Søg afbudsrejser
Afrejsested


Land


Rejsemål

Tidligste afrejsedato


Fleksilibitet


Varighed


Minimum hotelstandard


Kreta, Grækenland

Kreta er den største og sydligste af de græske øer i det ægæiske hav og samtidig europas sydligste landområde. Kreta er i høj grad værdsat af turister fra alle hjørner af verden og er absolut også en af danskernes foretrukne feriesteder. En undersøgelse foretaget et par år tilbage viste at næsten 1/4 af alle danskere som afholdte sommerferie i udlandet, valgte Kreta.

Den naturskønne ø har alt hvad et feriested bør have. Dejlige autentiske feriebyer, kilometerlange sandstrande, og en længere sommerperiode end andre steder i Europa. Landskabet på Kreta er afvekslende, frugtbart, med høje bjergkæder.

Kreta har i dag et indbyggertal på 550.000 og byen Heraklion som ligger på øens nordkyst er med sine 140.000 indbyggere, den største by på Kreta. På Kreta kan du gå på opdagelse i minderne fra Europas ældste højkultur og samtidig byder øen på en fantastik og alsidig natur som altsammen gør øen til et fantastisk rejsemål.

Kreta ligger langt sydpå, og derfor er det mest behageligt at besøge øen i løbet af foråret og efteråret. Om sommeren kan det blive meget varm på Kreta. De fleste mennesker på Kreta bekender sig til den græske - ortodokse kirke. Sproget er græsk, men fordi øen er så langt fra Grækenland, har indbyggerne en meget speciel dialekt. Kreta har det hele: Strande, skjulte landsbyer, byer, høje bjerge, arkæologiske udgravninger, middelalderlige borge, museer og smukke omgivelser.

Det græske køkken
Det græske køkken er let, enkelt og velsmagende. Retter såsom Græsk salat,
grillede sardiner, moussaka serveret med græske kartofler og tzatziki, hvidvin, vand og retsina. Kreta er kendt verden over for sin velsmagende, men også sunde kost. Friske grøntsager, olivenolie og fisk mindsker risikoen for hjertesygdomme og er blandt andet årsagen til at kretenernes gennemsnitslevealder er blandt de højeste i Europa.

Kretas tre største byer.
De større byer på Kreta er: Heraklion, Chania og Rethymno, der alle er et besøg værd. Hvis du skal vælge nogle af de største attraktioner er Knossos et must for turister. Et andet godt tip er at besøge Samaria kløften. Chania Kysten er en stor turist-magnet, og hele kysten er foret med hoteller og restauranter. De fleste kyster på Kreta er for det meste besat af turister. For at opleve det almindelige Kreta bør du søge ind i de indre dele af øen. Her er der meget bjergrigt med den ene dal efter den anden, og overalt er der store oliven plantager. Lej gerne en bil, knallert eller cykel for at udforske øen! Noget, som er virkelig specielt, og er værd at købe på Kreta er deres honning. Vælg en hvilken som helst type honning, der kommer fra timian blomster. Det er udsøgt. Kretas Raki er også et kendt produkt, som mange turister vælger at tage med hjem i kufferteren. Raki er Grækenlands nationaldrik, der består af en klar alkohol med harpiks smag. Nogle gange kan det være meget stærkt.

Kreta''''s historie
Ifølge den mytologi, der er på Kreta om Zeus''? opvækst, fortælles det, at han ofte befandt sig på Kreta, og kong Minos blev anset for at være hans søn. På øen findes mange myter: Det var her Minotauros blev forkastet af Theseus, og det var her Daedalos og Ikaros arbejdede. Kreta var beboet allerede 6.000 år før Kristus af mennesker, som sandsynligvis stammede fra Lilleasien og Afrika. Den mest berømte periode er bronzealderen (2600-1100 f.Kr.) kendt som den minoiske kultur. I løbet af denne tid byggede landets indbyggere paladser; Knossos, Faistos, Zakros og Malia. 1700 f.Kr. blev paladserne ødelagt af et jordskælv, men blev genopbygget. Omkring 1450 f.Kr. blev de nye paladser ødelagt, og der er ikke nogen sikker teori omkring, hvad der bevirkede dette. Måske var det et kæmpe vulkanudbrud på øen Santorini, som var årsagen til ødelæggelsen af Kreta. Måske var det Mykene, som ødelagt den minoiske kultur. Knossos og nogle mindre paladser blev efterfølgende genopbygget.

År 1100 f.Kr. overtog Dorians fra Balkan Kreta og overtog dermed også kontrollen over øen, hvilket betød den endelige afslutning på Minoisk kultur. Med Dorians kom jernalderen med redskaber og våben af jern. 100-tallet f.Kr. erobrede romerne Grækenland, og 69 f.Kr. invaderede romerne Kreta. Kreta kom til at tilhøre den romerske provins Cyrenaika, som også Egypten og andre dele af Nordafrika tilhørte. Hovedstaden i denne provins blev den kretensiske by Gortyna. Du kan finde ruinerne af denne by i den moderne by Agii Dheka. 824 efter Krisuts var det tid til nye erobringer. Så blev det i stedet araberne, der erobrede øen. De byggede herunder et slot i Heraclium, nuværende Heraklion. I 1204 blev Kreta solgt for en lille sum penge til Venedig. Dette skulle have været en vanskelig tid for indbyggerne på Kreta. Venezianerne var hårde og krævede store skatter. Populationen på Kreta gjort mange forsøg på oprør. Men det var først i år 1645, at Kreta kunne slippe af med erobrerne. Derefter erobrede det osmanniske rige Kreta. Da tyrkerne overtog øen ændredes situationen ikke for indbyggerne på øen. Tyrkerne beskattede også indbyggerne på Kreta højt. Desuden forsøgte de at tvinge indbyggerne til at konvertere til islam. Indbyggerne på Kreta, var imidlertid fast besluttede på at forblive kristne. 1898 blev Kreta endelig uafhængigt takket være hjælp fra bl.a. Det Forenede Kongerige. Størstedelen af Kretas befolkning ønskede en union med Grækenland, og en sådan blev indgået den 30. maj 1913.

Heraklion
Heraklion på Kreta er hovedstaden og største by på øen med 120.000 indbyggere. Kun 4 kilometer fra Heraklion er Knossos. Heraklion var i gamle dage kaj til palads i Knossos.

I Heraklion findes et af Europas mest betydningsfulde muséer. Opførelse af Heraklion museet startede i begyndelsen af 1900-tallet og blev afsluttet i 1940. I stueetagen er 13 værelser, der er åbne for offentligheden, der viser elementer fra udgravninger gjort på Kreta. Her finder man blandt andre Kamara, disken fra Festo, og Tire i elfenben. Dobbelt-akser kan findes overalt i museets værelser. Dobbelt-aksen var et helligt symbol på Minoan civilisationen. Her er også mange smukke guld smykker og på øverste etage findes Mino, den smukke fresco. Museet er et besøg værd.

Chania
Chania er den næststørste by på Kreta med omkring 60.000 indbyggere. Chania er en smuk by med den gamle by, som strækker sig fra markedshallen ned til havnen. Det er vidunderligt at spadsere rundt om natten i stræder i den gamle by, og der er meget at shoppe, hvis du finde interesse i det. Der findes også en gade i byen, hvor der forhandles udsøgte lædervarer. Havnen har mange restauranter, hvor det er fremragende at spise middage eller tage ind til den gamle by og nyde et lækkert måltid. Det var i denne havn, at Anthony Quinn''s Zorba dansede i filmen af samme navn. Den gamle markedshal midt i Chania er rar at besøge. Chania, der er placeret langs kysten, har meget dejlige badestrande, og tilbyder en stor mængde destinationer til turister.

Rethymnon
Rethymnon er Kreta''''s tredje største by med omkring 28.000 indbyggere. Byen er bygget på ruinerne af den antikke by Rithymnon. Rethymnon er et ideelt feriested for dem, der ønsker både strand og by. Området omkring Rethymnon har en anden karakter med floder, bjerge, kløfter og huler, som giver store muligheder for naturoplevelser, hvis du bliver træt af at ligge på stranden. Der er også masser at se i Rethymnon.

Fortezza Frourio
Fortezza Frourio er en fæstning bygget i 1500-tallet. På det seneste er der blevet bygget et amphiteater her, som bliver anvendt til koncerter. Du kan også besøge det arkæologiske museum i byen, hvor du kan finde samlinger fra Minoan perioden. På Plati Petrichaki er Arimondi springvandet, der består af et løvehoved, der sprøjter vand. Midt i byen er Nerantzesmoskén. Denne moské bruges bl.a. til koncertsal. Der er mange legender på Kreta og en siger, at Minos var søn af Zeus og en fønisk prinsesse fra Europa. Minos blev gift med Pasifae. Poseidon sendte en tyr, som UNMIS kunne ofre som et tegn på, at Minos var den legitime hersker på tronen, fordi han var sendt af guderne. Men tyren var så smuk, at Minos i stedet ofrede en af sine egne tyre. Dette gjorde Poseidon så vred, at han sørgede for, at Pasifae forelskede sig i den hellige tyr, og hun fødte et barn med tyren: Den menneskelige tyr Minotauros.

Knossos
Det er ikke sikkert, om Knossos var et kongeligt palads eller et helligt område for præster. Hvad vi ved er, at Minoans regerede store dele af Middelhavet, og ting fra Minoans er blevet fundet i Grækenland, Egypten, Tyrkiet og Italien. Det lader til, at de mennesker, der beboede Knossos levede i luksus. De kvinder, der blev malet i Fresco, der dækkede vægge af slottet, bar fantastiske kostumer med armpuffer og meget smukke nederdele. Der var også rindende vand og vand klosets.

Heraklion
Samariakløften er Europas længste slugt. Den er hele 18 km lang og starter ved Omalos Plateau på 1200 meter og stopper ved havet. Hvis du har problemer med varmen på Kreta,eller hvis du har problemer med benene eller fødderne, bør du ikke begive dig ud på denne vandretur. Turen er fantastisk flot, men også utrolig hård at gennemføre. Hele turen tager ca. 5 til 6 timer. Men hvis du føler sig relativ stærk, så giver en tur gennem slugten en fantastisk oplevelse. Der er en meget god vej gennem kløften, og der er også drikkevand og toiletter med jævne mellemrum. I slugten er der mange unikke arter af dyr og planter. Den kretensiske vilde ged er unik. Husk ikke at hente et par planter i slugten. Det er forbudt, da Kreta ønsker at beskytte områdets unikke flora!
Gramvusa Crete
Gramvusa Crete Original © Maria Gerofoti
Gramvusa Crete Crete, Platanias - Sunset (near hotel Geraniotis) Morning at Agia Marina Beach-bar Chania Harbour by Night Kalives Mani, Greece,Griechenland Almirida Beach Georgioupolis Hafen The plant crithmum maritimum and Trahilas beach Walking in sunset -RETHYMNO Church with red roof, Southcoast, Crete, Greece Cretan gorges can also be very green... Erimoupoli Beach Coast line from Kato Zakro Chania - Harbour, Crete The Bay of Matala in Crete, Greece The warterfall in the gorge of Rihtis, Crete, Greece Crete in Greece Ano Moulia ,in Crete Beach scene at dusk in north Crete, Greece Chimney cap, Crete Cretan countryside in Crete Greece Doorway in Crete, Greece Bali a CRA ª te central in Crete, Greece Hotel Creta Royal Süßwasserpool in Greece Rethymno  Grete-Greece-Photo Rethymno....old port in Crete, Greece Rethimnon, Crete. The Venetian harbour in Greece Hydramis Palace in Greece
Photos provided by Panoramio. Photos are under the copyright of their owners.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Grækenland
Grækenland besøges årligt af små 25 millioner turister, og det er et imponerende målestok for et land, der selv kun har 11 millioner indbyggere. De besøgende drages af la...
Andre populære afbudsrejser til Grækenland

Ægina - afbudsrejser til Ægina
Ægina er en ø i Saronic bugten i Grækenland, blot en times sejltur fra Athen. Ægina er først de seneste år kommet på kortet for turister rundt omkring i verden, men har ...

Afandou - afbudsrejser til Afandou
Afandou er en landsby på Rhodos, Grækenland. Byen blev grundlagt dengang piraterne hærgede Middelhavets øer. Byens navn stammer fra ordet "afandos", der på græsk betyder...

Agia Marina - afbudsrejser til Agia Marina
Agia Marina er en hyggelig ferieby på Kreta, der er et sandt paradis for badegæster. De fantastiske sandstrande med krystalklart vand indbyder til utallige oplevelser ...

Athen - afbudsrejser til Athen
Athen, Grækenlands perle, er kendt for sine smukke oldgræske bygninger. Akropolis (Græsk for: "Øvre by") er nok et af verdens mest kendte steder. Mange af d...

Chania - afbudsrejser til Chania
Chania (udtales "hanya") er, med sine ca. 65.000 indbyggere, Kretas næststørste by. Chania er en charmerende blanding af venetiansk og tyrkisk atmosfære. Byen er grundl...

Halkidiki - afbudsrejser til Halkidiki
Halkidiki er en halvø beliggende i det nordøstlige Grækenland - sydøst for landets næststørste by Thessaloniki. Stedet består af de tre små halvøer: Kassandra, Athos og ...

Heraklion - afbudsrejser til Heraklion
Heraklion eller Iraklio er hovedbyen på den største og mest populære græske ø Kreta. Byen har godt 130.000 fastboende, og Heraklion er således også øens største by. Her ...

Kallithea - afbudsrejser til Kallithea
Kallithea er beliggende på østkysten af Rhodos, tæt på både Rhodos by og øens andet store feriemål Faliraki. Kallithea er en meget lille, intim by med blot 450 indbygger...

Kalymnos - afbudsrejser til Kalymnos
Kalymnos er den fjerde største af De Dodekanesiske Øer og beliggende i den sydøstlige del af det græske øhav tæt på den tyrkiske vestkyst. Øen er på størrelse med Læse,...

Karpathos - afbudsrejser til Karpathos
Karpathos er en græsk klippe-ø i middelhavet imellem Kreta og Rhodos. Karpathos er en ca. 50 km lang men smal ø. Her finder du masser af sol, strand, ro og bjergtagende ...

Korfu - afbudsrejser til Korfu
Korfu ligger i det ioniske hav på den vestlige side af grækenlands fastland. Korfu er den nordligste af de 7 ioniske øer og har en størrelse på ca. 640 km2 hvilket svare...

Kos - afbudsrejser til Kos
Kos er en ø på 295 kvkm beliggende i det Ægæiske hav med knap 30.000 indbyggere, hvor flertallet bor i og omkring Kos by.Vejret på Kos er fantastisk med en lang...

Kreta - afbudsrejser til Kreta
Kreta er den største og sydligste af de græske øer i det ægæiske hav og samtidig europas sydligste landområde. Kreta er i høj grad værdsat af turister fra alle hjørner a...

Lefkas - afbudsrejser til Lefkas
Lefkos er en badeby på øen Karpathos, som er en ø i det græske øhav. Øen ligger i Middelhavet mellem de to store øer Kreta og Rhodos. På Lefkos finder du utallige små la...

Lesbos - afbudsrejser til Lesbos
Lesbos er en græsk ferieø beliggende i det nordlige Ægiske Hav på nært hold af Tyrkiet. Øen er indbegrebet af alt, hvad der er græsk, og elsker man Grækenland, er Lesbos...

Naxos - afbudsrejser til Naxos
Naxos er den største ø i ø-gruppen Kykladerne og én af Grækenlands allermest funklende perler. Samtidig er øen - modsat mange andre - ikke overrendt af turister, og det ...

Parga - afbudsrejser til Parga
I modsætning til de fleste andre græske charterferiemål, ligger Parga på fastlandet, nærmeste bestemt på vestkysten sydøst for Korfu. Parga ligger som et smukt amfiteate...

Paros - afbudsrejser til Paros
Paros tilhører øgruppen, Kykladerne, og er således beliggende midt i det græske øhav. Øen er indbegrebet af græsk charme og lokker hvert år tusindvis af turister til sig...

Poros - afbudsrejser til Poros
Poros er en hyggelig lille græsk ø beliggende i den Saroniske Bugt en god times sejlads fra Piræus i Athen. Der er i virkeligheden tale om to små øer, der er forbundet m...

Rethymnon - afbudsrejser til Rethymnon
Rethymnon er med sine 30.000 fastboende den tredjestørste by på Kreta målt på indbyggere. Her er således ikke bare tale om en turistby, men om et sted, hvor man samtidig...

Rhodos - afbudsrejser til Rhodos
Rhodos er den tredie største ø i det græske øhav, og øen er officielt kåret som det solrigeste sted i Europa med over 300 solskinsdage om året. Det er derfor helt forstå...

Samos - afbudsrejser til Samos
Samos er en af de smukkeste øer i Grækenland. Samos er en grøn ø med skove og med mange steder at besøge. Samos ligger kun ca. 1 km fra Tyrkiet og mange turister har ...

Santorini - afbudsrejser til Santorini
Grækenland råder over mange skønne pletter, men Santorini er uden tvivl et af de allersmukkeste steder og frem for alt det perfekte rejsemål, hvis man ønsker at opleve e...

Skiathos - afbudsrejser til Skiathos
Skiathos hører til øgruppen Sporaderne og ligger i det Ægæiske hav, lidt nordøst for Athen. Skiathos har ca. 6000 indbyggere og dækker et areal på 47 kvkm. Skiath...

Skopelos - afbudsrejser til Skopelos
Skopelos ligger i det Ægæiske Hav øst for det græske fastland og er den næststørste af de i alt fire øer, der udgør øgruppen Sporaderne. Skopelos er indbegrebet af alt, ...

Thessaloniki - afbudsrejser til Thessaloniki
Thessaloniki - også kendt som Saloniki - er Grækenlands næststørste by og har længe stået i skyggen af storebror Athen og monumentet, varemærket og turistmagneten Akropo...

Zakynthos - afbudsrejser til Zakynthos
Zakynthos er den sydligste af de ioniske øer og den tredie største af øerne med et indbyggertal på ca. 45.000. Øen dækker et areal på 400 km2 og temperaturerne om som...

