Søg afbudsrejser
Afrejsested


Land


Rejsemål

Tidligste afrejsedato


Fleksilibitet


Varighed


Minimum hotelstandard


Kreta, Grækenland

Kreta er den største og sydligste af de græske øer i det ægæiske hav og samtidig europas sydligste landområde. Kreta er i høj grad værdsat af turister fra alle hjørner af verden og er absolut også en af danskernes foretrukne feriesteder. En undersøgelse foretaget et par år tilbage viste at næsten 1/4 af alle danskere som afholdte sommerferie i udlandet, valgte Kreta.

Den naturskønne ø har alt hvad et feriested bør have. Dejlige autentiske feriebyer, kilometerlange sandstrande, og en længere sommerperiode end andre steder i Europa. Landskabet på Kreta er afvekslende, frugtbart, med høje bjergkæder.

Kreta har i dag et indbyggertal på 550.000 og byen Heraklion som ligger på øens nordkyst er med sine 140.000 indbyggere, den største by på Kreta. På Kreta kan du gå på opdagelse i minderne fra Europas ældste højkultur og samtidig byder øen på en fantastik og alsidig natur som altsammen gør øen til et fantastisk rejsemål.

Kreta ligger langt sydpå, og derfor er det mest behageligt at besøge øen i løbet af foråret og efteråret. Om sommeren kan det blive meget varm på Kreta. De fleste mennesker på Kreta bekender sig til den græske - ortodokse kirke. Sproget er græsk, men fordi øen er så langt fra Grækenland, har indbyggerne en meget speciel dialekt. Kreta har det hele: Strande, skjulte landsbyer, byer, høje bjerge, arkæologiske udgravninger, middelalderlige borge, museer og smukke omgivelser.

Det græske køkken
Det græske køkken er let, enkelt og velsmagende. Retter såsom Græsk salat,
grillede sardiner, moussaka serveret med græske kartofler og tzatziki, hvidvin, vand og retsina. Kreta er kendt verden over for sin velsmagende, men også sunde kost. Friske grøntsager, olivenolie og fisk mindsker risikoen for hjertesygdomme og er blandt andet årsagen til at kretenernes gennemsnitslevealder er blandt de højeste i Europa.

Kretas tre største byer.
De større byer på Kreta er: Heraklion, Chania og Rethymno, der alle er et besøg værd. Hvis du skal vælge nogle af de største attraktioner er Knossos et must for turister. Et andet godt tip er at besøge Samaria kløften. Chania Kysten er en stor turist-magnet, og hele kysten er foret med hoteller og restauranter. De fleste kyster på Kreta er for det meste besat af turister. For at opleve det almindelige Kreta bør du søge ind i de indre dele af øen. Her er der meget bjergrigt med den ene dal efter den anden, og overalt er der store oliven plantager. Lej gerne en bil, knallert eller cykel for at udforske øen! Noget, som er virkelig specielt, og er værd at købe på Kreta er deres honning. Vælg en hvilken som helst type honning, der kommer fra timian blomster. Det er udsøgt. Kretas Raki er også et kendt produkt, som mange turister vælger at tage med hjem i kufferteren. Raki er Grækenlands nationaldrik, der består af en klar alkohol med harpiks smag. Nogle gange kan det være meget stærkt.

Kreta''''s historie
Ifølge den mytologi, der er på Kreta om Zeus''? opvækst, fortælles det, at han ofte befandt sig på Kreta, og kong Minos blev anset for at være hans søn. På øen findes mange myter: Det var her Minotauros blev forkastet af Theseus, og det var her Daedalos og Ikaros arbejdede. Kreta var beboet allerede 6.000 år før Kristus af mennesker, som sandsynligvis stammede fra Lilleasien og Afrika. Den mest berømte periode er bronzealderen (2600-1100 f.Kr.) kendt som den minoiske kultur. I løbet af denne tid byggede landets indbyggere paladser; Knossos, Faistos, Zakros og Malia. 1700 f.Kr. blev paladserne ødelagt af et jordskælv, men blev genopbygget. Omkring 1450 f.Kr. blev de nye paladser ødelagt, og der er ikke nogen sikker teori omkring, hvad der bevirkede dette. Måske var det et kæmpe vulkanudbrud på øen Santorini, som var årsagen til ødelæggelsen af Kreta. Måske var det Mykene, som ødelagt den minoiske kultur. Knossos og nogle mindre paladser blev efterfølgende genopbygget.

År 1100 f.Kr. overtog Dorians fra Balkan Kreta og overtog dermed også kontrollen over øen, hvilket betød den endelige afslutning på Minoisk kultur. Med Dorians kom jernalderen med redskaber og våben af jern. 100-tallet f.Kr. erobrede romerne Grækenland, og 69 f.Kr. invaderede romerne Kreta. Kreta kom til at tilhøre den romerske provins Cyrenaika, som også Egypten og andre dele af Nordafrika tilhørte. Hovedstaden i denne provins blev den kretensiske by Gortyna. Du kan finde ruinerne af denne by i den moderne by Agii Dheka. 824 efter Krisuts var det tid til nye erobringer. Så blev det i stedet araberne, der erobrede øen. De byggede herunder et slot i Heraclium, nuværende Heraklion. I 1204 blev Kreta solgt for en lille sum penge til Venedig. Dette skulle have været en vanskelig tid for indbyggerne på Kreta. Venezianerne var hårde og krævede store skatter. Populationen på Kreta gjort mange forsøg på oprør. Men det var først i år 1645, at Kreta kunne slippe af med erobrerne. Derefter erobrede det osmanniske rige Kreta. Da tyrkerne overtog øen ændredes situationen ikke for indbyggerne på øen. Tyrkerne beskattede også indbyggerne på Kreta højt. Desuden forsøgte de at tvinge indbyggerne til at konvertere til islam. Indbyggerne på Kreta, var imidlertid fast besluttede på at forblive kristne. 1898 blev Kreta endelig uafhængigt takket være hjælp fra bl.a. Det Forenede Kongerige. Størstedelen af Kretas befolkning ønskede en union med Grækenland, og en sådan blev indgået den 30. maj 1913.

Heraklion
Heraklion på Kreta er hovedstaden og største by på øen med 120.000 indbyggere. Kun 4 kilometer fra Heraklion er Knossos. Heraklion var i gamle dage kaj til palads i Knossos.

I Heraklion findes et af Europas mest betydningsfulde muséer. Opførelse af Heraklion museet startede i begyndelsen af 1900-tallet og blev afsluttet i 1940. I stueetagen er 13 værelser, der er åbne for offentligheden, der viser elementer fra udgravninger gjort på Kreta. Her finder man blandt andre Kamara, disken fra Festo, og Tire i elfenben. Dobbelt-akser kan findes overalt i museets værelser. Dobbelt-aksen var et helligt symbol på Minoan civilisationen. Her er også mange smukke guld smykker og på øverste etage findes Mino, den smukke fresco. Museet er et besøg værd.

Chania
Chania er den næststørste by på Kreta med omkring 60.000 indbyggere. Chania er en smuk by med den gamle by, som strækker sig fra markedshallen ned til havnen. Det er vidunderligt at spadsere rundt om natten i stræder i den gamle by, og der er meget at shoppe, hvis du finde interesse i det. Der findes også en gade i byen, hvor der forhandles udsøgte lædervarer. Havnen har mange restauranter, hvor det er fremragende at spise middage eller tage ind til den gamle by og nyde et lækkert måltid. Det var i denne havn, at Anthony Quinn''s Zorba dansede i filmen af samme navn. Den gamle markedshal midt i Chania er rar at besøge. Chania, der er placeret langs kysten, har meget dejlige badestrande, og tilbyder en stor mængde destinationer til turister.

