Afbudsrejser til Rhodos

  • Læs rejseguide
  • Se billeder
  • Andre rejsemål

Rhodos, Grækenland

Rhodos er den tredie største ø i det græske øhav, og øen er officielt kåret som det solrigeste sted i Europa med over 300 solskinsdage om året. Det er derfor helt forståeligt at Rhodos også er en af de mest populære øer i grækenland. Men den skyfri himmel er slet ikke den eneste grund til at turisterne strømmer til. Rhodos kan også byde på klart blå hav, bløde sandbugter, gode shoppingmuligheder, romantiske tempelruiner og en fabelagtig gammel bydel som er et spændende, historisk område med masser af atmosfære. Landsbyen Lindos er det varmeste sted på øen og et nationalt landmærke som har bevaret sin originale stil, med snævre gyder og en landsby hvor køretøjer ikke er tilladt. Højt over landsbyen står resterne af monumentet Lindos Akropolis. Turen op til monumentet er en oplevelse i sig selv, hvis man vælger den populære transportform som foregår på ryggen af et æsel.

Nattelivet på Rhodos
Ved nattetid vågner de små hyggelige tavernaer, barer og kasinoer op og så er det ellers op til en selv hvor roligt eller livligt det hele skal foregå. Rhodos' berømte natteliv er koncentreret omkring bydelen mellem badestrandene, hvor gaderne er fyldt med barer og diskoteker.

Strandende på Rhodos
Rhodos har ca. 250 km kystlinie og byder på et enormt antal strande. Her finder du brede sandstrande, små og mere private sandstrande, strande med sten og små eksotiske bugter med klipper. Solbadning, svømning, sejlads, dykning, snorkling er bare et udpluk af de fritidsbeskæftigelser, der kan dyrkes på
Rhodos.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Grækenland
Grækenland besøges årligt af små 25 millioner turister, og det er et imponerende målestok for et land, der selv kun har 11 millioner indbyggere. De besøgende drages af la...

Afbudsrejser til Rhodos

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Sunweb Rejser Fr 27.04 Rhodos 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserAvra Beach Resort
all inclusive
DKK
3939
afbudsrejser
Avra Beach Resort

<p>Avra Beach Resort er et populært All inclusive hotel med en perfekt beliggenhed. Her bor du i centrum af Ixia og med stranden lige uden for døren. Hotellet byder på pæne og rummelige værelser, som har plads til op til 4 personer.  Avra Beach Resort har et stort poolområde med en separat børnepool. Her er også en dejlig solterrasse, hvor fra du kan ligge og nyde udsigten over havet og stranden. </p><p>For hotellets mindste gæster findes en hyggelig børneklub, som arrangerer spændende aktiviteter. Opholdet på Avra Beach Resort er med All inclusive, og måltider, snacks og drikkevarer er således betalt hjemmefra. Avra Beach Resort anbefales til par og familier med børn, som gerne vil bo centralt og med direkte adgang til stranden.</p>
Sunweb Rejser Fr 27.04 Rhodos 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserHotel Atrium Platinu
overnatning med morgenmad
DKK
3879
afbudsrejser
Hotel Atrium Platinum

Hotel Atrium Platinium er et dejligt hotel med et fantastisk poolområde med en stor swimmingpool, børnepool og solterrasse. Her er god plads til både børn og voksne. Hotellet ligger tæt ved stranden i udkanten af den smukke by, Ixia. Her er mange gode faciliteter, og fra fællesområderne og nogle af værelserne har du en fantastisk havudsigt. Både i Ixia og i Rhodos by finder du et stort udvalg af restauranter og taverner, hvor du kan udforske det indbydende, græske køkken. Værelserne på Atrium Platinum er komfortabelt og smagfuldt indrettede, og vi anbefaler hotellet til både voksne, par og børnfamilier, der søger et alternativ til de store All Inclusive hoteller uden at ville gå på kompromis med kvaliteten.
Detur To 17.05 Rhodos 7 Kastrup Kun Fly
DKK
1996
Detur To 17.05 Rhodos 14 Kastrup Kun Fly
DKK
2496
Sunweb Rejser Ti 22.05 Rhodos By 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserHotel Africa
overnatning med morgenmad
DKK
2824
afbudsrejser
Hotel Africa

Hotel Africa er et lille byhotel af simpel standard med en god, central beliggenhed i Rhodos by. Fra hotellet har du blot et par minutters gang til byens strand, og den gamle middelalderby kan også nås på få minutter til fods. Rhodos by byder på en lang række spændende oplevelser, og hotellets centrale beliggenhed gør det nemt for dig at komme rundt i byen. Her kan du slentre en tur i de smalle, brostensbelagte gader inden for bymurene, hvor der findes et væld af butikker og stemningsfulde restauranter. Det kan også varmt anbefales at gå en tur langs havnen, hvor du kan nyde synet af de imponerende yachts, mens du drikker en friskpresset appelsinjuice fra en af de små boder langs havnen. På Hotel Africa bor du i simpelt indrettede værelser. Hotel Africa anbefales til især voksne og unge, som vægter en god beliggenhed højere end mange faciliteter og et høj komfortniveau.
Sunweb Rejser Ti 22.05 Rhodos 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserHotel Kalithea Sun &
all inclusive
DKK
3189
afbudsrejser
Hotel Kalithea Sun & Sky

