Søg afbudsrejser
Afrejsested


Land


Rejsemål

Tidligste afrejsedato


Fleksilibitet


Varighed


Minimum hotelstandard


Kreta, Grækenland

Kreta er den største og sydligste af de græske øer i det ægæiske hav og samtidig europas sydligste landområde. Kreta er i høj grad værdsat af turister fra alle hjørner af verden og er absolut også en af danskernes foretrukne feriesteder. En undersøgelse foretaget et par år tilbage viste at næsten 1/4 af alle danskere som afholdte sommerferie i udlandet, valgte Kreta.

Den naturskønne ø har alt hvad et feriested bør have. Dejlige autentiske feriebyer, kilometerlange sandstrande, og en længere sommerperiode end andre steder i Europa. Landskabet på Kreta er afvekslende, frugtbart, med høje bjergkæder.

Kreta har i dag et indbyggertal på 550.000 og byen Heraklion som ligger på øens nordkyst er med sine 140.000 indbyggere, den største by på Kreta. På Kreta kan du gå på opdagelse i minderne fra Europas ældste højkultur og samtidig byder øen på en fantastik og alsidig natur som altsammen gør øen til et fantastisk rejsemål.

Kreta ligger langt sydpå, og derfor er det mest behageligt at besøge øen i løbet af foråret og efteråret. Om sommeren kan det blive meget varm på Kreta. De fleste mennesker på Kreta bekender sig til den græske - ortodokse kirke. Sproget er græsk, men fordi øen er så langt fra Grækenland, har indbyggerne en meget speciel dialekt. Kreta har det hele: Strande, skjulte landsbyer, byer, høje bjerge, arkæologiske udgravninger, middelalderlige borge, museer og smukke omgivelser.

Det græske køkken
Det græske køkken er let, enkelt og velsmagende. Retter såsom Græsk salat,
grillede sardiner, moussaka serveret med græske kartofler og tzatziki, hvidvin, vand og retsina. Kreta er kendt verden over for sin velsmagende, men også sunde kost. Friske grøntsager, olivenolie og fisk mindsker risikoen for hjertesygdomme og er blandt andet årsagen til at kretenernes gennemsnitslevealder er blandt de højeste i Europa.

Kretas tre største byer.
De større byer på Kreta er: Heraklion, Chania og Rethymno, der alle er et besøg værd. Hvis du skal vælge nogle af de største attraktioner er Knossos et must for turister. Et andet godt tip er at besøge Samaria kløften. Chania Kysten er en stor turist-magnet, og hele kysten er foret med hoteller og restauranter. De fleste kyster på Kreta er for det meste besat af turister. For at opleve det almindelige Kreta bør du søge ind i de indre dele af øen. Her er der meget bjergrigt med den ene dal efter den anden, og overalt er der store oliven plantager. Lej gerne en bil, knallert eller cykel for at udforske øen! Noget, som er virkelig specielt, og er værd at købe på Kreta er deres honning. Vælg en hvilken som helst type honning, der kommer fra timian blomster. Det er udsøgt. Kretas Raki er også et kendt produkt, som mange turister vælger at tage med hjem i kufferteren. Raki er Grækenlands nationaldrik, der består af en klar alkohol med harpiks smag. Nogle gange kan det være meget stærkt.

Kreta''''s historie
Ifølge den mytologi, der er på Kreta om Zeus''? opvækst, fortælles det, at han ofte befandt sig på Kreta, og kong Minos blev anset for at være hans søn. På øen findes mange myter: Det var her Minotauros blev forkastet af Theseus, og det var her Daedalos og Ikaros arbejdede. Kreta var beboet allerede 6.000 år før Kristus af mennesker, som sandsynligvis stammede fra Lilleasien og Afrika. Den mest berømte periode er bronzealderen (2600-1100 f.Kr.) kendt som den minoiske kultur. I løbet af denne tid byggede landets indbyggere paladser; Knossos, Faistos, Zakros og Malia. 1700 f.Kr. blev paladserne ødelagt af et jordskælv, men blev genopbygget. Omkring 1450 f.Kr. blev de nye paladser ødelagt, og der er ikke nogen sikker teori omkring, hvad der bevirkede dette. Måske var det et kæmpe vulkanudbrud på øen Santorini, som var årsagen til ødelæggelsen af Kreta. Måske var det Mykene, som ødelagt den minoiske kultur. Knossos og nogle mindre paladser blev efterfølgende genopbygget.

År 1100 f.Kr. overtog Dorians fra Balkan Kreta og overtog dermed også kontrollen over øen, hvilket betød den endelige afslutning på Minoisk kultur. Med Dorians kom jernalderen med redskaber og våben af jern. 100-tallet f.Kr. erobrede romerne Grækenland, og 69 f.Kr. invaderede romerne Kreta. Kreta kom til at tilhøre den romerske provins Cyrenaika, som også Egypten og andre dele af Nordafrika tilhørte. Hovedstaden i denne provins blev den kretensiske by Gortyna. Du kan finde ruinerne af denne by i den moderne by Agii Dheka. 824 efter Krisuts var det tid til nye erobringer. Så blev det i stedet araberne, der erobrede øen. De byggede herunder et slot i Heraclium, nuværende Heraklion. I 1204 blev Kreta solgt for en lille sum penge til Venedig. Dette skulle have været en vanskelig tid for indbyggerne på Kreta. Venezianerne var hårde og krævede store skatter. Populationen på Kreta gjort mange forsøg på oprør. Men det var først i år 1645, at Kreta kunne slippe af med erobrerne. Derefter erobrede det osmanniske rige Kreta. Da tyrkerne overtog øen ændredes situationen ikke for indbyggerne på øen. Tyrkerne beskattede også indbyggerne på Kreta højt. Desuden forsøgte de at tvinge indbyggerne til at konvertere til islam. Indbyggerne på Kreta, var imidlertid fast besluttede på at forblive kristne. 1898 blev Kreta endelig uafhængigt takket være hjælp fra bl.a. Det Forenede Kongerige. Størstedelen af Kretas befolkning ønskede en union med Grækenland, og en sådan blev indgået den 30. maj 1913.

Heraklion
Heraklion på Kreta er hovedstaden og største by på øen med 120.000 indbyggere. Kun 4 kilometer fra Heraklion er Knossos. Heraklion var i gamle dage kaj til palads i Knossos.

I Heraklion findes et af Europas mest betydningsfulde muséer. Opførelse af Heraklion museet startede i begyndelsen af 1900-tallet og blev afsluttet i 1940. I stueetagen er 13 værelser, der er åbne for offentligheden, der viser elementer fra udgravninger gjort på Kreta. Her finder man blandt andre Kamara, disken fra Festo, og Tire i elfenben. Dobbelt-akser kan findes overalt i museets værelser. Dobbelt-aksen var et helligt symbol på Minoan civilisationen. Her er også mange smukke guld smykker og på øverste etage findes Mino, den smukke fresco. Museet er et besøg værd.

Chania
Chania er den næststørste by på Kreta med omkring 60.000 indbyggere. Chania er en smuk by med den gamle by, som strækker sig fra markedshallen ned til havnen. Det er vidunderligt at spadsere rundt om natten i stræder i den gamle by, og der er meget at shoppe, hvis du finde interesse i det. Der findes også en gade i byen, hvor der forhandles udsøgte lædervarer. Havnen har mange restauranter, hvor det er fremragende at spise middage eller tage ind til den gamle by og nyde et lækkert måltid. Det var i denne havn, at Anthony Quinn''s Zorba dansede i filmen af samme navn. Den gamle markedshal midt i Chania er rar at besøge. Chania, der er placeret langs kysten, har meget dejlige badestrande, og tilbyder en stor mængde destinationer til turister.