Rethymnon
Rethymnon er Kreta''''s tredje største by med omkring 28.000 indbyggere. Byen er bygget på ruinerne af den antikke by Rithymnon. Rethymnon er et ideelt feriested for dem, der ønsker både strand og by. Området omkring Rethymnon har en anden karakter med floder, bjerge, kløfter og huler, som giver store muligheder for naturoplevelser, hvis du bliver træt af at ligge på stranden. Der er også masser at se i Rethymnon.

Fortezza Frourio
Fortezza Frourio er en fæstning bygget i 1500-tallet. På det seneste er der blevet bygget et amphiteater her, som bliver anvendt til koncerter. Du kan også besøge det arkæologiske museum i byen, hvor du kan finde samlinger fra Minoan perioden. På Plati Petrichaki er Arimondi springvandet, der består af et løvehoved, der sprøjter vand. Midt i byen er Nerantzesmoskén. Denne moské bruges bl.a. til koncertsal. Der er mange legender på Kreta og en siger, at Minos var søn af Zeus og en fønisk prinsesse fra Europa. Minos blev gift med Pasifae. Poseidon sendte en tyr, som UNMIS kunne ofre som et tegn på, at Minos var den legitime hersker på tronen, fordi han var sendt af guderne. Men tyren var så smuk, at Minos i stedet ofrede en af sine egne tyre. Dette gjorde Poseidon så vred, at han sørgede for, at Pasifae forelskede sig i den hellige tyr, og hun fødte et barn med tyren: Den menneskelige tyr Minotauros.

Knossos
Det er ikke sikkert, om Knossos var et kongeligt palads eller et helligt område for præster. Hvad vi ved er, at Minoans regerede store dele af Middelhavet, og ting fra Minoans er blevet fundet i Grækenland, Egypten, Tyrkiet og Italien. Det lader til, at de mennesker, der beboede Knossos levede i luksus. De kvinder, der blev malet i Fresco, der dækkede vægge af slottet, bar fantastiske kostumer med armpuffer og meget smukke nederdele. Der var også rindende vand og vand klosets.

Heraklion
Samariakløften er Europas længste slugt. Den er hele 18 km lang og starter ved Omalos Plateau på 1200 meter og stopper ved havet. Hvis du har problemer med varmen på Kreta,eller hvis du har problemer med benene eller fødderne, bør du ikke begive dig ud på denne vandretur. Turen er fantastisk flot, men også utrolig hård at gennemføre. Hele turen tager ca. 5 til 6 timer. Men hvis du føler sig relativ stærk, så giver en tur gennem slugten en fantastisk oplevelse. Der er en meget god vej gennem kløften, og der er også drikkevand og toiletter med jævne mellemrum. I slugten er der mange unikke arter af dyr og planter. Den kretensiske vilde ged er unik. Husk ikke at hente et par planter i slugten. Det er forbudt, da Kreta ønsker at beskytte områdets unikke flora!
Gramvusa Crete
Gramvusa Crete Original © Maria Gerofoti
Gramvusa Crete Crete, Platanias - Sunset (near hotel Geraniotis) Morning at Agia Marina Beach-bar Chania Harbour by Night Kalives Mani, Greece,Griechenland Almirida Beach Georgioupolis Hafen The plant crithmum maritimum and Trahilas beach Walking in sunset -RETHYMNO Church with red roof, Southcoast, Crete, Greece Cretan gorges can also be very green... Erimoupoli Beach Coast line from Kato Zakro Chania - Harbour, Crete The Bay of Matala in Crete, Greece The warterfall in the gorge of Rihtis, Crete, Greece Crete in Greece Ano Moulia ,in Crete Beach scene at dusk in north Crete, Greece Chimney cap, Crete Cretan countryside in Crete Greece Doorway in Crete, Greece Bali a CRA ª te central in Crete, Greece Hotel Creta Royal Süßwasserpool in Greece Rethymno  Grete-Greece-Photo Rethymno....old port in Crete, Greece Rethimnon, Crete. The Venetian harbour in Greece Hydramis Palace in Greece
Photos provided by Panoramio. Photos are under the copyright of their owners.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Grækenland
Grækenland besøges årligt af små 25 millioner turister, og det er et imponerende målestok for et land, der selv kun har 11 millioner indbyggere. De besøgende drages af la...
Andre populære afbudsrejser til Grækenland

Ægina - afbudsrejser til Ægina
Ægina er en ø i Saronic bugten i Grækenland, blot en times sejltur fra Athen. Ægina er først de seneste år kommet på kortet for turister rundt omkring i verden, men har ...

Afandou - afbudsrejser til Afandou
Afandou er en landsby på Rhodos, Grækenland. Byen blev grundlagt dengang piraterne hærgede Middelhavets øer. Byens navn stammer fra ordet "afandos", der på græsk betyder...

Agia Marina - afbudsrejser til Agia Marina
Agia Marina er en hyggelig ferieby på Kreta, der er et sandt paradis for badegæster. De fantastiske sandstrande med krystalklart vand indbyder til utallige oplevelser ...

Athen - afbudsrejser til Athen
Athen, Grækenlands perle, er kendt for sine smukke oldgræske bygninger. Akropolis (Græsk for: "Øvre by") er nok et af verdens mest kendte steder. Mange af d...

Chania - afbudsrejser til Chania
Chania (udtales "hanya") er, med sine ca. 65.000 indbyggere, Kretas næststørste by. Chania er en charmerende blanding af venetiansk og tyrkisk atmosfære. Byen er grundl...

Halkidiki - afbudsrejser til Halkidiki
Halkidiki er en halvø beliggende i det nordøstlige Grækenland - sydøst for landets næststørste by Thessaloniki. Stedet består af de tre små halvøer: Kassandra, Athos og ...

Heraklion - afbudsrejser til Heraklion
Heraklion eller Iraklio er hovedbyen på den største og mest populære græske ø Kreta. Byen har godt 130.000 fastboende, og Heraklion er således også øens største by. Her ...

Kallithea - afbudsrejser til Kallithea
Kallithea er beliggende på østkysten af Rhodos, tæt på både Rhodos by og øens andet store feriemål Faliraki. Kallithea er en meget lille, intim by med blot 450 indbygger...

Kalymnos - afbudsrejser til Kalymnos
Kalymnos er den fjerde største af De Dodekanesiske Øer og beliggende i den sydøstlige del af det græske øhav tæt på den tyrkiske vestkyst. Øen er på størrelse med Læse,...

Karpathos - afbudsrejser til Karpathos
Karpathos er en græsk klippe-ø i middelhavet imellem Kreta og Rhodos. Karpathos er en ca. 50 km lang men smal ø. Her finder du masser af sol, strand, ro og bjergtagende ...

Korfu - afbudsrejser til Korfu
Korfu ligger i det ioniske hav på den vestlige side af grækenlands fastland. Korfu er den nordligste af de 7 ioniske øer og har en størrelse på ca. 640 km2 hvilket svare...

Kos - afbudsrejser til Kos
Kos er en ø på 295 kvkm beliggende i det Ægæiske hav med knap 30.000 indbyggere, hvor flertallet bor i og omkring Kos by.Vejret på Kos er fantastisk med en lang...

Kreta - afbudsrejser til Kreta
Kreta er den største og sydligste af de græske øer i det ægæiske hav og samtidig europas sydligste landområde. Kreta er i høj grad værdsat af turister fra alle hjørner a...

Lefkas - afbudsrejser til Lefkas
Lefkos er en badeby på øen Karpathos, som er en ø i det græske øhav. Øen ligger i Middelhavet mellem de to store øer Kreta og Rhodos. På Lefkos finder du utallige små la...

Lesbos - afbudsrejser til Lesbos
Lesbos er en græsk ferieø beliggende i det nordlige Ægiske Hav på nært hold af Tyrkiet. Øen er indbegrebet af alt, hvad der er græsk, og elsker man Grækenland, er Lesbos...