Hotel Kalithea Sun & Sky er et hyggeligt og billigt All Inclusive hotel, hvor du kan nyde ferien med hele familien. Kalithea Sun & Sky ligger i rolige omgivelser, og stranden ligger i gåafstand herfra. Indkvarteringen sker i værelser eller lejligheder (dog uden tekøkken), hvoraf de største har plads til op til 4 personer. De 113 værelser ligger i hovedbygningen, mens de 69 lejligheder ligger i bungalows rundt i hotellets have. Hotel Kalithea Sun & Sky har et hyggeligt poolområde, hvor du både kan tage en dukkert og nyde solen. Opholdet er med All Inclusive, hvor måltider, snacks og drikkevarer er inklusiv i prisen. Vi anbefaler Kalithea Sun & Sky til alle, der gerne vil have et billigt All Inclusive hotel i rimelig afstand fra Rhodos by, der ligger ca. 5 km fra hotellet.
Sunweb Rejser Ti 22.05 Faliraki 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserHotel Lymberia
all inclusive
DKK
3199
afbudsrejser
Hotel Lymberia

Hotel Lymberia ligger i rolige omgivelser i udkanten af den populære ferieby, Faliraki, på Rhodos' østkyst. Værelserne ligger i fire forskellige bygninger, hvoraf to af dem ligger på den anden side af vejen. Hotel Lymberia har et hyggeligt, lille poolområde, og opholdet er med All Inclusive, hvor måltider, snacks og drikkevarer er betalt hjemmefra. Søger du et billigt All Inclusive hotel på Rhodos, er Hotel Lymberia et godt valg. Her er både miniklub og en lille legeplads for de mindste, og hotellet sørger for aktiviteter og underholdning i løbet af dagen og om aftenen. Fra Hotel Lymberia kan du gå til både centrum af Faliraki og den dejlige sandstrand.
Sunweb Rejser Ti 22.05 Faliraki 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserHotel Venezia
all inclusive
DKK
3589
afbudsrejser
Hotel Venezia

Drømmer du om en afslappende All Inclusive ferie på den charmerende græske ø, Rhodos, så vil du helt sikkert synes om Hotel Venezia. Hotellet ligger hævet over Faliraki med ca. 1,5 km til centrum af den populære ferieby. Stranden finder du ca. 2 km fra hotellet, og denne kan nemt nås med hotellets gratis shuttlebus, som kører flere gange dagligt. Du kan naturligvis også vælge at bruge dagen ved hotellets poolområder, hvor du kan nyde solen på den flotte solterrasse eller køle af i poolen. For børnene er her to børnepools. På Hotel Venezia bor du i enkle men pæne, lyse værelser, som kan rumme op til 4 personer, og du har mulighed for at vælge et værelse med havudsigt. Din ferie på Hotel Venezia er med All Inclusive, og hotellets All Inclusive program omfatter, foruden tre daglige måltider, både is, snacks og drikkevarer. Vi anbefaler Hotel Venezia til alle, som vil bo
Sunweb Rejser Ti 22.05 Ialyssos 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserHotel Blue Horizon
Halvpension
DKK
3254
afbudsrejser
Hotel Blue Horizon

Hotel Blue Horizon er et dejligt familiehotel beliggende ned til stranden i Ialyssos på Rhodos' vestkyst. Her er et dejligt poolområde med swimmingpool, børnepool og solterrasse samt en stor grøn have mellem poolomådet og stranden, hvor du har god plads til at nyde solen. Stranden er bred, og her er god plads til både børn og voksne. I løbet af dagen og om aftenen arrangerer hotelets underholdningsteam forskellige aktiviteter og underholdning for hele familien. Her er også tennisbane, bordtennis, billard og dart, hvis du gerne vil være aktiv under ferien. Hotel Blue Horizon anbefales til både voksne og børnefamilier, der gerne vil bo komfortabelt ved stranden i Ialyssos.
Sunweb Rejser Ti 22.05 Ialyssos 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserLejl. Perla Marina
uden pension
DKK
2534
afbudsrejser
Lejl. Perla Marina

Lejligheder Perla Marina er et lille lejlighedskompleks med kun 22 lejligheder beliggende i udkanten af den hyggelige by, Ialyssos. Det venlige værtspar er meget imødekommende og vil strække sig langt for, at du får den bedste ferie i Ialyssos. Hotelejeren driver også et museum, der ligger i samme bygning. Her kan du beundre fossiler og amatyster fra lokalområdet og det meste af verden - de fleste har han selv fundet. Perla Marina har et lille, hyggeligt poolområde med swimmingpool, liggestole og parasoller, og i den tilhørende, udendørs restaurant kan du nyde græske og internationale retter. Lejlighederne er simpelt indrettede med balkon og tekøkken, hvor du selv kan tilberede lette retter. Vi anbefaler Lejligheder Perla Marina til voksne og familier med større børn.

Se flere afbudsrejser til Grækenland

Copyright © 2007-2017 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.