Afbudsrejser til Kreta

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
LowCostHolidays To 25.09 Chania 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Dreamland Apartments

Studio Balcony/Terrace up to 3 pax
Flere detaljer
DKK
1993
afbudsrejser
Dreamland Apartments

De moderne, komfortable Dreamland Apartments ligger i det roligere turistområde Daratso - Agii Apostoli 4 km fra centrum af byen, hvortil der går en bus, og busstoppedesteder ligger lige ved siden af hotellet. Nogle af de bedste strande ligger kun få meter fra hotellet, 200 meter derfra ligger de prisbelønnede strande på Agii Apostoli samt Glaros beach, mens stranden Kalamaki og Chrissi Akti (Golden Beach) ligger hhv. 350 meter og 400 meter fra hotellet.
LowCostHolidays To 25.09 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Hotel Pantheon

Twin/Double Room
Flere detaljer
DKK
2044
afbudsrejser
Hotel Pantheon

Hotel Pantheon er et trestjernet kompleks på øens nordkyst, og hotellet ligger i udkanten af Atsipopoulo i den stille og fredelige landsby Violi Charaki. Det ligger på en bakke med en utrolig udsigt ud over havet ved Kreta, byen Rethymnon og den venetianske borg Fortezza. Den nærmeste sandstrand, Koube, ligger ca. 3 kilometer væk, og Atsipopoulos centrum ligger omkring 600 meter væk. Hotel Pantheon ligger ca. 3 kilometer fra byen Rethymnons centrum og 600 meter fra Atsipopoulos centrum, hvor der er mange restauranter og traditionelle taverner. Der er 100 meter i gåafstand til caféer, minimarked og lokale butikker. Hotellet ligger 100 meter fra et apotek og 200 meter fra et supermarked. Hotellet har transferservice til og fra hotellet til Rethymnon, hvor du finder masser af strande, restauranter, barer, pubs, natklubber, butikker, ekskursioner og vandsport. Gæster på Hotel Pantheon indkvarteres i komfortable og rummelige værelser med egen møbleret terrasse og rigtig gode servicer..
LowCostHolidays To 25.09 Chania 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Nontas Apartments

Studio Balcony/Terrace up to 3 pax
Flere detaljer
DKK
2192
afbudsrejser
Nontas Apartments

Dette moderne kompleks ligger i det roligere turistområde Daratso - Agii Apostoli 4 km fra centrum af byen, hvortil der går en bus, og busstoppedesteder ligger lige ved siden af hotellet. Nogle af de bedste strande ligger kun få meter fra hotellet, 200 meter derfra ligger de prisbelønnede strande på Agii Apostoli samt Glaros beach, mens stranden Kalamaki og Chrissi Akti (Golden Beach) ligger hhv. 350 meter og 400 meter fra Nontas Apartments.
LowCostHolidays To 25.09 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Fereniki Holiday Res

Twin/Double Balcony or Terrace
Flere detaljer
DKK
2276
afbudsrejser
Fereniki Holiday Resort & Spa

Fereniki Holiday Resort & Spa ligger direkte på stranden på grænsen til byen Georgioupolis på Kreta. Centrum og et utal af butikker, spisesteder og barer ligger 300 meter derfra. Gæster, der ønsker at opleve mere af øen på deres ferie på Kreta, kan tage en bus, der stopper mindre end 1 km fra byen, hver halve time, til Rethymnon, Chania og mange af de populære, lokale byer og strande. Fereniki Holiday Resort består af seks forskellige bygninger, adskilt af terrasser, haver og områder med swimmingpool. Resortet ligger som en hestesko med åbning mod stranden, og her vil du finde den største swimmingpool og spisested/hovedrestaurant. Alle værelser har en-suite faciliteter samt en balkon eller terrasse med udsigt mod bjergene, halv eller hel havudsigt. Lige over for hovedbygningen vil du finde den nyligt åbne Fereniki Spa, der tilbyder en oase med et roligt og dygtigt personale og et udvalg af personlige behandlinger specielt beregnet til krop og sjæl.
LowCostHolidays To 25.09 Chania / Crete 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Pergamos Village

Studio Sleeps Up To 3 Pax.
Flere detaljer
DKK
1757
afbudsrejser
Pergamos Village

Pergamos Village ligger i et smukt landskab med eksotiske haver, og det er det perfekte sted for enhver, der gerne vil nyde et afslappende ophold på Kreta. Den smukke, omkringliggende haver har flotte blomster og svajende palmetræer og udgør det perfekte sted til en fredelig og afslappende ferie. Komplekset tilbyder de besøgende indkvartering med selvforplejning, der ligger i en bygning i en traditionel villastil, og som har en lys og komfortabel indretning. Hver lejlighed har sandstensgulve og veludstyrede tekøkkener. Der er både studioer og etværelseslejligheder, hvor der kan bo op til fire personer. Aircondition, tv, sikkerhedsboks, telefon og hårtørrer stilles også til rådighed. Du kan også nyde de smukke omgivelser fra din egen balkon, der har udsigt over haverne, poolområdet eller havet. Hotellet ligger 300 meter fra den smukke strand, der er en strækning med hvidt sand og varmt vand. Du kan både solbade og svømme her, men du kan også vælge mellem de mange former for vandspo..
LowCostHolidays To 25.09 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Radamanthys Apartmen

1 Bedroom Apt Bal/Terrace 4 Pax
Flere detaljer
DKK
1900
afbudsrejser
Radamanthys Apartments

Radamanthys Apartments ligger i området Sfakaki i Rethymnon og er et helt ideelt sted at slappe af på en dejlig ferie. Der er kun 600 meter til nærmeste strand og 10 kilometer til Rethymnon centrum. Lejlighederne ligger godt med kun 600 meter til nærmeste supermarked og ca. 4 kilometer fra Adele/Patanias. Disse beskedne men moderne 3-stjernede lejligheder har en vidunderlig familievenlig atmosfære med mange studio-lejligheder og 1-værelseslejligheder med selvforplejningsfaciliteter, som passer perfekt til par og familier. Derudover er der masser af andre faciliteter, som hjælper dig med at slappe af såsom en attraktiv pool og solterrasser. Har du brug for en pause fra solen, er der ved receptionen et komfortabelt loungeområde med tv, og ønsker du en hurtig bid mad eller en forfriskende drink, kan du besøge poolbaren. *BEMÆRK: Pga. den stejle beliggenhed, er hotellet ikke egnet til gæster med gangbesvær.*
LowCostHolidays To 25.09 Chania / Crete 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Aphea Village

1 Bedroom Apartment 2pax
Flere detaljer
DKK
2016
afbudsrejser
Aphea Village

Aphea Village er et attraktivt og moderne lejlighedskompleks, der ligger i det fredelige område Kolymbari på Kreta. Det har en misundelsesværdig beliggenhed, den nærmeste strand ligger kun få skridt derfra, og den nærmeste by ligger kun en dejlig køretur derfra. Hotellet har 30 rummelige og komfortable lejligheder, og det er selvstændige enheder med egen indgang, haveområde, køkken og separate værelser. Faciliteterne omfatter en udendørs swimmingpool og solterrasse, restaurant, bar, trådløs internetadgang, fællesområde med aircondition med satellit-tv og haver. Omgivet af palmetræer og et stenkast fra havet ligger Aphea Village i et fredeligt og meget smukt område, så det er perfekt til en fredelig, foryngende badeferie. Den nærmeste strand er den idylliske strækning sand i Kolymbari kun 400 meter fra hotellet. Det er perfekt til svømning, solbadning og at spille strandspil. Hotellet ligger ikke langt fra en række lokale faciliteter, herunder barer, restauranter og butikker. Omk..
LowCostHolidays To 25.09 Chania / Crete 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Peli Hotel

Double/Twin Balcony or Terrace
Flere detaljer
DKK
2183
afbudsrejser
Peli Hotel

Peli Hotel har en fantastisk beliggenhed omgivet af en smuk og frodig fyrretræsskov, der er ideelt, når man skal slappe af på sin ferie. Det familiedrevne hotel var en af de første, der blev bygget i området, og har budt gæster velkomne siden slutningen af 1980erne. Hotellet ligger i det skønne resort Kastelli Kissamou, der stadig er uspoleret. Her finder du fantastiske strande med groft sand og storslåede landskaber. Den suveræne Mavros Molos strand ligger kun 150 meter fra hotellet, hvor der er fint, blødt sand, krystalklart vand samt sandbanker ude i vandet, der gør stranden lavvandet. Det er derfor ideelt til sikker svømning og roning. Du kan også nyde hotellets udendørs swimmingpool, der er omgivet en solterrasse med liggestole og parasoller, som er til fri benyttelse for gæster. Du kan starte dagen med en kontinental eller kretensisk morgenmad på hotellets veranda med havudsigt og omgivet af blomsten bougainvillea. I restauranten serveres lokale retter, og drikkevarer kan k..
LowCostHolidays To 25.09 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Ekavi Apartments

Studio Sleeps Up To 2 Pax.
Flere detaljer
DKK
2197
afbudsrejser
Ekavi Apartments

Ekavi Apartments og Hotel ligger i resortet Agia Marina, kun 200 meter fra en fin sandstrand og 6,5 km fra Chania by. Der er en swimmingpool for voksne med t eseparat børnebassin samt en poolbar med snacks og en stor have. I Agia Marina er der et stort kystområde, hvor der er mange shoppingsteder, underholdning og serviceydelser, såsom ture, ekskursioner, banker og et posthus. På Ekavi Apartments står det erfarne personale altid klar til at hjælpe på en effektiv og venlig måde, så du kan få opfyldt dine ønsker og behov. Der er også gratis trådløs internetadgang på komplekset. Ekavi Apartments ligger tæt på byen Chania, der er berømt for sine smukke landskaber og mange underholdningssteder samt faciliteter og strande. I byen Chania er der mange historiske attraktioner og steder at besøge, såsom det jødiske kvarter, Firkas-fortet, det venetiske fyrtån, blandt andre. Hvis du kan lide at gå på opdagelse i det omkringliggende område, anbefaler vi et besøg i Falasarna, der ligger v..
LowCostHolidays To 25.09 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Fereniki Holiday Res

Promo Double/Twin Room
Flere detaljer
DKK
2202
afbudsrejser
Fereniki Holiday Resort & Spa Super Deal

Fereniki Holiday Resort & Spa ligger direkte på stranden på grænsen til byen Georgioupolis på Kreta. Centrum og et utal af butikker, spisesteder og barer ligger 300 meter derfra. Gæster, der ønsker at opleve mere af øen på deres ferie på Kreta, kan tage en bus, der stopper mindre end 1 km fra byen, hver halve time, til Rethymnon, Chania og mange af de populære, lokale byer og strande. Fereniki Holiday Resort består af seks forskellige bygninger, adskilt af terrasser, haver og områder med swimmingpool. Resortet ligger som en hestesko med åbning mod stranden, og her vil du finde den største swimmingpool og spisested/hovedrestaurant. Alle værelser har en-suite faciliteter samt en balkon eller terrasse med udsigt mod bjergene, halv eller hel havudsigt. Lige over for hovedbygningen vil du finde den nyligt åbne Fereniki Spa, der tilbyder en oase med et roligt og dygtigt personale og et udvalg af personlige behandlinger specielt beregnet til krop og sjæl.
LowCostHolidays To 25.09 Georgioupolis 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Metropol Beach (Fere

Studio Balcony/Terrace up to 3 pax
Flere detaljer
DKK
2559
afbudsrejser
Metropol Beach (Fereniki complex)

Metropol Beach (Fereniki complex) ligger i det travle og populære strandresort kun 250 meter fra den smukke strand. Centrum af resortet ligger kun 300 meter derfra, og det er nemt at komme dertil til fods. Til dem, der gerne vil gå på opdagelse eller shoppe, ligger byen Chania 40 km fra komplekset, og man kan komme dertil i bus eller taxa. Der er også en spa på hotellet, hvor gæsterne kan nyde saunaen, dampbadet og de fantastiske massagetjenester. Der er også et afslapningsområde og en indendørs bar på spaet. Personalet på komplekset er flersproget og meget venlige, og de vil gøre alt for, at gæsterne er tilfredse og får en dejlig oplevelse på Kreta. Der er også en legeplads på stedet for børn. Der er som regel aftenunderholdning, der organiseres for gæsterne hver aften i poolbaren.
LowCostHolidays To 25.09 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Elotis Suites

Studio Balcony/Terrace up to 3 pax
Flere detaljer
DKK
2735
afbudsrejser
Elotis Suites

Elotis Suites ligger i gåafstand fra sandstranden i Agia Marina og kun 8 km fra Chania by. Her kan man få en rolig og komfortabel indkvartering perfekt for par og familier, der søger en afslappet ferie. Elotis Suites blev renoveret i 2004 og har 5 bygninger, der inkluderer 20 lejligheder, studiolejligheder og suiter, der hver især byder på moderne interiør og elegante møbler. Elotis Suites ligger i gåafstand fra såvel strand som butikker, tavernaer, restauranter og barer. Der er en stor swimmingpool, børnebassin og poolbar. Smukke haver omgiver hotellet og skaber rammerne for pragtfulde omgivelser. Hvert værelse har aircondition, sikkerhedsboks, tekøkken og balkon samt faciliteter, som f.eks. internetadgang.
LowCostHolidays To 25.09 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Antilia Apartments

2 Bedroom Apartment
Flere detaljer
DKK
2818
afbudsrejser
Antilia Apartments

Med en beliggenhed på en bjergskråning og udsigt over Det Ægæiske Hav er Antilia Apartments en skøn feriedestination på den græske ø. Herfra er der kun en lille gåtur til stranden samt den maleriske by Falasarna.
LowCostHolidays To 25.09 Chania 14 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Dreamland Apartments

Studio Balcony/Terrace up to 3 pax
Flere detaljer
DKK
2781
afbudsrejser
Dreamland Apartments

De moderne, komfortable Dreamland Apartments ligger i det roligere turistområde Daratso - Agii Apostoli 4 km fra centrum af byen, hvortil der går en bus, og busstoppedesteder ligger lige ved siden af hotellet. Nogle af de bedste strande ligger kun få meter fra hotellet, 200 meter derfra ligger de prisbelønnede strande på Agii Apostoli samt Glaros beach, mens stranden Kalamaki og Chrissi Akti (Golden Beach) ligger hhv. 350 meter og 400 meter fra hotellet.
LowCostHolidays To 25.09 Crete, Kreta 14 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Hotel Pantheon

Twin/Double Room
Flere detaljer
DKK
2837
afbudsrejser
Hotel Pantheon

Hotel Pantheon er et trestjernet kompleks på øens nordkyst, og hotellet ligger i udkanten af Atsipopoulo i den stille og fredelige landsby Violi Charaki. Det ligger på en bakke med en utrolig udsigt ud over havet ved Kreta, byen Rethymnon og den venetianske borg Fortezza. Den nærmeste sandstrand, Koube, ligger ca. 3 kilometer væk, og Atsipopoulos centrum ligger omkring 600 meter væk. Hotel Pantheon ligger ca. 3 kilometer fra byen Rethymnons centrum og 600 meter fra Atsipopoulos centrum, hvor der er mange restauranter og traditionelle taverner. Der er 100 meter i gåafstand til caféer, minimarked og lokale butikker. Hotellet ligger 100 meter fra et apotek og 200 meter fra et supermarked. Hotellet har transferservice til og fra hotellet til Rethymnon, hvor du finder masser af strande, restauranter, barer, pubs, natklubber, butikker, ekskursioner og vandsport. Gæster på Hotel Pantheon indkvarteres i komfortable og rummelige værelser med egen møbleret terrasse og rigtig gode servicer..
LowCostHolidays To 25.09 Crete, Kreta 14 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Radamanthys Apartmen

1 Bedroom Apt Bal/Terrace 4 Pax
Flere detaljer
DKK
2540
afbudsrejser
Radamanthys Apartments

Radamanthys Apartments ligger i området Sfakaki i Rethymnon og er et helt ideelt sted at slappe af på en dejlig ferie. Der er kun 600 meter til nærmeste strand og 10 kilometer til Rethymnon centrum. Lejlighederne ligger godt med kun 600 meter til nærmeste supermarked og ca. 4 kilometer fra Adele/Patanias. Disse beskedne men moderne 3-stjernede lejligheder har en vidunderlig familievenlig atmosfære med mange studio-lejligheder og 1-værelseslejligheder med selvforplejningsfaciliteter, som passer perfekt til par og familier. Derudover er der masser af andre faciliteter, som hjælper dig med at slappe af såsom en attraktiv pool og solterrasser. Har du brug for en pause fra solen, er der ved receptionen et komfortabelt loungeområde med tv, og ønsker du en hurtig bid mad eller en forfriskende drink, kan du besøge poolbaren. *BEMÆRK: Pga. den stejle beliggenhed, er hotellet ikke egnet til gæster med gangbesvær.*
LowCostHolidays To 25.09 Chania / Crete 14 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Pergamos Village

Studio Sleeps Up To 3 Pax.
Flere detaljer
DKK
2253
afbudsrejser
Pergamos Village

Pergamos Village ligger i et smukt landskab med eksotiske haver, og det er det perfekte sted for enhver, der gerne vil nyde et afslappende ophold på Kreta. Den smukke, omkringliggende haver har flotte blomster og svajende palmetræer og udgør det perfekte sted til en fredelig og afslappende ferie. Komplekset tilbyder de besøgende indkvartering med selvforplejning, der ligger i en bygning i en traditionel villastil, og som har en lys og komfortabel indretning. Hver lejlighed har sandstensgulve og veludstyrede tekøkkener. Der er både studioer og etværelseslejligheder, hvor der kan bo op til fire personer. Aircondition, tv, sikkerhedsboks, telefon og hårtørrer stilles også til rådighed. Du kan også nyde de smukke omgivelser fra din egen balkon, der har udsigt over haverne, poolområdet eller havet. Hotellet ligger 300 meter fra den smukke strand, der er en strækning med hvidt sand og varmt vand. Du kan både solbade og svømme her, men du kan også vælge mellem de mange former for vandspo..
Spies To 25.09 Det Østlige Kreta 14 Billund Kun Fly Flybillet Tur-Retur
Obs! Kun 4 plads(er) tilbage!
DKK
1299
Spies To 25.09 Hersonissos 14 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Villa Aspro

Obs! Kun 4 plads(er) tilbage!
DKK
4399
Spies To 25.09 Hersonissos 14 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Thalia

Obs! Kun 4 plads(er) tilbage!
DKK
2499
Spies To 25.09 Det Østlige Kreta 14 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
Obs! Kun 4 plads(er) tilbage!
DKK
2199
Spies To 25.09 Makrigialos 14 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Sunwing Makrigialos

Obs! Kun 4 plads(er) tilbage!
DKK
5799
Apollo Fr 26.09 Chania 1 Kastrup Kun Fly Kun Fly
DKK
298
Falk Lauritsen Fr 26.09 Agii Apostoli 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Dreamland

DKK
4598
Falk Lauritsen Fr 26.09 Platanias 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Jasmine Village

DKK
5048
Falk Lauritsen Fr 26.09 Kreta 7 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
3898
Apollo Fr 26.09 Kreta 7 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
3898
Apollo Fr 26.09 Rethymnon 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Akti Chara/Platanes

DKK
4648
Falk Lauritsen Fr 26.09 Agia Marina 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Ilianthos Village

DKK
6553
Bravo Tours Fr 26.09 Kreta/Chania 7 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
2398
Bravo Tours Fr 26.09 Kreta/Chania 7 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
1998
Bravo Tours Fr 26.09 Kreta/Chania 7 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
1898
Falk Lauritsen Lø 27.09 Chania 0 Ålborg Kun Fly Kun Fly
DKK
498
Falk Lauritsen Lø 27.09 Chania 0 Billund Kun Fly Kun Fly
DKK
498
Apollo Lø 27.09 Chania 1 Ålborg Kun Fly Kun Fly
DKK
498
Apollo Lø 27.09 Chania 1 Billund Kun Fly Kun Fly
DKK
498
Apollo Lø 27.09 Chania 1 Kastrup Kun Fly Kun Fly
DKK
598
Apollo Lø 27.09 Rethymnon 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Bio/Rethymnon

DKK
3378
Apollo Lø 27.09 Chania 7 Kastrup Kun Fly Kun Fly
DKK
2198
Apollo Lø 27.09 Platanias 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Sea Apartments

DKK
3548
Apollo Lø 27.09 Platanias 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Plaza Di Porto

DKK
3848
Apollo Lø 27.09 Kreta 7 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
2498
StarTour Lø 27.09 Rethymnon 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Ibiscos

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
3098
StarTour Lø 27.09 Platanias 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Atlantic

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
3513
Falk Lauritsen Lø 27.09 Platanias 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Porto Platanias Beac

DKK
3498
Falk Lauritsen Lø 27.09 Agii Apostoli 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Dreamland

DKK
1998
Falk Lauritsen Lø 27.09 Platanias 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Jasmine Village

DKK
2798
Falk Lauritsen Lø 27.09 Chania 7 Ålborg Kun Fly Kun Fly
DKK
1998
Falk Lauritsen Lø 27.09 Platanias 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Porto Platanias Beac

DKK
4598
Falk Lauritsen Lø 27.09 Chania 7 Kastrup Kun Fly Kun Fly
DKK
2198
Falk Lauritsen Lø 27.09 Platanias 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Jasmine Village

DKK
3498
Falk Lauritsen Lø 27.09 Agia Marina 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Ilianthos Village

DKK
4898
Falk Lauritsen Lø 27.09 Kreta 7 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
2498
Falk Lauritsen Lø 27.09 Platanias 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Villa Platanias G Ds

DKK
3698
Spies Lø 27.09 Det Vestlige Kreta 7 Ålborg Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
Obs! Kun 1 plads(er) tilbage!
DKK
3929
Spies Lø 27.09 Det Vestlige Kreta 7 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
Obs! Kun 4 plads(er) tilbage!
DKK
2799
Apollo Lø 27.09 Chania 7 Ålborg Kun Fly Kun Fly
DKK
1998
Apollo Lø 27.09 Kreta 7 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
1798
Spies Lø 27.09 Det Vestlige Kreta 7 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
1899
Apollo Lø 27.09 Platanias 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Sea Apartments

DKK
3648
Falk Lauritsen Lø 27.09 Agii Apostoli 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Dreamland

DKK
2998
Apollo Lø 27.09 Platanias 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Melina Beach

DKK
2798
Spies Lø 27.09 Det Vestlige Kreta 7 Kastrup Kun Fly Flybillet Tur-Retur
Obs! Kun 4 plads(er) tilbage!
DKK
2199
Spies Lø 27.09 Det Vestlige Kreta 7 Ålborg Kun Fly Flybillet Tur-Retur
Obs! Kun 1 plads(er) tilbage!
DKK
2599
Falk Lauritsen Lø 27.09 Chania 7 Billund Kun Fly Kun Fly
DKK
1498
Spies Lø 27.09 Chaniakysten, Agia Marina 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Eleftheria

DKK
1899
Apollo Lø 27.09 Platanias 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Sea Apartments

DKK
2448
Apollo Lø 27.09 Chania 7 Billund Kun Fly Kun Fly
DKK
1478
Falk Lauritsen Lø 27.09 Kreta 7 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
1798
Apollo Lø 27.09 Platanias 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Plaza Di Porto

DKK
3533
Falk Lauritsen Lø 27.09 Platanias 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Jasmine Village

DKK
3448
Falk Lauritsen Lø 27.09 Rethymnon 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Rethymno Mare Resort

DKK
4498
Falk Lauritsen Lø 27.09 Agia Marina 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Ilianthos Village

DKK
4048
Falk Lauritsen Lø 27.09 Platanias 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Villa Platanias G Ds

DKK
2798
Apollo Lø 27.09 Kreta 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Kalives Beach Best W

DKK
3398
Apollo Lø 27.09 Kato Stalos/Kalamaki 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Pegasus

DKK
3283
Apollo Lø 27.09 Platanias 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Ideal Beach