Naxos - afbudsrejser til Naxos
Naxos er den største ø i ø-gruppen Kykladerne og én af Grækenlands allermest funklende perler. Samtidig er øen - modsat mange andre - ikke overrendt af turister, og det ...

Parga - afbudsrejser til Parga
I modsætning til de fleste andre græske charterferiemål, ligger Parga på fastlandet, nærmeste bestemt på vestkysten sydøst for Korfu. Parga ligger som et smukt amfiteate...

Paros - afbudsrejser til Paros
Paros tilhører øgruppen, Kykladerne, og er således beliggende midt i det græske øhav. Øen er indbegrebet af græsk charme og lokker hvert år tusindvis af turister til sig...

Poros - afbudsrejser til Poros
Poros er en hyggelig lille græsk ø beliggende i den Saroniske Bugt en god times sejlads fra Piræus i Athen. Der er i virkeligheden tale om to små øer, der er forbundet m...

Rethymnon - afbudsrejser til Rethymnon
Rethymnon er med sine 30.000 fastboende den tredjestørste by på Kreta målt på indbyggere. Her er således ikke bare tale om en turistby, men om et sted, hvor man samtidig...

Rhodos - afbudsrejser til Rhodos
Rhodos er den tredie største ø i det græske øhav, og øen er officielt kåret som det solrigeste sted i Europa med over 300 solskinsdage om året. Det er derfor helt forstå...

Samos - afbudsrejser til Samos
Samos er en af de smukkeste øer i Grækenland. Samos er en grøn ø med skove og med mange steder at besøge. Samos ligger kun ca. 1 km fra Tyrkiet og mange turister har ...

Santorini - afbudsrejser til Santorini
Grækenland råder over mange skønne pletter, men Santorini er uden tvivl et af de allersmukkeste steder og frem for alt det perfekte rejsemål, hvis man ønsker at opleve e...

Skiathos - afbudsrejser til Skiathos
Skiathos hører til øgruppen Sporaderne og ligger i det Ægæiske hav, lidt nordøst for Athen. Skiathos har ca. 6000 indbyggere og dækker et areal på 47 kvkm. Skiath...

Skopelos - afbudsrejser til Skopelos
Skopelos ligger i det Ægæiske Hav øst for det græske fastland og er den næststørste af de i alt fire øer, der udgør øgruppen Sporaderne. Skopelos er indbegrebet af alt, ...

Thessaloniki - afbudsrejser til Thessaloniki
Thessaloniki - også kendt som Saloniki - er Grækenlands næststørste by og har længe stået i skyggen af storebror Athen og monumentet, varemærket og turistmagneten Akropo...

Zakynthos - afbudsrejser til Zakynthos
Zakynthos er den sydligste af de ioniske øer og den tredie største af øerne med et indbyggertal på ca. 45.000. Øen dækker et areal på 400 km2 og temperaturerne om som...

Afbudsrejser til Kreta

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Spies To 24.07 Det Vestlige Kreta 14 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
Obs! Kun 3 plads(er) tilbage!
DKK
1899
Spies To 24.07 Det Vestlige Kreta 14 Billund Kun Fly Flybillet Tur/Retur
Obs! Kun 3 plads(er) tilbage!
DKK
999
Bravo Tours Fr 25.07 Kreta/Chania 7 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
2198
Bravo Tours Fr 25.07 Kreta/Chania 7 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
2198
Bravo Tours Fr 25.07 Kreta/Chania 7 Ålborg Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
2198
Sun Tours Fr 25.07 Kun Fly T/R Chania 7 Billund Kun Fly Kun Fly T/R Chania

Kun fly tur/retur Billund
DKK
1798
Falk Lauritsen Fr 25.07 Chania 7 Kastrup Kun Fly Kun Fly
DKK
1498
Falk Lauritsen Fr 25.07 Kreta 7 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
2798
Apollo Fr 25.07 Kreta 7 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
2798
Apollo Fr 25.07 Chania 7 Kastrup Kun Fly Kun Fly
DKK
1498
Århuscharter Fr 25.07 Kreta 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Nana - Græsk Stemnin

1-vær. lejl.
Flere detaljer
DKK
5990
afbudsrejser
Pool:
Ja
Strand:
300 m
Restaurant:
Nej
Centrum:
5 km (Chania)
Nana - Græsk stemning

Hotel Nana er Århus Charters populære lejlighedshotel, hvor ejeren af samme navn selv står for den daglige drift af stedet og ligeledes selv bor her. År efter år har vi gæster, der vender tilbage hert
Bravo Tours Fr 25.07 Kreta/Chania 14 Ålborg Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
3198
Apollo Lø 26.07 Chania 7 Ålborg Kun Fly Kun Fly
DKK
1498
Apollo Lø 26.07 Georgiopolis 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Andys Holidays

DKK
3348
Apollo Lø 26.07 Georgiopolis 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Hydramis Palace

DKK
6498
Apollo Lø 26.07 Georgiopolis 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Irida

DKK
2498
Apollo Lø 26.07 Kreta 7 Ålborg Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
2198
Apollo Lø 26.07 Rethymnon 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Alkyon Park Village/

DKK
4498
Apollo Lø 26.07 Kreta 7 Odense Fly+Hotel
afbudsrejser
Kalives Beach Best W

DKK
3698
Apollo Lø 26.07 Georgiopolis 7 Odense Fly+Hotel
afbudsrejser
Andys Holidays

DKK
2998
Apollo Lø 26.07 Kreta 7 Odense Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
2198
Falk Lauritsen Lø 26.07 Kreta 7 Ålborg Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
2198
Falk Lauritsen Lø 26.07 Chania 7 Ålborg Kun Fly Kun Fly
DKK
1498
StarTour Lø 26.07 Rethymnon 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Melitti

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
3803
Apollo Lø 26.07 Rethymnon 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Alkyon Park Village/

DKK
4798
Apollo Lø 26.07 Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Kalives Beach Best W

DKK
3998
Apollo Lø 26.07 Georgiopolis 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Andys Holidays

DKK
3648
Apollo Lø 26.07 Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Marilena

All inclusive - Dobbeltværelse
DKK
4498
Apollo Lø 26.07 Kreta > Rethymnon 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Alkyon Park Village/

All inclusive - 2-værelses lejlighe...
DKK
5298
Falk Lauritsen Lø 26.07 Chania 7 Kastrup Kun Fly Kun Fly
DKK
2498
StarTour Lø 26.07 Rethymnon 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Aristea

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
3913
StarTour Lø 26.07 Rethymnon 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Melitti

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
3913
Apollo Lø 26.07 Chania 7 Kastrup Kun Fly Kun Fly
DKK
2498
Apollo Lø 26.07 Kreta 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Kalives Beach Best W

DKK
5298
Apollo Lø 26.07 Rethymnon 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Alkyon Park Village/

DKK
4998
Apollo Lø 26.07 Georgiopolis 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Andys Holidays

DKK
3498
Apollo Lø 26.07 Georgiopolis 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Irida

DKK
3298
Apollo Lø 26.07 Kreta 7 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
2998
Falk Lauritsen Lø 26.07 Kreta 7 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
2998
Apollo Lø 26.07 Kreta > Kolymbari 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Cavo Spada Deluxe &

All inclusive - Dobbeltværelse, bea...
DKK
7503
Apollo Lø 26.07 Chania 7 Odense Kun Fly Kun Fly
DKK
1198
Apollo Lø 26.07 Georgiopolis 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Irida

DKK
2898
Apollo Lø 26.07 Rethymnon 7 Odense Fly+Hotel
afbudsrejser
Alkyon Park Village/

All inclusive - 1-værelses lejlighe...
DKK
4198
Apollo Lø 26.07 Kreta 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Sunset Hotell Apartm