Rethymnon
Rethymnon er Kreta''''s tredje største by med omkring 28.000 indbyggere. Byen er bygget på ruinerne af den antikke by Rithymnon. Rethymnon er et ideelt feriested for dem, der ønsker både strand og by. Området omkring Rethymnon har en anden karakter med floder, bjerge, kløfter og huler, som giver store muligheder for naturoplevelser, hvis du bliver træt af at ligge på stranden. Der er også masser at se i Rethymnon.

Fortezza Frourio
Fortezza Frourio er en fæstning bygget i 1500-tallet. På det seneste er der blevet bygget et amphiteater her, som bliver anvendt til koncerter. Du kan også besøge det arkæologiske museum i byen, hvor du kan finde samlinger fra Minoan perioden. På Plati Petrichaki er Arimondi springvandet, der består af et løvehoved, der sprøjter vand. Midt i byen er Nerantzesmoskén. Denne moské bruges bl.a. til koncertsal. Der er mange legender på Kreta og en siger, at Minos var søn af Zeus og en fønisk prinsesse fra Europa. Minos blev gift med Pasifae. Poseidon sendte en tyr, som UNMIS kunne ofre som et tegn på, at Minos var den legitime hersker på tronen, fordi han var sendt af guderne. Men tyren var så smuk, at Minos i stedet ofrede en af sine egne tyre. Dette gjorde Poseidon så vred, at han sørgede for, at Pasifae forelskede sig i den hellige tyr, og hun fødte et barn med tyren: Den menneskelige tyr Minotauros.

Knossos
Det er ikke sikkert, om Knossos var et kongeligt palads eller et helligt område for præster. Hvad vi ved er, at Minoans regerede store dele af Middelhavet, og ting fra Minoans er blevet fundet i Grækenland, Egypten, Tyrkiet og Italien. Det lader til, at de mennesker, der beboede Knossos levede i luksus. De kvinder, der blev malet i Fresco, der dækkede vægge af slottet, bar fantastiske kostumer med armpuffer og meget smukke nederdele. Der var også rindende vand og vand klosets.

Heraklion
Samariakløften er Europas længste slugt. Den er hele 18 km lang og starter ved Omalos Plateau på 1200 meter og stopper ved havet. Hvis du har problemer med varmen på Kreta,eller hvis du har problemer med benene eller fødderne, bør du ikke begive dig ud på denne vandretur. Turen er fantastisk flot, men også utrolig hård at gennemføre. Hele turen tager ca. 5 til 6 timer. Men hvis du føler sig relativ stærk, så giver en tur gennem slugten en fantastisk oplevelse. Der er en meget god vej gennem kløften, og der er også drikkevand og toiletter med jævne mellemrum. I slugten er der mange unikke arter af dyr og planter. Den kretensiske vilde ged er unik. Husk ikke at hente et par planter i slugten. Det er forbudt, da Kreta ønsker at beskytte områdets unikke flora!
Gramvusa Crete
Gramvusa Crete Original © Maria Gerofoti
Gramvusa Crete Crete, Platanias - Sunset (near hotel Geraniotis) Morning at Agia Marina Beach-bar Chania Harbour by Night Kalives Mani, Greece,Griechenland Almirida Beach Georgioupolis Hafen The plant crithmum maritimum and Trahilas beach Walking in sunset -RETHYMNO Church with red roof, Southcoast, Crete, Greece Cretan gorges can also be very green... Erimoupoli Beach Coast line from Kato Zakro Chania - Harbour, Crete The Bay of Matala in Crete, Greece The warterfall in the gorge of Rihtis, Crete, Greece Crete in Greece Ano Moulia ,in Crete Beach scene at dusk in north Crete, Greece Chimney cap, Crete Cretan countryside in Crete Greece Doorway in Crete, Greece Bali a CRA ª te central in Crete, Greece Hotel Creta Royal Süßwasserpool in Greece Rethymno  Grete-Greece-Photo Rethymno....old port in Crete, Greece Rethimnon, Crete. The Venetian harbour in Greece Hydramis Palace in Greece
Photos provided by Panoramio. Photos are under the copyright of their owners.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Grækenland
Grækenland besøges årligt af små 25 millioner turister, og det er et imponerende målestok for et land, der selv kun har 11 millioner indbyggere. De besøgende drages af la...
Andre populære afbudsrejser til Grækenland

Ægina - afbudsrejser til Ægina
Ægina er en ø i Saronic bugten i Grækenland, blot en times sejltur fra Athen. Ægina er først de seneste år kommet på kortet for turister rundt omkring i verden, men har ...

Afandou - afbudsrejser til Afandou
Afandou er en landsby på Rhodos, Grækenland. Byen blev grundlagt dengang piraterne hærgede Middelhavets øer. Byens navn stammer fra ordet "afandos", der på græsk betyder...

Agia Marina - afbudsrejser til Agia Marina
Agia Marina er en hyggelig ferieby på Kreta, der er et sandt paradis for badegæster. De fantastiske sandstrande med krystalklart vand indbyder til utallige oplevelser ...

Athen - afbudsrejser til Athen
Athen, Grækenlands perle, er kendt for sine smukke oldgræske bygninger. Akropolis (Græsk for: "Øvre by") er nok et af verdens mest kendte steder. Mange af d...

Chania - afbudsrejser til Chania
Chania (udtales "hanya") er, med sine ca. 65.000 indbyggere, Kretas næststørste by. Chania er en charmerende blanding af venetiansk og tyrkisk atmosfære. Byen er grundl...

Halkidiki - afbudsrejser til Halkidiki
Halkidiki er en halvø beliggende i det nordøstlige Grækenland - sydøst for landets næststørste by Thessaloniki. Stedet består af de tre små halvøer: Kassandra, Athos og ...

Heraklion - afbudsrejser til Heraklion
Heraklion eller Iraklio er hovedbyen på den største og mest populære græske ø Kreta. Byen har godt 130.000 fastboende, og Heraklion er således også øens største by. Her ...

Kallithea - afbudsrejser til Kallithea
Kallithea er beliggende på østkysten af Rhodos, tæt på både Rhodos by og øens andet store feriemål Faliraki. Kallithea er en meget lille, intim by med blot 450 indbygger...

Kalymnos - afbudsrejser til Kalymnos
Kalymnos er den fjerde største af De Dodekanesiske Øer og beliggende i den sydøstlige del af det græske øhav tæt på den tyrkiske vestkyst. Øen er på størrelse med Læse,...

Karpathos - afbudsrejser til Karpathos
Karpathos er en græsk klippe-ø i middelhavet imellem Kreta og Rhodos. Karpathos er en ca. 50 km lang men smal ø. Her finder du masser af sol, strand, ro og bjergtagende ...

Korfu - afbudsrejser til Korfu
Korfu ligger i det ioniske hav på den vestlige side af grækenlands fastland. Korfu er den nordligste af de 7 ioniske øer og har en størrelse på ca. 640 km2 hvilket svare...

Kos - afbudsrejser til Kos
Kos er en ø på 295 kvkm beliggende i det Ægæiske hav med knap 30.000 indbyggere, hvor flertallet bor i og omkring Kos by.Vejret på Kos er fantastisk med en lang...

Kreta - afbudsrejser til Kreta
Kreta er den største og sydligste af de græske øer i det ægæiske hav og samtidig europas sydligste landområde. Kreta er i høj grad værdsat af turister fra alle hjørner a...

Lefkas - afbudsrejser til Lefkas
Lefkos er en badeby på øen Karpathos, som er en ø i det græske øhav. Øen ligger i Middelhavet mellem de to store øer Kreta og Rhodos. På Lefkos finder du utallige små la...

Lesbos - afbudsrejser til Lesbos
Lesbos er en græsk ferieø beliggende i det nordlige Ægiske Hav på nært hold af Tyrkiet. Øen er indbegrebet af alt, hvad der er græsk, og elsker man Grækenland, er Lesbos...

