde oaser. Her er en superflot solterrasse med en fristende swimmingpool og en separat børnepool. I direkte forbindelse med solterrassen ligger den formidable sandstrand, og på stranden ligger også en hyggelig restaurant/bar, som dog ikke hører til hotellet. Denne kan være lukket i ydersæsonen. Beliggenhed Maritas har en attraktiv beliggenhed direkte p......
LowCostHolidays 04.05 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserOstria Studios

Studio - Non Refundable
Flere detaljer
DKK
1582
afbudsrejser
Ostria Studios

Ostria Studios har en fremragende beliggenhed og giver også gæster mulighed for selv at sørge for deres egen mad, tilsammen en ideel base til gæster som er kommet for at udforske øen. Med en beliggenhed tæt ved stranden, så er det også oplagt til en ren standferie i solen. Komplekset ligger desuden indenfor gåafstand fra Rethymnos gamle bydel hvor man kan finde små charmerende gader fyldt med taverner og traditionelle caféer. Kulturentusiaster kan tage ud og se på seværdigheder såsom det gamle Fortezza slot, som ligger ca. 15 km. derfra.
LowCostHolidays 04.05 Chania / Crete 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserAphea Village

1 Bedroom Apartment 2pax
Flere detaljer
DKK
1556
afbudsrejser
Aphea Village

Aphea Village er et attraktivt og moderne lejlighedskompleks, der ligger i det fredelige område Kolymbari på Kreta. Det har en misundelsesværdig beliggenhed, den nærmeste strand ligger kun få skridt derfra, og den nærmeste by ligger kun en dejlig køretur derfra. Hotellet har 30 rummelige og komfortable lejligheder, og det er selvstændige enheder med egen indgang, haveområde, køkken og separate værelser. Faciliteterne omfatter en udendørs swimmingpool og solterrasse, restaurant, bar, trådløs internetadgang, fællesområde med aircondition med satellit-tv og haver. Omgivet af palmetræer og et stenkast fra havet ligger Aphea Village i et fredeligt og meget smukt område, så det er perfekt til en fredelig, foryngende badeferie. Den nærmeste strand er den idylliske strækning sand i Kolymbari kun 400 meter fra hotellet. Det er perfekt til svømning, solbadning og at spille strandspil. Hotellet ligger ikke langt fra en række lokale faciliteter, herunder barer, restauranter og butikker. Omk..
LowCostHolidays 04.05 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserLolas Hotel

Studio Sleeps Up To 2 Pax.
Flere detaljer
DKK
1565
afbudsrejser
Lolas Hotel

Lolas Hotel er beliggende i et roligt område tæt på Platanias på den smukke ø Kreta. Stranden ligger blot 100 meter væk og nås nemt til fods. Her kan man kaste sig ud i en lang række vandsportsaktiviteter. Hotellet er det perfekte valg til gæster, der ønsker en sjov og afslappende badeferie i enkle og hyggelige omgivelser. Der er rigeligt at give sig til i Platanias, hvor man finder masser af restauranter og pubber med noget for enhver smag. Herudover findes der også et stort udvalg af livlige barer og natklubber, som tiltrækker et bredt publikum. Faktisk kan nattelivet byde på så mange vibrerende og spændende steder, at man ikke behøver at gå det samme sted hen to gange. Hvis du ønsker at bevæge dig uden for Platanias, er byen Chania uden tvivl et besøg værd. Du kan slentre en tur hen ad den smukke havn eller gå en tur i de fine, snævre gader, der snor sig rundt i Kretas mest romantiske by. Hvis du er ude efter fred, ro og total afslapning, bør du besøge Ano Platanias, hvor du ka..
LowCostHolidays 04.05 Chania 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserNontas Apartments

Studio Balcony/Terrace up to 3 pax
Flere detaljer
DKK
1582
afbudsrejser
Nontas Apartments