DKK
3698
Apollo Lø 27.09 Platanias 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Ideal Beach

DKK
3598
Apollo Lø 27.09 Platanias 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Ideal Beach

DKK
2648
Falk Lauritsen Lø 27.09 Platanias 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Louis Creta Princess

DKK
5408
Spies Lø 27.09 Chaniakysten, Platanias 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Bay View

Obs! Kun 4 plads(er) tilbage!
DKK
4249
Spies Lø 27.09 Chaniakysten, Platanias 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Bay View

DKK
5299
Apollo Lø 27.09 Platanias 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Melina Beach

DKK
3648
Apollo Lø 27.09 Platanias 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Melina Beach

DKK
2498
Falk Lauritsen Lø 27.09 Kreta 7 Ålborg Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
2498
Falk Lauritsen Lø 27.09 Agii Apostoli 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Dreamland

DKK
2698
Falk Lauritsen Lø 27.09 Platanias 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Villa Platanias G Ds

DKK
3298
Spies Lø 27.09 Det Vestlige Kreta 7 Billund Kun Fly Flybillet Tur-Retur
DKK
1499
Apollo Lø 27.09 Platanias 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Plaza Di Porto

DKK
3998
Apollo Lø 27.09 Kreta 7 Ålborg Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
2498
Apollo Lø 27.09 Rethymnon 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Bio/Rethymnon

DKK
3778
Apollo Lø 27.09 Platanias 14 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Sea Apartments

DKK
3948
Apollo Lø 27.09 Platanias 14 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Melina Beach

DKK
4798
Apollo Lø 27.09 Kato Stalos/Kalamaki 14 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Kato Stalos Mare

DKK
3698
Apollo Lø 27.09 Rethymnon 14 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Alkyon Park Village

DKK
3648
Apollo Lø 27.09 Rethymnon 14 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Pegasus Rethymnon

DKK
3848
Spies Lø 27.09 Det Vestlige Kreta 14 Billund Kun Fly Flybillet Tur-Retur
Obs! Kun 2 plads(er) tilbage!
DKK
1699
Apollo Lø 27.09 Platanias 14 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Ideal Beach

DKK
5648
Falk Lauritsen Lø 27.09 Kreta 14 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
3498
Falk Lauritsen Lø 27.09 Platanias 14 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Villa Platanias G Ds

DKK
4848
Apollo Lø 27.09 Chania 14 Billund Kun Fly Kun Fly
DKK
1978
Falk Lauritsen Lø 27.09 Chania 14 Billund Kun Fly Kun Fly
DKK
1998
Apollo Lø 27.09 Kreta 14 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
3498
Spies Lø 27.09 Det Vestlige Kreta 14 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
Obs! Kun 2 plads(er) tilbage!
DKK
2999
LowCostHolidays Sø 28.09 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Fereniki Holiday Res

Studio Balcony/Terrace up to 3 pax
Flere detaljer
DKK
2693
afbudsrejser
Fereniki Holiday Resort & Spa

Fereniki Holiday Resort & Spa ligger direkte på stranden på grænsen til byen Georgioupolis på Kreta. Centrum og et utal af butikker, spisesteder og barer ligger 300 meter derfra. Gæster, der ønsker at opleve mere af øen på deres ferie på Kreta, kan tage en bus, der stopper mindre end 1 km fra byen, hver halve time, til Rethymnon, Chania og mange af de populære, lokale byer og strande. Fereniki Holiday Resort består af seks forskellige bygninger, adskilt af terrasser, haver og områder med swimmingpool. Resortet ligger som en hestesko med åbning mod stranden, og her vil du finde den største swimmingpool og spisested/hovedrestaurant. Alle værelser har en-suite faciliteter samt en balkon eller terrasse med udsigt mod bjergene, halv eller hel havudsigt. Lige over for hovedbygningen vil du finde den nyligt åbne Fereniki Spa, der tilbyder en oase med et roligt og dygtigt personale og et udvalg af personlige behandlinger specielt beregnet til krop og sjæl.
LowCostHolidays Sø 28.09 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Koukouras Apartments

Studio Sleeps Up To 3 Pax.
Flere detaljer
DKK
2313
afbudsrejser
Koukouras Apartments

Velkommen til Koukouras Apartments, en komfortabel, moderne og veludstyret indkvartering, som ligger i den attraktive landsby Chania, som er charmerende, fredelig og afslappende. Dette kompleks garanterer dig en uforglemmelig ferie kun 50 meter fra en hvid sandstrand, hvor der er mange sportsaktiviteter, barer, caféer, restauranter og typiske souvenirsteder.
LowCostHolidays Sø 28.09 Chania 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Dreamland Apartments

Studio Balcony/Terrace up to 3 pax
Flere detaljer
DKK
2313
afbudsrejser
Dreamland Apartments

De moderne, komfortable Dreamland Apartments ligger i det roligere turistområde Daratso - Agii Apostoli 4 km fra centrum af byen, hvortil der går en bus, og busstoppedesteder ligger lige ved siden af hotellet. Nogle af de bedste strande ligger kun få meter fra hotellet, 200 meter derfra ligger de prisbelønnede strande på Agii Apostoli samt Glaros beach, mens stranden Kalamaki og Chrissi Akti (Golden Beach) ligger hhv. 350 meter og 400 meter fra hotellet.
LowCostHolidays Sø 28.09 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Galeana Mare Hotel A

1 Bedroom Apt Bal/Terrace 4 Pax
Flere detaljer
DKK
2521
afbudsrejser
Galeana Mare Hotel Apartments

Galeana Mare Hotel er et nyt strandhotel med beliggenhed i området Adelianos Kampos kun 5,5 kilometer fra Rethymnon centrum. Det er opført direkte ved sandstranden i Adelianos Kampos, og pga. beliggenheden kan stedet tilbyde et fredeligt privatliv og en unik komfort. Galeana Mare Hotel ligger omgivet af nydelige buske og klatrende trillingranker og udgør en afslappet oase i hjertet af Platanias, Rethymnon. Det ligger kun 20 meter fra Platanias strand, og har en vidunderlig havudsigt, mens butikker, spisesteder og barer ligger meget tæt på. Diskoteker og resortets natteliv ligger inden for 500 meter. Alle værelser i komplekset har fuldt udstyret køkken, køleskab, hårtørrer, telefon. Sikkerhedsboks og aircondition tilbydes mod ekstra betaling. Udover at have restaurant har Galeana Mare Hotel også privat strand. Andre faciliteter inkluderer bar/lounge og poolbar.
LowCostHolidays Sø 28.09 Chania / Crete 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Peli Hotel

Double/Twin Balcony or Terrace
Flere detaljer
DKK
2577
afbudsrejser
Peli Hotel

Peli Hotel har en fantastisk beliggenhed omgivet af en smuk og frodig fyrretræsskov, der er ideelt, når man skal slappe af på sin ferie. Det familiedrevne hotel var en af de første, der blev bygget i området, og har budt gæster velkomne siden slutningen af 1980erne. Hotellet ligger i det skønne resort Kastelli Kissamou, der stadig er uspoleret. Her finder du fantastiske strande med groft sand og storslåede landskaber. Den suveræne Mavros Molos strand ligger kun 150 meter fra hotellet, hvor der er fint, blødt sand, krystalklart vand samt sandbanker ude i vandet, der gør stranden lavvandet. Det er derfor ideelt til sikker svømning og roning. Du kan også nyde hotellets udendørs swimmingpool, der er omgivet en solterrasse med liggestole og parasoller, som er til fri benyttelse for gæster. Du kan starte dagen med en kontinental eller kretensisk morgenmad på hotellets veranda med havudsigt og omgivet af blomsten bougainvillea. I restauranten serveres lokale retter, og drikkevarer kan k..
LowCostHolidays Sø 28.09 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Apollon Apartments

Studio Sleeps Up To 3 Pax.
Flere detaljer
DKK
2067
afbudsrejser
Apollon Apartments

Apollon Apartments ligger i det livlige resort Rethymnon på Kreta kun 600 meter fra sandstranden. Resortets centrum med de mange butikker, barer og restauranter ligger 4 kilometer fra Apollon Apartments. Rethymnon er et godt valg for familier, mindre grupper og par, som er på udkig efter nogle fremragende faciliteter og en livlig atmosfære. Det 3-stjernede lejlighedskompleks på Kreta ligger 75 kilometer fra Heraklion lufthavn, hvilket giver en transfertid på 1 time til din destination i Rethymnon. Apollon Apartments består af studio-lejligheder og 1- og 2-værelses lejligheder, som alle har tekøkken, sikkerhedsboks, telefon, aircondition og balkon/terrasse. Hotellet har swimmingpool og børnepool omgivet af solterrasse med liggestole og poolbar. Der er desuden satellit-tv, spillerum, bar og minimarked, så du kan skaffe dig alt, hvad du behøver på din ferie på Kreta. Kreta er en smuk græsk ø, som kan tilbyde masser af varme solstråler, mange historiske punkter, naturskønne bjergkæder..
LowCostHolidays Sø 28.09 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Fereniki Holiday Res

Promo Double/Twin Room
Flere detaljer
DKK
2600
afbudsrejser
Fereniki Holiday Resort & Spa Super Deal

Fereniki Holiday Resort & Spa ligger direkte på stranden på grænsen til byen Georgioupolis på Kreta. Centrum og et utal af butikker, spisesteder og barer ligger 300 meter derfra. Gæster, der ønsker at opleve mere af øen på deres ferie på Kreta, kan tage en bus, der stopper mindre end 1 km fra byen, hver halve time, til Rethymnon, Chania og mange af de populære, lokale byer og strande. Fereniki Holiday Resort består af seks forskellige bygninger, adskilt af terrasser, haver og områder med swimmingpool. Resortet ligger som en hestesko med åbning mod stranden, og her vil du finde den største swimmingpool og spisested/hovedrestaurant. Alle værelser har en-suite faciliteter samt en balkon eller terrasse med udsigt mod bjergene, halv eller hel havudsigt. Lige over for hovedbygningen vil du finde den nyligt åbne Fereniki Spa, der tilbyder en oase med et roligt og dygtigt personale og et udvalg af personlige behandlinger specielt beregnet til krop og sjæl.
LowCostHolidays Sø 28.09 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Hotel Zorbas Chania

Studio Sleeps Up To 3 Pax.
Flere detaljer
DKK
2660
afbudsrejser
Hotel Zorbas Chania

Hotel Zorbas Chania ligger tæt på stranden Stavros, der er verdensberømt for at være det sted, hvor den anmelderroste film Zorba the Greek blev optaget, der er baseret på en roman af den berømte forfatter Nikos Kazantzakis. Hotel Zorbas, der har sit navn fra romanens helt, ligger kun få meter fra en lille strand, der ligger på et privat område på 30.000 kvadratmeter. Faciliteter på hotellet omfatter en tennisbane, udendørs skakbræt og en swimmingpool med havvand for voksne med en separat børnepool. Zorbas Hotels legepladser i haverne er et sikkert sted, hvor børnene kan lege. Haverne er velholdte og indeholder en lang række udvalgte blomster, urter og træer, hvor de mange fugle i hotellets område holder til. Hvad der uden tvivl er uforglemmeligt er den brede, uhindrede havudsigt hele vejen til horisonten, hvor du kan opleve en smuk solnedgang, som du kan nyde fra din egen overdækkede veranda.
StarTour Sø 28.09 Rethymnon 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Melitti

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
3478
StarTour Sø 28.09 Platanias 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Casa Mar

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
3598
StarTour Sø 28.09 Kreta 7 Ålborg Fly+Hotel USPEC Uspecificeret rejse
DKK
2598
StarTour Sø 28.09 Kreta 7 Billund Fly+Hotel USPEC Uspecificeret rejse
DKK
1998
StarTour Sø 28.09 Rethymnon 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Ibiscos

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
3243
LowCostHolidays Sø 28.09 Chania 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Nontas Apartments

Studio Balcony/Terrace up to 3 pax
Flere detaljer
DKK
2466
afbudsrejser
Nontas Apartments

Dette moderne kompleks ligger i det roligere turistområde Daratso - Agii Apostoli 4 km fra centrum af byen, hvortil der går en bus, og busstoppedesteder ligger lige ved siden af hotellet. Nogle af de bedste strande ligger kun få meter fra hotellet, 200 meter derfra ligger de prisbelønnede strande på Agii Apostoli samt Glaros beach, mens stranden Kalamaki og Chrissi Akti (Golden Beach) ligger hhv. 350 meter og 400 meter fra Nontas Apartments.
LowCostHolidays Sø 28.09 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Ekavi Apartments

Studio Sleeps Up To 2 Pax.
Flere detaljer
DKK
2429
afbudsrejser
Ekavi Apartments

Ekavi Apartments og Hotel ligger i resortet Agia Marina, kun 200 meter fra en fin sandstrand og 6,5 km fra Chania by. Der er en swimmingpool for voksne med t eseparat børnebassin samt en poolbar med snacks og en stor have. I Agia Marina er der et stort kystområde, hvor der er mange shoppingsteder, underholdning og serviceydelser, såsom ture, ekskursioner, banker og et posthus. På Ekavi Apartments står det erfarne personale altid klar til at hjælpe på en effektiv og venlig måde, så du kan få opfyldt dine ønsker og behov. Der er også gratis trådløs internetadgang på komplekset. Ekavi Apartments ligger tæt på byen Chania, der er berømt for sine smukke landskaber og mange underholdningssteder samt faciliteter og strande. I byen Chania er der mange historiske attraktioner og steder at besøge, såsom det jødiske kvarter, Firkas-fortet, det venetiske fyrtån, blandt andre. Hvis du kan lide at gå på opdagelse i det omkringliggende område, anbefaler vi et besøg i Falasarna, der ligger v..
LowCostHolidays Sø 28.09 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Apollon Hotel Platan

Studio 3 pax / Kitchenette
Flere detaljer
DKK
2355
afbudsrejser
Apollon Hotel Platanias Chania

Apollon Hotel i Platanias, Chania er det perfekte feriested til dem, som gerne vil have et afslappet ophold med selvforplejning tæt på stranden. Med kun få meter til havet og kort afstand til byen Chania har Apollon Hotel Platanias Chania en misundelsesværdig beliggenhed på et af Kretas mest idylliske steder. Det udgør en fantastisk base, uanset om du vil tage sol ved poolen, se de gamle græske seværdigheder eller tage en tur på stranden.
LowCostHolidays Sø 28.09 Chania / Crete 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Aphea Village

1 Bedroom Apartment 2pax
Flere detaljer
DKK
2364
afbudsrejser
Aphea Village

Aphea Village er et attraktivt og moderne lejlighedskompleks, der ligger i det fredelige område Kolymbari på Kreta. Det har en misundelsesværdig beliggenhed, den nærmeste strand ligger kun få skridt derfra, og den nærmeste by ligger kun en dejlig køretur derfra. Hotellet har 30 rummelige og komfortable lejligheder, og det er selvstændige enheder med egen indgang, haveområde, køkken og separate værelser. Faciliteterne omfatter en udendørs swimmingpool og solterrasse, restaurant, bar, trådløs internetadgang, fællesområde med aircondition med satellit-tv og haver. Omgivet af palmetræer og et stenkast fra havet ligger Aphea Village i et fredeligt og meget smukt område, så det er perfekt til en fredelig, foryngende badeferie. Den nærmeste strand er den idylliske strækning sand i Kolymbari kun 400 meter fra hotellet. Det er perfekt til svømning, solbadning og at spille strandspil. Hotellet ligger ikke langt fra en række lokale faciliteter, herunder barer, restauranter og butikker. Omk..
LowCostHolidays Sø 28.09 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Lolas Hotel

Studio Sleeps Up To 2 Pax.
Flere detaljer
DKK
2331
afbudsrejser
Lolas Hotel

Lolas Hotel er beliggende i et roligt område tæt på Platanias på den smukke ø Kreta. Stranden ligger blot 100 meter væk og nås nemt til fods. Her kan man kaste sig ud i en lang række vandsportsaktiviteter. Hotellet er det perfekte valg til gæster, der ønsker en sjov og afslappende badeferie i enkle og hyggelige omgivelser. Der er rigeligt at give sig til i Platanias, hvor man finder masser af restauranter og pubber med noget for enhver smag. Herudover findes der også et stort udvalg af livlige barer og natklubber, som tiltrækker et bredt publikum. Faktisk kan nattelivet byde på så mange vibrerende og spændende steder, at man ikke behøver at gå det samme sted hen to gange. Hvis du ønsker at bevæge dig uden for Platanias, er byen Chania uden tvivl et besøg værd. Du kan slentre en tur hen ad den smukke havn eller gå en tur i de fine, snævre gader, der snor sig rundt i Kretas mest romantiske by. Hvis du er ude efter fred, ro og total afslapning, bør du besøge Ano Platanias, hvor du ka..
LowCostHolidays Sø 28.09 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Hotel Pantheon

Twin/Double Room
Flere detaljer
DKK
2341
afbudsrejser
Hotel Pantheon

Hotel Pantheon er et trestjernet kompleks på øens nordkyst, og hotellet ligger i udkanten af Atsipopoulo i den stille og fredelige landsby Violi Charaki. Det ligger på en bakke med en utrolig udsigt ud over havet ved Kreta, byen Rethymnon og den venetianske borg Fortezza. Den nærmeste sandstrand, Koube, ligger ca. 3 kilometer væk, og Atsipopoulos centrum ligger omkring 600 meter væk. Hotel Pantheon ligger ca. 3 kilometer fra byen Rethymnons centrum og 600 meter fra Atsipopoulos centrum, hvor der er mange restauranter og traditionelle taverner. Der er 100 meter i gåafstand til caféer, minimarked og lokale butikker. Hotellet ligger 100 meter fra et apotek og 200 meter fra et supermarked. Hotellet har transferservice til og fra hotellet til Rethymnon, hvor du finder masser af strande, restauranter, barer, pubs, natklubber, butikker, ekskursioner og vandsport. Gæster på Hotel Pantheon indkvarteres i komfortable og rummelige værelser med egen møbleret terrasse og rigtig gode servicer..
LowCostHolidays Sø 28.09 Rethymnon 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Camari Garden Apartm

Studio Balcony/Terrace up to 3 pax
Flere detaljer
DKK
2012
afbudsrejser
Camari Garden Apartments

Camari Garden Apartments er et moderne kompleks opført i græsk, klassisk arkitektur med udsigt ud over havet. Dette fredelige, landsbylignende hotel har 65 lejligheder og studio-lejligheder, og udgør den ideelle feriedestination for familier og par. Lejlighederne ligger lige ved kysten ca. 7 kilometer vest for Rethymnon. Den lille by Gerani ligger 500 meter væk, men Camari Gorge ligger 200 meter i modsatte retning.
LowCostHolidays Sø 28.09 Chania / Crete 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Pergamos Village

Studio Sleeps Up To 3 Pax.
Flere detaljer
DKK
2095
afbudsrejser
Pergamos Village

Pergamos Village ligger i et smukt landskab med eksotiske haver, og det er det perfekte sted for enhver, der gerne vil nyde et afslappende ophold på Kreta. Den smukke, omkringliggende haver har flotte blomster og svajende palmetræer og udgør det perfekte sted til en fredelig og afslappende ferie. Komplekset tilbyder de besøgende indkvartering med selvforplejning, der ligger i en bygning i en traditionel villastil, og som har en lys og komfortabel indretning. Hver lejlighed har sandstensgulve og veludstyrede tekøkkener. Der er både studioer og etværelseslejligheder, hvor der kan bo op til fire personer. Aircondition, tv, sikkerhedsboks, telefon og hårtørrer stilles også til rådighed. Du kan også nyde de smukke omgivelser fra din egen balkon, der har udsigt over haverne, poolområdet eller havet. Hotellet ligger 300 meter fra den smukke strand, der er en strækning med hvidt sand og varmt vand. Du kan både solbade og svømme her, men du kan også vælge mellem de mange former for vandspo..
LowCostHolidays Sø 28.09 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Daisy Apts Rethymno

1 Bedroom Apt Bal/Terrace 4 Pax
Flere detaljer
DKK
2123
afbudsrejser
Daisy Apts Rethymno

Daisy Apartments ligger i Rethymnon på den smukke ø Kreta. Stranden ligger kun 50 meter væk og dermed inden for gåafstand, og her finder du forskellige vandsportstilbud. Strandaktiviteter inkluderer jetski, vandski, ture i badering, speedbåd, beachvolley og snorkling. Der er også strandbarer rundt ved stranden til dem, som gerne vil slappe af i solen med et par cocktails. Komplekset er det perfekte valg for gæster, som ønsker en sjov og afslappende strandferie i enkle og hyggelige omgivelser. Butikker, restauranter, pubs og supermarkeder ligger også meget tæt på. Kompleksets faciliteter inkluderer valutaveksling, garderobe, elevator og cykeludlejning. Ønsker du et sprudlende natteliv, er det på barerne og natklubberne, som ligger kun 50 meter fra komplekset, og her stopper festen ikke før den tidlige morgen. Gæster finder busstationen og taxiholdepladsen kun 50 meter væk, hvis man gerne vil udforske øen på egen hånd.
LowCostHolidays Sø 28.09 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Radamanthys Apartmen