Naxos - afbudsrejser til Naxos
Naxos er den største ø i ø-gruppen Kykladerne og én af Grækenlands allermest funklende perler. Samtidig er øen - modsat mange andre - ikke overrendt af turister, og det ...

Parga - afbudsrejser til Parga
I modsætning til de fleste andre græske charterferiemål, ligger Parga på fastlandet, nærmeste bestemt på vestkysten sydøst for Korfu. Parga ligger som et smukt amfiteate...

Paros - afbudsrejser til Paros
Paros tilhører øgruppen, Kykladerne, og er således beliggende midt i det græske øhav. Øen er indbegrebet af græsk charme og lokker hvert år tusindvis af turister til sig...

Poros - afbudsrejser til Poros
Poros er en hyggelig lille græsk ø beliggende i den Saroniske Bugt en god times sejlads fra Piræus i Athen. Der er i virkeligheden tale om to små øer, der er forbundet m...

Rethymnon - afbudsrejser til Rethymnon
Rethymnon er med sine 30.000 fastboende den tredjestørste by på Kreta målt på indbyggere. Her er således ikke bare tale om en turistby, men om et sted, hvor man samtidig...

Rhodos - afbudsrejser til Rhodos
Rhodos er den tredie største ø i det græske øhav, og øen er officielt kåret som det solrigeste sted i Europa med over 300 solskinsdage om året. Det er derfor helt forstå...

Samos - afbudsrejser til Samos
Samos er en af de smukkeste øer i Grækenland. Samos er en grøn ø med skove og med mange steder at besøge. Samos ligger kun ca. 1 km fra Tyrkiet og mange turister har ...

Santorini - afbudsrejser til Santorini
Grækenland råder over mange skønne pletter, men Santorini er uden tvivl et af de allersmukkeste steder og frem for alt det perfekte rejsemål, hvis man ønsker at opleve e...

Skiathos - afbudsrejser til Skiathos
Skiathos hører til øgruppen Sporaderne og ligger i det Ægæiske hav, lidt nordøst for Athen. Skiathos har ca. 6000 indbyggere og dækker et areal på 47 kvkm. Skiath...

Skopelos - afbudsrejser til Skopelos
Skopelos ligger i det Ægæiske Hav øst for det græske fastland og er den næststørste af de i alt fire øer, der udgør øgruppen Sporaderne. Skopelos er indbegrebet af alt, ...

Thessaloniki - afbudsrejser til Thessaloniki
Thessaloniki - også kendt som Saloniki - er Grækenlands næststørste by og har længe stået i skyggen af storebror Athen og monumentet, varemærket og turistmagneten Akropo...

Zakynthos - afbudsrejser til Zakynthos
Zakynthos er den sydligste af de ioniske øer og den tredie største af øerne med et indbyggertal på ca. 45.000. Øen dækker et areal på 400 km2 og temperaturerne om som...

Afbudsrejser til Kreta

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Spies To 31.07 Rethymnon 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Aris Marie Apartment

Obs! Kun 5 plads(er) tilbage!
DKK
1199
Spies To 31.07 Det Østlige Kreta 7 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
Obs! Kun 1 plads(er) tilbage!
DKK
1719
Spies To 31.07 Det Østlige Kreta 7 Kastrup Kun Fly Flybillet Tur/Retur
Obs! Kun 1 plads(er) tilbage!
DKK
499
Spies To 31.07 Hersonissos 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Kassavetis

Obs! Kun 1 plads(er) tilbage!
DKK
3524
StarTour To 31.07 Chania 7 Kastrup Kun Fly Flybillet
DKK
498
StarTour To 31.07 Kreta 7 Kastrup Fly+Hotel USPEC Uspecificeret rejse
DKK
1998
StarTour To 31.07 Chania 7 Kastrup Kun Fly Flybillet
DKK
598
StarTour To 31.07 Kreta 7 Kastrup Fly+Hotel USPEC Uspecificeret rejse
DKK
2598
Spies To 31.07 Det Østlige Kreta 7 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
Obs! Kun 5 plads(er) tilbage!
DKK
999
StarTour To 31.07 Kreta 7 Billund Fly+Hotel USPEC Uspecificeret rejse
DKK
1998
Spies To 31.07 Det Østlige Kreta 7 Billund Kun Fly Flybillet Tur/Retur
Obs! Kun 5 plads(er) tilbage!
DKK
499
StarTour To 31.07 Chania 7 Billund Kun Fly Flybillet
DKK
798
Spies To 31.07 Det Østlige Kreta 14 Billund Kun Fly Flybillet Tur/Retur
Obs! Kun 2 plads(er) tilbage!
DKK
499
Spies To 31.07 Det Østlige Kreta 14 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
Obs! Kun 2 plads(er) tilbage!
DKK
1499
Spies To 31.07 Hersonissos 14 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Kassavetis

Obs! Kun 2 plads(er) tilbage!
DKK
3199
Falk Lauritsen Fr 01.08 Kreta 7 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
1998
Apollo Fr 01.08 Rethymnon 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Ionia Suites

DKK
5548
Apollo Fr 01.08 Kreta 7 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
1998
Århuscharter Fr 01.08 Kreta 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Anni - Inkl. Havudsi

2-vær. lejl. med havudsigt
Flere detaljer
DKK
2998
afbudsrejser
Pool:
Nej
Strand:
400 m
Restaurant:
Nej
Centrum:
400 m
Anni - inkl. havudsigt

Man skal vælge Anni og Parianna, hvis man vægter en fantastisk beliggenhed frem for flotte faciliteter. Med havet som nabo og direkte udsigt ud over havet, fås der ikke en bedre beliggenhed. Det hygg
Århuscharter Fr 01.08 Kreta 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Golden Beach - Havud

1-vær. lejl.
Flere detaljer
DKK
3598
afbudsrejser
Pool:
Ja
Strand:
400 m
Restaurant:
Nej
Centrum:
4 km (Chania)
Golden Beach - havudsigt (tilkøb)

Pænt og populært lejlighedshotel, som mange Århus Charter gæster vender tilbage til. Fra hotellet er der en fantastisk udsigt ud over havet og Chania by. Omkring det dejlige poolområde på hotellet ops
Bravo Tours Fr 01.08 Kreta/Chania 7 Ålborg Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
3698
Sun Tours Fr 01.08 Kun Fly T/R Chania 7 Århus Kun Fly
afbudsrejser
Kun Fly T/R Chania

Kun fly tur/retur Tirstrup
DKK
3250
Århuscharter Fr 01.08 Kreta 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Helios Bay - Familie

1-vær. lejl.
Flere detaljer
DKK
6598
afbudsrejser
Pool:
ja
Strand:
200 m
Restaurant:
Nej
Centrum:
4 km (Chania)
Helios Bay - familievenligt

Helios er et godt hotel og ideelt for dig, der gerne vil bo i rigtig pæne lejligheder med rummelige balkoner/terrasser og samtidig bo tæt på de smukke strande, der kendetegner lokalområdet vest for Ch
Århuscharter Fr 01.08 Kreta 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Nana - Græsk Stemnin

1-vær. lejl.
Flere detaljer
DKK
5998
afbudsrejser
Pool:
Ja
Strand:
300 m
Restaurant:
Nej
Centrum:
5 km (Chania)
Nana - Græsk stemning

Hotel Nana er Århus Charters populære lejlighedshotel, hvor ejeren af samme navn selv står for den daglige drift af stedet og ligeledes selv bor her. År efter år har vi gæster, der vender tilbage hert
Bravo Tours Fr 01.08 Kreta/Chania 7 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
2798
Bravo Tours Fr 01.08 Kreta/Chania 7 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
2398
Bravo Tours Fr 01.08 Kreta/Chania 14 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
2498
Bravo Tours Fr 01.08 Kreta/Chania 14 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
2498
Bravo Tours Fr 01.08 Kreta/Chania 14 Ålborg Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
2498
Falk Lauritsen Fr 01.08 Kreta 14 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
3998
Apollo Fr 01.08 Kreta 14 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
3998
Bravo Tours Fr 01.08 Kreta/Chania 14 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
3798
StarTour Lø 02.08 Rethymnon 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Ibiscos