Dette moderne kompleks ligger i det roligere turistområde Daratso - Agii Apostoli 4 km fra centrum af byen, hvortil der går en bus, og busstoppedesteder ligger lige ved siden af hotellet. Nogle af de bedste strande ligger kun få meter fra hotellet, 200 meter derfra ligger de prisbelønnede strande på Agii Apostoli samt Glaros beach, mens stranden Kalamaki og Chrissi Akti (Golden Beach) ligger hhv. 350 meter og 400 meter fra Nontas Apartments.
LowCostHolidays 04.05 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserNefeli Hotel

Double/Twin Balcony
Flere detaljer
DKK
1582
afbudsrejser
Nefeli Hotel

Det moderne Nefeli Hotel er et trestjernet hotel i forstaden Platanias kun ca. 5 kilometer eller få minutter med bus fra centrum af Rethymnon. Der er en indbydende strand med vandsportsmuligheder 300 meter fra hotellet.
LowCostHolidays 08.05 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserKoukouras Apartments

Studio Balcony/Terrace up to 3 pax
Flere detaljer
DKK
1578
afbudsrejser
Koukouras Apartments

Velkommen til Koukouras Apartments, en komfortabel, moderne og veludstyret indkvartering, som ligger i den attraktive landsby Chania, som er charmerende, fredelig og afslappende. Dette kompleks garanterer dig en uforglemmelig ferie kun 50 meter fra en hvid sandstrand, hvor der er mange sportsaktiviteter, barer, caféer, restauranter og typiske souvenirsteder.
LowCostHolidays 08.05 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserFereniki Holiday Res

Twin/Double Balcony or Terrace
Flere detaljer
DKK
1596
afbudsrejser
Fereniki Holiday Resort & Spa Super Deal

Fereniki Holiday Resort & Spa ligger direkte på stranden på grænsen til byen Georgioupolis på Kreta. Centrum og et utal af butikker, spisesteder og barer ligger 300 meter derfra. Gæster, der ønsker at opleve mere af øen på deres ferie på Kreta, kan tage en bus, der stopper mindre end 1 km fra byen, hver halve time, til Rethymnon, Chania og mange af de populære, lokale byer og strande. Fereniki Holiday Resort består af seks forskellige bygninger, adskilt af terrasser, haver og områder med swimmingpool. Resortet ligger som en hestesko med åbning mod stranden, og her vil du finde den største swimmingpool og spisested/hovedrestaurant. Alle værelser har en-suite faciliteter samt en balkon eller terrasse med udsigt mod bjergene, halv eller hel havudsigt. Lige over for hovedbygningen vil du finde den nyligt åbne Fereniki Spa, der tilbyder en oase med et roligt og dygtigt personale og et udvalg af personlige behandlinger specielt beregnet til krop og sjæl.
LowCostHolidays 08.05 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserFereniki Holiday Res

Promo Double/Twin Room
Flere detaljer
DKK
1618
afbudsrejser
Fereniki Holiday Resort & Spa

Fereniki Holiday Resort & Spa ligger direkte på stranden på grænsen til byen Georgioupolis på Kreta. Centrum og et utal af butikker, spisesteder og barer ligger 300 meter derfra. Gæster, der ønsker at opleve mere af øen på deres ferie på Kreta, kan tage en bus, der stopper mindre end 1 km fra byen, hver halve time, til Rethymnon, Chania og mange af de populære, lokale byer og strande. Fereniki Holiday Resort består af seks forskellige bygninger, adskilt af terrasser, haver og områder med swimmingpool. Resortet ligger som en hestesko med åbning mod stranden, og her vil du finde den største swimmingpool og spisested/hovedrestaurant. Alle værelser har en-suite faciliteter samt en balkon eller terrasse med udsigt mod bjergene, halv eller hel havudsigt. Lige over for hovedbygningen vil du finde den nyligt åbne Fereniki Spa, der tilbyder en oase med et roligt og dygtigt personale og et udvalg af personlige behandlinger specielt beregnet til krop og sjæl.
Spies 08.05 Det Østlige Kreta 7 Billund Kun Fly Flybillet Tur/Retur
DKK
1199
Spies 08.05 Det Østlige Kreta 7 Kastrup Kun Fly Flybillet Tur/Retur
DKK
1999
LowCostHolidays 08.05 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserAntilia Apartments