1 Bedroom Apt Bal/Terrace 4 Pax
Flere detaljer
DKK
2216
afbudsrejser
Radamanthys Apartments

Radamanthys Apartments ligger i området Sfakaki i Rethymnon og er et helt ideelt sted at slappe af på en dejlig ferie. Der er kun 600 meter til nærmeste strand og 10 kilometer til Rethymnon centrum. Lejlighederne ligger godt med kun 600 meter til nærmeste supermarked og ca. 4 kilometer fra Adele/Patanias. Disse beskedne men moderne 3-stjernede lejligheder har en vidunderlig familievenlig atmosfære med mange studio-lejligheder og 1-værelseslejligheder med selvforplejningsfaciliteter, som passer perfekt til par og familier. Derudover er der masser af andre faciliteter, som hjælper dig med at slappe af såsom en attraktiv pool og solterrasser. Har du brug for en pause fra solen, er der ved receptionen et komfortabelt loungeområde med tv, og ønsker du en hurtig bid mad eller en forfriskende drink, kan du besøge poolbaren. *BEMÆRK: Pga. den stejle beliggenhed, er hotellet ikke egnet til gæster med gangbesvær.*
LowCostHolidays Sø 28.09 Rethymnon 14 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Camari Garden Apartm

Studio Balcony/Terrace up to 3 pax
Flere detaljer
DKK
2248
afbudsrejser
Camari Garden Apartments

Camari Garden Apartments er et moderne kompleks opført i græsk, klassisk arkitektur med udsigt ud over havet. Dette fredelige, landsbylignende hotel har 65 lejligheder og studio-lejligheder, og udgør den ideelle feriedestination for familier og par. Lejlighederne ligger lige ved kysten ca. 7 kilometer vest for Rethymnon. Den lille by Gerani ligger 500 meter væk, men Camari Gorge ligger 200 meter i modsatte retning.
LowCostHolidays Sø 28.09 Crete, Kreta 14 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Apollon Apartments

Studio Sleeps Up To 3 Pax.
Flere detaljer
DKK
2368
afbudsrejser
Apollon Apartments

Apollon Apartments ligger i det livlige resort Rethymnon på Kreta kun 600 meter fra sandstranden. Resortets centrum med de mange butikker, barer og restauranter ligger 4 kilometer fra Apollon Apartments. Rethymnon er et godt valg for familier, mindre grupper og par, som er på udkig efter nogle fremragende faciliteter og en livlig atmosfære. Det 3-stjernede lejlighedskompleks på Kreta ligger 75 kilometer fra Heraklion lufthavn, hvilket giver en transfertid på 1 time til din destination i Rethymnon. Apollon Apartments består af studio-lejligheder og 1- og 2-værelses lejligheder, som alle har tekøkken, sikkerhedsboks, telefon, aircondition og balkon/terrasse. Hotellet har swimmingpool og børnepool omgivet af solterrasse med liggestole og poolbar. Der er desuden satellit-tv, spillerum, bar og minimarked, så du kan skaffe dig alt, hvad du behøver på din ferie på Kreta. Kreta er en smuk græsk ø, som kan tilbyde masser af varme solstråler, mange historiske punkter, naturskønne bjergkæder..
LowCostHolidays Sø 28.09 Crete Island, Kreta 14 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Daisy Apts Rethymno

1 Bedroom Apt Bal/Terrace 4 Pax
Flere detaljer
DKK
2508
afbudsrejser
Daisy Apts Rethymno

Daisy Apartments ligger i Rethymnon på den smukke ø Kreta. Stranden ligger kun 50 meter væk og dermed inden for gåafstand, og her finder du forskellige vandsportstilbud. Strandaktiviteter inkluderer jetski, vandski, ture i badering, speedbåd, beachvolley og snorkling. Der er også strandbarer rundt ved stranden til dem, som gerne vil slappe af i solen med et par cocktails. Komplekset er det perfekte valg for gæster, som ønsker en sjov og afslappende strandferie i enkle og hyggelige omgivelser. Butikker, restauranter, pubs og supermarkeder ligger også meget tæt på. Kompleksets faciliteter inkluderer valutaveksling, garderobe, elevator og cykeludlejning. Ønsker du et sprudlende natteliv, er det på barerne og natklubberne, som ligger kun 50 meter fra komplekset, og her stopper festen ikke før den tidlige morgen. Gæster finder busstationen og taxiholdepladsen kun 50 meter væk, hvis man gerne vil udforske øen på egen hånd.
LowCostHolidays Sø 28.09 Chania / Crete 14 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Pergamos Village

Studio Sleeps Up To 3 Pax.
Flere detaljer
DKK
2438
afbudsrejser
Pergamos Village

Pergamos Village ligger i et smukt landskab med eksotiske haver, og det er det perfekte sted for enhver, der gerne vil nyde et afslappende ophold på Kreta. Den smukke, omkringliggende haver har flotte blomster og svajende palmetræer og udgør det perfekte sted til en fredelig og afslappende ferie. Komplekset tilbyder de besøgende indkvartering med selvforplejning, der ligger i en bygning i en traditionel villastil, og som har en lys og komfortabel indretning. Hver lejlighed har sandstensgulve og veludstyrede tekøkkener. Der er både studioer og etværelseslejligheder, hvor der kan bo op til fire personer. Aircondition, tv, sikkerhedsboks, telefon og hårtørrer stilles også til rådighed. Du kan også nyde de smukke omgivelser fra din egen balkon, der har udsigt over haverne, poolområdet eller havet. Hotellet ligger 300 meter fra den smukke strand, der er en strækning med hvidt sand og varmt vand. Du kan både solbade og svømme her, men du kan også vælge mellem de mange former for vandspo..
LowCostHolidays Sø 28.09 Crete, Kreta 14 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Radamanthys Apartmen

1 Bedroom Apt Bal/Terrace 4 Pax
Flere detaljer
DKK
2711
afbudsrejser
Radamanthys Apartments

Radamanthys Apartments ligger i området Sfakaki i Rethymnon og er et helt ideelt sted at slappe af på en dejlig ferie. Der er kun 600 meter til nærmeste strand og 10 kilometer til Rethymnon centrum. Lejlighederne ligger godt med kun 600 meter til nærmeste supermarked og ca. 4 kilometer fra Adele/Patanias. Disse beskedne men moderne 3-stjernede lejligheder har en vidunderlig familievenlig atmosfære med mange studio-lejligheder og 1-værelseslejligheder med selvforplejningsfaciliteter, som passer perfekt til par og familier. Derudover er der masser af andre faciliteter, som hjælper dig med at slappe af såsom en attraktiv pool og solterrasser. Har du brug for en pause fra solen, er der ved receptionen et komfortabelt loungeområde med tv, og ønsker du en hurtig bid mad eller en forfriskende drink, kan du besøge poolbaren. *BEMÆRK: Pga. den stejle beliggenhed, er hotellet ikke egnet til gæster med gangbesvær.*
LowCostHolidays Ti 30.09 Rethymnon 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Camari Garden Apartm

Studio Balcony/Terrace up to 3 pax
Flere detaljer
DKK
1664
afbudsrejser
Camari Garden Apartments

Camari Garden Apartments er et moderne kompleks opført i græsk, klassisk arkitektur med udsigt ud over havet. Dette fredelige, landsbylignende hotel har 65 lejligheder og studio-lejligheder, og udgør den ideelle feriedestination for familier og par. Lejlighederne ligger lige ved kysten ca. 7 kilometer vest for Rethymnon. Den lille by Gerani ligger 500 meter væk, men Camari Gorge ligger 200 meter i modsatte retning.
LowCostHolidays Ti 30.09 Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
La Stella Apts And S

1 Bedroom Apartment 4pax
Flere detaljer
DKK
2239
afbudsrejser
La Stella Apts and Suites

Det moderne La Stella Apartments and Suites ligger i landsbyen Platanes kun få kilometer fra Rethymnon og tæt på stranden, hvilken har det blå flag. La Stella Apartments and Suites tilbyder en fantastisk indkvartering for par og familier, som gerne vil på ferie på Kreta. Gæster på hotellet kan finde rigtig meget at se og lave i nærheden, og der er mange butikker, restauranter og barer i Platanes og nært Rethymnon samt mange spændende arkæologiske steder såsom Knossos, Phaistos og det venetianske slot i Rethymnon. Det 3-stjernede La Stella Apartments and Suites er et forholdsvist beskedent men hyggeligt hotel, som blev renoveret i 2011 og giver en moderne og komfortabel atmosfære for sine gæster. Der er 27 komfortable lejligheder og suiter på hotellet, og der er derfor indkvartering til alle typer gæster, og der er nogle vidunderlige ting at nyde under dit ophold såsom rolige haver og to glitrende udendørs swimmingpools, hvorved du kan slappe af og nyde solen. Der er også mange lo..
LowCostHolidays Ti 30.09 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Ekavi Apartments

Studio Sleeps Up To 2 Pax.
Flere detaljer
DKK
1970
afbudsrejser
Ekavi Apartments

Ekavi Apartments og Hotel ligger i resortet Agia Marina, kun 200 meter fra en fin sandstrand og 6,5 km fra Chania by. Der er en swimmingpool for voksne med t eseparat børnebassin samt en poolbar med snacks og en stor have. I Agia Marina er der et stort kystområde, hvor der er mange shoppingsteder, underholdning og serviceydelser, såsom ture, ekskursioner, banker og et posthus. På Ekavi Apartments står det erfarne personale altid klar til at hjælpe på en effektiv og venlig måde, så du kan få opfyldt dine ønsker og behov. Der er også gratis trådløs internetadgang på komplekset. Ekavi Apartments ligger tæt på byen Chania, der er berømt for sine smukke landskaber og mange underholdningssteder samt faciliteter og strande. I byen Chania er der mange historiske attraktioner og steder at besøge, såsom det jødiske kvarter, Firkas-fortet, det venetiske fyrtån, blandt andre. Hvis du kan lide at gå på opdagelse i det omkringliggende område, anbefaler vi et besøg i Falasarna, der ligger v..
LowCostHolidays Ti 30.09 Rethymnon 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Hotel Brascos

Double/Twin Room
Flere detaljer
DKK
2063
afbudsrejser
Hotel Brascos

TILGÆNGELIGT FRA MAJ TIL OKTOBER - Hotel Brascos ligger i centrum af Rethymnon ved siden af den gamle bydel og grønne områder. Rethymnon ligger omkring en gammel havn og stranden, som har sit udspring i centrum og strækker sig mange kilometer. Den gamle bydel har mange smalle stræder og gamle huse med venetiansk og tyrkisk islæt. Havnepromenaden har et væld af barer, restauranter og værtshuse.
LowCostHolidays Ti 30.09 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Fereniki Holiday Res

Promo Double/Twin Room
Flere detaljer
DKK
2192
afbudsrejser
Fereniki Holiday Resort & Spa Super Deal

Fereniki Holiday Resort & Spa ligger direkte på stranden på grænsen til byen Georgioupolis på Kreta. Centrum og et utal af butikker, spisesteder og barer ligger 300 meter derfra. Gæster, der ønsker at opleve mere af øen på deres ferie på Kreta, kan tage en bus, der stopper mindre end 1 km fra byen, hver halve time, til Rethymnon, Chania og mange af de populære, lokale byer og strande. Fereniki Holiday Resort består af seks forskellige bygninger, adskilt af terrasser, haver og områder med swimmingpool. Resortet ligger som en hestesko med åbning mod stranden, og her vil du finde den største swimmingpool og spisested/hovedrestaurant. Alle værelser har en-suite faciliteter samt en balkon eller terrasse med udsigt mod bjergene, halv eller hel havudsigt. Lige over for hovedbygningen vil du finde den nyligt åbne Fereniki Spa, der tilbyder en oase med et roligt og dygtigt personale og et udvalg af personlige behandlinger specielt beregnet til krop og sjæl.
LowCostHolidays Ti 30.09 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Selini Suites

Double/Twin Balcony or Terrace
Flere detaljer
DKK
2786
afbudsrejser
Selini Suites

Selini Suites er et attraktivt hotel med en beliggenhed blandt smukke, anlagte haver på Kretas pragtfulde nordkyst. Med udsigt over både Det Ægæiske Hav og op mod de imponerende, hvide bjerge har hotellet en misundelsesværdig beliggenhed i en rolig by og kun en kort køretur fra Chania. Hotellets 80 suiter består af rummelige studio-lejligheder og lejligheder med fuldt udstyret tekøkken med mulighed for selvforplejning. Hotellet har to restauranter, en med buffet og en anden med a la carte-menu. I løbet af dagen kan gæster nyde en drink eller snack ved swimmingpoolen og om aftenen cocktails og vin i den største bar. Der bliver sørget godt for børnene på Selini Suites, hvor der er et separat børnebassin, legeplads og endda et indendørs rum fyldt med legetøj, hvor de kan se tegnefilm og film. Voksne kan benytte hotellets faciliteter i f.eks. motionsrummet, se satellit-tv i den fælles opholdsstue, spille bordtennis og billard i spilleværelset samt købe ind i minimarkedet på stedet ell..
LowCostHolidays Ti 30.09 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Antilia Apartments

2 Bedroom Apartment
Flere detaljer
DKK
2804
afbudsrejser
Antilia Apartments

Med en beliggenhed på en bjergskråning og udsigt over Det Ægæiske Hav er Antilia Apartments en skøn feriedestination på den græske ø. Herfra er der kun en lille gåtur til stranden samt den maleriske by Falasarna.
LowCostHolidays Ti 30.09 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Orion Hotel Rethymno

Annex Studio 3 pax
Flere detaljer
DKK
2647
afbudsrejser
Orion Hotel Rethymno

Sat just opposite the golden sands of the beach, the Orion Hotel Rethymnon offers the perfect place to sit back and relax into holiday mode. Set amongst a landscape of beautiful colourful gardens, this hotel is just six kilometres from the historical town of Rethymnon, which is rich with ancient buildings and attractions.
LowCostHolidays Ti 30.09 Georgioupolis 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Metropol Beach (Fere

Studio Balcony/Terrace up to 3 pax
Flere detaljer
DKK
2545
afbudsrejser
Metropol Beach (Fereniki complex)

Metropol Beach (Fereniki complex) ligger i det travle og populære strandresort kun 250 meter fra den smukke strand. Centrum af resortet ligger kun 300 meter derfra, og det er nemt at komme dertil til fods. Til dem, der gerne vil gå på opdagelse eller shoppe, ligger byen Chania 40 km fra komplekset, og man kan komme dertil i bus eller taxa. Der er også en spa på hotellet, hvor gæsterne kan nyde saunaen, dampbadet og de fantastiske massagetjenester. Der er også et afslapningsområde og en indendørs bar på spaet. Personalet på komplekset er flersproget og meget venlige, og de vil gøre alt for, at gæsterne er tilfredse og får en dejlig oplevelse på Kreta. Der er også en legeplads på stedet for børn. Der er som regel aftenunderholdning, der organiseres for gæsterne hver aften i poolbaren.
LowCostHolidays Ti 30.09 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Elotis Suites

Studio Balcony/Terrace up to 3 pax
Flere detaljer
DKK
2475
afbudsrejser
Elotis Suites

Elotis Suites ligger i gåafstand fra sandstranden i Agia Marina og kun 8 km fra Chania by. Her kan man få en rolig og komfortabel indkvartering perfekt for par og familier, der søger en afslappet ferie. Elotis Suites blev renoveret i 2004 og har 5 bygninger, der inkluderer 20 lejligheder, studiolejligheder og suiter, der hver især byder på moderne interiør og elegante møbler. Elotis Suites ligger i gåafstand fra såvel strand som butikker, tavernaer, restauranter og barer. Der er en stor swimmingpool, børnebassin og poolbar. Smukke haver omgiver hotellet og skaber rammerne for pragtfulde omgivelser. Hvert værelse har aircondition, sikkerhedsboks, tekøkken og balkon samt faciliteter, som f.eks. internetadgang.
LowCostHolidays Ti 30.09 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Galeana Mare Hotel A

1 Bedroom Apt Bal/Terrace 4 Pax
Flere detaljer
DKK
2132
afbudsrejser
Galeana Mare Hotel Apartments

Galeana Mare Hotel er et nyt strandhotel med beliggenhed i området Adelianos Kampos kun 5,5 kilometer fra Rethymnon centrum. Det er opført direkte ved sandstranden i Adelianos Kampos, og pga. beliggenheden kan stedet tilbyde et fredeligt privatliv og en unik komfort. Galeana Mare Hotel ligger omgivet af nydelige buske og klatrende trillingranker og udgør en afslappet oase i hjertet af Platanias, Rethymnon. Det ligger kun 20 meter fra Platanias strand, og har en vidunderlig havudsigt, mens butikker, spisesteder og barer ligger meget tæt på. Diskoteker og resortets natteliv ligger inden for 500 meter. Alle værelser i komplekset har fuldt udstyret køkken, køleskab, hårtørrer, telefon. Sikkerhedsboks og aircondition tilbydes mod ekstra betaling. Udover at have restaurant har Galeana Mare Hotel også privat strand. Andre faciliteter inkluderer bar/lounge og poolbar.
LowCostHolidays Ti 30.09 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Apollon Apartments

Studio Sleeps Up To 3 Pax.
Flere detaljer
DKK
1720
afbudsrejser
Apollon Apartments

Apollon Apartments ligger i det livlige resort Rethymnon på Kreta kun 600 meter fra sandstranden. Resortets centrum med de mange butikker, barer og restauranter ligger 4 kilometer fra Apollon Apartments. Rethymnon er et godt valg for familier, mindre grupper og par, som er på udkig efter nogle fremragende faciliteter og en livlig atmosfære. Det 3-stjernede lejlighedskompleks på Kreta ligger 75 kilometer fra Heraklion lufthavn, hvilket giver en transfertid på 1 time til din destination i Rethymnon. Apollon Apartments består af studio-lejligheder og 1- og 2-værelses lejligheder, som alle har tekøkken, sikkerhedsboks, telefon, aircondition og balkon/terrasse. Hotellet har swimmingpool og børnepool omgivet af solterrasse med liggestole og poolbar. Der er desuden satellit-tv, spillerum, bar og minimarked, så du kan skaffe dig alt, hvad du behøver på din ferie på Kreta. Kreta er en smuk græsk ø, som kan tilbyde masser af varme solstråler, mange historiske punkter, naturskønne bjergkæder..
LowCostHolidays Ti 30.09 Chania / Crete 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Aphea Village

1 Bedroom Apartment 2pax
Flere detaljer
DKK
2007
afbudsrejser
Aphea Village

Aphea Village er et attraktivt og moderne lejlighedskompleks, der ligger i det fredelige område Kolymbari på Kreta. Det har en misundelsesværdig beliggenhed, den nærmeste strand ligger kun få skridt derfra, og den nærmeste by ligger kun en dejlig køretur derfra. Hotellet har 30 rummelige og komfortable lejligheder, og det er selvstændige enheder med egen indgang, haveområde, køkken og separate værelser. Faciliteterne omfatter en udendørs swimmingpool og solterrasse, restaurant, bar, trådløs internetadgang, fællesområde med aircondition med satellit-tv og haver. Omgivet af palmetræer og et stenkast fra havet ligger Aphea Village i et fredeligt og meget smukt område, så det er perfekt til en fredelig, foryngende badeferie. Den nærmeste strand er den idylliske strækning sand i Kolymbari kun 400 meter fra hotellet. Det er perfekt til svømning, solbadning og at spille strandspil. Hotellet ligger ikke langt fra en række lokale faciliteter, herunder barer, restauranter og butikker. Omk..
LowCostHolidays Ti 30.09 Chania 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Nontas Apartments

Studio Balcony/Terrace up to 3 pax
Flere detaljer
DKK
2026
afbudsrejser
Nontas Apartments

Dette moderne kompleks ligger i det roligere turistområde Daratso - Agii Apostoli 4 km fra centrum af byen, hvortil der går en bus, og busstoppedesteder ligger lige ved siden af hotellet. Nogle af de bedste strande ligger kun få meter fra hotellet, 200 meter derfra ligger de prisbelønnede strande på Agii Apostoli samt Glaros beach, mens stranden Kalamaki og Chrissi Akti (Golden Beach) ligger hhv. 350 meter og 400 meter fra Nontas Apartments.
LowCostHolidays Ti 30.09 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Lolas Hotel