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
5648
Apollo Lø 02.08 Kreta 7 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
1998
Apollo Lø 02.08 Chania 7 Billund Kun Fly Kun Fly
DKK
1798
Spies Lø 02.08 Det Vestlige Kreta 7 Ålborg Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
Obs! Kun 4 plads(er) tilbage!
DKK
1999
Falk Lauritsen Lø 02.08 Kreta 7 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
2198
Spies Lø 02.08 Det Vestlige Kreta 7 Ålborg Kun Fly Flybillet Tur/Retur
Obs! Kun 4 plads(er) tilbage!
DKK
1199
Apollo Lø 02.08 Georgiopolis 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Andys Holidays

DKK
2198
Apollo Lø 02.08 Chania 7 Odense Kun Fly Kun Fly
DKK
1798
Apollo Lø 02.08 Kreta 7 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
2198
StarTour Lø 02.08 Rethymnon 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Ibiscos

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
6448
Apollo Lø 02.08 Georgiopolis 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Andys Holidays

DKK
2198
Spies Lø 02.08 Chaniakysten, Agia Marina 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Elotis Suites

Obs! Kun 4 plads(er) tilbage!
DKK
3499
Falk Lauritsen Lø 02.08 Agia Marina 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Ilianthos Village

DKK
4998
Falk Lauritsen Lø 02.08 Agia Marina 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Ilianthos Village

DKK
6398
Spies Lø 02.08 Chaniakysten, Platanias 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Sunprime Platanias B

Obs! Kun 3 plads(er) tilbage!
DKK
5679
Apollo Lø 02.08 Kreta 7 Ålborg Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
1998
Apollo Lø 02.08 Chania 7 Ålborg Kun Fly Kun Fly
DKK
1298
Falk Lauritsen Lø 02.08 Kreta 7 Ålborg Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
1998
Falk Lauritsen Lø 02.08 Chania 7 Ålborg Kun Fly Kun Fly
DKK
1298
Apollo Lø 02.08 Georgiopolis 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Afroditi

DKK
3198
StarTour Lø 02.08 Chania 7 Billund Kun Fly Flybillet
DKK
1198
StarTour Lø 02.08 Platanias 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Casa Mar

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
4568
StarTour Lø 02.08 Gerani 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Village - Atlan

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
5598
StarTour Lø 02.08 Nea Chora 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Christin

Lille 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
5668
Spies Lø 02.08 Det Vestlige Kreta 7 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
Obs! Kun 3 plads(er) tilbage!
DKK
1499
Spies Lø 02.08 Det Vestlige Kreta 7 Billund Kun Fly Flybillet Tur/Retur
Obs! Kun 3 plads(er) tilbage!
DKK
799
StarTour Lø 02.08 Rethymnon 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Aristea

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
3568
Apollo Lø 02.08 Kreta 7 Odense Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
2498
Falk Lauritsen Lø 02.08 Kreta 7 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
1998
Falk Lauritsen Lø 02.08 Chania 7 Billund Kun Fly Kun Fly
DKK
1798
StarTour Lø 02.08 Gerani 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Alfa

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
2998
StarTour Lø 02.08 Rethymnon 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Aristea

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
3768
StarTour Lø 02.08 Gerani 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Village - Atlan

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
5998
Apollo Lø 02.08 Chania 14 Ålborg Kun Fly Kun Fly
DKK
2498
Apollo Lø 02.08 Kreta 14 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
2998
Apollo Lø 02.08 Kreta 14 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
5848
Falk Lauritsen Lø 02.08 Kreta 14 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
5848
Spies Lø 02.08 Det Vestlige Kreta 14 Ålborg Kun Fly Flybillet Tur/Retur
Obs! Kun 1 plads(er) tilbage!
DKK
1199
Falk Lauritsen Lø 02.08 Kreta 14 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
2998
Falk Lauritsen Lø 02.08 Chania 14 Ålborg Kun Fly Kun Fly
DKK
2498
Spies Lø 02.08 Det Vestlige Kreta 14 Ålborg Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
2399
Apollo Lø 02.08 Chania 14 Billund Kun Fly Kun Fly
DKK
998
Falk Lauritsen Lø 02.08 Chania 14 Billund Kun Fly Kun Fly
DKK
998
Primo Tours Sø 03.08 Platanias 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Jasmin Village M/All

Lækkert lejlighedshotel m/All Inclu...
Flere detaljer
DKK
4498
afbudsrejser
Pool:
Ja
Bar:
Ja
Strand:
150 m
Restaurant:
Ja
AC:
Ja
Centrum:
100 m
Jasmin Village m/All Inclusive 2-vær. lejl. (2-4 pers.)

Lækkert lejlighedshotel m/All Inclusive, tæt på stranden og i hjertet af Platanias. Populært og eftertragtet lejlighedskompleks beliggende i hjertet af det super populære Platanias, som byder på et fin udvalg af butikker, restauranter og barer. Jasmin Village er bygget i typisk græsk byggestil med skønne farverige omgivelser. Indbydende palmefyldt have, stor fantastisk solterrasse med imponerende swimmingpool, separat børnepool. Hyggelig og atmosfærefyldt bar og lys og indbydende restaurant, som afgjort er blandt hotellets naturlige mødesteder. Opholdet er med All Inclusive ? dvs alle måltider og frie drikkevarer.  Stedet er flot vedligeholdt og der er pænt og rent overalt. ......
Primo Tours Sø 03.08 Agia Marina 7 Billund Kun Fly Fly Kreta Chania T/R
DKK
1498
StarTour Sø 03.08 Platanias 7 Århus Fly+Hotel En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
2798
StarTour Sø 03.08 Chania 7 Århus Kun Fly Flybillet
DKK
2698
StarTour Sø 03.08 Platanias 7 Århus Fly+Hotel En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
5448
StarTour Sø 03.08 Chania 7 Ålborg Kun Fly Flybillet
DKK
998
StarTour Sø 03.08 Rethymnon 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Ibiscos

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
5593
Primo Tours Sø 03.08 Vest Kreta 7 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret Uden P
DKK
2498
StarTour Sø 03.08 Kreta 7 Billund Fly+Hotel USPEC Uspecificeret rejse
DKK
1998
StarTour Sø 03.08 Platanias 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Dimitris

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
2598
StarTour Sø 03.08 Agia Marina 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Evangeli

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
2998
StarTour Sø 03.08 Rethymnon 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Ibiscos

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
4448
Primo Tours Sø 03.08 Vest Kreta 14 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret Uden P
DKK
3998
Primo Tours Sø 03.08 Agia Marina 14 Billund Kun Fly Fly Kreta Chania T/R
DKK
1498
Detur Ma 04.08 CHANIA-OMRÅDET 7 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret - Kret
DKK
2196
Detur Ma 04.08 GERANI 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Kolymbari Beach Hote

DKK
2296
Detur Ma 04.08 AGIA MARINA 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Epimenidis & Dimitra

DKK
2696
Detur Ma 04.08 KRETA-Kun Fly 7 Kastrup Kun Fly KRETA-Kun Fly
DKK
1996
Detur Ma 04.08 CHANIA-OMRÅDET 7 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret - Kret
DKK
1896
Detur Ma 04.08 KATO STALOS 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Aquarius Hotel

DKK
2496
Detur Ma 04.08 GERANI 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Bella Pais Hotel Apa

DKK
2796
Detur Ma 04.08 KATO STALOS 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Aquarius Hotel

DKK
2496
Detur Ma 04.08 GERANI 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Kolymbari Beach Hote