1 Bedroom Apt Bal/Terrace 3 Pax
Flere detaljer
DKK
1729
afbudsrejser
Antilia Apartments

Med en beliggenhed på en bjergskråning og udsigt over Det Ægæiske Hav er Antilia Apartments en skøn feriedestination på den græske ø. Herfra er der kun en lille gåtur til stranden samt den maleriske by Falasarna.
StarTour 08.05 Nea Chora 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserLejligheder Christin

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
3523
StarTour 08.05 Nea Chora 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserLejligheder Christin

Lille 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
2798
StarTour 08.05 Rethymnon 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserBlue Star - Ibiscos

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
2619
Spies 08.05 Hersonissos 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserVilla Aspro

DKK
2049
LowCostHolidays 08.05 Chania / Crete 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserPeli Hotel

Double/Twin Balcony or Terrace
Flere detaljer
DKK
1765
afbudsrejser
Peli Hotel

Peli Hotel har en fantastisk beliggenhed omgivet af en smuk og frodig fyrretræsskov, der er ideelt, når man skal slappe af på sin ferie. Det familiedrevne hotel var en af de første, der blev bygget i området, og har budt gæster velkomne siden slutningen af 1980erne. Hotellet ligger i det skønne resort Kastelli Kissamou, der stadig er uspoleret. Her finder du fantastiske strande med groft sand og storslåede landskaber. Den suveræne Mavros Molos strand ligger kun 150 meter fra hotellet, hvor der er fint, blødt sand, krystalklart vand samt sandbanker ude i vandet, der gør stranden lavvandet. Det er derfor ideelt til sikker svømning og roning. Du kan også nyde hotellets udendørs swimmingpool, der er omgivet en solterrasse med liggestole og parasoller, som er til fri benyttelse for gæster. Du kan starte dagen med en kontinental eller kretensisk morgenmad på hotellets veranda med havudsigt og omgivet af blomsten bougainvillea. I restauranten serveres lokale retter, og drikkevarer kan k..
Spies 08.05 Hersonissos 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserVilla Aspro

DKK
2849
Spies 08.05 Chania-Kysten, Platanias 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserAlkionides

DKK
2799
Spies 08.05 Chania-Kysten, Gerani 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserEanthia Village

DKK
3849
Spies 08.05 Chania-Kysten, Platanias 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserRita Suites

DKK
2849
LowCostHolidays 08.05 Kreta 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserLa Stella Apts And S

Studio 3 pax / Kitchenette
Flere detaljer
DKK
1502
afbudsrejser
La Stella Apts and Suites

Det moderne La Stella Apartments and Suites ligger i landsbyen Platanes kun få kilometer fra Rethymnon og tæt på stranden, hvilken har det blå flag. La Stella Apartments and Suites tilbyder en fantastisk indkvartering for par og familier, som gerne vil på ferie på Kreta. Gæster på hotellet kan finde rigtig meget at se og lave i nærheden, og der er mange butikker, restauranter og barer i Platanes og nært Rethymnon samt mange spændende arkæologiske steder såsom Knossos, Phaistos og det venetianske slot i Rethymnon. Det 3-stjernede La Stella Apartments and Suites er et forholdsvist beskedent men hyggeligt hotel, som blev renoveret i 2011 og giver en moderne og komfortabel atmosfære for sine gæster. Der er 27 komfortable lejligheder og suiter på hotellet, og der er derfor indkvartering til alle typer gæster, og der er nogle vidunderlige ting at nyde under dit ophold såsom rolige haver og to glitrende udendørs swimmingpools, hvorved du kan slappe af og nyde solen. Der er også mange lo..
Spies 08.05 Chania-Kysten, Agia Marina 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserAlexandra Beach

DKK
3799
LowCostHolidays 08.05 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserOstria Studios