DKK
3548
Apollo Lø 26.07 Kreta 7 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
2598
StarTour Lø 26.07 Chania 7 Kastrup Kun Fly Flybillet
DKK
2598
StarTour Lø 26.07 Rethymnon 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Aristea

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
4203
Apollo Lø 26.07 Chania 7 Billund Kun Fly Kun Fly
DKK
1998
Falk Lauritsen Lø 26.07 Kreta 7 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
2598
Falk Lauritsen Lø 26.07 Chania 7 Billund Kun Fly Kun Fly
DKK
1998
StarTour Lø 26.07 Rethymnon 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Aristea

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
4113
StarTour Lø 26.07 Chania 7 Billund Kun Fly Flybillet
DKK
2398
Spies Lø 26.07 Det Vestlige Kreta 7 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
Obs! Kun 2 plads(er) tilbage!
DKK
2799
Spies Lø 26.07 Det Vestlige Kreta 7 Kastrup Kun Fly Flybillet Tur/Retur
Obs! Kun 2 plads(er) tilbage!
DKK
1999
Falk Lauritsen Lø 26.07 Kreta 14 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
2998
Falk Lauritsen Lø 26.07 Chania 14 Billund Kun Fly Kun Fly
DKK
998
Apollo Lø 26.07 Chania 14 Billund Kun Fly Kun Fly
DKK
998
Apollo Lø 26.07 Kreta 14 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
2998
Apollo Lø 26.07 Rethymnon 14 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Alkyon Park Village/

DKK
6498
Apollo Lø 26.07 Rethymnon 14 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Alkyon Park Village/

DKK
5998
Apollo Lø 26.07 Kreta 14 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
4298
Falk Lauritsen Lø 26.07 Kreta 14 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
4298
Apollo Lø 26.07 Chania 14 Kastrup Kun Fly Kun Fly
DKK
998
Apollo Lø 26.07 Georgiopolis 14 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Andys Holidays

DKK
5048
Falk Lauritsen Lø 26.07 Chania 14 Kastrup Kun Fly Kun Fly
DKK
998
Spies Lø 26.07 Det Vestlige Kreta 14 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
Obs! Kun 3 plads(er) tilbage!
DKK
1999
Spies Lø 26.07 Det Vestlige Kreta 14 Billund Kun Fly Flybillet Tur/Retur
Obs! Kun 3 plads(er) tilbage!
DKK
1199
StarTour Sø 27.07 Gerani 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Village - Atlan

Dobbeltværelse
DKK
4598
StarTour Sø 27.07 Gerani 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Village - Atlan

Dobbeltværelse
DKK
4198
StarTour Sø 27.07 Gerani 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Village - Atlan

Dobbeltværelse
DKK
4998
Primo Tours Sø 27.07 Agia Marina 7 Billund Kun Fly Fly Kreta Chania T/R
DKK
1998
StarTour Sø 27.07 Chania 7 Billund Kun Fly Flybillet
DKK
1398
StarTour Sø 27.07 Agii Apostoli 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Sun Nico

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
3198
StarTour Sø 27.07 Platanias 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Dimitris

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
3198
StarTour Sø 27.07 Rethymnon 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Ibiscos

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
4593
StarTour Sø 27.07 Gerani 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Village - Atlan

Dobbeltværelse
DKK
4398
StarTour Sø 27.07 Chania 7 Ålborg Kun Fly Flybillet
DKK
1798
StarTour Sø 27.07 Platanias 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Dimitris

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
3398
StarTour Sø 27.07 Agii Apostoli 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Sun Nico

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
3598
StarTour Sø 27.07 Rethymnon 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Ibiscos

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
4393
Primo Tours Sø 27.07 Kato Stalos / Agia Marina 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Panorama Hotel M/Min

Luksushotel med Mini All Inclusive ...
Flere detaljer
DKK
5598
afbudsrejser
Pool:
Ja
Bar:
Ja
Strand:
350 m
Restaurant:
Ja
AC:
Ja
Centrum:
750 m
Panorama Hotel m/Mini All Inclusive Executive Superior vær. (2 pers.) - havudsigt

Luksushotel med Mini All Inclusive og en suveræn havudsigt fra poolområdet Panorama Hotel er et suverænt 4-stjernet luksushotel med en høj og fin beliggenhed, og derfor en enestående udsigt over det smukke hav fra poolområdet. Man mærker straks, at der ikke er gået på kompromis med noget på dette dejlige hotel. Her er en hyggelig lobby med reception, flere barer og restauranter, der fungerer både inde som ude. Den store solterrasse er helt unik med gigantiske swimmingpools, eksklusive møbler og en fremragende havudsigt. Derudover findes der flere swimmingpools og poolområder på hotellet. Ved køb af et dobbeltværelse eller familieværelse kan man frit benytte det store poolområde f......
Primo Tours Sø 27.07 Kato Stalos / Agia Marina 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Panorama Hotel M/Min

Luksushotel med Mini All Inclusive ...
Flere detaljer
DKK
4998
afbudsrejser
Pool:
Ja
Bar:
Ja
Strand:
350 m
Restaurant:
Ja
AC:
Ja
Centrum:
750 m
Panorama Hotel m/Mini All Inclusive Dobbeltvær. (2-3 pers.) - havudsigt

Luksushotel med Mini All Inclusive og en suveræn havudsigt fra poolområdet Panorama Hotel er et suverænt 4-stjernet luksushotel med en høj og fin beliggenhed, og derfor en enestående udsigt over det smukke hav fra poolområdet. Man mærker straks, at der ikke er gået på kompromis med noget på dette dejlige hotel. Her er en hyggelig lobby med reception, flere barer og restauranter, der fungerer både inde som ude. Den store solterrasse er helt unik med gigantiske swimmingpools, eksklusive møbler og en fremragende havudsigt. Derudover findes der flere swimmingpools og poolområder på hotellet. Ved køb af et dobbeltværelse eller familieværelse kan man frit benytte det store poolområde f......
Primo Tours Sø 27.07 Vest Kreta 7 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret Uden P
DKK
2998
EasyTours Sø 27.07 Kato Stalos / Agia Marina 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Panorama Hotel M/Min

Dobbeltvær. (2-3 pers.) - havudsigt
Flere detaljer
DKK
5498
afbudsrejser
Pool:
Ja
Strand:
350 m
Børnepool:
Ja
Panorama Hotel m/Mini All Inclusive

Panorama . Luksus hotel med enestående udsigt fra poolområdet til det dejlige azurblå hav....
StarTour Sø 27.07 Chania 7 Kastrup Kun Fly Flybillet
DKK
1998
StarTour Sø 27.07 Agii Apostoli 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Sun Nico

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
3798
EasyTours Sø 27.07 Kato Stalos / Agia Marina 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Panorama Hotel M/Min

Executive Superior vær. (2 pers.) -...
Flere detaljer
DKK
6158
afbudsrejser
Pool:
Ja
Strand:
350 m
Børnepool:
Ja
Panorama Hotel m/Mini All Inclusive

Panorama . Luksus hotel med enestående udsigt fra poolområdet til det dejlige azurblå hav....
StarTour Sø 27.07 Rethymnon 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Ibiscos

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
4593
StarTour Sø 27.07 Chania 7 Århus Kun Fly Flybillet
DKK
798
StarTour Sø 27.07 Kreta 7 Århus Fly+Hotel USPEC Uspecificeret rejse
DKK
1798
StarTour Sø 27.07 Agii Apostoli 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Sun Nico

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
2598
StarTour Sø 27.07 Platanias 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Dimitris

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
2598
StarTour Sø 27.07 Rethymnon 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Ibiscos

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
3519
Primo Tours Sø 27.07 Kato Stalos / Agia Marina 14 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Panorama Hotel M/Min