DKK
1496
Detur Ma 04.08 KRETA-Kun Fly 7 Billund Kun Fly KRETA-Kun Fly
DKK
1296
Detur Ma 04.08 AGIA MARINA 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Relax 1 Hotel

DKK
2646
Detur Ma 04.08 AGIA MARINA 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Epimenidis & Dimitra

DKK
2096
Detur Ma 04.08 GERANI 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Bella Pais Hotel Apa

DKK
2196
Detur Ma 04.08 AGIA MARINA 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Relax 1 Hotel

DKK
2046
Spies To 07.08 Det Østlige Kreta 7 Kastrup Kun Fly Flybillet Tur/Retur
DKK
1899
Spies To 07.08 Hersonissos 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Kassavetis

DKK
4649
StarTour To 07.08 Rethymnon 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Ibiscos

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
3598
StarTour To 07.08 Nea Chora 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Christin

Lille 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
3398
StarTour To 07.08 Kreta 7 Kastrup Fly+Hotel USPEC Uspecificeret rejse
DKK
2598
StarTour To 07.08 Rethymnon 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Ibiscos

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
3198
StarTour To 07.08 Chania 7 Kastrup Kun Fly Flybillet
DKK
2998
Spies To 07.08 Hersonissos 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Orion

DKK
2799
StarTour To 07.08 Platanias 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Erato

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
2898
Spies To 07.08 Det Østlige Kreta 7 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
1999
Spies To 07.08 Det Østlige Kreta 7 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
1599
Spies To 07.08 Det Østlige Kreta 7 Billund Kun Fly Flybillet Tur/Retur
DKK
799
Spies To 07.08 Hersonissos 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Kassavetis

DKK
3299
Spies To 07.08 Det Østlige Kreta 14 Billund Kun Fly Flybillet Tur/Retur
DKK
999
Spies To 07.08 Hersonissos 14 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Kassavetis

DKK
4499
Spies To 07.08 Det Østlige Kreta 14 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
2499
Spies To 07.08 Det Østlige Kreta 14 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
3899
Spies To 07.08 Hersonissos 14 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Kassavetis

DKK
9349
Spies To 07.08 Hersonissos 14 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Orion

DKK
5149
Spies To 07.08 Det Østlige Kreta 14 Kastrup Kun Fly Flybillet Tur/Retur
DKK
3549
Sun Tours Fr 08.08 Platanias 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Sunrise Village

Studiolejlighed m. All Incluisve 2-...
DKK
3723
Apollo Fr 08.08 Kreta 7 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
2798
Århuscharter Fr 08.08 Kreta 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Nana - Græsk Stemnin

1-vær. lejl.
Flere detaljer
DKK
4398
afbudsrejser
Pool:
Ja
Strand:
300 m
Restaurant:
Nej
Centrum:
5 km (Chania)
Nana - Græsk stemning

Hotel Nana er Århus Charters populære lejlighedshotel, hvor ejeren af samme navn selv står for den daglige drift af stedet og ligeledes selv bor her. År efter år har vi gæster, der vender tilbage hert
Århuscharter Fr 08.08 Kreta 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Nana - Græsk Stemnin

1-vær. lejl.
Flere detaljer
DKK
4398
afbudsrejser
Pool:
Ja
Strand:
300 m
Restaurant:
Nej
Centrum:
5 km (Chania)
Nana - Græsk stemning

Hotel Nana er Århus Charters populære lejlighedshotel, hvor ejeren af samme navn selv står for den daglige drift af stedet og ligeledes selv bor her. År efter år har vi gæster, der vender tilbage hert
Århuscharter Fr 08.08 Kreta 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Helios Bay - Familie

1-vær. lejl.
Flere detaljer
DKK
4998
afbudsrejser
Pool:
ja
Strand:
200 m
Restaurant:
Nej
Centrum:
5 km (Chania)
Helios Bay - familievenligt

Helios er et godt hotel og ideelt for dig, der gerne vil bo i rigtig pæne lejligheder med rummelige balkoner/terrasser og samtidig bo tæt på de smukke strande, der kendetegner lokalområdet vest for Ch
Århuscharter Fr 08.08 Kreta 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Parianna - Inkl. Hav

2-vær. lejl. med havudsigt
Flere detaljer
DKK
3398
afbudsrejser
Pool:
Nej
Strand:
400 m
Restaurant:
Nej
Centrum:
400 m
Parianna - inkl. havudsigt

Parianna er for dig, som vægter en fantastisk beliggenhed frem for flotte faciliteter. Med havet som nabo og direkte udsigt ud over havet mod Akrotirihalvøen får du ikke bedre beliggenhed. Det hyggeli
Århuscharter Fr 08.08 Kreta 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Helios Bay - Familie

2-vær. lejl.
Flere detaljer
DKK
6798
afbudsrejser
Pool:
ja
Strand:
200 m
Restaurant:
Nej
Centrum:
5 km (Chania)
Helios Bay - familievenligt

Helios er et godt hotel og ideelt for dig, der gerne vil bo i rigtig pæne lejligheder med rummelige balkoner/terrasser og samtidig bo tæt på de smukke strande, der kendetegner lokalområdet vest for Ch
Århuscharter Fr 08.08 Kreta 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Akasti - Hyggeligt

1-vær. lejl.
Flere detaljer
DKK
3798
afbudsrejser
Pool:
ja
Strand:
250 m
Restaurant:
ja
Centrum:
5 km (Chania)
Akasti - hyggeligt

Akasti er et hyggeligt lejlighedshotel i Kalamaki med et dejligt poolområde, hvor der er liggestole og parasoller. Værten på hotellet, Tassos, er ofte at finde i hotellets restaurant, hvor måltiderne
Sun Tours Fr 08.08 Kato Stalos 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Creta Palm Resort

Studiolejlighed m. All Incluisve 2-...
DKK
5598
Sun Tours Fr 08.08 Platanias 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Sunrise Village

Studiolejlighed m. All Incluisve 2-...
DKK
4598
Sun Tours Fr 08.08 Kato Stalos 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Creta Palm Resort

Studiolejlighed m. halvpension 2-3 ...
DKK
4798
Sun Tours Fr 08.08 Platanias 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Apollon

Studiolejlighed 2-3 pers.
DKK
2998
Sun Tours Fr 08.08 Platanias 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Sunrise Village

2 vær. lejlighed i 2 etager 2-4 per...
DKK
4998
Sun Tours Fr 08.08 Platanias 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Apollon

2-vær. lejlighed 2-4 pers.
DKK
2998
Sun Tours Fr 08.08 Platanias 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Sunrise Village

2 vær. lejlighed i 2 etager m. All ...
DKK
4998
Århuscharter Fr 08.08 Kreta 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Akasti - Hyggeligt

1-vær. lejl.
Flere detaljer
DKK
3798
afbudsrejser
Pool:
ja
Strand:
250 m
Restaurant:
ja
Centrum:
5 km (Chania)
Akasti - hyggeligt

Akasti er et hyggeligt lejlighedshotel i Kalamaki med et dejligt poolområde, hvor der er liggestole og parasoller. Værten på hotellet, Tassos, er ofte at finde i hotellets restaurant, hvor måltiderne
Århuscharter Fr 08.08 Kreta 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Helios Bay - Familie

1-vær. lejl.
Flere detaljer
DKK
4998
afbudsrejser
Pool:
ja
Strand:
200 m
Restaurant:
ja
Centrum:
5 km (Chania)
Helios Bay - familievenligt

Helios er et godt hotel og ideelt for dig, der gerne vil bo i rigtig pæne lejligheder med rummelige balkoner/terrasser og samtidig bo tæt på de smukke strande, der kendetegner lokalområdet vest for Ch
Århuscharter Fr 08.08 Kreta 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Anni - Inkl. Havudsi

2-vær. lejl. med havudsigt
Flere detaljer
DKK
3398
afbudsrejser
Pool:
Nej
Strand:
400 m
Restaurant:
Nej
Centrum:
400 m
Anni - inkl. havudsigt