Studio - Non Refundable
Flere detaljer
DKK
1462
afbudsrejser
Ostria Studios

Ostria Studios har en fremragende beliggenhed og giver også gæster mulighed for selv at sørge for deres egen mad, tilsammen en ideel base til gæster som er kommet for at udforske øen. Med en beliggenhed tæt ved stranden, så er det også oplagt til en ren standferie i solen. Komplekset ligger desuden indenfor gåafstand fra Rethymnos gamle bydel hvor man kan finde små charmerende gader fyldt med taverner og traditionelle caféer. Kulturentusiaster kan tage ud og se på seværdigheder såsom det gamle Fortezza slot, som ligger ca. 15 km. derfra.
LowCostHolidays 08.05 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserNefeli Hotel

Double/Twin Balcony
Flere detaljer
DKK
1462
afbudsrejser
Nefeli Hotel

Det moderne Nefeli Hotel er et trestjernet hotel i forstaden Platanias kun ca. 5 kilometer eller få minutter med bus fra centrum af Rethymnon. Der er en indbydende strand med vandsportsmuligheder 300 meter fra hotellet.
LowCostHolidays 08.05 Chania 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserNontas Apartments

Studio Balcony/Terrace up to 3 pax
Flere detaljer
DKK
1462
afbudsrejser
Nontas Apartments

Dette moderne kompleks ligger i det roligere turistområde Daratso - Agii Apostoli 4 km fra centrum af byen, hvortil der går en bus, og busstoppedesteder ligger lige ved siden af hotellet. Nogle af de bedste strande ligger kun få meter fra hotellet, 200 meter derfra ligger de prisbelønnede strande på Agii Apostoli samt Glaros beach, mens stranden Kalamaki og Chrissi Akti (Golden Beach) ligger hhv. 350 meter og 400 meter fra Nontas Apartments.
LowCostHolidays 08.05 Rethymnon 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserHotel Brascos

Double/Twin Room
Flere detaljer
DKK
1494
afbudsrejser
Hotel Brascos

TILGÆNGELIGT FRA MAJ TIL OKTOBER - Hotel Brascos ligger i centrum af Rethymnon ved siden af den gamle bydel og grønne områder. Rethymnon ligger omkring en gammel havn og stranden, som har sit udspring i centrum og strækker sig mange kilometer. Den gamle bydel har mange smalle stræder og gamle huse med venetiansk og tyrkisk islæt. Havnepromenaden har et væld af barer, restauranter og værtshuse.
LowCostHolidays 08.05 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserForest Park Hotel

Double/Twin Balcony or Terrace
Flere detaljer
DKK
1498
afbudsrejser
Forest Park Hotel

The pretty Forest Park Hotel in Crete is a lovely hillside holiday resort overlooking the town of Rethymno. From its elevated perch amongst the pine-tree covered slopes, it enjoys unsurpassed views across the rooftops toe the sea beyond. Quiet and family-friendly, this idyllic Cretan hotel is a great choice of accommodation for travellers to Crete. The hotel bedrooms are modern and well decorated, with cool colour schemes accented with bold statement colour. Bathrooms are plush and well designed, and the balcony offers superlative views from the privacy of your own retreat. Elsewhere, the hotel boasts a wonderful swimming pool for adults and a separate shallow pool for kids, as well as a relaxing sun terrace with a great panorama across the city. The pool bar serves light snacks and refreshments daily and the restaurant and cafeteria offer traditional and international dishes from their menus.
LowCostHolidays 08.05 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserLia Apartments

Studio Sleeps Up To 3 Pax.
Flere detaljer
DKK
1511
afbudsrejser
Lia Apartments

Velkommen til Lia Apartments, der er en komfortabel, moderne og veludstyret indkvartering. Dette kompleks ligger 4,5 km fra den attraktive by Chania og er charmerende, fredelig og afslappende ? parat til at give dig en uforglemmelig ferie. Kun 50 meter fra den hvide sandstrand Kato Stalos, hvor der er mange vandsportsaktiviteter, barer, caféer, restauranter og typiske souvenirbutikker. Komplekset ligger i landsbyen Kato Stalos, hvor du kan finde mange faciliteter, såsom barer, restauranter, souvenirbutikker, shoppingsteder og vandsportsaktiviteter ved stranden samt bådture, ekskursioner og ture. Der er en regelmæssig busservice, der afgår hvert 15. minut. Lia Apartments har en meget god beliggenhed for dem, der gerne vil besøge dem gamle bydel Chania med sin charmerende venetianske havn, eller der gerne vil besøge den vestlige del af Kreta. Hotellet er en fantastisk base, hvorfra du kan nyde den smukke natur, de lange hvide sandstrande og de vilde hvide bjerge med deres spektak..
LowCostHolidays 08.05 Rethymno, Kreta 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserAxos Hotel