Luksushotel med Mini All Inclusive ...
Flere detaljer
DKK
6998
afbudsrejser
Pool:
Ja
Bar:
Ja
Strand:
350 m
Restaurant:
Ja
AC:
Ja
Centrum:
750 m
Panorama Hotel m/Mini All Inclusive Dobbeltvær. (2-3 pers.) - havudsigt

Luksushotel med Mini All Inclusive og en suveræn havudsigt fra poolområdet Panorama Hotel er et suverænt 4-stjernet luksushotel med en høj og fin beliggenhed, og derfor en enestående udsigt over det smukke hav fra poolområdet. Man mærker straks, at der ikke er gået på kompromis med noget på dette dejlige hotel. Her er en hyggelig lobby med reception, flere barer og restauranter, der fungerer både inde som ude. Den store solterrasse er helt unik med gigantiske swimmingpools, eksklusive møbler og en fremragende havudsigt. Derudover findes der flere swimmingpools og poolområder på hotellet. Ved køb af et dobbeltværelse eller familieværelse kan man frit benytte det store poolområde f......
Detur Ma 28.07 GERANI 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Kolymbari Beach Hote

DKK
2696
Detur Ma 28.07 KRETA-Kun Fly 7 Billund Kun Fly KRETA-Kun Fly
DKK
1996
Sun Tours Ma 28.07 Kun Fly T/R Chania 7 Kastrup Kun Fly
afbudsrejser
Kun Fly T/R Chania

Kun fly t/r fra Kastrup
DKK
1998
Primo Tours Ma 28.07 Platanias 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Jasmin Village M/All

Lækkert lejlighedshotel m/All Inclu...
Flere detaljer
DKK
4498
afbudsrejser
Pool:
Ja
Bar:
Ja
Strand:
150 m
Restaurant:
Ja
AC:
Ja
Centrum:
100 m
Jasmin Village m/All Inclusive 1-vær. lejl. (studio) - (2-3 pers.)

Lækkert lejlighedshotel m/All Inclusive, tæt på stranden og i hjertet af Platanias. Populært og eftertragtet lejlighedskompleks beliggende i hjertet af det super populære Platanias, som byder på et fin udvalg af butikker, restauranter og barer. Jasmin Village er bygget i typisk græsk byggestil med skønne farverige omgivelser. Indbydende palmefyldt have, stor fantastisk solterrasse med imponerende swimmingpool, separat børnepool. Hyggelig og atmosfærefyldt bar og lys og indbydende restaurant, som afgjort er blandt hotellets naturlige mødesteder. Opholdet er med All Inclusive ? dvs alle måltider og frie drikkevarer.  Stedet er flot vedligeholdt og der er pænt og rent overalt. ......
Sun Tours Ma 28.07 Platanias 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Grandma Katina

Studio lejlihed m. havudsigt 2 pers
DKK
3498
Detur Ma 28.07 KRETA-Kun Fly 7 Kastrup Kun Fly KRETA-Kun Fly
DKK
2296
Sun Tours Ma 28.07 Gerani-Marleme 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Olga Apartments

2-vær. lejlighed 2-4 pers.
DKK
3298
Sun Tours Ma 28.07 Gerani-Marleme 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Olga Apartments

2-vær. lejlighed 2-4 pers.
DKK
3298
Sun Tours Ma 28.07 Platanias 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Grandma Katina

Studiolejlighed 2-3 pers.
DKK
3498
Sun Tours Ma 28.07 Platanias 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Apollon

2-vær. lejlighed 2-3 pers.
DKK
3998
Sun Tours Ma 28.07 Platanias 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Apollon

2-vær. lejlighed 2-3 pers.
DKK
3998
Sun Tours Ma 28.07 Kun Fly T/R Chania 7 Billund Kun Fly
afbudsrejser
Kun Fly T/R Chania

Kun fly tur/retur Billund
DKK
1998
Detur Ma 28.07 AGIA MARINA 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Orion Star Hotel

DKK
3996
Detur Ma 28.07 AGIA MARINA 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Eva Suites Hotel

DKK
3796
Detur Ma 28.07 PLATANIAS 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Sonio Beach Hotel

DKK
3946
Detur Ma 28.07 AGIA MARINA 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Orion Star Hotel

DKK
3096
Detur Ma 28.07 AGIA MARINA 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Eva Suites Hotel

DKK
2996
Detur Ma 28.07 GERANI 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Kolymbari Beach Hote

DKK
2596
Detur Ma 28.07 AGIA MARINA 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Epimenidis & Dimitra

DKK
3796
Detur Ma 28.07 CHANIA-OMRÅDET 7 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret - Kret
DKK
2496
Detur Ma 28.07 CHANIA-OMRÅDET 7 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret - Kret
DKK
2496
Detur Ma 28.07 AGIA MARINA 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Epimenidis & Dimitra

DKK
2896
Detur Ma 28.07 KATO STALOS 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Aquarius Hotel

DKK
2996
Detur Ma 28.07 CHANIA-OMRÅDET 14 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret - Kret
DKK
2996
Detur Ma 28.07 KATO STALOS 14 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Aquarius Hotel

DKK
5796
Detur Ma 28.07 KRETA-Kun Fly 14 Billund Kun Fly KRETA-Kun Fly
DKK
2596
Detur Ma 28.07 GERANI 14 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Kolymbari Beach Hote

DKK
3746
StarTour To 31.07 Chania 7 Kastrup Kun Fly Flybillet
DKK
1998
StarTour To 31.07 Chania 7 Billund Kun Fly Flybillet
DKK
2598
Spies To 31.07 Det Vestlige Kreta 7 Billund Kun Fly Flybillet Tur/Retur
DKK
1199
Spies To 31.07 Det Vestlige Kreta 7 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
1999
StarTour To 31.07 Agia Marina 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Evangeli

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
3348
StarTour To 31.07 Platanias 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Castle S

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
4628
StarTour To 31.07 Rethymnon 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Aristea

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
3698
Spies To 31.07 Hersonissos 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Elina Apartments

DKK
2799
StarTour To 31.07 Rethymnon 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Aristea

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
3798
StarTour To 31.07 Platanias 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Castle S

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
4228
StarTour To 31.07 Chania 7 Billund Kun Fly Flybillet
DKK
1998
Spies To 31.07 Det Østlige Kreta 7 Billund Kun Fly Flybillet Tur/Retur
DKK
1499
Spies To 31.07 Det Østlige Kreta 7 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
2299
Spies To 31.07 Chaniakysten, Agia Marina 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Alexandra Beach

DKK
5114
Spies To 31.07 Chaniakysten, Platanias 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Marakis Hotel

DKK
5949
StarTour To 31.07 Rethymnon 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Ibiscos

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
7558
Spies To 31.07 Chaniakysten, Gerani 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Elena Apartments

DKK
1999
Spies To 31.07 Rethymnon 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Aris Marie Apartment

DKK
4399
Spies To 31.07 Chaniakysten, Agia Marina 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Alexandra Beach

DKK
6814
Spies To 31.07 Det Østlige Kreta 7 Kastrup Kun Fly Flybillet Tur/Retur
Obs! Kun 4 plads(er) tilbage!
DKK
3199
Spies To 31.07 Hersonissos 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Villa Aspro

Obs! Kun 4 plads(er) tilbage!
DKK
4349
Spies To 31.07 Det Østlige Kreta 7 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
Obs! Kun 4 plads(er) tilbage!
DKK
3999
Spies To 31.07 Hersonissos 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Elina Apartments

Obs! Kun 4 plads(er) tilbage!
DKK
5549
Spies To 31.07 Det Østlige Kreta 14 Kastrup Kun Fly Flybillet Tur/Retur
Obs! Kun 2 plads(er) tilbage!
DKK
3399
Spies To 31.07 Det Østlige Kreta 14 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
3199
Spies To 31.07 Hersonissos 14 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Elina Apartments