Man skal vælge Anni og Parianna, hvis man vægter en fantastisk beliggenhed frem for flotte faciliteter. Med havet som nabo og direkte udsigt ud over havet, fås der ikke en bedre beliggenhed. Det hygg
Sun Tours Fr 08.08 Platanias 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Sunrise Village

Studiolejlighed m. All Incluisve 2-...
DKK
4598
Århuscharter Fr 08.08 Kreta 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Helios Bay - Familie

2-vær. lejl.
Flere detaljer
DKK
6798
afbudsrejser
Pool:
ja
Strand:
200 m
Restaurant:
ja
Centrum:
5 km (Chania)
Helios Bay - familievenligt

Helios er et godt hotel og ideelt for dig, der gerne vil bo i rigtig pæne lejligheder med rummelige balkoner/terrasser og samtidig bo tæt på de smukke strande, der kendetegner lokalområdet vest for Ch
Falk Lauritsen Fr 08.08 Chania 7 Kastrup Kun Fly Kun Fly
DKK
2198
Apollo Fr 08.08 Kreta > Rethymnon 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Rethymno Mare Resort

All inclusive - Dobbeltværelse
DKK
6343
Falk Lauritsen Fr 08.08 Kreta 7 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
2798
Århuscharter Fr 08.08 Kreta 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Golden Beach - Havud

2-vær lejl. med havudsigt
Flere detaljer
DKK
8998
afbudsrejser
Pool:
Ja
Strand:
400 m
Restaurant:
Nej
Centrum:
4 km (Chania)
Golden Beach - havudsigt (tilkøb)

Pænt og populært lejlighedshotel, som mange Århus Charter gæster vender tilbage til. Fra hotellet er der en fantastisk udsigt ud over havet og Chania by. Omkring det dejlige poolområde på hotellet ops
Århuscharter Fr 08.08 Kreta 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Akasti - Hyggeligt

1-vær. lejl. med pooludsigt
Flere detaljer
DKK
7098
afbudsrejser
Pool:
ja
Strand:
250 m
Restaurant:
ja
Centrum:
5 km (Chania)
Akasti - hyggeligt

Akasti er et hyggeligt lejlighedshotel i Kalamaki med et dejligt poolområde, hvor der er liggestole og parasoller. Værten på hotellet, Tassos, er ofte at finde i hotellets restaurant, hvor måltiderne
Århuscharter Fr 08.08 Kreta 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Creta Palm - All Inc

2-vær. lejl.
Flere detaljer
DKK
7398
afbudsrejser
Pool:
ja
Strand:
100 m
Restaurant:
ja
Centrum:
7 km
Creta Palm - All Inclusive (tilkøb)

Creta Palm er et af Århus Charters populære lejlighedshoteller, som vores gæster vender tilbage til år efter år. Hotellet har to dejlige solterrasser med hver sin store swimmingpool, børnepool, poolba
Sun Tours Fr 08.08 Platanias 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Apollon

2-vær. lejlighed 2-4 pers.
DKK
2923
Sun Tours Fr 08.08 Platanias 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Sunrise Village

2 vær. lejlighed i 2 etager 2-4 per...
DKK
4423
Sun Tours Fr 08.08 Kato Stalos 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Creta Palm Resort

Studiolejlighed m. All Incluisve 2-...
DKK
5598
Sun Tours Fr 08.08 Kato Stalos 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Creta Palm Resort

Studiolejlighed m. halvpension 2-3 ...
DKK
4798
Sun Tours Fr 08.08 Platanias 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Sunrise Village

2 vær. lejlighed i 2 etager m. All ...
DKK
4998
Sun Tours Fr 08.08 Platanias 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Sunrise Village

Studiolejlighed m. All Incluisve 2-...
DKK
4598
Sun Tours Fr 08.08 Kato Stalos 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Creta Palm Resort

Studiolejlighed m. halvpension 2-3 ...
DKK
4723
Sun Tours Fr 08.08 Kato Stalos 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Creta Palm Resort

Studiolejlighed m. All Incluisve 2-...
DKK
5523
Sun Tours Fr 08.08 Platanias 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Apollon

Studiolejlighed 2-3 pers.
DKK
2998
Sun Tours Fr 08.08 Kun Fly T/R Chania 7 Århus Kun Fly
afbudsrejser
Kun Fly T/R Chania

Kun fly tur/retur Tirstrup
DKK
2023
Bravo Tours Fr 08.08 Kreta/Chania 7 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
2598
Bravo Tours Fr 08.08 Kreta/Chania 7 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
2698
Sun Tours Fr 08.08 Kato Stalos 14 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Creta Palm Resort

Studiolejlighed m. All Incluisve 2-...
DKK
10173
Sun Tours Fr 08.08 Platanias 14 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Apollon

Studiolejlighed 2-3 pers.
DKK
5573
Sun Tours Fr 08.08 Platanias 14 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Apollon

2-vær. lejlighed 2-4 pers.
DKK
5773
Sun Tours Fr 08.08 Platanias 14 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Sunrise Village

2 vær. lejlighed i 2 etager m. All ...
DKK
5998
Sun Tours Fr 08.08 Platanias 14 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Sunrise Village

Studiolejlighed m. All Incluisve 2-...
DKK
5598
Apollo Lø 09.08 Chania 7 Ålborg Kun Fly Kun Fly
DKK
1798
Apollo Lø 09.08 Kreta 7 Ålborg Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
2198
Apollo Lø 09.08 Kreta 7 Odense Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
1998
Apollo Lø 09.08 Chania 7 Odense Kun Fly Kun Fly
DKK
1498
Spies Lø 09.08 Chaniakysten, Agia Marina 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Alexandra Beach

Obs! Kun 2 plads(er) tilbage!
DKK
6699
StarTour Lø 09.08 Rethymnon 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Melitti

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
2998
StarTour Lø 09.08 Gerani 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Kostakis

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
3198
StarTour Lø 09.08 Agii Apostoli 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Lotus

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
3198
StarTour Lø 09.08 Nea Chora 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Christin

Lille 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
4123
StarTour Lø 09.08 Rethymnon 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Aristea

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
2878
StarTour Lø 09.08 Platanias 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Atlantic

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
4598
Spies Lø 09.08 Chaniakysten, Agia Marina 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Alexandra Beach

DKK
4299
Spies Lø 09.08 Chaniakysten, Agia Marina 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Belvedere

DKK
3199
Spies Lø 09.08 Chaniakysten, Platanias 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Marias Studios & Apa

DKK
5099
Falk Lauritsen Lø 09.08 Platanias 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Jasmine Village

DKK
3498
Spies Lø 09.08 Chaniakysten, Kolimbari 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Avra Imperial Beach

DKK
6199
Spies Lø 09.08 Chaniakysten, Platanias 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Rita Suites

DKK
5599
Spies Lø 09.08 Chaniakysten, Agia Marina 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Sky

DKK
2899
Spies Lø 09.08 Det Vestlige Kreta 7 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
3199
Spies Lø 09.08 Det Vestlige Kreta 7 Ålborg Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
3749
Spies Lø 09.08 Chaniakysten, Platanias 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Rita Suites

Obs! Kun 2 plads(er) tilbage!
DKK
4674
StarTour Lø 09.08 Agia Marina 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Iolida V

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
3998
Spies Lø 09.08 Chaniakysten, Agia Marina 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Sky

DKK
4899
Spies Lø 09.08 Chaniakysten, Platanias 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Rita Suites

DKK
7299
Falk Lauritsen Lø 09.08 Agia Marina 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Ilianthos Village

DKK
6553
Apollo Lø 09.08 Kreta 7 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
2498
Falk Lauritsen Lø 09.08 Chania 7 Billund Kun Fly Kun Fly
DKK
2098
Apollo Lø 09.08 Chania 7 Billund Kun Fly Kun Fly
DKK
2098
Falk Lauritsen Lø 09.08 Kreta 7 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
2498
Apollo Lø 09.08 Kreta > Rethymnon 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Alkyon Park Village/