Studio Balcony/Terrace up to 3 pax
Flere detaljer
DKK
1414
afbudsrejser
Axos Hotel

Close to the beach and the amenities of the Platanias resort, the Axos Hotel is a laid back hotel in a fantastic location. Sitting just five kilometres from Rethymno, it is also the ideal base for culture lovers, with a choice of historical sights and ancient attractions within easy reach.
LowCostHolidays 08.05 Chania / Crete 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserCamelia Studios

Studio Sleeps Up To 2 Pax.
Flere detaljer
DKK
1431
afbudsrejser
Camelia Studios

Camelia Studios ligger i det flotte resort Kato Stalos på den smukke ø Kreta. Studioerne ligger i et kompleks ved stranden i et fremragende område og tilbyder gæsterne et antal aktiviteter, de kan nyde under deres ophold. Strandaktiviteterne omfatter strandvolley, bananbådture, speedbådture, jetski, vandski, snorkling og sejlsport. Personalet på komplekset er meget venligt, og gæsterne vil mærke, at personalet vil gøre alt for, at de får et godt og dejligt ophold på ferien på Camelia Studios. Dem, der gerne vil have det sjovt, skal tage til vandlandet, der ikke ligger så langt derfra. Det er en sjov dag for alle! Der er også en regelmæssig busservice, der går til den flotte by Chania, og det tager kun 20 min. at komme dertil. I Chania er der masser af spændende natteliv, herunder en række restauranter, cocktailbarer og natklubber, som de besøgende kan nyde godt af ud på de sene nattetimer. Der er også masser af butikker. En fantastisk ekskursion at tage på er ekskursionen til Sama..
LowCostHolidays 08.05 Chania / Crete 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserAphea Village

1 Bedroom Apartment 2pax
Flere detaljer
DKK
1431
afbudsrejser
Aphea Village

Aphea Village er et attraktivt og moderne lejlighedskompleks, der ligger i det fredelige område Kolymbari på Kreta. Det har en misundelsesværdig beliggenhed, den nærmeste strand ligger kun få skridt derfra, og den nærmeste by ligger kun en dejlig køretur derfra. Hotellet har 30 rummelige og komfortable lejligheder, og det er selvstændige enheder med egen indgang, haveområde, køkken og separate værelser. Faciliteterne omfatter en udendørs swimmingpool og solterrasse, restaurant, bar, trådløs internetadgang, fællesområde med aircondition med satellit-tv og haver. Omgivet af palmetræer og et stenkast fra havet ligger Aphea Village i et fredeligt og meget smukt område, så det er perfekt til en fredelig, foryngende badeferie. Den nærmeste strand er den idylliske strækning sand i Kolymbari kun 400 meter fra hotellet. Det er perfekt til svømning, solbadning og at spille strandspil. Hotellet ligger ikke langt fra en række lokale faciliteter, herunder barer, restauranter og butikker. Omk..
LowCostHolidays 08.05 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserLolas Hotel

Studio Sleeps Up To 2 Pax.
Flere detaljer
DKK
1445
afbudsrejser
Lolas Hotel

Lolas Hotel er beliggende i et roligt område tæt på Platanias på den smukke ø Kreta. Stranden ligger blot 100 meter væk og nås nemt til fods. Her kan man kaste sig ud i en lang række vandsportsaktiviteter. Hotellet er det perfekte valg til gæster, der ønsker en sjov og afslappende badeferie i enkle og hyggelige omgivelser. Der er rigeligt at give sig til i Platanias, hvor man finder masser af restauranter og pubber med noget for enhver smag. Herudover findes der også et stort udvalg af livlige barer og natklubber, som tiltrækker et bredt publikum. Faktisk kan nattelivet byde på så mange vibrerende og spændende steder, at man ikke behøver at gå det samme sted hen to gange. Hvis du ønsker at bevæge dig uden for Platanias, er byen Chania uden tvivl et besøg værd. Du kan slentre en tur hen ad den smukke havn eller gå en tur i de fine, snævre gader, der snor sig rundt i Kretas mest romantiske by. Hvis du er ude efter fred, ro og total afslapning, bør du besøge Ano Platanias, hvor du ka..
LowCostHolidays 08.05 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserNireas Hotel