Obs! Kun 2 plads(er) tilbage!
DKK
7199
Spies To 31.07 Rethymnon 14 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Constantin

Obs! Kun 2 plads(er) tilbage!
DKK
4749
Spies To 31.07 Det Østlige Kreta 14 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
Obs! Kun 2 plads(er) tilbage!
DKK
4499
Spies To 31.07 Det Østlige Kreta 14 Billund Kun Fly Flybillet Tur/Retur
DKK
1599
Spies To 31.07 Hersonissos 14 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Elina Apartments

DKK
3799
Århuscharter Fr 01.08 Kreta 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Nana - Græsk Stemnin

1-vær. lejl.
Flere detaljer
DKK
6990
afbudsrejser
Pool:
Ja
Strand:
300 m
Restaurant:
Nej
Centrum:
5 km (Chania)
Nana - Græsk stemning

Hotel Nana er Århus Charters populære lejlighedshotel, hvor ejeren af samme navn selv står for den daglige drift af stedet og ligeledes selv bor her. År efter år har vi gæster, der vender tilbage hert
Århuscharter Fr 01.08 Kreta 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Helios Bay - Familie

1-vær. lejl.
Flere detaljer
DKK
7390
afbudsrejser
Pool:
ja
Strand:
200 m
Restaurant:
Nej
Centrum:
4 km (Chania)
Helios Bay - familievenligt

Helios er et godt hotel og ideelt for dig, der gerne vil bo i rigtig pæne lejligheder med rummelige balkoner/terrasser og samtidig bo tæt på de smukke strande, der kendetegner lokalområdet vest for Ch
Århuscharter Fr 01.08 Kreta 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Akasti - Hyggeligt

1-vær. lejl.
Flere detaljer
DKK
5590
afbudsrejser
Pool:
ja
Strand:
250 m
Restaurant:
ja
Centrum:
5 km (Chania)
Akasti - hyggeligt

Akasti er et hyggeligt lejlighedshotel i Kalamaki med et dejligt poolområde, hvor der er liggestole og parasoller. Værten på hotellet, Tassos, er ofte at finde i hotellets restaurant, hvor måltiderne
Århuscharter Fr 01.08 Kreta 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Golden Beach - Havud

1-vær. lejl. med havudsigt
Flere detaljer
DKK
5990
afbudsrejser
Pool:
Ja
Strand:
400 m
Restaurant:
Nej
Centrum:
4 km (Chania)
Golden Beach - havudsigt (tilkøb)

Pænt og populært lejlighedshotel, som mange Århus Charter gæster vender tilbage til. Fra hotellet er der en fantastisk udsigt ud over havet og Chania by. Omkring det dejlige poolområde på hotellet ops
Bravo Tours Fr 01.08 Kreta/Chania 7 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
2398
Bravo Tours Fr 01.08 Kreta/Chania 7 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
3198
Århuscharter Fr 01.08 Kreta 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Nana - Græsk Stemnin

1-vær. lejl.
Flere detaljer
DKK
6990
afbudsrejser
Pool:
Ja
Strand:
300 m
Restaurant:
Nej
Centrum:
5 km (Chania)
Nana - Græsk stemning

Hotel Nana er Århus Charters populære lejlighedshotel, hvor ejeren af samme navn selv står for den daglige drift af stedet og ligeledes selv bor her. År efter år har vi gæster, der vender tilbage hert
Århuscharter Fr 01.08 Kreta 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Helios Bay - Familie

1-vær. lejl.
Flere detaljer
DKK
7390
afbudsrejser
Pool:
ja
Strand:
200 m
Restaurant:
Nej
Centrum:
5 km (Chania)
Helios Bay - familievenligt

Helios er et godt hotel og ideelt for dig, der gerne vil bo i rigtig pæne lejligheder med rummelige balkoner/terrasser og samtidig bo tæt på de smukke strande, der kendetegner lokalområdet vest for Ch
Sun Tours Fr 01.08 Kun Fly T/R Chania 7 Århus Kun Fly
afbudsrejser
Kun Fly T/R Chania

Kun fly tur/retur Tirstrup
DKK
3250
Århuscharter Fr 01.08 Kreta 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Golden Beach - Havud

2-vær. lejl. med havudsigt
Flere detaljer
DKK
9990
afbudsrejser
Pool:
Ja
Strand:
400 m
Restaurant:
Nej
Centrum:
4 km (Chania)
Golden Beach - havudsigt (tilkøb)

Pænt og populært lejlighedshotel, som mange Århus Charter gæster vender tilbage til. Fra hotellet er der en fantastisk udsigt ud over havet og Chania by. Omkring det dejlige poolområde på hotellet ops
Bravo Tours Fr 01.08 Kreta/Chania 7 Ålborg Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
3698
Bravo Tours Fr 01.08 Kreta/Chania 7 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
2598
Bravo Tours Fr 01.08 Kreta/Chania 14 Ålborg Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
2998
Bravo Tours Fr 01.08 Kreta/Chania 14 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
2998
Bravo Tours Fr 01.08 Kreta/Chania 14 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
2998
Bravo Tours Fr 01.08 Kreta/Chania 14 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
3798
Spies Lø 02.08 Det Vestlige Kreta 7 Kastrup Kun Fly Flybillet Tur/Retur
DKK
3799
StarTour Lø 02.08 Chania 7 Billund Kun Fly Flybillet
DKK
1998
StarTour Lø 02.08 Platanias 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Erato

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
5548
Spies Lø 02.08 Chaniakysten, Agia Marina 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Alexandra Beach

DKK
5414
Spies Lø 02.08 Chaniakysten, Platanias 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Rita Suites

DKK
5599
Spies Lø 02.08 Det Vestlige Kreta 7 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
3999
StarTour Lø 02.08 Platanias 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Atlantic

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
5798
StarTour Lø 02.08 Rethymnon 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Aristea

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
5168
Falk Lauritsen Lø 02.08 Rethymnon 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Melmar

DKK
2698
Falk Lauritsen Lø 02.08 Platanias 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Sea Apartments

DKK
2998
Apollo Lø 02.08 Kreta > Rethymnon 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Alkyon Park Village/

All inclusive - 1-værelses lejlighe...
DKK
4998
Spies Lø 02.08 Chaniakysten, Agia Marina 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Alexandra Beach

DKK
6814
Spies Lø 02.08 Chaniakysten, Gerani 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Proimos Apartments

DKK
4299
Falk Lauritsen Lø 02.08 Rethymnon 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Marva

DKK
2798
Falk Lauritsen Lø 02.08 Chania 7 Billund Kun Fly Kun Fly
DKK
1998
Apollo Lø 02.08 Kreta 7 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
2498
Apollo Lø 02.08 Rethymnon 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Orion Annex

DKK
2698
Falk Lauritsen Lø 02.08 Kreta 7 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
2498
Apollo Lø 02.08 Chania 7 Ålborg Kun Fly Kun Fly
DKK
2298
StarTour Lø 02.08 Gerani 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Alfa

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
4998
StarTour Lø 02.08 Platanias 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Erato

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
5998
Falk Lauritsen Lø 02.08 Chania 7 Ålborg Kun Fly Kun Fly
DKK
2298
Apollo Lø 02.08 Chania 7 Billund Kun Fly Kun Fly
DKK
1998
Apollo Lø 02.08 Rethymnon 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Marva/Platanes

DKK
2698
Apollo Lø 02.08 Kreta > Rethymnon 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Rethymno Mare Resort

All inclusive - Dobbeltværelse
DKK
6148
StarTour Lø 02.08 Platanias 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Atlantic

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
7598
Falk Lauritsen Lø 02.08 Rethymnon 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Melmar