All inclusive - 2-værelses lejlighe...
DKK
6548
Spies Lø 09.08 Det Vestlige Kreta 7 Ålborg Kun Fly Flybillet Tur/Retur
DKK
4099
Falk Lauritsen Lø 09.08 Chania 7 Kastrup Kun Fly Kun Fly
DKK
3998
Apollo Lø 09.08 Chania 7 Kastrup Kun Fly Kun Fly
DKK
3998
Apollo Lø 09.08 Kreta 7 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
5198
Apollo Lø 09.08 Kreta > Rethymnon 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Rethymno Mare Resort

All inclusive - Dobbeltværelse
DKK
7593
Spies Lø 09.08 Det Vestlige Kreta 7 Billund Kun Fly Flybillet Tur/Retur
DKK
2699
Spies Lø 09.08 Chaniakysten, Gerani 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Ariana Apartments

DKK
3749
Falk Lauritsen Lø 09.08 Kreta 7 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
4798
Falk Lauritsen Lø 09.08 Chania 7 Ålborg Kun Fly Kun Fly
DKK
1798
Falk Lauritsen Lø 09.08 Kreta 7 Ålborg Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
2198
Falk Lauritsen Lø 09.08 Platanias 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Jasmine Village

DKK
2798
Falk Lauritsen Lø 09.08 Kreta 14 Ålborg Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
3498
Falk Lauritsen Lø 09.08 Chania 14 Ålborg Kun Fly Kun Fly
DKK
2498
Spies Lø 09.08 Det Vestlige Kreta 14 Ålborg Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
5049
Spies Lø 09.08 Chaniakysten, Agia Marina 14 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Iolida Beach

DKK
7849
Spies Lø 09.08 Chaniakysten, Gerani 14 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Ariana Apartments

DKK
5199
Spies Lø 09.08 Chaniakysten, Kolimbari 14 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Avra Imperial Beach

DKK
15799
Falk Lauritsen Lø 09.08 Kreta 14 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
2998
Apollo Lø 09.08 Kreta 14 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
2998
Spies Lø 09.08 Det Vestlige Kreta 14 Ålborg Kun Fly Flybillet Tur/Retur
OBS! Kun 4 plads(er) tilbage!
DKK
4299
Spies Lø 09.08 Chaniakysten, Agia Marina 14 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Alexandra Beach

DKK
9249
Spies Lø 09.08 Kato Stalos & Kalamaki 14 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Achilles Plaza

DKK
7614
Falk Lauritsen Lø 09.08 Chania 14 Billund Kun Fly Kun Fly
DKK
1498
Apollo Lø 09.08 Chania 14 Billund Kun Fly Kun Fly
DKK
1498
Apollo Lø 09.08 Rethymnon 14 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Alkyon Park Village

DKK
4448
Apollo Lø 09.08 Kreta 14 Ålborg Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
3498
Apollo Lø 09.08 Chania 14 Ålborg Kun Fly Kun Fly
DKK
2498
StarTour Sø 10.08 Agia Marina 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Iolida V

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
4243
StarTour Sø 10.08 Agia Marina 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Stefan V

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
3998
StarTour Sø 10.08 Gerani 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Creta Su

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
3913
StarTour Sø 10.08 Rethymnon 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Ibiscos

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
3798
StarTour Sø 10.08 Gerani 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Village - Atlan

En 2-vær. lejlighed til 4 pers.
DKK
4088
StarTour Sø 10.08 Gerani 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Village - Atlan

En 2-vær. lejlighed til 4 pers.
DKK
3888
StarTour Sø 10.08 Rethymnon 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Ibiscos

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
4643
StarTour Sø 10.08 Rethymnon 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Ibiscos

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
4043
StarTour Sø 10.08 Platanias 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Atlantic

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
7528
StarTour Sø 10.08 Platanias 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Atlantic

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
3913
StarTour Sø 10.08 Platanias 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Atlantic

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
6628
StarTour Sø 10.08 Kreta 7 Århus Fly+Hotel USPEC Uspecificeret rejse
DKK
1798
StarTour Sø 10.08 Platanias 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Atlantic

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
4313
StarTour Sø 10.08 Platanias 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Atlantic

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
6578
StarTour Sø 10.08 Platanias 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Atlantic

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
4313
StarTour Sø 10.08 Gerani 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Creta Su

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
2929
StarTour Sø 10.08 Gerani 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Village - Atlan

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
3888
StarTour Sø 10.08 Rethymnon 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Ibiscos

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
5848
StarTour Sø 10.08 Platanias 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Atlantic

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
6478
StarTour Sø 10.08 Gerani 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Creta Su

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
3078
StarTour Sø 10.08 Rethymnon 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Ibiscos

En 3-vær. lejlighed til 4 pers.
DKK
4123
StarTour Sø 10.08 Rethymnon 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Ibiscos

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
3498
StarTour Sø 10.08 Rethymnon 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Ibiscos

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
3298
StarTour Sø 10.08 Platanias 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Atlantic

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
3913
StarTour Sø 10.08 Platanias 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Atlantic

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
4363
StarTour To 14.08 Platanias 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Atlantic

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
3998
StarTour To 14.08 Gerani 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Alfa

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
2798
Spies To 14.08 Makrigialos 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Sunwing Makrigialos

DKK
5199
StarTour To 14.08 Nea Chora 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Christin

Lille 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
4023
LowCostHolidays To 14.08 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Apollon Apartments

Studio Sleeps Up To 3 Pax.
Flere detaljer
DKK
2151
afbudsrejser
Apollon Apartments

Apollon Apartments ligger i det livlige resort Rethymnon på Kreta kun 600 meter fra sandstranden. Resortets centrum med de mange butikker, barer og restauranter ligger 4 kilometer fra Apollon Apartments. Rethymnon er et godt valg for familier, mindre grupper og par, som er på udkig efter nogle fremragende faciliteter og en livlig atmosfære. Det 3-stjernede lejlighedskompleks på Kreta ligger 75 kilometer fra Heraklion lufthavn, hvilket giver en transfertid på 1 time til din destination i Rethymnon. Apollon Apartments består af studio-lejligheder og 1- og 2-værelses lejligheder, som alle har tekøkken, sikkerhedsboks, telefon, aircondition og balkon/terrasse. Hotellet har swimmingpool og børnepool omgivet af solterrasse med liggestole og poolbar. Der er desuden satellit-tv, spillerum, bar og minimarked, så du kan skaffe dig alt, hvad du behøver på din ferie på Kreta. Kreta er en smuk græsk ø, som kan tilbyde masser af varme solstråler, mange historiske punkter, naturskønne bjergkæder..
Spies To 14.08 Det Østlige Kreta 7 Kastrup Kun Fly Flybillet Tur/Retur
DKK
2899
Spies To 14.08 Det Østlige Kreta 7 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
3399
Spies To 14.08 Hersonissos 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Elina Apartments

DKK
5164
Spies To 14.08 Hersonissos 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Thalia

DKK
3999
Spies To 14.08 Makrigialos 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Sunwing Makrigialos

DKK
3399
Spies To 14.08 Det Østlige Kreta 7 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
1599
Spies To 14.08 Det Østlige Kreta 7 Billund Kun Fly Flybillet Tur/Retur
DKK
1099
Spies To 14.08 Hersonissos 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Thalia

DKK
2199
Spies To 14.08 Hersonissos 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Elina Apartments

DKK
3364
Spies To 14.08 Hersonissos 14 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Elina Apartments

Obs! Kun 4 plads(er) tilbage!
DKK
5864
Spies To 14.08 Hersonissos 14 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Thalia