Promo Studio
Flere detaljer
DKK
1360
afbudsrejser
Nireas Hotel

Nireas Hotel er et kompleks med 27 separate, fuldt møblerede lejligheder fordelt på fire blokke. Hotellet er bygget i et område på i alt 5.000 kvadartmeter og ligger i den smukke region Kato Daratso 3 km nordvest for byen Chania. Hotellet ligger kun 350 meter fra den smukke strand Agioi Apostoloi, det har fået tildelt Det Blå Flag, hvor du finder mange vandsportsaktiviteter samt mange restauranter, barer, butikker souvenirbutikker og minimarkeder. Hotellets faciliteter inkluderer: Reception, udendørs swimmingpool, børnepool, tennisbane, bordtennis og en poolbar. Området omkring lejlighederne er stort, og der er en have samt gratis parkering for alle gæster. Nireas Hotel er et fremragende sted for enhver, der gerne vil på en afslappende og dejlig ferie tæt på stranden og med mulighed for at dyrke sport og vandaktiviteter. Det ligger også tæt på byen Chania og andre byer, hvor der er mange barer, restauranter, shoppingcentre, souvenirbutikker, natklubber, supermarkeder og kulture..
LowCostHolidays 08.05 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserSea Front Apartments

Studio 3 pax / Kitchenette
Flere detaljer
DKK
1409
afbudsrejser
Sea Front Apartments

Sea Front Apartments ligger i et landskab med svajende træer, frodige grønne områder og tropiske blomster og er det ideelle valg for dig, som ønsker en indkvartering med selvforplejningsfaciliteter i udkanten af Rethymnon på Kreta. Det ligger lige ved stranden og er perfekt, hvis du gerne vil have mest muligt ud ferien og elsker at tage sol og bade i det varme hav. Går du et stykke op ad kysten, finder du Rethymna Beach Hotel, som tilbyder vandsport såsom sejlads og surfing til vandski og paragliding. I lejlighedskomplekset finder du en skøn udendørs swimmingpool, som er omgivet af terrasse med liggestole og parasoller. Snackbaren serverer drikkevarer og lette snacks hele dagen, og specielle aftenarrangementer afholdes lige her ved poolen i sommersæsonen. Sea Front Apartments har 39 studio-lejligheder, hvoraf nogle har døre til hinanden for dermed at skabe plads til store familier eller grupper. Der er også få etværelses- og toværelseslejligheder med plads til op til fem personer...
LowCostHolidays 08.05 Chania 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserDreamland Apartments

Studio Balcony/Terrace up to 3 pax
Flere detaljer
DKK
1400
afbudsrejser
Dreamland Apartments

De moderne, komfortable Dreamland Apartments ligger i det roligere turistområde Daratso - Agii Apostoli 4 km fra centrum af byen, hvortil der går en bus, og busstoppedesteder ligger lige ved siden af hotellet. Nogle af de bedste strande ligger kun få meter fra hotellet, 200 meter derfra ligger de prisbelønnede strande på Agii Apostoli samt Glaros beach, mens stranden Kalamaki og Chrissi Akti (Golden Beach) ligger hhv. 350 meter og 400 meter fra hotellet.
LowCostHolidays 08.05 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserApollon Hotel Platan

Economy Studio 2 pax
Flere detaljer
DKK
1347
afbudsrejser
Apollon Hotel Platanias Chania