Studio Sleeps Up To 2 Pax.
Flere detaljer
DKK
1979
afbudsrejser
Lolas Hotel

Lolas Hotel er beliggende i et roligt område tæt på Platanias på den smukke ø Kreta. Stranden ligger blot 100 meter væk og nås nemt til fods. Her kan man kaste sig ud i en lang række vandsportsaktiviteter. Hotellet er det perfekte valg til gæster, der ønsker en sjov og afslappende badeferie i enkle og hyggelige omgivelser. Der er rigeligt at give sig til i Platanias, hvor man finder masser af restauranter og pubber med noget for enhver smag. Herudover findes der også et stort udvalg af livlige barer og natklubber, som tiltrækker et bredt publikum. Faktisk kan nattelivet byde på så mange vibrerende og spændende steder, at man ikke behøver at gå det samme sted hen to gange. Hvis du ønsker at bevæge dig uden for Platanias, er byen Chania uden tvivl et besøg værd. Du kan slentre en tur hen ad den smukke havn eller gå en tur i de fine, snævre gader, der snor sig rundt i Kretas mest romantiske by. Hvis du er ude efter fred, ro og total afslapning, bør du besøge Ano Platanias, hvor du ka..
LowCostHolidays Ti 30.09 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Koukouras Apartments

Studio Sleeps Up To 3 Pax.
Flere detaljer
DKK
1965
afbudsrejser
Koukouras Apartments

Velkommen til Koukouras Apartments, en komfortabel, moderne og veludstyret indkvartering, som ligger i den attraktive landsby Chania, som er charmerende, fredelig og afslappende. Dette kompleks garanterer dig en uforglemmelig ferie kun 50 meter fra en hvid sandstrand, hvor der er mange sportsaktiviteter, barer, caféer, restauranter og typiske souvenirsteder.
LowCostHolidays Ti 30.09 Chania 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Dreamland Apartments

Studio Balcony/Terrace up to 3 pax
Flere detaljer
DKK
1947
afbudsrejser
Dreamland Apartments

De moderne, komfortable Dreamland Apartments ligger i det roligere turistområde Daratso - Agii Apostoli 4 km fra centrum af byen, hvortil der går en bus, og busstoppedesteder ligger lige ved siden af hotellet. Nogle af de bedste strande ligger kun få meter fra hotellet, 200 meter derfra ligger de prisbelønnede strande på Agii Apostoli samt Glaros beach, mens stranden Kalamaki og Chrissi Akti (Golden Beach) ligger hhv. 350 meter og 400 meter fra hotellet.
LowCostHolidays Ti 30.09 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Hotel Pantheon

Twin/Double Room
Flere detaljer
DKK
1951
afbudsrejser
Hotel Pantheon

Hotel Pantheon er et trestjernet kompleks på øens nordkyst, og hotellet ligger i udkanten af Atsipopoulo i den stille og fredelige landsby Violi Charaki. Det ligger på en bakke med en utrolig udsigt ud over havet ved Kreta, byen Rethymnon og den venetianske borg Fortezza. Den nærmeste sandstrand, Koube, ligger ca. 3 kilometer væk, og Atsipopoulos centrum ligger omkring 600 meter væk. Hotel Pantheon ligger ca. 3 kilometer fra byen Rethymnons centrum og 600 meter fra Atsipopoulos centrum, hvor der er mange restauranter og traditionelle taverner. Der er 100 meter i gåafstand til caféer, minimarked og lokale butikker. Hotellet ligger 100 meter fra et apotek og 200 meter fra et supermarked. Hotellet har transferservice til og fra hotellet til Rethymnon, hvor du finder masser af strande, restauranter, barer, pubs, natklubber, butikker, ekskursioner og vandsport. Gæster på Hotel Pantheon indkvarteres i komfortable og rummelige værelser med egen møbleret terrasse og rigtig gode servicer..
LowCostHolidays Ti 30.09 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Apollon Hotel Platan

Studio 3 pax / Kitchenette
Flere detaljer
DKK
1951
afbudsrejser
Apollon Hotel Platanias Chania

Apollon Hotel i Platanias, Chania er det perfekte feriested til dem, som gerne vil have et afslappet ophold med selvforplejning tæt på stranden. Med kun få meter til havet og kort afstand til byen Chania har Apollon Hotel Platanias Chania en misundelsesværdig beliggenhed på et af Kretas mest idylliske steder. Det udgør en fantastisk base, uanset om du vil tage sol ved poolen, se de gamle græske seværdigheder eller tage en tur på stranden.
LowCostHolidays Ti 30.09 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Radamanthys Apartmen

1 Bedroom Apt Bal/Terrace 4 Pax
Flere detaljer
DKK
1849
afbudsrejser
Radamanthys Apartments

Radamanthys Apartments ligger i området Sfakaki i Rethymnon og er et helt ideelt sted at slappe af på en dejlig ferie. Der er kun 600 meter til nærmeste strand og 10 kilometer til Rethymnon centrum. Lejlighederne ligger godt med kun 600 meter til nærmeste supermarked og ca. 4 kilometer fra Adele/Patanias. Disse beskedne men moderne 3-stjernede lejligheder har en vidunderlig familievenlig atmosfære med mange studio-lejligheder og 1-værelseslejligheder med selvforplejningsfaciliteter, som passer perfekt til par og familier. Derudover er der masser af andre faciliteter, som hjælper dig med at slappe af såsom en attraktiv pool og solterrasser. Har du brug for en pause fra solen, er der ved receptionen et komfortabelt loungeområde med tv, og ønsker du en hurtig bid mad eller en forfriskende drink, kan du besøge poolbaren. *BEMÆRK: Pga. den stejle beliggenhed, er hotellet ikke egnet til gæster med gangbesvær.*
LowCostHolidays Ti 30.09 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Hotel Zorbas Chania

Studio Sleeps Up To 3 Pax.
Flere detaljer
DKK
2178
afbudsrejser
Hotel Zorbas Chania

Hotel Zorbas Chania ligger tæt på stranden Stavros, der er verdensberømt for at være det sted, hvor den anmelderroste film Zorba the Greek blev optaget, der er baseret på en roman af den berømte forfatter Nikos Kazantzakis. Hotel Zorbas, der har sit navn fra romanens helt, ligger kun få meter fra en lille strand, der ligger på et privat område på 30.000 kvadratmeter. Faciliteter på hotellet omfatter en tennisbane, udendørs skakbræt og en swimmingpool med havvand for voksne med en separat børnepool. Zorbas Hotels legepladser i haverne er et sikkert sted, hvor børnene kan lege. Haverne er velholdte og indeholder en lang række udvalgte blomster, urter og træer, hvor de mange fugle i hotellets område holder til. Hvad der uden tvivl er uforglemmeligt er den brede, uhindrede havudsigt hele vejen til horisonten, hvor du kan opleve en smuk solnedgang, som du kan nyde fra din egen overdækkede veranda.
LowCostHolidays Ti 30.09 Chania / Crete 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Peli Hotel

Double/Twin Balcony or Terrace
Flere detaljer
DKK
2174
afbudsrejser
Peli Hotel

Peli Hotel har en fantastisk beliggenhed omgivet af en smuk og frodig fyrretræsskov, der er ideelt, når man skal slappe af på sin ferie. Det familiedrevne hotel var en af de første, der blev bygget i området, og har budt gæster velkomne siden slutningen af 1980erne. Hotellet ligger i det skønne resort Kastelli Kissamou, der stadig er uspoleret. Her finder du fantastiske strande med groft sand og storslåede landskaber. Den suveræne Mavros Molos strand ligger kun 150 meter fra hotellet, hvor der er fint, blødt sand, krystalklart vand samt sandbanker ude i vandet, der gør stranden lavvandet. Det er derfor ideelt til sikker svømning og roning. Du kan også nyde hotellets udendørs swimmingpool, der er omgivet en solterrasse med liggestole og parasoller, som er til fri benyttelse for gæster. Du kan starte dagen med en kontinental eller kretensisk morgenmad på hotellets veranda med havudsigt og omgivet af blomsten bougainvillea. I restauranten serveres lokale retter, og drikkevarer kan k..
LowCostHolidays Ti 30.09 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Fereniki Holiday Res

Studio Balcony/Terrace up to 3 pax
Flere detaljer
DKK
2267
afbudsrejser
Fereniki Holiday Resort & Spa

Fereniki Holiday Resort & Spa ligger direkte på stranden på grænsen til byen Georgioupolis på Kreta. Centrum og et utal af butikker, spisesteder og barer ligger 300 meter derfra. Gæster, der ønsker at opleve mere af øen på deres ferie på Kreta, kan tage en bus, der stopper mindre end 1 km fra byen, hver halve time, til Rethymnon, Chania og mange af de populære, lokale byer og strande. Fereniki Holiday Resort består af seks forskellige bygninger, adskilt af terrasser, haver og områder med swimmingpool. Resortet ligger som en hestesko med åbning mod stranden, og her vil du finde den største swimmingpool og spisested/hovedrestaurant. Alle værelser har en-suite faciliteter samt en balkon eller terrasse med udsigt mod bjergene, halv eller hel havudsigt. Lige over for hovedbygningen vil du finde den nyligt åbne Fereniki Spa, der tilbyder en oase med et roligt og dygtigt personale og et udvalg af personlige behandlinger specielt beregnet til krop og sjæl.
LowCostHolidays Ti 30.09 Chania / Crete 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Pergamos Village

Studio Sleeps Up To 3 Pax.
Flere detaljer
DKK
1747
afbudsrejser
Pergamos Village

Pergamos Village ligger i et smukt landskab med eksotiske haver, og det er det perfekte sted for enhver, der gerne vil nyde et afslappende ophold på Kreta. Den smukke, omkringliggende haver har flotte blomster og svajende palmetræer og udgør det perfekte sted til en fredelig og afslappende ferie. Komplekset tilbyder de besøgende indkvartering med selvforplejning, der ligger i en bygning i en traditionel villastil, og som har en lys og komfortabel indretning. Hver lejlighed har sandstensgulve og veludstyrede tekøkkener. Der er både studioer og etværelseslejligheder, hvor der kan bo op til fire personer. Aircondition, tv, sikkerhedsboks, telefon og hårtørrer stilles også til rådighed. Du kan også nyde de smukke omgivelser fra din egen balkon, der har udsigt over haverne, poolområdet eller havet. Hotellet ligger 300 meter fra den smukke strand, der er en strækning med hvidt sand og varmt vand. Du kan både solbade og svømme her, men du kan også vælge mellem de mange former for vandspo..
LowCostHolidays Ti 30.09 Chania / Crete 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Kato Stalos Beach Ho

Studio Balcony/Terrace up to 3 pax
Flere detaljer
DKK
1868
afbudsrejser
Kato Stalos Beach Hotel

Kato Stalos Beach Hotel er et familievenligt lejlighedshotel, der ligger ud til på stranden i Agia Marina på Kreta. Hotellet består af to lejligheder og 18 studio-lejligheder, som alle har tekøkken, balkon og moderne faciliteter. Stranden ligger kun et stenkast derfra, hvor der tilbydes en bred vifte af fritids- og sportsaktiviteter. Hotellet har havudsigt og er omgivet af palmer og smukke, grønne haver. På hotellet er der et receptionsområde, der har åbent 24 timer i døgnet; restaurant med aircondition; fællesområder; supermarked; sikkerhedsboks; haver samt parasoller til leje. Den smukke sandstrand ligger lige ud foran hotellet, hvilket gør, at gæster nemt kan slentre en tur på stranden. Der er rigeligt med parasoller og solsenge, hvor man kan slappe af og solbade. På stranden er der også et stort udvalg af vandsportsaktiviteter mod betaling. Disse inkluderer dykning; jetski; surfing; vandski; kano; sejlads og vandcykler. Andre kreative aktiviteter i hotellets nærliggende områd..
LowCostHolidays Ti 30.09 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Sea Front Apartments

Studio 3 pax / Kitchenette
Flere detaljer
DKK
1882
afbudsrejser
Sea Front Apartments

Sea Front Apartments ligger i et landskab med svajende træer, frodige grønne områder og tropiske blomster og er det ideelle valg for dig, som ønsker en indkvartering med selvforplejningsfaciliteter i udkanten af Rethymnon på Kreta. Det ligger lige ved stranden og er perfekt, hvis du gerne vil have mest muligt ud ferien og elsker at tage sol og bade i det varme hav. Går du et stykke op ad kysten, finder du Rethymna Beach Hotel, som tilbyder vandsport såsom sejlads og surfing til vandski og paragliding. I lejlighedskomplekset finder du en skøn udendørs swimmingpool, som er omgivet af terrasse med liggestole og parasoller. Snackbaren serverer drikkevarer og lette snacks hele dagen, og specielle aftenarrangementer afholdes lige her ved poolen i sommersæsonen. Sea Front Apartments har 39 studio-lejligheder, hvoraf nogle har døre til hinanden for dermed at skabe plads til store familier eller grupper. Der er også få etværelses- og toværelseslejligheder med plads til op til fem personer...
LowCostHolidays Ti 30.09 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Daisy Apts Rethymno

1 Bedroom Apt Bal/Terrace 4 Pax
Flere detaljer
DKK
1771
afbudsrejser
Daisy Apts Rethymno

Daisy Apartments ligger i Rethymnon på den smukke ø Kreta. Stranden ligger kun 50 meter væk og dermed inden for gåafstand, og her finder du forskellige vandsportstilbud. Strandaktiviteter inkluderer jetski, vandski, ture i badering, speedbåd, beachvolley og snorkling. Der er også strandbarer rundt ved stranden til dem, som gerne vil slappe af i solen med et par cocktails. Komplekset er det perfekte valg for gæster, som ønsker en sjov og afslappende strandferie i enkle og hyggelige omgivelser. Butikker, restauranter, pubs og supermarkeder ligger også meget tæt på. Kompleksets faciliteter inkluderer valutaveksling, garderobe, elevator og cykeludlejning. Ønsker du et sprudlende natteliv, er det på barerne og natklubberne, som ligger kun 50 meter fra komplekset, og her stopper festen ikke før den tidlige morgen. Gæster finder busstationen og taxiholdepladsen kun 50 meter væk, hvis man gerne vil udforske øen på egen hånd.
LowCostHolidays Ti 30.09 Chania / Crete 14 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Pergamos Village

Studio Sleeps Up To 3 Pax.
Flere detaljer
DKK
2665
afbudsrejser
Pergamos Village

Pergamos Village ligger i et smukt landskab med eksotiske haver, og det er det perfekte sted for enhver, der gerne vil nyde et afslappende ophold på Kreta. Den smukke, omkringliggende haver har flotte blomster og svajende palmetræer og udgør det perfekte sted til en fredelig og afslappende ferie. Komplekset tilbyder de besøgende indkvartering med selvforplejning, der ligger i en bygning i en traditionel villastil, og som har en lys og komfortabel indretning. Hver lejlighed har sandstensgulve og veludstyrede tekøkkener. Der er både studioer og etværelseslejligheder, hvor der kan bo op til fire personer. Aircondition, tv, sikkerhedsboks, telefon og hårtørrer stilles også til rådighed. Du kan også nyde de smukke omgivelser fra din egen balkon, der har udsigt over haverne, poolområdet eller havet. Hotellet ligger 300 meter fra den smukke strand, der er en strækning med hvidt sand og varmt vand. Du kan både solbade og svømme her, men du kan også vælge mellem de mange former for vandspo..
LowCostHolidays Ti 30.09 Crete Island, Kreta 14 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Daisy Apts Rethymno

1 Bedroom Apt Bal/Terrace 4 Pax
Flere detaljer
DKK
2735
afbudsrejser
Daisy Apts Rethymno

Daisy Apartments ligger i Rethymnon på den smukke ø Kreta. Stranden ligger kun 50 meter væk og dermed inden for gåafstand, og her finder du forskellige vandsportstilbud. Strandaktiviteter inkluderer jetski, vandski, ture i badering, speedbåd, beachvolley og snorkling. Der er også strandbarer rundt ved stranden til dem, som gerne vil slappe af i solen med et par cocktails. Komplekset er det perfekte valg for gæster, som ønsker en sjov og afslappende strandferie i enkle og hyggelige omgivelser. Butikker, restauranter, pubs og supermarkeder ligger også meget tæt på. Kompleksets faciliteter inkluderer valutaveksling, garderobe, elevator og cykeludlejning. Ønsker du et sprudlende natteliv, er det på barerne og natklubberne, som ligger kun 50 meter fra komplekset, og her stopper festen ikke før den tidlige morgen. Gæster finder busstationen og taxiholdepladsen kun 50 meter væk, hvis man gerne vil udforske øen på egen hånd.
LowCostHolidays Ti 30.09 Crete, Kreta 14 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Apollon Apartments

Studio Sleeps Up To 3 Pax.
Flere detaljer
DKK
2596
afbudsrejser
Apollon Apartments

Apollon Apartments ligger i det livlige resort Rethymnon på Kreta kun 600 meter fra sandstranden. Resortets centrum med de mange butikker, barer og restauranter ligger 4 kilometer fra Apollon Apartments. Rethymnon er et godt valg for familier, mindre grupper og par, som er på udkig efter nogle fremragende faciliteter og en livlig atmosfære. Det 3-stjernede lejlighedskompleks på Kreta ligger 75 kilometer fra Heraklion lufthavn, hvilket giver en transfertid på 1 time til din destination i Rethymnon. Apollon Apartments består af studio-lejligheder og 1- og 2-værelses lejligheder, som alle har tekøkken, sikkerhedsboks, telefon, aircondition og balkon/terrasse. Hotellet har swimmingpool og børnepool omgivet af solterrasse med liggestole og poolbar. Der er desuden satellit-tv, spillerum, bar og minimarked, så du kan skaffe dig alt, hvad du behøver på din ferie på Kreta. Kreta er en smuk græsk ø, som kan tilbyde masser af varme solstråler, mange historiske punkter, naturskønne bjergkæder..
LowCostHolidays To 02.10 Georgioupolis 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Metropol Beach (Fere

Studio Balcony/Terrace up to 3 pax
Flere detaljer
DKK
2461
afbudsrejser
Metropol Beach (Fereniki complex)

Metropol Beach (Fereniki complex) ligger i det travle og populære strandresort kun 250 meter fra den smukke strand. Centrum af resortet ligger kun 300 meter derfra, og det er nemt at komme dertil til fods. Til dem, der gerne vil gå på opdagelse eller shoppe, ligger byen Chania 40 km fra komplekset, og man kan komme dertil i bus eller taxa. Der er også en spa på hotellet, hvor gæsterne kan nyde saunaen, dampbadet og de fantastiske massagetjenester. Der er også et afslapningsområde og en indendørs bar på spaet. Personalet på komplekset er flersproget og meget venlige, og de vil gøre alt for, at gæsterne er tilfredse og får en dejlig oplevelse på Kreta. Der er også en legeplads på stedet for børn. Der er som regel aftenunderholdning, der organiseres for gæsterne hver aften i poolbaren.
Spies To 02.10 Makrigialos 7 Fly+Hotel
afbudsrejser
Sunwing Makrigialos

DKK
3299
LowCostHolidays To 02.10 Chania / Crete 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Pergamos Village

Studio Sleeps Up To 3 Pax.
Flere detaljer
DKK
1673
afbudsrejser
Pergamos Village

Pergamos Village ligger i et smukt landskab med eksotiske haver, og det er det perfekte sted for enhver, der gerne vil nyde et afslappende ophold på Kreta. Den smukke, omkringliggende haver har flotte blomster og svajende palmetræer og udgør det perfekte sted til en fredelig og afslappende ferie. Komplekset tilbyder de besøgende indkvartering med selvforplejning, der ligger i en bygning i en traditionel villastil, og som har en lys og komfortabel indretning. Hver lejlighed har sandstensgulve og veludstyrede tekøkkener. Der er både studioer og etværelseslejligheder, hvor der kan bo op til fire personer. Aircondition, tv, sikkerhedsboks, telefon og hårtørrer stilles også til rådighed. Du kan også nyde de smukke omgivelser fra din egen balkon, der har udsigt over haverne, poolområdet eller havet. Hotellet ligger 300 meter fra den smukke strand, der er en strækning med hvidt sand og varmt vand. Du kan både solbade og svømme her, men du kan også vælge mellem de mange former for vandspo..
LowCostHolidays To 02.10 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Daisy Apts Rethymno

1 Bedroom Apt Bal/Terrace 4 Pax
Flere detaljer
DKK
1701
afbudsrejser
Daisy Apts Rethymno

Daisy Apartments ligger i Rethymnon på den smukke ø Kreta. Stranden ligger kun 50 meter væk og dermed inden for gåafstand, og her finder du forskellige vandsportstilbud. Strandaktiviteter inkluderer jetski, vandski, ture i badering, speedbåd, beachvolley og snorkling. Der er også strandbarer rundt ved stranden til dem, som gerne vil slappe af i solen med et par cocktails. Komplekset er det perfekte valg for gæster, som ønsker en sjov og afslappende strandferie i enkle og hyggelige omgivelser. Butikker, restauranter, pubs og supermarkeder ligger også meget tæt på. Kompleksets faciliteter inkluderer valutaveksling, garderobe, elevator og cykeludlejning. Ønsker du et sprudlende natteliv, er det på barerne og natklubberne, som ligger kun 50 meter fra komplekset, og her stopper festen ikke før den tidlige morgen. Gæster finder busstationen og taxiholdepladsen kun 50 meter væk, hvis man gerne vil udforske øen på egen hånd.
LowCostHolidays To 02.10 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Apollon Apartments

Studio Sleeps Up To 3 Pax.
Flere detaljer
DKK
1645
afbudsrejser
Apollon Apartments