Obs! Kun 4 plads(er) tilbage!
DKK
3799
Spies To 14.08 Det Østlige Kreta 14 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
Obs! Kun 4 plads(er) tilbage!
DKK
3349
Spies To 14.08 Makrigialos 14 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Sunwing Makrigialos

Obs! Kun 4 plads(er) tilbage!
DKK
7824
Falk Lauritsen Fr 15.08 Chania 7 Kastrup Kun Fly Kun Fly
DKK
3198
Århuscharter Fr 15.08 Kreta 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Anni - Inkl. Havudsi

2-vær. lejl. med havudsigt
Flere detaljer
DKK
3798
afbudsrejser
Pool:
Nej
Strand:
400 m
Restaurant:
Nej
Centrum:
400 m
Anni - inkl. havudsigt

Man skal vælge Anni og Parianna, hvis man vægter en fantastisk beliggenhed frem for flotte faciliteter. Med havet som nabo og direkte udsigt ud over havet, fås der ikke en bedre beliggenhed. Det hygg
Århuscharter Fr 15.08 Kreta 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Parianna - Inkl. Hav

2-vær. lejl. med havudsigt
Flere detaljer
DKK
3798
afbudsrejser
Pool:
Nej
Strand:
400 m
Restaurant:
Nej
Centrum:
400 m
Parianna - inkl. havudsigt

Parianna er for dig, som vægter en fantastisk beliggenhed frem for flotte faciliteter. Med havet som nabo og direkte udsigt ud over havet mod Akrotirihalvøen får du ikke bedre beliggenhed. Det hyggeli
Bravo Tours Fr 15.08 Kreta/Chania 7 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
2798
Århuscharter Fr 15.08 Kreta 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Akasti - Hyggeligt

1-vær. lejl.
Flere detaljer
DKK
4998
afbudsrejser
Pool:
ja
Strand:
250 m
Restaurant:
ja
Centrum:
5 km (Chania)
Akasti - hyggeligt

Akasti er et hyggeligt lejlighedshotel i Kalamaki med et dejligt poolområde, hvor der er liggestole og parasoller. Værten på hotellet, Tassos, er ofte at finde i hotellets restaurant, hvor måltiderne
Bravo Tours Fr 15.08 Kreta/Chania 7 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
2598
Bravo Tours Fr 15.08 Kreta/Chania 7 Ålborg Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
3398
Århuscharter Fr 15.08 Kreta 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Golden Beach - Havud

1-vær. lejl.
Flere detaljer
DKK
4398
afbudsrejser
Pool:
Ja
Strand:
400 m
Restaurant:
Nej
Centrum:
4 km (Chania)
Golden Beach - havudsigt (tilkøb)

Pænt og populært lejlighedshotel, som mange Århus Charter gæster vender tilbage til. Fra hotellet er der en fantastisk udsigt ud over havet og Chania by. Omkring det dejlige poolområde på hotellet ops
Århuscharter Fr 15.08 Kreta 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Golden Beach - Havud

2-vær lejl. med havudsigt
Flere detaljer
DKK
8598
afbudsrejser
Pool:
Ja
Strand:
400 m
Restaurant:
Nej
Centrum:
4 km (Chania)
Golden Beach - havudsigt (tilkøb)

Pænt og populært lejlighedshotel, som mange Århus Charter gæster vender tilbage til. Fra hotellet er der en fantastisk udsigt ud over havet og Chania by. Omkring det dejlige poolområde på hotellet ops
Århuscharter Fr 15.08 Kreta 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Nana - Græsk Stemnin

1-vær. lejl.
Flere detaljer
DKK
5398
afbudsrejser
Pool:
Ja
Strand:
300 m
Restaurant:
Nej
Centrum:
5 km (Chania)
Nana - Græsk stemning

Hotel Nana er Århus Charters populære lejlighedshotel, hvor ejeren af samme navn selv står for den daglige drift af stedet og ligeledes selv bor her. År efter år har vi gæster, der vender tilbage hert
Århuscharter Fr 15.08 Kreta 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Creta Palm - All Inc

1-vær. lejl.
Flere detaljer
DKK
7398
afbudsrejser
Pool:
ja
Strand:
100 m
Restaurant:
ja
Centrum:
7 km
Creta Palm - All Inclusive (tilkøb)

Creta Palm er et af Århus Charters populære lejlighedshoteller, som vores gæster vender tilbage til år efter år. Hotellet har to dejlige solterrasser med hver sin store swimmingpool, børnepool, poolba
Århuscharter Fr 15.08 Kreta 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Akasti - Hyggeligt

1-vær. lejl.
Flere detaljer
DKK
4998
afbudsrejser
Pool:
ja
Strand:
250 m
Restaurant:
ja
Centrum:
5 km (Chania)
Akasti - hyggeligt

Akasti er et hyggeligt lejlighedshotel i Kalamaki med et dejligt poolområde, hvor der er liggestole og parasoller. Værten på hotellet, Tassos, er ofte at finde i hotellets restaurant, hvor måltiderne
Apollo Fr 15.08 Kreta 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Thamiris

DKK
3498
Apollo Fr 15.08 Kato Stalos/Kalamaki 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Faros

DKK
3698
Apollo Fr 15.08 Rethymnon 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Orion Annex

DKK
3448
Falk Lauritsen Fr 15.08 Kreta 7 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
3448
Sun Tours Fr 15.08 Kato Stalos 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Creta Palm Resort

Studiolejlighed m. All Incluisve 2-...
DKK
5523
Bravo Tours Fr 15.08 Kreta/Chania 7 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
2798
Sun Tours Fr 15.08 Platanias 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Sunrise Village

Studiolejlighed m. All Incluisve 2-...
DKK
3723
Sun Tours Fr 15.08 Platanias 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Sunrise Village

2-vær. lejlighed m. All Inclusive 2...
DKK
4998
Sun Tours Fr 15.08 Platanias 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Sunrise Village

2 vær. lejlighed i 2 etager m. All ...
DKK
4998
Sun Tours Fr 15.08 Platanias 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Sunrise Village

2 vær. lejlighed i 2 etager m. All ...
DKK
4998
Sun Tours Fr 15.08 Platanias 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Sunrise Village

2 vær. lejlighed i 2 etager 2-4 per...
DKK
4598
Sun Tours Fr 15.08 Platanias 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Sunrise Village

2-vær. lejlighed m. All Inclusive 2...
DKK
4423
Sun Tours Fr 15.08 Platanias 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Sunrise Village

2 vær. lejlighed i 2 etager 2-4 per...
DKK
4598
Sun Tours Fr 15.08 Kato Stalos 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Creta Palm Resort

Studiolejlighed m. halvpension 2-3 ...
DKK
4798
Sun Tours Fr 15.08 Platanias 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Apollon

2-vær. lejlighed 2-4 pers.
DKK
2998
Sun Tours Fr 15.08 Kato Stalos 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Creta Palm Resort

Studiolejlighed m. All Incluisve 2-...
DKK
5598
Sun Tours Fr 15.08 Platanias 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Apollon

Studiolejlighed 2-3 pers.
DKK
2998
Sun Tours Fr 15.08 Kato Stalos 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Creta Palm Resort

Studiolejlighed m. All Incluisve 2-...
DKK
5598
Sun Tours Fr 15.08 Kato Stalos 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Creta Palm Resort

Studiolejlighed m. halvpension 2-3 ...
DKK
4723
Sun Tours Fr 15.08 Kato Stalos 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Creta Palm Resort

Studiolejlighed m. halvpension 2-3 ...
DKK
4798
Sun Tours Fr 15.08 Kato Stalos 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Creta Palm Resort

Studiolejlighed m. All Incluisve 2-...
DKK
5598
Sun Tours Fr 15.08 Platanias 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Apollon

2-vær. lejlighed 2-4 pers.
DKK
2998

Se flere afbudsrejser til Kreta

Luk vindue
Log ind