Apollon Hotel i Platanias, Chania er det perfekte feriested til dem, som gerne vil have et afslappet ophold med selvforplejning tæt på stranden. Med kun få meter til havet og kort afstand til byen Chania har Apollon Hotel Platanias Chania en misundelsesværdig beliggenhed på et af Kretas mest idylliske steder. Det udgør en fantastisk base, uanset om du vil tage sol ved poolen, se de gamle græske seværdigheder eller tage en tur på stranden.
LowCostHolidays 08.05 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserPalladion Hotel

Twin Room Balcony Terrace
Flere detaljer
DKK
1293
afbudsrejser
Palladion Hotel

Palladion Hotel ligger i sine egne smukke haver og kan give dig en dejlig velkomst til øen Kreta. Den skønne sandstrand ligger kun 150 meter væk, og hotellet har en udendørs pool, hvor du kan tage en dukkert eller nyde solen. Palladions restaurant serverer morgenbuffet og et aftensmåltid, mens pool/cocktailbaren og terrassen er det perfekte sted at slappe af med en forfriskende drink. Rethymnon centrum ligger ca. 5 kilometer væk, og der er kun fem til ti minutter at gå til den smukke, gamle bydel, hvor du også vil finde forskellige butikker, barer og restauranter. Byen har sit eget marked og et livligt nattemiljø. Dobbeltværelserne på Palladion Hotel er fra 1997 og har alle hav- eller bjergudsigt.
LowCostHolidays 08.05 Chania / Crete 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserKato Stalos Beach Ho

Studio Balcony/Terrace up to 3 pax
Flere detaljer
DKK
1289
afbudsrejser
Kato Stalos Beach Hotel

Kato Stalos Beach Hotel er et familievenligt lejlighedshotel, der ligger ud til på stranden i Agia Marina på Kreta. Hotellet består af to lejligheder og 18 studio-lejligheder, som alle har tekøkken, balkon og moderne faciliteter. Stranden ligger kun et stenkast derfra, hvor der tilbydes en bred vifte af fritids- og sportsaktiviteter. Hotellet har havudsigt og er omgivet af palmer og smukke, grønne haver. På hotellet er der et receptionsområde, der har åbent 24 timer i døgnet; restaurant med aircondition; fællesområder; supermarked; sikkerhedsboks; haver samt parasoller til leje. Den smukke sandstrand ligger lige ud foran hotellet, hvilket gør, at gæster nemt kan slentre en tur på stranden. Der er rigeligt med parasoller og solsenge, hvor man kan slappe af og solbade. På stranden er der også et stort udvalg af vandsportsaktiviteter mod betaling. Disse inkluderer dykning; jetski; surfing; vandski; kano; sejlads og vandcykler. Andre kreative aktiviteter i hotellets nærliggende områd..
LowCostHolidays 08.05 Chania / Crete 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserPergamos Village

Studio Sleeps Up To 3 Pax.
Flere detaljer
DKK
1253
afbudsrejser
Pergamos Village

Pergamos Village ligger i et smukt landskab med eksotiske haver, og det er det perfekte sted for enhver, der gerne vil nyde et afslappende ophold på Kreta. Den smukke, omkringliggende haver har flotte blomster og svajende palmetræer og udgør det perfekte sted til en fredelig og afslappende ferie. Komplekset tilbyder de besøgende indkvartering med selvforplejning, der ligger i en bygning i en traditionel villastil, og som har en lys og komfortabel indretning. Hver lejlighed har sandstensgulve og veludstyrede tekøkkener. Der er både studioer og etværelseslejligheder, hvor der kan bo op til fire personer. Aircondition, tv, sikkerhedsboks, telefon og hårtørrer stilles også til rådighed. Du kan også nyde de smukke omgivelser fra din egen balkon, der har udsigt over haverne, poolområdet eller havet. Hotellet ligger 300 meter fra den smukke strand, der er en strækning med hvidt sand og varmt vand. Du kan både solbade og svømme her, men du kan også vælge mellem de mange former for vandspo..
LowCostHolidays 08.05 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserDaisy Apts Rethymno

Studio Balcony/Terrace up to 3 pax
Flere detaljer
DKK
1160
afbudsrejser
Daisy Apts Rethymno