DKK
3523
Falk Lauritsen Lø 02.08 Platanias 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Sea Apartments

DKK
3298
Apollo Lø 02.08 Georgiopolis 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Nirvana Studios

DKK
3698
Apollo Lø 02.08 Platanias 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Sea Apartments

DKK
3298
Apollo Lø 02.08 Kreta 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Thamiris

DKK
3348
Apollo Lø 02.08 Georgiopolis 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Andys Holidays

DKK
2898
Apollo Lø 02.08 Georgiopolis 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Nostalgie

DKK
3648
Apollo Lø 02.08 Kreta 7 Ålborg Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
2798
Apollo Lø 02.08 Rethymnon 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Marva/Platanes

DKK
2998
Apollo Lø 02.08 Rethymnon 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Orion Annex

DKK
3248
Falk Lauritsen Lø 02.08 Rethymnon 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Marva

DKK
2998
Falk Lauritsen Lø 02.08 Kreta 7 Ålborg Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
2798
Falk Lauritsen Lø 02.08 Platanias 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Jasmine Village

DKK
4248
StarTour Lø 02.08 Rethymnon 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Ibiscos

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
6448
StarTour Lø 02.08 Platanias 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Atlantic

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
6598
Spies Lø 02.08 Chaniakysten, Platanias 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Rita Suites

DKK
4199
StarTour Lø 02.08 Nea Chora 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Christin

Lille 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
6668
Spies Lø 02.08 Det Vestlige Kreta 7 Billund Kun Fly Flybillet Tur/Retur
DKK
2299
Apollo Lø 02.08 Kreta > Rethymnon 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Alkyon Park Village/

All inclusive - 2-værelses lejlighe...
DKK
5448
Apollo Lø 02.08 Georgiopolis 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Nirvana Studios

DKK
3298
Apollo Lø 02.08 Platanias 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Sea Apartments

DKK
3148
Spies Lø 02.08 Det Vestlige Kreta 7 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
2599
Apollo Lø 02.08 Kreta 7 Odense Fly+Hotel
afbudsrejser
Thamiris

DKK
2598
Apollo Lø 02.08 Platanias 7 Odense Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Sea Apartments

DKK
3398
Apollo Lø 02.08 Kreta 7 Odense Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
2498
Apollo Lø 02.08 Rethymnon 7 Odense Fly+Hotel
afbudsrejser
Marva/Platanes

DKK
2698
Apollo Lø 02.08 Rethymnon 7 Odense Fly+Hotel
afbudsrejser
Rethymno Residence

DKK
4298
Apollo Lø 02.08 Georgiopolis 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Andys Holidays

DKK
3348
Spies Lø 02.08 Chaniakysten, Agia Marina 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Belvedere

DKK
2999
Apollo Lø 02.08 Georgiopolis 7 Odense Fly+Hotel
afbudsrejser
Nostalgie

DKK
3148
Apollo Lø 02.08 Rethymnon 7 Odense Fly+Hotel
afbudsrejser
Orion Annex

DKK
2798
Apollo Lø 02.08 Chania 7 Odense Kun Fly Kun Fly
DKK
1798
Apollo Lø 02.08 Platanias 14 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Sea Apartments

DKK
8348
Spies Lø 02.08 Det Vestlige Kreta 14 Ålborg Kun Fly Flybillet Tur/Retur
DKK
4599
Apollo Lø 02.08 Chania 14 Ålborg Kun Fly Kun Fly
DKK
2498
Apollo Lø 02.08 Platanias 14 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Sea Apartments

DKK
4848
Apollo Lø 02.08 Georgiopolis 14 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Nirvana Studios

DKK
3698
Apollo Lø 02.08 Georgiopolis 14 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Nostalgie

DKK
4198
Apollo Lø 02.08 Kreta 14 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
3298
Falk Lauritsen Lø 02.08 Kreta 14 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret
DKK
3298
Apollo Lø 02.08 Rethymnon 14 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Orion Annex

DKK
3498
Apollo Lø 02.08 Chania 14 Billund Kun Fly Kun Fly
DKK
998
Falk Lauritsen Lø 02.08 Platanias 14 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Sea Apartments

DKK
5348
Falk Lauritsen Lø 02.08 Chania 14 Billund Kun Fly Kun Fly
DKK
998
Spies Lø 02.08 Chaniakysten, Platanias 14 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Rita Suites

DKK
7599
Spies Lø 02.08 Chaniakysten, Agia Marina 14 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Alexandra Beach

DKK
10414
Falk Lauritsen Lø 02.08 Chania 14 Ålborg Kun Fly Kun Fly
DKK
2498
Falk Lauritsen Lø 02.08 Chania 14 Kastrup Kun Fly Kun Fly
DKK
5048
Spies Lø 02.08 Det Vestlige Kreta 14 Ålborg Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
4799
Spies Lø 02.08 Chaniakysten, Gerani 14 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Proimos Apartments

DKK
4749
StarTour Sø 03.08 Platanias 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Castle S

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
4013
StarTour Sø 03.08 Rethymnon 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Olympia

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
4398
StarTour Sø 03.08 Rethymnon 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Ibiscos

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
6093
StarTour Sø 03.08 Platanias 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Atlantic

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
6283
StarTour Sø 03.08 Gerani 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Creta Su

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
3283
StarTour Sø 03.08 Rethymnon 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Ibiscos

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
4848
StarTour Sø 03.08 Rethymnon 7 Ålborg Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Ibiscos

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
6843
StarTour Sø 03.08 Rethymnon 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Aristea

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
2883
StarTour Sø 03.08 Rethymnon 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Ibiscos

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
3423
StarTour Sø 03.08 Rethymnon 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Ibiscos

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
5223
StarTour Sø 03.08 Rethymnon 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Ibiscos

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
5023
StarTour Sø 03.08 Platanias 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Atlantic

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
5318
StarTour Sø 03.08 Platanias 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Atlantic

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
5718
StarTour Sø 03.08 Agia Marina 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Hotel & Lejlighe

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
4848
StarTour Sø 03.08 Rethymnon 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Ibiscos

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
5248
StarTour Sø 03.08 Platanias 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Atlantic

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
4718
StarTour Sø 03.08 Platanias 7 Århus Fly+Hotel En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
2798
Primo Tours Sø 03.08 Agia Marina 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Primo Ac

Et populært hotel med en rolig beli...
Flere detaljer
DKK
2798
afbudsrejser
Pool:
Ja
Bar:
Ja
Strand:
300 m
Restaurant:
Ja
AC:
Ja
Centrum:
500 m
Lejligheder Primo Achilles Paradise 2-vær. lejl. (2-4 pers.) - skrå havudsigt

Et populært hotel med en rolig beliggenhed Populært, hyggeligt og meget charmerende lejlighedshotel, med alle faciliteter og seværdigheder i kort gåafstand fra komplekset. Den dejlige solterrasse er det naturlige mødested for gæsterne. Der findes en indbydende swimmingpool, og en separat børnepool. Pool/snackbaren er beliggende i forbindelse med poolområdet, dog vil baren være lukket om torsdagen. Der er en mindre reception og et opholdsrum med sofaarrangement. Stedet er bygget i den typiske græske byggestil med flere niveauer, og derfor varierer udsigten fra de enkelte lejligheder. Grundet byggestilen indeholder hotellet også flere trappeafsnit, og hotellet anbefales derfor ikke......
StarTour Sø 03.08 Rethymnon 7 Århus Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Aristea

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
3283
Primo Tours Sø 03.08 Kato Stalos / Agia Marina 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Panorama Hotel M/Min

Luksushotel med Mini All Inclusive ...
Flere detaljer
DKK
4798
afbudsrejser
Pool:
Ja
Bar:
Ja
Strand:
350 m
Restaurant:
Ja
AC:
Ja
Centrum:
750 m
Panorama Hotel m/Mini All Inclusive Dobbeltvær. (2-3 pers.) - havudsigt