Apollon Apartments ligger i det livlige resort Rethymnon på Kreta kun 600 meter fra sandstranden. Resortets centrum med de mange butikker, barer og restauranter ligger 4 kilometer fra Apollon Apartments. Rethymnon er et godt valg for familier, mindre grupper og par, som er på udkig efter nogle fremragende faciliteter og en livlig atmosfære. Det 3-stjernede lejlighedskompleks på Kreta ligger 75 kilometer fra Heraklion lufthavn, hvilket giver en transfertid på 1 time til din destination i Rethymnon. Apollon Apartments består af studio-lejligheder og 1- og 2-værelses lejligheder, som alle har tekøkken, sikkerhedsboks, telefon, aircondition og balkon/terrasse. Hotellet har swimmingpool og børnepool omgivet af solterrasse med liggestole og poolbar. Der er desuden satellit-tv, spillerum, bar og minimarked, så du kan skaffe dig alt, hvad du behøver på din ferie på Kreta. Kreta er en smuk græsk ø, som kan tilbyde masser af varme solstråler, mange historiske punkter, naturskønne bjergkæder..
LowCostHolidays To 02.10 Chania / Crete 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Kato Stalos Beach Ho

Studio Balcony/Terrace up to 3 pax
Flere detaljer
DKK
1798
afbudsrejser
Kato Stalos Beach Hotel

Kato Stalos Beach Hotel er et familievenligt lejlighedshotel, der ligger ud til på stranden i Agia Marina på Kreta. Hotellet består af to lejligheder og 18 studio-lejligheder, som alle har tekøkken, balkon og moderne faciliteter. Stranden ligger kun et stenkast derfra, hvor der tilbydes en bred vifte af fritids- og sportsaktiviteter. Hotellet har havudsigt og er omgivet af palmer og smukke, grønne haver. På hotellet er der et receptionsområde, der har åbent 24 timer i døgnet; restaurant med aircondition; fællesområder; supermarked; sikkerhedsboks; haver samt parasoller til leje. Den smukke sandstrand ligger lige ud foran hotellet, hvilket gør, at gæster nemt kan slentre en tur på stranden. Der er rigeligt med parasoller og solsenge, hvor man kan slappe af og solbade. På stranden er der også et stort udvalg af vandsportsaktiviteter mod betaling. Disse inkluderer dykning; jetski; surfing; vandski; kano; sejlads og vandcykler. Andre kreative aktiviteter i hotellets nærliggende områd..
LowCostHolidays To 02.10 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Apollon Hotel Platan

Economy Studio 2 pax
Flere detaljer
DKK
1798
afbudsrejser
Apollon Hotel Platanias Chania

Apollon Hotel i Platanias, Chania er det perfekte feriested til dem, som gerne vil have et afslappet ophold med selvforplejning tæt på stranden. Med kun få meter til havet og kort afstand til byen Chania har Apollon Hotel Platanias Chania en misundelsesværdig beliggenhed på et af Kretas mest idylliske steder. Det udgør en fantastisk base, uanset om du vil tage sol ved poolen, se de gamle græske seværdigheder eller tage en tur på stranden.
LowCostHolidays To 02.10 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Sea Front Apartments

Studio 3 pax / Kitchenette
Flere detaljer
DKK
1812
afbudsrejser
Sea Front Apartments

Sea Front Apartments ligger i et landskab med svajende træer, frodige grønne områder og tropiske blomster og er det ideelle valg for dig, som ønsker en indkvartering med selvforplejningsfaciliteter i udkanten af Rethymnon på Kreta. Det ligger lige ved stranden og er perfekt, hvis du gerne vil have mest muligt ud ferien og elsker at tage sol og bade i det varme hav. Går du et stykke op ad kysten, finder du Rethymna Beach Hotel, som tilbyder vandsport såsom sejlads og surfing til vandski og paragliding. I lejlighedskomplekset finder du en skøn udendørs swimmingpool, som er omgivet af terrasse med liggestole og parasoller. Snackbaren serverer drikkevarer og lette snacks hele dagen, og specielle aftenarrangementer afholdes lige her ved poolen i sommersæsonen. Sea Front Apartments har 39 studio-lejligheder, hvoraf nogle har døre til hinanden for dermed at skabe plads til store familier eller grupper. Der er også få etværelses- og toværelseslejligheder med plads til op til fem personer...
Spies To 02.10 Hersonissos 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Elina Apartments

DKK
1899
Spies To 02.10 Det Østlige Kreta 7 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
Obs! Kun 2 plads(er) tilbage!
DKK
2099
Spies To 02.10 Det Østlige Kreta 7 Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
2099
Spies To 02.10 Det Østlige Kreta 7 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
1799
LowCostHolidays To 02.10 Rethymnon 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Camari Garden Apartm

Studio Balcony/Terrace up to 3 pax
Flere detaljer
DKK
1594
afbudsrejser
Camari Garden Apartments

Camari Garden Apartments er et moderne kompleks opført i græsk, klassisk arkitektur med udsigt ud over havet. Dette fredelige, landsbylignende hotel har 65 lejligheder og studio-lejligheder, og udgør den ideelle feriedestination for familier og par. Lejlighederne ligger lige ved kysten ca. 7 kilometer vest for Rethymnon. Den lille by Gerani ligger 500 meter væk, men Camari Gorge ligger 200 meter i modsatte retning.
Spies To 02.10 Makrigialos 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Sunwing Makrigialos

Obs! Kun 2 plads(er) tilbage!
DKK
3699
LowCostHolidays To 02.10 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Fereniki Holiday Res

Promo Double/Twin Room
Flere detaljer
DKK
2123
afbudsrejser
Fereniki Holiday Resort & Spa Super Deal

Fereniki Holiday Resort & Spa ligger direkte på stranden på grænsen til byen Georgioupolis på Kreta. Centrum og et utal af butikker, spisesteder og barer ligger 300 meter derfra. Gæster, der ønsker at opleve mere af øen på deres ferie på Kreta, kan tage en bus, der stopper mindre end 1 km fra byen, hver halve time, til Rethymnon, Chania og mange af de populære, lokale byer og strande. Fereniki Holiday Resort består af seks forskellige bygninger, adskilt af terrasser, haver og områder med swimmingpool. Resortet ligger som en hestesko med åbning mod stranden, og her vil du finde den største swimmingpool og spisested/hovedrestaurant. Alle værelser har en-suite faciliteter samt en balkon eller terrasse med udsigt mod bjergene, halv eller hel havudsigt. Lige over for hovedbygningen vil du finde den nyligt åbne Fereniki Spa, der tilbyder en oase med et roligt og dygtigt personale og et udvalg af personlige behandlinger specielt beregnet til krop og sjæl.
LowCostHolidays To 02.10 Rethymnon 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Hotel Brascos

Double/Twin Room
Flere detaljer
DKK
1993
afbudsrejser
Hotel Brascos

TILGÆNGELIGT FRA MAJ TIL OKTOBER - Hotel Brascos ligger i centrum af Rethymnon ved siden af den gamle bydel og grønne områder. Rethymnon ligger omkring en gammel havn og stranden, som har sit udspring i centrum og strækker sig mange kilometer. Den gamle bydel har mange smalle stræder og gamle huse med venetiansk og tyrkisk islæt. Havnepromenaden har et væld af barer, restauranter og værtshuse.
LowCostHolidays To 02.10 Chania / Crete 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Aphea Village

1 Bedroom Apartment 2pax
Flere detaljer
DKK
1937
afbudsrejser
Aphea Village

Aphea Village er et attraktivt og moderne lejlighedskompleks, der ligger i det fredelige område Kolymbari på Kreta. Det har en misundelsesværdig beliggenhed, den nærmeste strand ligger kun få skridt derfra, og den nærmeste by ligger kun en dejlig køretur derfra. Hotellet har 30 rummelige og komfortable lejligheder, og det er selvstændige enheder med egen indgang, haveområde, køkken og separate værelser. Faciliteterne omfatter en udendørs swimmingpool og solterrasse, restaurant, bar, trådløs internetadgang, fællesområde med aircondition med satellit-tv og haver. Omgivet af palmetræer og et stenkast fra havet ligger Aphea Village i et fredeligt og meget smukt område, så det er perfekt til en fredelig, foryngende badeferie. Den nærmeste strand er den idylliske strækning sand i Kolymbari kun 400 meter fra hotellet. Det er perfekt til svømning, solbadning og at spille strandspil. Hotellet ligger ikke langt fra en række lokale faciliteter, herunder barer, restauranter og butikker. Omk..
LowCostHolidays To 02.10 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Hotel Zorbas Chania

Studio Sleeps Up To 3 Pax.
Flere detaljer
DKK
2076
afbudsrejser
Hotel Zorbas Chania

Hotel Zorbas Chania ligger tæt på stranden Stavros, der er verdensberømt for at være det sted, hvor den anmelderroste film Zorba the Greek blev optaget, der er baseret på en roman af den berømte forfatter Nikos Kazantzakis. Hotel Zorbas, der har sit navn fra romanens helt, ligger kun få meter fra en lille strand, der ligger på et privat område på 30.000 kvadratmeter. Faciliteter på hotellet omfatter en tennisbane, udendørs skakbræt og en swimmingpool med havvand for voksne med en separat børnepool. Zorbas Hotels legepladser i haverne er et sikkert sted, hvor børnene kan lege. Haverne er velholdte og indeholder en lang række udvalgte blomster, urter og træer, hvor de mange fugle i hotellets område holder til. Hvad der uden tvivl er uforglemmeligt er den brede, uhindrede havudsigt hele vejen til horisonten, hvor du kan opleve en smuk solnedgang, som du kan nyde fra din egen overdækkede veranda.
Spies To 02.10 Det Østlige Kreta 7 Kun Fly Flybillet Tur-Retur
DKK
1599
LowCostHolidays To 02.10 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Selini Suites

Promo Double/Twin Room
Flere detaljer
DKK
2475
afbudsrejser
Selini Suites

Selini Suites er et attraktivt hotel med en beliggenhed blandt smukke, anlagte haver på Kretas pragtfulde nordkyst. Med udsigt over både Det Ægæiske Hav og op mod de imponerende, hvide bjerge har hotellet en misundelsesværdig beliggenhed i en rolig by og kun en kort køretur fra Chania. Hotellets 80 suiter består af rummelige studio-lejligheder og lejligheder med fuldt udstyret tekøkken med mulighed for selvforplejning. Hotellet har to restauranter, en med buffet og en anden med a la carte-menu. I løbet af dagen kan gæster nyde en drink eller snack ved swimmingpoolen og om aftenen cocktails og vin i den største bar. Der bliver sørget godt for børnene på Selini Suites, hvor der er et separat børnebassin, legeplads og endda et indendørs rum fyldt med legetøj, hvor de kan se tegnefilm og film. Voksne kan benytte hotellets faciliteter i f.eks. motionsrummet, se satellit-tv i den fælles opholdsstue, spille bordtennis og billard i spilleværelset samt købe ind i minimarkedet på stedet ell..
Spies To 02.10 Chaniakysten, Agia Marina 7 Fly+Hotel
afbudsrejser
Alexandra Beach

DKK
3899
Spies To 02.10 Det Østlige Kreta 7 Billund Kun Fly Flybillet Tur-Retur
DKK
1299
Spies To 02.10 Det Østlige Kreta 7 Kastrup Kun Fly Flybillet Tur-Retur
DKK
1599
Spies To 02.10 Det Østlige Kreta 7 Kastrup Kun Fly Flybillet Tur-Retur
Obs! Kun 2 plads(er) tilbage!
DKK
1799
LowCostHolidays To 02.10 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Fereniki Holiday Res

Promo Double/Twin Room
Flere detaljer
DKK
2169
afbudsrejser
Fereniki Holiday Resort & Spa

Fereniki Holiday Resort & Spa ligger direkte på stranden på grænsen til byen Georgioupolis på Kreta. Centrum og et utal af butikker, spisesteder og barer ligger 300 meter derfra. Gæster, der ønsker at opleve mere af øen på deres ferie på Kreta, kan tage en bus, der stopper mindre end 1 km fra byen, hver halve time, til Rethymnon, Chania og mange af de populære, lokale byer og strande. Fereniki Holiday Resort består af seks forskellige bygninger, adskilt af terrasser, haver og områder med swimmingpool. Resortet ligger som en hestesko med åbning mod stranden, og her vil du finde den største swimmingpool og spisested/hovedrestaurant. Alle værelser har en-suite faciliteter samt en balkon eller terrasse med udsigt mod bjergene, halv eller hel havudsigt. Lige over for hovedbygningen vil du finde den nyligt åbne Fereniki Spa, der tilbyder en oase med et roligt og dygtigt personale og et udvalg af personlige behandlinger specielt beregnet til krop og sjæl.
LowCostHolidays To 02.10 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Elotis Suites

Studio Balcony/Terrace up to 3 pax
Flere detaljer
DKK
2341
afbudsrejser
Elotis Suites

Elotis Suites ligger i gåafstand fra sandstranden i Agia Marina og kun 8 km fra Chania by. Her kan man få en rolig og komfortabel indkvartering perfekt for par og familier, der søger en afslappet ferie. Elotis Suites blev renoveret i 2004 og har 5 bygninger, der inkluderer 20 lejligheder, studiolejligheder og suiter, der hver især byder på moderne interiør og elegante møbler. Elotis Suites ligger i gåafstand fra såvel strand som butikker, tavernaer, restauranter og barer. Der er en stor swimmingpool, børnebassin og poolbar. Smukke haver omgiver hotellet og skaber rammerne for pragtfulde omgivelser. Hvert værelse har aircondition, sikkerhedsboks, tekøkken og balkon samt faciliteter, som f.eks. internetadgang.
LowCostHolidays To 02.10 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Orion Hotel Rethymno

Annex Studio 3 pax
Flere detaljer
DKK
2512
afbudsrejser
Orion Hotel Rethymno

Sat just opposite the golden sands of the beach, the Orion Hotel Rethymnon offers the perfect place to sit back and relax into holiday mode. Set amongst a landscape of beautiful colourful gardens, this hotel is just six kilometres from the historical town of Rethymnon, which is rich with ancient buildings and attractions.
LowCostHolidays To 02.10 Rethymno, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Maravel Hotel

Double/Twin Balcony or Terrace
Flere detaljer
DKK
2512
afbudsrejser
Maravel Hotel

Maravel Hotel ligger i Adelianos Kampos ca. 7 kilometer fra Rethymnon centrum på Kreta. Stranden, med det blå flag, og havet ligger kun 50 meter fra hotellet, og her kan gæster prøve vandsport eller slappe af og nyde de skønne, kretensiske solstråler. Maravel Hotel har tre hovedbygninger med store haver omkring. Det er et populært valg for familier pga. de sikre legepladser og poolområdet, som er børnevenligt. Alle værelser har balkon, tekøkken og aircondition samt en vidunderlig udsigt ud over enten havet eller hotellets haver. Hotellets gæster kan benytte sig af tennis-, basketball- og beachvolleybaner, og der er også et minimarked med de vigtigste fornødenheder samt et internethjørne. Hotellet organiserer aftenunderholdning, såsom græske aftener, grillaftener, magiske aftener og diskotek.
LowCostHolidays To 02.10 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Ekavi Apartments

Studio Sleeps Up To 2 Pax.
Flere detaljer
DKK
1854
afbudsrejser
Ekavi Apartments

Ekavi Apartments og Hotel ligger i resortet Agia Marina, kun 200 meter fra en fin sandstrand og 6,5 km fra Chania by. Der er en swimmingpool for voksne med t eseparat børnebassin samt en poolbar med snacks og en stor have. I Agia Marina er der et stort kystområde, hvor der er mange shoppingsteder, underholdning og serviceydelser, såsom ture, ekskursioner, banker og et posthus. På Ekavi Apartments står det erfarne personale altid klar til at hjælpe på en effektiv og venlig måde, så du kan få opfyldt dine ønsker og behov. Der er også gratis trådløs internetadgang på komplekset. Ekavi Apartments ligger tæt på byen Chania, der er berømt for sine smukke landskaber og mange underholdningssteder samt faciliteter og strande. I byen Chania er der mange historiske attraktioner og steder at besøge, såsom det jødiske kvarter, Firkas-fortet, det venetiske fyrtån, blandt andre. Hvis du kan lide at gå på opdagelse i det omkringliggende område, anbefaler vi et besøg i Falasarna, der ligger v..
LowCostHolidays To 02.10 Chania 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Nontas Apartments

Studio Balcony/Terrace up to 3 pax
Flere detaljer
DKK
1924
afbudsrejser
Nontas Apartments

Dette moderne kompleks ligger i det roligere turistområde Daratso - Agii Apostoli 4 km fra centrum af byen, hvortil der går en bus, og busstoppedesteder ligger lige ved siden af hotellet. Nogle af de bedste strande ligger kun få meter fra hotellet, 200 meter derfra ligger de prisbelønnede strande på Agii Apostoli samt Glaros beach, mens stranden Kalamaki og Chrissi Akti (Golden Beach) ligger hhv. 350 meter og 400 meter fra Nontas Apartments.
LowCostHolidays To 02.10 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Hotel Pantheon

Twin/Double Room
Flere detaljer
DKK
1868
afbudsrejser
Hotel Pantheon

Hotel Pantheon er et trestjernet kompleks på øens nordkyst, og hotellet ligger i udkanten af Atsipopoulo i den stille og fredelige landsby Violi Charaki. Det ligger på en bakke med en utrolig udsigt ud over havet ved Kreta, byen Rethymnon og den venetianske borg Fortezza. Den nærmeste sandstrand, Koube, ligger ca. 3 kilometer væk, og Atsipopoulos centrum ligger omkring 600 meter væk. Hotel Pantheon ligger ca. 3 kilometer fra byen Rethymnons centrum og 600 meter fra Atsipopoulos centrum, hvor der er mange restauranter og traditionelle taverner. Der er 100 meter i gåafstand til caféer, minimarked og lokale butikker. Hotellet ligger 100 meter fra et apotek og 200 meter fra et supermarked. Hotellet har transferservice til og fra hotellet til Rethymnon, hvor du finder masser af strande, restauranter, barer, pubs, natklubber, butikker, ekskursioner og vandsport. Gæster på Hotel Pantheon indkvarteres i komfortable og rummelige værelser med egen møbleret terrasse og rigtig gode servicer..
LowCostHolidays To 02.10 Chania 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Dreamland Apartments

Studio Balcony/Terrace up to 3 pax
Flere detaljer
DKK
1868
afbudsrejser
Dreamland Apartments

De moderne, komfortable Dreamland Apartments ligger i det roligere turistområde Daratso - Agii Apostoli 4 km fra centrum af byen, hvortil der går en bus, og busstoppedesteder ligger lige ved siden af hotellet. Nogle af de bedste strande ligger kun få meter fra hotellet, 200 meter derfra ligger de prisbelønnede strande på Agii Apostoli samt Glaros beach, mens stranden Kalamaki og Chrissi Akti (Golden Beach) ligger hhv. 350 meter og 400 meter fra hotellet.
LowCostHolidays To 02.10 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Koukouras Apartments

Studio Sleeps Up To 3 Pax.
Flere detaljer
DKK
1896
afbudsrejser
Koukouras Apartments

Velkommen til Koukouras Apartments, en komfortabel, moderne og veludstyret indkvartering, som ligger i den attraktive landsby Chania, som er charmerende, fredelig og afslappende. Dette kompleks garanterer dig en uforglemmelig ferie kun 50 meter fra en hvid sandstrand, hvor der er mange sportsaktiviteter, barer, caféer, restauranter og typiske souvenirsteder.
LowCostHolidays To 02.10 Chania / Crete 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Camelia Studios

Studio Sleeps Up To 2 Pax.
Flere detaljer
DKK
1896
afbudsrejser
Camelia Studios

Camelia Studios ligger i det flotte resort Kato Stalos på den smukke ø Kreta. Studioerne ligger i et kompleks ved stranden i et fremragende område og tilbyder gæsterne et antal aktiviteter, de kan nyde under deres ophold. Strandaktiviteterne omfatter strandvolley, bananbådture, speedbådture, jetski, vandski, snorkling og sejlsport. Personalet på komplekset er meget venligt, og gæsterne vil mærke, at personalet vil gøre alt for, at de får et godt og dejligt ophold på ferien på Camelia Studios. Dem, der gerne vil have det sjovt, skal tage til vandlandet, der ikke ligger så langt derfra. Det er en sjov dag for alle! Der er også en regelmæssig busservice, der går til den flotte by Chania, og det tager kun 20 min. at komme dertil. I Chania er der masser af spændende natteliv, herunder en række restauranter, cocktailbarer og natklubber, som de besøgende kan nyde godt af ud på de sene nattetimer. Der er også masser af butikker. En fantastisk ekskursion at tage på er ekskursionen til Sama..
LowCostHolidays To 02.10 Chania / Crete 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Porto Kalamaki Hotel

Studio Sleeps Up To 2 Pax.
Flere detaljer
DKK
1896
afbudsrejser
Porto Kalamaki Hotel