Daisy Apartments ligger i Rethymnon på den smukke ø Kreta. Stranden ligger kun 50 meter væk og dermed inden for gåafstand, og her finder du forskellige vandsportstilbud. Strandaktiviteter inkluderer jetski, vandski, ture i badering, speedbåd, beachvolley og snorkling. Der er også strandbarer rundt ved stranden til dem, som gerne vil slappe af i solen med et par cocktails. Komplekset er det perfekte valg for gæster, som ønsker en sjov og afslappende strandferie i enkle og hyggelige omgivelser. Butikker, restauranter, pubs og supermarkeder ligger også meget tæt på. Kompleksets faciliteter inkluderer valutaveksling, garderobe, elevator og cykeludlejning. Ønsker du et sprudlende natteliv, er det på barerne og natklubberne, som ligger kun 50 meter fra komplekset, og her stopper festen ikke før den tidlige morgen. Gæster finder busstationen og taxiholdepladsen kun 50 meter væk, hvis man gerne vil udforske øen på egen hånd.
Spies 08.05 Det Østlige Kreta 7 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
1699
Spies 08.05 Det Østlige Kreta 7 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
2499
StarTour 08.05 Nea Chora 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserLejligheder Christin

Lille 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
5048
StarTour 08.05 Rethymnon 7 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserBlue Star - Ibiscos

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
5188
Spies 08.05 Det Østlige Kreta 14 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
OBS! Kun 5 plads(er) tilbage!
DKK
2999
Spies 08.05 Chania-Kysten, Daratso 14 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserForum

OBS! Kun 3 plads(er) tilbage!
DKK
7099
Spies 08.05 Chania-Kysten, Gerani 14 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserEanthia Village

OBS! Kun 3 plads(er) tilbage!
DKK
4749
Spies 08.05 Chania-Kysten, Platanias 14 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserTroulakis Village

OBS! Kun 3 plads(er) tilbage!
DKK
4349
Spies 08.05 Det Østlige Kreta 14 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
2599
Spies 08.05 Det Østlige Kreta 14 Kastrup Kun Fly Flybillet Tur/Retur
DKK
1799
Spies 08.05 Det Vestlige Kreta 14 Kastrup Kun Fly Flybillet Tur/Retur
OBS! Kun 3 plads(er) tilbage!
DKK
2699
Spies 08.05 Det Vestlige Kreta 14 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
OBS! Kun 3 plads(er) tilbage!
DKK
3199
Spies 08.05 Hersonissos 14 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserVilla Aspro

DKK
2899
Spies 08.05 Hersonissos 14 Billund Fly+Hotel afbudsrejserVilla Aspro

OBS! Kun 5 plads(er) tilbage!
DKK
3099
Spies 08.05 Det Østlige Kreta 14 Billund Kun Fly Flybillet Tur/Retur
OBS! Kun 5 plads(er) tilbage!
DKK
1999
Sun Tours 09.05 Platanias 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserApollon

Studiolejlighed 2-3 pers.
DKK
2498
Bravo Tours 09.05 Kreta/Chania 7 Ålborg Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
2998
Bravo Tours 09.05 Kreta/Chania 7 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
2598
Bravo Tours 09.05 Kreta/Chania 7 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
2198
Århuscharter 09.05 Kreta 7 Århus Fly+Hotel afbudsrejserGolden Beach - Havud

1-vær. lejl.
Flere detaljer
DKK
2990
afbudsrejser
Pool:
Ja
Strand:
400 m
Restaurant:
Nej
Centrum:
4 km (Chania)
Golden Beach - havudsigt (tilkøb)

Pænt og populært lejlighedshotel, som mange gæster vender tilbage til, og hvorfra der er en fantastisk udsigt ud over havet og Chania by. Omkring det dejlige poolområde på hotellet opstår der ofte en
Sun Tours 09.05 Platanias 7 Billund Fly+Hotel afbudsrejserSunrise Village

Studiolejlighed m. All Incluisve 2-...
DKK
2998
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode rejsetilbud i din mailboks.
Din email:

Se flere afbudsrejser til Kreta

Luk vindue
Log ind