Luksushotel med Mini All Inclusive og en suveræn havudsigt fra poolområdet Panorama Hotel er et suverænt 4-stjernet luksushotel med en høj og fin beliggenhed, og derfor en enestående udsigt over det smukke hav fra poolområdet. Man mærker straks, at der ikke er gået på kompromis med noget på dette dejlige hotel. Her er en hyggelig lobby med reception, flere barer og restauranter, der fungerer både inde som ude. Den store solterrasse er helt unik med gigantiske swimmingpools, eksklusive møbler og en fremragende havudsigt. Derudover findes der flere swimmingpools og poolområder på hotellet. Ved køb af et dobbeltværelse eller familieværelse kan man frit benytte det store poolområde f......
Primo Tours Sø 03.08 Agia Marina 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Hotel Galini Sea Vie

Fantastisk og uovertruffen udsigt H...
Flere detaljer
DKK
4998
afbudsrejser
Pool:
Ja
Bar:
Ja
Strand:
250 m
Restaurant:
Ja
AC:
Ja
Centrum:
500 m
Hotel Galini Sea View m/All Inclusive Dobbeltvær. i Annex (2-3 pers.)

Fantastisk og uovertruffen udsigt Hotel Galini Sea View er et dejligt hotel med den bedste beliggenhed og en flot udsigt til det smukke hav. Hotellet er bygget i en elegant og moderne stil med flotte detaljer og eksklusivt møblement. Imponerende solterrasser med stor flot azurblå swimmingpool, som indbyder til en herlig svømmetur. Hotellet byder på et utal af feriefaciliteter, som kan tilfredsstille selv den mest kræsne feriegæst. Der er gratis liggestole både ved hotellet og på stranden, ved hotellets eget strandafsnit. På hotellet findes en spa-afdeling med indendørs opvarmet swimmingpool, massage, sauna og skønhedssalon og frisør (flere faciliteter mod gebyr). Der er endvidere......
Primo Tours Sø 03.08 Agia Marina 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Primo Ac

Et populært hotel med en rolig beli...
Flere detaljer
DKK
2798
afbudsrejser
Pool:
Ja
Bar:
Ja
Strand:
300 m
Restaurant:
Ja
AC:
Ja
Centrum:
500 m
Lejligheder Primo Achilles Paradise 2-vær. lejl. (2-3 pers.) - skrå havudsigt

Et populært hotel med en rolig beliggenhed Populært, hyggeligt og meget charmerende lejlighedshotel, med alle faciliteter og seværdigheder i kort gåafstand fra komplekset. Den dejlige solterrasse er det naturlige mødested for gæsterne. Der findes en indbydende swimmingpool, og en separat børnepool. Pool/snackbaren er beliggende i forbindelse med poolområdet, dog vil baren være lukket om torsdagen. Der er en mindre reception og et opholdsrum med sofaarrangement. Stedet er bygget i den typiske græske byggestil med flere niveauer, og derfor varierer udsigten fra de enkelte lejligheder. Grundet byggestilen indeholder hotellet også flere trappeafsnit, og hotellet anbefales derfor ikke......
Primo Tours Sø 03.08 Agia Marina 14 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Hotel Galini Sea Vie

Fantastisk og uovertruffen udsigt H...
Flere detaljer
DKK
8498
afbudsrejser
Pool:
Ja
Bar:
Ja
Strand:
250 m
Restaurant:
Ja
AC:
Ja
Centrum:
500 m
Hotel Galini Sea View m/All Inclusive Dobbeltvær. i Annex (2-3 pers.)

Fantastisk og uovertruffen udsigt Hotel Galini Sea View er et dejligt hotel med den bedste beliggenhed og en flot udsigt til det smukke hav. Hotellet er bygget i en elegant og moderne stil med flotte detaljer og eksklusivt møblement. Imponerende solterrasser med stor flot azurblå swimmingpool, som indbyder til en herlig svømmetur. Hotellet byder på et utal af feriefaciliteter, som kan tilfredsstille selv den mest kræsne feriegæst. Der er gratis liggestole både ved hotellet og på stranden, ved hotellets eget strandafsnit. På hotellet findes en spa-afdeling med indendørs opvarmet swimmingpool, massage, sauna og skønhedssalon og frisør (flere faciliteter mod gebyr). Der er endvidere......
Detur Ma 04.08 GERANI 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Bella Pais Hotel Apa

DKK
3196
Detur Ma 04.08 AGIA MARINA 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Akoition Ideal Suite

DKK
3696
Detur Ma 04.08 GERANI 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Bella Pais Hotel Apa

DKK
3696
Detur Ma 04.08 KRETA-Kun Fly 7 Billund Kun Fly KRETA-Kun Fly
DKK
2496
Detur Ma 04.08 GERANI 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Kolymbari Beach Hote

DKK
3196
Detur Ma 04.08 KRETA-Kun Fly 7 Kastrup Kun Fly KRETA-Kun Fly
DKK
2296
Detur Ma 04.08 AGIA MARINA 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Akoition Ideal Suite

DKK
3196
Detur Ma 04.08 CHANIA-OMRÅDET 7 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret - Kret
DKK
2496
Detur Ma 04.08 KATO STALOS 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Elotia Hotel

DKK
3896
Detur Ma 04.08 GERANI 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Kolymbari Beach Hote

DKK
2496
Detur Ma 04.08 KATO STALOS 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Phaedra Suites

DKK
3996
Detur Ma 04.08 KATO STALOS 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Phaedra Suites

DKK
3396
Detur Ma 04.08 KATO STALOS 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Elotia Hotel

DKK
3296
Detur Ma 04.08 CHANIA-OMRÅDET 7 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret - Kret
DKK
4446
StarTour To 07.08 Chania 7 Kastrup Kun Fly Flybillet
DKK
2998
StarTour To 07.08 Agia Marina 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Iolida V

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
2943
StarTour To 07.08 Rethymnon 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Ibiscos

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
3243
StarTour To 07.08 Gerani 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Village - Atlan

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
3548
Spies To 07.08 Hersonissos 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Elina Apartments

DKK
2399
Spies To 07.08 Det Østlige Kreta 7 Kastrup Kun Fly Flybillet Tur/Retur
DKK
1899
StarTour To 07.08 Kreta 7 Kastrup Fly+Hotel USPEC Uspecificeret rejse
DKK
2598
StarTour To 07.08 Rethymnon 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Ibiscos

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
3198
StarTour To 07.08 Rethymnon 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Ibiscos

En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
3243
StarTour To 07.08 Gerani 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Creta Su

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
3278
StarTour To 07.08 Gerani 7 Kastrup Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Kostakis

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
3558
Spies To 07.08 Det Østlige Kreta 7 Billund Kun Fly Flybillet Tur/Retur
DKK
1599
Spies To 07.08 Hersonissos 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Elina Apartments

DKK
2099
StarTour To 07.08 Rethymnon 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Blue Star - Ibiscos

En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
3598
StarTour To 07.08 Nea Chora 7 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Lejligheder Christin

Lille 1-vær. lejlighed til 2 pers.
DKK
3398
Spies To 07.08 Det Østlige Kreta 7 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
2099
Spies To 07.08 Det Østlige Kreta 7 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
1799
Spies To 07.08 Det Østlige Kreta 14 Kastrup Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
4099
Spies To 07.08 Det Østlige Kreta 14 Billund Fly+Hotel USPECUspecificeret Indkva
DKK
4099
Spies To 07.08 Hersonissos 14 Billund Fly+Hotel
afbudsrejser
Elina Apartments

DKK
4699

Se flere afbudsrejser til Kreta

Luk vindue
Log ind