Porto Kalamaki Hotel har rummelige lejligheder med selvforplejningsfaciltieter lige på stranden Kalamaki i det flotte område Kato Stalos på Kreta. Med en beliggenhed tæt på en række lokale faciliteter og ikke langt fra nogle af de mest populære resorter på Kretas vestkyst er dette det perfekte sted til en badeferie. Hotellets veludstyrede lejligheder nyder godt af en flot havudsigt og fremragende faciliteter. Faciliteterne omfatter en restaurant, bar, swimmingpool og poolområde, børnepool, tv og stue, trådløs internetadgang, leje af bil og motorcykel, bibliotek, minimarked, aftenunderholdning, gratis parkering, massage, sportsudstyr, der kan benyttes på den nærliggende strand, og en hjælpsom reception. Kun 100 meter fra den smukke sandstrand Kalamaki. Det er perfekt for alle gæster, herunder familier og yngre børn, for det ligger lige foran hotellet og har fremragende faciliteter, herunder en lang række vandsportsaktiviteter. Agia Marina er et populært resort kun 4 km derfra, hv..
LowCostHolidays To 02.10 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Galeana Mare Hotel A

1 Bedroom Apt Bal/Terrace 4 Pax
Flere detaljer
DKK
2058
afbudsrejser
Galeana Mare Hotel Apartments

Galeana Mare Hotel er et nyt strandhotel med beliggenhed i området Adelianos Kampos kun 5,5 kilometer fra Rethymnon centrum. Det er opført direkte ved sandstranden i Adelianos Kampos, og pga. beliggenheden kan stedet tilbyde et fredeligt privatliv og en unik komfort. Galeana Mare Hotel ligger omgivet af nydelige buske og klatrende trillingranker og udgør en afslappet oase i hjertet af Platanias, Rethymnon. Det ligger kun 20 meter fra Platanias strand, og har en vidunderlig havudsigt, mens butikker, spisesteder og barer ligger meget tæt på. Diskoteker og resortets natteliv ligger inden for 500 meter. Alle værelser i komplekset har fuldt udstyret køkken, køleskab, hårtørrer, telefon. Sikkerhedsboks og aircondition tilbydes mod ekstra betaling. Udover at have restaurant har Galeana Mare Hotel også privat strand. Andre faciliteter inkluderer bar/lounge og poolbar.
LowCostHolidays To 02.10 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Antilia Apartments

1 Bedroom Apt Bal/Terrace 3 Pax
Flere detaljer
DKK
2072
afbudsrejser
Antilia Apartments

Med en beliggenhed på en bjergskråning og udsigt over Det Ægæiske Hav er Antilia Apartments en skøn feriedestination på den græske ø. Herfra er der kun en lille gåtur til stranden samt den maleriske by Falasarna.
LowCostHolidays To 02.10 Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
La Stella Apts And S

Studio 3 pax / Kitchenette
Flere detaljer
DKK
2007
afbudsrejser
La Stella Apts and Suites

Det moderne La Stella Apartments and Suites ligger i landsbyen Platanes kun få kilometer fra Rethymnon og tæt på stranden, hvilken har det blå flag. La Stella Apartments and Suites tilbyder en fantastisk indkvartering for par og familier, som gerne vil på ferie på Kreta. Gæster på hotellet kan finde rigtig meget at se og lave i nærheden, og der er mange butikker, restauranter og barer i Platanes og nært Rethymnon samt mange spændende arkæologiske steder såsom Knossos, Phaistos og det venetianske slot i Rethymnon. Det 3-stjernede La Stella Apartments and Suites er et forholdsvist beskedent men hyggeligt hotel, som blev renoveret i 2011 og giver en moderne og komfortabel atmosfære for sine gæster. Der er 27 komfortable lejligheder og suiter på hotellet, og der er derfor indkvartering til alle typer gæster, og der er nogle vidunderlige ting at nyde under dit ophold såsom rolige haver og to glitrende udendørs swimmingpools, hvorved du kan slappe af og nyde solen. Der er også mange lo..
LowCostHolidays To 02.10 Chania / Crete 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Peli Hotel

Double/Twin Balcony or Terrace
Flere detaljer
DKK
2104
afbudsrejser
Peli Hotel

Peli Hotel har en fantastisk beliggenhed omgivet af en smuk og frodig fyrretræsskov, der er ideelt, når man skal slappe af på sin ferie. Det familiedrevne hotel var en af de første, der blev bygget i området, og har budt gæster velkomne siden slutningen af 1980erne. Hotellet ligger i det skønne resort Kastelli Kissamou, der stadig er uspoleret. Her finder du fantastiske strande med groft sand og storslåede landskaber. Den suveræne Mavros Molos strand ligger kun 150 meter fra hotellet, hvor der er fint, blødt sand, krystalklart vand samt sandbanker ude i vandet, der gør stranden lavvandet. Det er derfor ideelt til sikker svømning og roning. Du kan også nyde hotellets udendørs swimmingpool, der er omgivet en solterrasse med liggestole og parasoller, som er til fri benyttelse for gæster. Du kan starte dagen med en kontinental eller kretensisk morgenmad på hotellets veranda med havudsigt og omgivet af blomsten bougainvillea. I restauranten serveres lokale retter, og drikkevarer kan k..
Spies To 02.10 Hersonissos 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Elina Apartments

Obs! Kun 2 plads(er) tilbage!
DKK
2499
LowCostHolidays To 02.10 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Stella Katrin Hotel

Double/Twin Balcony or Terrace
Flere detaljer
DKK
2141
afbudsrejser
Stella Katrin Hotel

Stella Katrin Hotel ligger kun 50 m fra stranden og er en afslappet, venligt hotel, som du kan bo på til en solrig badeferie. Hotellet ligger i Adelianos Kampos, og hotellet nyder en position omgivet af en venlig ferieby, med masser af nærliggende faciliteter og attraktioner til at holde besøgende underholdt. Hotellets nærmeste strand er mindre end to kilometer lang og er en sandet strækning fyldt med liggestole og parasoller, som du kan leje. Dem, der ønsker at prøve nogle aktiviteter vil finde et godt udvalg af vandsport på tilbud, med øens mest populære dykkercenter langs stranden.
LowCostHolidays To 02.10 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Radamanthys Apartmen

1 Bedroom Apt Bal/Terrace 4 Pax
Flere detaljer
DKK
1771
afbudsrejser
Radamanthys Apartments

Radamanthys Apartments ligger i området Sfakaki i Rethymnon og er et helt ideelt sted at slappe af på en dejlig ferie. Der er kun 600 meter til nærmeste strand og 10 kilometer til Rethymnon centrum. Lejlighederne ligger godt med kun 600 meter til nærmeste supermarked og ca. 4 kilometer fra Adele/Patanias. Disse beskedne men moderne 3-stjernede lejligheder har en vidunderlig familievenlig atmosfære med mange studio-lejligheder og 1-værelseslejligheder med selvforplejningsfaciliteter, som passer perfekt til par og familier. Derudover er der masser af andre faciliteter, som hjælper dig med at slappe af såsom en attraktiv pool og solterrasser. Har du brug for en pause fra solen, er der ved receptionen et komfortabelt loungeområde med tv, og ønsker du en hurtig bid mad eller en forfriskende drink, kan du besøge poolbaren. *BEMÆRK: Pga. den stejle beliggenhed, er hotellet ikke egnet til gæster med gangbesvær.*
LowCostHolidays To 02.10 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Lolas Hotel

Studio Sleeps Up To 2 Pax.
Flere detaljer
DKK
1910
afbudsrejser
Lolas Hotel

Lolas Hotel er beliggende i et roligt område tæt på Platanias på den smukke ø Kreta. Stranden ligger blot 100 meter væk og nås nemt til fods. Her kan man kaste sig ud i en lang række vandsportsaktiviteter. Hotellet er det perfekte valg til gæster, der ønsker en sjov og afslappende badeferie i enkle og hyggelige omgivelser. Der er rigeligt at give sig til i Platanias, hvor man finder masser af restauranter og pubber med noget for enhver smag. Herudover findes der også et stort udvalg af livlige barer og natklubber, som tiltrækker et bredt publikum. Faktisk kan nattelivet byde på så mange vibrerende og spændende steder, at man ikke behøver at gå det samme sted hen to gange. Hvis du ønsker at bevæge dig uden for Platanias, er byen Chania uden tvivl et besøg værd. Du kan slentre en tur hen ad den smukke havn eller gå en tur i de fine, snævre gader, der snor sig rundt i Kretas mest romantiske by. Hvis du er ude efter fred, ro og total afslapning, bør du besøge Ano Platanias, hvor du ka..
LowCostHolidays To 02.10 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Lia Apartments

Studio Sleeps Up To 3 Pax.
Flere detaljer
DKK
1896
afbudsrejser
Lia Apartments

Velkommen til Lia Apartments, der er en komfortabel, moderne og veludstyret indkvartering. Dette kompleks ligger 4,5 km fra den attraktive by Chania og er charmerende, fredelig og afslappende ? parat til at give dig en uforglemmelig ferie. Kun 50 meter fra den hvide sandstrand Kato Stalos, hvor der er mange vandsportsaktiviteter, barer, caféer, restauranter og typiske souvenirbutikker. Komplekset ligger i landsbyen Kato Stalos, hvor du kan finde mange faciliteter, såsom barer, restauranter, souvenirbutikker, shoppingsteder og vandsportsaktiviteter ved stranden samt bådture, ekskursioner og ture. Der er en regelmæssig busservice, der afgår hvert 15. minut. Lia Apartments har en meget god beliggenhed for dem, der gerne vil besøge dem gamle bydel Chania med sin charmerende venetianske havn, eller der gerne vil besøge den vestlige del af Kreta. Hotellet er en fantastisk base, hvorfra du kan nyde den smukke natur, de lange hvide sandstrande og de vilde hvide bjerge med deres spektak..
Spies To 02.10 Makrigialos 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Sunwing Makrigialos

DKK
3199
Spies To 02.10 Det Østlige Kreta 14 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
Obs! Kun 1 plads(er) tilbage!
DKK
3899
Spies To 02.10 Hersonissos 14 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Elina Apartments

Obs! Kun 1 plads(er) tilbage!
DKK
6399
Spies To 02.10 Det Østlige Kreta 14 Billund Kun Fly Flybillet Tur-Retur
DKK
1299
Spies To 02.10 Hersonissos 14 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Elina Apartments

DKK
3099
LowCostHolidays To 02.10 Crete, Kreta 14 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Apollon Apartments

Studio Sleeps Up To 3 Pax.
Flere detaljer
DKK
2795
afbudsrejser
Apollon Apartments

Apollon Apartments ligger i det livlige resort Rethymnon på Kreta kun 600 meter fra sandstranden. Resortets centrum med de mange butikker, barer og restauranter ligger 4 kilometer fra Apollon Apartments. Rethymnon er et godt valg for familier, mindre grupper og par, som er på udkig efter nogle fremragende faciliteter og en livlig atmosfære. Det 3-stjernede lejlighedskompleks på Kreta ligger 75 kilometer fra Heraklion lufthavn, hvilket giver en transfertid på 1 time til din destination i Rethymnon. Apollon Apartments består af studio-lejligheder og 1- og 2-værelses lejligheder, som alle har tekøkken, sikkerhedsboks, telefon, aircondition og balkon/terrasse. Hotellet har swimmingpool og børnepool omgivet af solterrasse med liggestole og poolbar. Der er desuden satellit-tv, spillerum, bar og minimarked, så du kan skaffe dig alt, hvad du behøver på din ferie på Kreta. Kreta er en smuk græsk ø, som kan tilbyde masser af varme solstråler, mange historiske punkter, naturskønne bjergkæder..
Spies To 02.10 Det Østlige Kreta 14 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
2399
Spies To 02.10 Det Østlige Kreta 14 Kastrup Kun Fly Flybillet Tur-Retur
Obs! Kun 1 plads(er) tilbage!
DKK
2599
Apollo Fr 03.10 Chania 1 Kastrup Kun Fly Kun Fly
DKK
798
Falk Lauritsen Fr 03.10 Platanias 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Sophia

DKK
2773
Falk Lauritsen Fr 03.10 Chania 7 Kastrup Kun Fly Kun Fly
DKK
1498
Falk Lauritsen Fr 03.10 Rethymnon 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Bella Mare

DKK
3048
Falk Lauritsen Fr 03.10 Rethymnon 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Melmar

DKK
2873
Falk Lauritsen Fr 03.10 Kreta 7 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
2048
Apollo Fr 03.10 Platanias 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Ideal Beach

DKK
2148
Apollo Fr 03.10 Chania 7 Kastrup Kun Fly Kun Fly
DKK
1498
Apollo Fr 03.10 Kato Stalos/Kalamaki 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Kato Stalos Mare

DKK
2948
Apollo Fr 03.10 Kreta 7 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
2048
Apollo Fr 03.10 Rethymnon 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Alkyon Park Village

DKK
2648
Bravo Tours Fr 03.10 Kreta/Chania 7 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
1998
Bravo Tours Fr 03.10 Kreta/Chania 7 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
2398
Apollo Lø 04.10 Chania 1 Ålborg Kun Fly Kun Fly
DKK
678
Apollo Lø 04.10 Chania 1 Kastrup Kun Fly Kun Fly
DKK
678
Apollo Lø 04.10 Chania 1 Billund Kun Fly Kun Fly
DKK
678
Spies Lø 04.10 Det Vestlige Kreta 7 Ålborg Kun Fly Flybillet Tur-Retur
Obs! Kun 5 plads(er) tilbage!
DKK
2799
Falk Lauritsen Lø 04.10 Platanias 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Sophia

DKK
2048
Spies Lø 04.10 Det Vestlige Kreta 7 Billund Kun Fly Flybillet Tur-Retur
DKK
1299
Spies Lø 04.10 Det Vestlige Kreta 7 Ålborg Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
3299
Spies Lø 04.10 Det Vestlige Kreta 7 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
1799
Spies Lø 04.10 Chaniakysten, Platanias 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Troulakis Village

DKK
2399
Spies Lø 04.10 Det Vestlige Kreta 7 Kastrup Kun Fly Flybillet Tur-Retur
DKK
1799
Apollo Lø 04.10 Agia Marina 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Atrion

DKK
2798
Apollo Lø 04.10 Kreta 7 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
2348
Spies Lø 04.10 Chaniakysten, Agia Marina 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Alexandra Beach

DKK
3099
Apollo Lø 04.10 Kato Stalos/Kalamaki 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Pegasus

DKK
3203
Spies Lø 04.10 Det Vestlige Kreta 7 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
2299
Apollo Lø 04.10 Kato Stalos/Kalamaki 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Pegasus

DKK
3003
Apollo Lø 04.10 Agii Apostoli & Nea Chora 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Ellina

DKK
2923
Apollo Lø 04.10 Agii Apostoli & Nea Chora 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Flamingo

DKK
2848
Apollo Lø 04.10 Chania 7 Ålborg Kun Fly Kun Fly
DKK
1298
Spies Lø 04.10 Chaniakysten, Platanias 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Rita Suites

DKK
3399
Apollo Lø 04.10 Kreta 7 Ålborg Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
1998
Apollo Lø 04.10 Agii Apostoli & Nea Chora 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Ellina

DKK
3023
Falk Lauritsen Lø 04.10 Kreta 7 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
2048
Falk Lauritsen Lø 04.10 Platanias 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Costas & Christina

DKK
2873
Apollo Lø 04.10 Chania 7 Kastrup Kun Fly Kun Fly
DKK
1778
Falk Lauritsen Lø 04.10 Chania 7 Ålborg Kun Fly Kun Fly
DKK
1298
Falk Lauritsen Lø 04.10 Kreta 7 Ålborg Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
1998
Falk Lauritsen Lø 04.10 Platanias 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Costas & Christina

DKK
2723
Falk Lauritsen Lø 04.10 Rethymnon 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Melmar

DKK
2823
Falk Lauritsen Lø 04.10 Platanias 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Costas & Christina

DKK
2723
Falk Lauritsen Lø 04.10 Chania 7 Kastrup Kun Fly Kun Fly
DKK
1778
Falk Lauritsen Lø 04.10 Chania 7 Billund Kun Fly Kun Fly
DKK
1298
Spies Lø 04.10 Chaniakysten, Gerani 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Eanthia Village

DKK
4099
Apollo Lø 04.10 Agii Apostoli & Nea Chora 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Flamingo

DKK
2598
Apollo Lø 04.10 Chania 7 Billund Kun Fly Kun Fly
DKK
1298
Apollo Lø 04.10 Platanias 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Sea Apartments

DKK
2623
Apollo Lø 04.10 Kreta 7 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
1698
Spies Lø 04.10 Chaniakysten, Daratso 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Forum

DKK
2899
Spies Lø 04.10 Chaniakysten, Daratso 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Forum

DKK
3599
Falk Lauritsen Lø 04.10 Platanias 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Sophia

DKK
2898
Spies Lø 04.10 Chaniakysten, Agia Marina 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Alexandra Beach

DKK
3799
Spies Lø 04.10 Chaniakysten, Agia Marina 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Alexandra Beach

DKK
4599
Spies Lø 04.10 Chaniakysten, Platanias 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Troulakis Village

DKK
5049
Apollo Lø 04.10 Agii Apostoli & Nea Chora 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Anais Holiday

DKK
2798
Spies Lø 04.10 Chaniakysten, Platanias 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Rita Suites

DKK
3749
Spies Lø 04.10 Chaniakysten, Agia Marina 14 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Alexandra Beach

Obs! Kun 2 plads(er) tilbage!
DKK
5599
Spies Lø 04.10 Chaniakysten, Platanias 14 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Majestic

Obs! Kun 2 plads(er) tilbage!
DKK
5224
Spies Lø 04.10 Det Vestlige Kreta 14 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
Obs! Kun 2 plads(er) tilbage!
DKK
3199
Spies Lø 04.10 Det Vestlige Kreta 14 Kastrup Kun Fly Flybillet Tur-Retur
Obs! Kun 2 plads(er) tilbage!
DKK
2299
StarTour Sø 05.10 Gerani 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Village - Atlan

En 2-vær. lejlighed til 4 pers.
DKK
3689
LowCostHolidays Sø 05.10 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Koukouras Apartments

Studio Sleeps Up To 3 Pax.
Flere detaljer
DKK
2067
afbudsrejser
Koukouras Apartments

Velkommen til Koukouras Apartments, en komfortabel, moderne og veludstyret indkvartering, som ligger i den attraktive landsby Chania, som er charmerende, fredelig og afslappende. Dette kompleks garanterer dig en uforglemmelig ferie kun 50 meter fra en hvid sandstrand, hvor der er mange sportsaktiviteter, barer, caféer, restauranter og typiske souvenirsteder.
LowCostHolidays Sø 05.10 Chania / Crete 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Porto Kalamaki Hotel

Studio Sleeps Up To 2 Pax.
Flere detaljer
DKK
2067
afbudsrejser
Porto Kalamaki Hotel

Porto Kalamaki Hotel har rummelige lejligheder med selvforplejningsfaciltieter lige på stranden Kalamaki i det flotte område Kato Stalos på Kreta. Med en beliggenhed tæt på en række lokale faciliteter og ikke langt fra nogle af de mest populære resorter på Kretas vestkyst er dette det perfekte sted til en badeferie. Hotellets veludstyrede lejligheder nyder godt af en flot havudsigt og fremragende faciliteter. Faciliteterne omfatter en restaurant, bar, swimmingpool og poolområde, børnepool, tv og stue, trådløs internetadgang, leje af bil og motorcykel, bibliotek, minimarked, aftenunderholdning, gratis parkering, massage, sportsudstyr, der kan benyttes på den nærliggende strand, og en hjælpsom reception. Kun 100 meter fra den smukke sandstrand Kalamaki. Det er perfekt for alle gæster, herunder familier og yngre børn, for det ligger lige foran hotellet og har fremragende faciliteter, herunder en lang række vandsportsaktiviteter. Agia Marina er et populært resort kun 4 km derfra, hv..
LowCostHolidays Sø 05.10 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Lia Apartments

Studio Sleeps Up To 3 Pax.
Flere detaljer
DKK
2067
afbudsrejser
Lia Apartments

Velkommen til Lia Apartments, der er en komfortabel, moderne og veludstyret indkvartering. Dette kompleks ligger 4,5 km fra den attraktive by Chania og er charmerende, fredelig og afslappende ? parat til at give dig en uforglemmelig ferie. Kun 50 meter fra den hvide sandstrand Kato Stalos, hvor der er mange vandsportsaktiviteter, barer, caféer, restauranter og typiske souvenirbutikker. Komplekset ligger i landsbyen Kato Stalos, hvor du kan finde mange faciliteter, såsom barer, restauranter, souvenirbutikker, shoppingsteder og vandsportsaktiviteter ved stranden samt bådture, ekskursioner og ture. Der er en regelmæssig busservice, der afgår hvert 15. minut. Lia Apartments har en meget god beliggenhed for dem, der gerne vil besøge dem gamle bydel Chania med sin charmerende venetianske havn, eller der gerne vil besøge den vestlige del af Kreta. Hotellet er en fantastisk base, hvorfra du kan nyde den smukke natur, de lange hvide sandstrande og de vilde hvide bjerge med deres spektak..
LowCostHolidays Sø 05.10 Chania / Crete 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Camelia Studios

Studio Sleeps Up To 2 Pax.
Flere detaljer
DKK
2067
afbudsrejser
Camelia Studios

Camelia Studios ligger i det flotte resort Kato Stalos på den smukke ø Kreta. Studioerne ligger i et kompleks ved stranden i et fremragende område og tilbyder gæsterne et antal aktiviteter, de kan nyde under deres ophold. Strandaktiviteterne omfatter strandvolley, bananbådture, speedbådture, jetski, vandski, snorkling og sejlsport. Personalet på komplekset er meget venligt, og gæsterne vil mærke, at personalet vil gøre alt for, at de får et godt og dejligt ophold på ferien på Camelia Studios. Dem, der gerne vil have det sjovt, skal tage til vandlandet, der ikke ligger så langt derfra. Det er en sjov dag for alle! Der er også en regelmæssig busservice, der går til den flotte by Chania, og det tager kun 20 min. at komme dertil. I Chania er der masser af spændende natteliv, herunder en række restauranter, cocktailbarer og natklubber, som de besøgende kan nyde godt af ud på de sene nattetimer. Der er også masser af butikker. En fantastisk ekskursion at tage på er ekskursionen til Sama..
LowCostHolidays Sø 05.10 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Lolas Hotel

Studio Sleeps Up To 2 Pax.
Flere detaljer
DKK
2076
afbudsrejser
Lolas Hotel

Lolas Hotel er beliggende i et roligt område tæt på Platanias på den smukke ø Kreta. Stranden ligger blot 100 meter væk og nås nemt til fods. Her kan man kaste sig ud i en lang række vandsportsaktiviteter. Hotellet er det perfekte valg til gæster, der ønsker en sjov og afslappende badeferie i enkle og hyggelige omgivelser. Der er rigeligt at give sig til i Platanias, hvor man finder masser af restauranter og pubber med noget for enhver smag. Herudover findes der også et stort udvalg af livlige barer og natklubber, som tiltrækker et bredt publikum. Faktisk kan nattelivet byde på så mange vibrerende og spændende steder, at man ikke behøver at gå det samme sted hen to gange. Hvis du ønsker at bevæge dig uden for Platanias, er byen Chania uden tvivl et besøg værd. Du kan slentre en tur hen ad den smukke havn eller gå en tur i de fine, snævre gader, der snor sig rundt i Kretas mest romantiske by. Hvis du er ude efter fred, ro og total afslapning, bør du besøge Ano Platanias, hvor du ka..
LowCostHolidays Sø 05.10 Chania 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Nontas Apartments

Studio Balcony/Terrace up to 3 pax
Flere detaljer
DKK
2090
afbudsrejser
Nontas Apartments

Dette moderne kompleks ligger i det roligere turistområde Daratso - Agii Apostoli 4 km fra centrum af byen, hvortil der går en bus, og busstoppedesteder ligger lige ved siden af hotellet. Nogle af de bedste strande ligger kun få meter fra hotellet, 200 meter derfra ligger de prisbelønnede strande på Agii Apostoli samt Glaros beach, mens stranden Kalamaki og Chrissi Akti (Golden Beach) ligger hhv. 350 meter og 400 meter fra Nontas Apartments.
LowCostHolidays Sø 05.10 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Selini Suites

Double/Twin Balcony or Terrace
Flere detaljer
DKK
2860
afbudsrejser
Selini Suites

Selini Suites er et attraktivt hotel med en beliggenhed blandt smukke, anlagte haver på Kretas pragtfulde nordkyst. Med udsigt over både Det Ægæiske Hav og op mod de imponerende, hvide bjerge har hotellet en misundelsesværdig beliggenhed i en rolig by og kun en kort køretur fra Chania. Hotellets 80 suiter består af rummelige studio-lejligheder og lejligheder med fuldt udstyret tekøkken med mulighed for selvforplejning. Hotellet har to restauranter, en med buffet og en anden med a la carte-menu. I løbet af dagen kan gæster nyde en drink eller snack ved swimmingpoolen og om aftenen cocktails og vin i den største bar. Der bliver sørget godt for børnene på Selini Suites, hvor der er et separat børnebassin, legeplads og endda et indendørs rum fyldt med legetøj, hvor de kan se tegnefilm og film. Voksne kan benytte hotellets faciliteter i f.eks. motionsrummet, se satellit-tv i den fælles opholdsstue, spille bordtennis og billard i spilleværelset samt købe ind i minimarkedet på stedet ell..
LowCostHolidays Sø 05.10 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Orion Hotel Rethymno

Annex Studio 3 pax
Flere detaljer
DKK
2725
afbudsrejser
Orion Hotel Rethymno

Sat just opposite the golden sands of the beach, the Orion Hotel Rethymnon offers the perfect place to sit back and relax into holiday mode. Set amongst a landscape of beautiful colourful gardens, this hotel is just six kilometres from the historical town of Rethymnon, which is rich with ancient buildings and attractions.
LowCostHolidays Sø 05.10 Rethymno, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Maravel Hotel

Double/Twin Balcony or Terrace
Flere detaljer
DKK
2725
afbudsrejser
Maravel Hotel

Maravel Hotel ligger i Adelianos Kampos ca. 7 kilometer fra Rethymnon centrum på Kreta. Stranden, med det blå flag, og havet ligger kun 50 meter fra hotellet, og her kan gæster prøve vandsport eller slappe af og nyde de skønne, kretensiske solstråler. Maravel Hotel har tre hovedbygninger med store haver omkring. Det er et populært valg for familier pga. de sikre legepladser og poolområdet, som er børnevenligt. Alle værelser har balkon, tekøkken og aircondition samt en vidunderlig udsigt ud over enten havet eller hotellets haver. Hotellets gæster kan benytte sig af tennis-, basketball- og beachvolleybaner, og der er også et minimarked med de vigtigste fornødenheder samt et internethjørne. Hotellet organiserer aftenunderholdning, såsom græske aftener, grillaftener, magiske aftener og diskotek.
LowCostHolidays Sø 05.10 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Stella Katrin Hotel

Double/Twin room 3 pax
Flere detaljer
DKK
2313
afbudsrejser
Stella Katrin Hotel

Stella Katrin Hotel ligger kun 50 m fra stranden og er en afslappet, venligt hotel, som du kan bo på til en solrig badeferie. Hotellet ligger i Adelianos Kampos, og hotellet nyder en position omgivet af en venlig ferieby, med masser af nærliggende faciliteter og attraktioner til at holde besøgende underholdt. Hotellets nærmeste strand er mindre end to kilometer lang og er en sandet strækning fyldt med liggestole og parasoller, som du kan leje. Dem, der ønsker at prøve nogle aktiviteter vil finde et godt udvalg af vandsport på tilbud, med øens mest populære dykkercenter langs stranden.
LowCostHolidays Sø 05.10 Rethymnon 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Camari Garden Apartm

Studio Balcony/Terrace up to 3 pax
Flere detaljer
DKK
1761
afbudsrejser
Camari Garden Apartments

Camari Garden Apartments er et moderne kompleks opført i græsk, klassisk arkitektur med udsigt ud over havet. Dette fredelige, landsbylignende hotel har 65 lejligheder og studio-lejligheder, og udgør den ideelle feriedestination for familier og par. Lejlighederne ligger lige ved kysten ca. 7 kilometer vest for Rethymnon. Den lille by Gerani ligger 500 meter væk, men Camari Gorge ligger 200 meter i modsatte retning.
LowCostHolidays Sø 05.10 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Apollon Apartments

Studio Sleeps Up To 3 Pax.
Flere detaljer
DKK
1817
afbudsrejser
Apollon Apartments

Apollon Apartments ligger i det livlige resort Rethymnon på Kreta kun 600 meter fra sandstranden. Resortets centrum med de mange butikker, barer og restauranter ligger 4 kilometer fra Apollon Apartments. Rethymnon er et godt valg for familier, mindre grupper og par, som er på udkig efter nogle fremragende faciliteter og en livlig atmosfære. Det 3-stjernede lejlighedskompleks på Kreta ligger 75 kilometer fra Heraklion lufthavn, hvilket giver en transfertid på 1 time til din destination i Rethymnon. Apollon Apartments består af studio-lejligheder og 1- og 2-værelses lejligheder, som alle har tekøkken, sikkerhedsboks, telefon, aircondition og balkon/terrasse. Hotellet har swimmingpool og børnepool omgivet af solterrasse med liggestole og poolbar. Der er desuden satellit-tv, spillerum, bar og minimarked, så du kan skaffe dig alt, hvad du behøver på din ferie på Kreta. Kreta er en smuk græsk ø, som kan tilbyde masser af varme solstråler, mange historiske punkter, naturskønne bjergkæder..
LowCostHolidays Sø 05.10 Chania / Crete 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Pergamos Village

Studio Sleeps Up To 3 Pax.
Flere detaljer
DKK
1845
afbudsrejser
Pergamos Village

Pergamos Village ligger i et smukt landskab med eksotiske haver, og det er det perfekte sted for enhver, der gerne vil nyde et afslappende ophold på Kreta. Den smukke, omkringliggende haver har flotte blomster og svajende palmetræer og udgør det perfekte sted til en fredelig og afslappende ferie. Komplekset tilbyder de besøgende indkvartering med selvforplejning, der ligger i en bygning i en traditionel villastil, og som har en lys og komfortabel indretning. Hver lejlighed har sandstensgulve og veludstyrede tekøkkener. Der er både studioer og etværelseslejligheder, hvor der kan bo op til fire personer. Aircondition, tv, sikkerhedsboks, telefon og hårtørrer stilles også til rådighed. Du kan også nyde de smukke omgivelser fra din egen balkon, der har udsigt over haverne, poolområdet eller havet. Hotellet ligger 300 meter fra den smukke strand, der er en strækning med hvidt sand og varmt vand. Du kan både solbade og svømme her, men du kan også vælge mellem de mange former for vandspo..
LowCostHolidays Sø 05.10 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Radamanthys Apartmen

Studio Sleeps Up To 3 Pax.
Flere detaljer
DKK
1859
afbudsrejser
Radamanthys Apartments

Radamanthys Apartments ligger i området Sfakaki i Rethymnon og er et helt ideelt sted at slappe af på en dejlig ferie. Der er kun 600 meter til nærmeste strand og 10 kilometer til Rethymnon centrum. Lejlighederne ligger godt med kun 600 meter til nærmeste supermarked og ca. 4 kilometer fra Adele/Patanias. Disse beskedne men moderne 3-stjernede lejligheder har en vidunderlig familievenlig atmosfære med mange studio-lejligheder og 1-værelseslejligheder med selvforplejningsfaciliteter, som passer perfekt til par og familier. Derudover er der masser af andre faciliteter, som hjælper dig med at slappe af såsom en attraktiv pool og solterrasser. Har du brug for en pause fra solen, er der ved receptionen et komfortabelt loungeområde med tv, og ønsker du en hurtig bid mad eller en forfriskende drink, kan du besøge poolbaren. *BEMÆRK: Pga. den stejle beliggenhed, er hotellet ikke egnet til gæster med gangbesvær.*
LowCostHolidays Sø 05.10 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Sea Front Apartments

Studio 3 pax / Kitchenette
Flere detaljer
DKK
1984
afbudsrejser
Sea Front Apartments

Sea Front Apartments ligger i et landskab med svajende træer, frodige grønne områder og tropiske blomster og er det ideelle valg for dig, som ønsker en indkvartering med selvforplejningsfaciliteter i udkanten af Rethymnon på Kreta. Det ligger lige ved stranden og er perfekt, hvis du gerne vil have mest muligt ud ferien og elsker at tage sol og bade i det varme hav. Går du et stykke op ad kysten, finder du Rethymna Beach Hotel, som tilbyder vandsport såsom sejlads og surfing til vandski og paragliding. I lejlighedskomplekset finder du en skøn udendørs swimmingpool, som er omgivet af terrasse med liggestole og parasoller. Snackbaren serverer drikkevarer og lette snacks hele dagen, og specielle aftenarrangementer afholdes lige her ved poolen i sommersæsonen. Sea Front Apartments har 39 studio-lejligheder, hvoraf nogle har døre til hinanden for dermed at skabe plads til store familier eller grupper. Der er også få etværelses- og toværelseslejligheder med plads til op til fem personer...
LowCostHolidays Sø 05.10 Rethymnon 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Hotel Brascos

Double/Twin Room
Flere detaljer
DKK
2165
afbudsrejser
Hotel Brascos

TILGÆNGELIGT FRA MAJ TIL OKTOBER - Hotel Brascos ligger i centrum af Rethymnon ved siden af den gamle bydel og grønne områder. Rethymnon ligger omkring en gammel havn og stranden, som har sit udspring i centrum og strækker sig mange kilometer. Den gamle bydel har mange smalle stræder og gamle huse med venetiansk og tyrkisk islæt. Havnepromenaden har et væld af barer, restauranter og værtshuse.
LowCostHolidays Sø 05.10 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Minos Village

Studio Balcony/Terrace up to 3 pax
Flere detaljer
DKK
2549
afbudsrejser
Minos Village

Minos Village Hotel ligger 400 meter fra det kosmpolitiske strandresort Agia Marina i Chania med den lange sandstrand, utallige restauranter og intense natteliv. Det ligger ca. 8 km fra Chania by. Lejlighederne er blevet renoveret for nyligt og skaber rammerne for moderne komfort på den mest smagfulde måde. Værelserne er hyggelige og får dig til at føle dig hjemme. De smukke haver og ekstraordinære omgivelser samt service fra det professionelle, venlige og dedikerede personale vil bidrage til en eksemplarisk gæstfrihed, der er perfekt til din drømmeferie.
LowCostHolidays Sø 05.10 Georgioupolis 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Metropol Beach (Fere

Studio Balcony/Terrace up to 3 pax
Flere detaljer
DKK
2670
afbudsrejser
Metropol Beach (Fereniki complex)

Metropol Beach (Fereniki complex) ligger i det travle og populære strandresort kun 250 meter fra den smukke strand. Centrum af resortet ligger kun 300 meter derfra, og det er nemt at komme dertil til fods. Til dem, der gerne vil gå på opdagelse eller shoppe, ligger byen Chania 40 km fra komplekset, og man kan komme dertil i bus eller taxa. Der er også en spa på hotellet, hvor gæsterne kan nyde saunaen, dampbadet og de fantastiske massagetjenester. Der er også et afslapningsområde og en indendørs bar på spaet. Personalet på komplekset er flersproget og meget venlige, og de vil gøre alt for, at gæsterne er tilfredse og får en dejlig oplevelse på Kreta. Der er også en legeplads på stedet for børn. Der er som regel aftenunderholdning, der organiseres for gæsterne hver aften i poolbaren.
LowCostHolidays Sø 05.10 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Fereniki Holiday Res

Twin/Double Balcony or Terrace
Flere detaljer
DKK
2378
afbudsrejser
Fereniki Holiday Resort & Spa

Fereniki Holiday Resort & Spa ligger direkte på stranden på grænsen til byen Georgioupolis på Kreta. Centrum og et utal af butikker, spisesteder og barer ligger 300 meter derfra. Gæster, der ønsker at opleve mere af øen på deres ferie på Kreta, kan tage en bus, der stopper mindre end 1 km fra byen, hver halve time, til Rethymnon, Chania og mange af de populære, lokale byer og strande. Fereniki Holiday Resort består af seks forskellige bygninger, adskilt af terrasser, haver og områder med swimmingpool. Resortet ligger som en hestesko med åbning mod stranden, og her vil du finde den største swimmingpool og spisested/hovedrestaurant. Alle værelser har en-suite faciliteter samt en balkon eller terrasse med udsigt mod bjergene, halv eller hel havudsigt. Lige over for hovedbygningen vil du finde den nyligt åbne Fereniki Spa, der tilbyder en oase med et roligt og dygtigt personale og et udvalg af personlige behandlinger specielt beregnet til krop og sjæl.
LowCostHolidays Sø 05.10 Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
La Stella Apts And S

Studio 3 pax / Kitchenette
Flere detaljer
DKK
2174
afbudsrejser
La Stella Apts and Suites

Det moderne La Stella Apartments and Suites ligger i landsbyen Platanes kun få kilometer fra Rethymnon og tæt på stranden, hvilken har det blå flag. La Stella Apartments and Suites tilbyder en fantastisk indkvartering for par og familier, som gerne vil på ferie på Kreta. Gæster på hotellet kan finde rigtig meget at se og lave i nærheden, og der er mange butikker, restauranter og barer i Platanes og nært Rethymnon samt mange spændende arkæologiske steder såsom Knossos, Phaistos og det venetianske slot i Rethymnon. Det 3-stjernede La Stella Apartments and Suites er et forholdsvist beskedent men hyggeligt hotel, som blev renoveret i 2011 og giver en moderne og komfortabel atmosfære for sine gæster. Der er 27 komfortable lejligheder og suiter på hotellet, og der er derfor indkvartering til alle typer gæster, og der er nogle vidunderlige ting at nyde under dit ophold såsom rolige haver og to glitrende udendørs swimmingpools, hvorved du kan slappe af og nyde solen. Der er også mange lo..
LowCostHolidays Sø 05.10 Crete, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Galeana Mare Hotel A

1 Bedroom Apt Bal/Terrace 4 Pax
Flere detaljer
DKK
2229
afbudsrejser
Galeana Mare Hotel Apartments

Galeana Mare Hotel er et nyt strandhotel med beliggenhed i området Adelianos Kampos kun 5,5 kilometer fra Rethymnon centrum. Det er opført direkte ved sandstranden i Adelianos Kampos, og pga. beliggenheden kan stedet tilbyde et fredeligt privatliv og en unik komfort. Galeana Mare Hotel ligger omgivet af nydelige buske og klatrende trillingranker og udgør en afslappet oase i hjertet af Platanias, Rethymnon. Det ligger kun 20 meter fra Platanias strand, og har en vidunderlig havudsigt, mens butikker, spisesteder og barer ligger meget tæt på. Diskoteker og resortets natteliv ligger inden for 500 meter. Alle værelser i komplekset har fuldt udstyret køkken, køleskab, hårtørrer, telefon. Sikkerhedsboks og aircondition tilbydes mod ekstra betaling. Udover at have restaurant har Galeana Mare Hotel også privat strand. Andre faciliteter inkluderer bar/lounge og poolbar.
LowCostHolidays Sø 05.10 Crete Island, Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Daisy Apts Rethymno

1 Bedroom Apt Bal/Terrace 4 Pax
Flere detaljer
DKK
1873
afbudsrejser
Daisy Apts Rethymno

Daisy Apartments ligger i Rethymnon på den smukke ø Kreta. Stranden ligger kun 50 meter væk og dermed inden for gåafstand, og her finder du forskellige vandsportstilbud. Strandaktiviteter inkluderer jetski, vandski, ture i badering, speedbåd, beachvolley og snorkling. Der er også strandbarer rundt ved stranden til dem, som gerne vil slappe af i solen med et par cocktails. Komplekset er det perfekte valg for gæster, som ønsker en sjov og afslappende strandferie i enkle og hyggelige omgivelser. Butikker, restauranter, pubs og supermarkeder ligger også meget tæt på. Kompleksets faciliteter inkluderer valutaveksling, garderobe, elevator og cykeludlejning. Ønsker du et sprudlende natteliv, er det på barerne og natklubberne, som ligger kun 50 meter fra komplekset, og her stopper festen ikke før den tidlige morgen. Gæster finder busstationen og taxiholdepladsen kun 50 meter væk, hvis man gerne vil udforske øen på egen hånd.
LowCostHolidays Sø 05.10 Chania / Crete 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Kato Stalos Beach Ho

Studio Balcony/Terrace up to 3 pax
Flere detaljer
DKK
1965
afbudsrejser
Kato Stalos Beach Hotel

Kato Stalos Beach Hotel er et familievenligt lejlighedshotel, der ligger ud til på stranden i Agia Marina på Kreta. Hotellet består af to lejligheder og 18 studio-lejligheder, som alle har tekøkken, balkon og moderne faciliteter. Stranden ligger kun et stenkast derfra, hvor der tilbydes en bred vifte af fritids- og sportsaktiviteter. Hotellet har havudsigt og er omgivet af palmer og smukke, grønne haver. På hotellet er der et receptionsområde, der har åbent 24 timer i døgnet; restaurant med aircondition; fællesområder; supermarked; sikkerhedsboks; haver samt parasoller til leje. Den smukke sandstrand ligger lige ud foran hotellet, hvilket gør, at gæster nemt kan slentre en tur på stranden. Der er rigeligt med parasoller og solsenge, hvor man kan slappe af og solbade. På stranden er der også et stort udvalg af vandsportsaktiviteter mod betaling. Disse inkluderer dykning; jetski; surfing; vandski; kano; sejlads og vandcykler. Andre kreative aktiviteter i hotellets nærliggende områd..

Se flere afbudsrejser til Kreta

Luk vindue
Log ind