Afbudsrejser til Rhodos

  • Læs rejseguide
  • Se billeder
  • Andre rejsemål

Rhodos, Grækenland

Rhodos er den tredie største ø i det græske øhav, og øen er officielt kåret som det solrigeste sted i Europa med over 300 solskinsdage om året. Det er derfor helt forståeligt at Rhodos også er en af de mest populære øer i grækenland. Men den skyfri himmel er slet ikke den eneste grund til at turisterne strømmer til. Rhodos kan også byde på klart blå hav, bløde sandbugter, gode shoppingmuligheder, romantiske tempelruiner og en fabelagtig gammel bydel som er et spændende, historisk område med masser af atmosfære. Landsbyen Lindos er det varmeste sted på øen og et nationalt landmærke som har bevaret sin originale stil, med snævre gyder og en landsby hvor køretøjer ikke er tilladt. Højt over landsbyen står resterne af monumentet Lindos Akropolis. Turen op til monumentet er en oplevelse i sig selv, hvis man vælger den populære transportform som foregår på ryggen af et æsel.

Nattelivet på Rhodos
Ved nattetid vågner de små hyggelige tavernaer, barer og kasinoer op og så er det ellers op til en selv hvor roligt eller livligt det hele skal foregå. Rhodos' berømte natteliv er koncentreret omkring bydelen mellem badestrandene, hvor gaderne er fyldt med barer og diskoteker.

Strandende på Rhodos
Rhodos har ca. 250 km kystlinie og byder på et enormt antal strande. Her finder du brede sandstrande, små og mere private sandstrande, strande med sten og små eksotiske bugter med klipper. Solbadning, svømning, sejlads, dykning, snorkling er bare et udpluk af de fritidsbeskæftigelser, der kan dyrkes på
Rhodos.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Grækenland
Grækenland besøges årligt af små 25 millioner turister, og det er et imponerende målestok for et land, der selv kun har 11 millioner indbyggere. De besøgende drages af la...

Afbudsrejser til Rhodos

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Sunweb Rejser Fr 22.06 Ialyssos 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserLejl. Terinikos
uden pension
DKK
1329
afbudsrejser
Lejl. Terinikos

Lejligheder Terinikos har en god beliggenhed i gåafstand fra stranden i Ialyssos, ca. 8 km fra Rhodos by. Terinikos tilbyder lejligheder med plads til op til 4 personer. Alle lejligheder er pænt indrettede med balkon eller terrasse samt tekøkken, hvor du selv kan tilberede lette retter eller blot lave en kop kaffe, når du har lyst. Her er et hyggeligt, lille poolområde med swimmingpool og solterrasse samt en lille have, hvor du kan solbade og slappe af med en god bog. I Ialyssos finder du flere gode restauranter og taverner, hvor du kan nyde det græske køkken. Vi anbefaler også, at du tager turen indtil Rhodos by i løbet af ferien.
Sunweb Rejser Fr 22.06 Ialyssos 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserHotel Labranda Blue
all inclusive
DKK
3319
afbudsrejser
Hotel Labranda Blue Bay Resort

Hotel Labranda Blue Bay Resort er et familievenligt All Inclusive hotel beliggende uden for den lille ferieby Ialyssos. Her bor du i fredelige omgivelser og med mange faciliteter for hele familien. Uanset om du er til vandpjaskeri dagen lang, eller du bare vil ligge på en strandsol og nyde solens stråler og udsigten over Middelhavet, så er du kommet til det rette sted. Hotellet ligger direkte ned til stranden, og her er flere swimmingpools, børnepools, legeplads i vand og ikke mindst vandrutsjebaner â?? perfekt til familiens vandhunde. Blandt hotellets andre faciliteter finder du bl.a. et dejligt spacenter og flere sportsmuligheder. For børnene er her også en sjov børneklub (her tales ikke dansk), og hotellets underholdningsteam sørger for, at ingen kommer til at kede sig. Hotellets største værelser kan rumme op til 5 personer, og vil du have det fulde udbytte af hotellets smukke beliggenhed, kan det anbefales at bestille et værels
Sunweb Rejser Fr 22.06 Ialyssos 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserLejl. Perla Marina
uden pension
DKK
1698
afbudsrejser
Lejl. Perla Marina

Lejligheder Perla Marina er et lille lejlighedskompleks med kun 22 lejligheder beliggende i udkanten af den hyggelige by, Ialyssos. Det venlige værtspar er meget imødekommende og vil strække sig langt for, at du får den bedste ferie i Ialyssos. Hotelejeren driver også et museum, der ligger i samme bygning. Her kan du beundre fossiler og amatyster fra lokalområdet og det meste af verden - de fleste har han selv fundet. Perla Marina har et lille, hyggeligt poolområde med swimmingpool, liggestole og parasoller, og i den tilhørende, udendørs restaurant kan du nyde græske og internationale retter. Lejlighederne er simpelt indrettede med balkon og tekøkken, hvor du selv kan tilberede lette retter. Vi anbefaler Lejligheder Perla Marina til voksne og familier med større børn.
Sunweb Rejser Fr 22.06 Faliraki 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserLejl. Bright Star -
Halvpension
DKK
2169
afbudsrejser
Lejl. Bright Star - halvpension

Lejligheder Bright Star ligger i gåafstand fra både Faliraki centrum og den dejlige sandstrand. Bright Star er derfor et godt udgangspunkt for dig, der gerne vil have alt i nærheden men uden at bo i den mest hektiske del af byen. De simpelt indrettede lejligheder ligger i treetagers, hvide bygninger omkring et hyggeligt, lille poolområde med simmingpool og separat børnepool. For de sportsinteresserede er her en tennisbane, fodboldbane, bordtennis samt en lille legeplads for de mindste. Alle lejligheder er indrettet med balkon eller terrasse samt tekøkken, hvor du selv kan tilberede dig en frokost. Bright Star tilbyder lejligheder med plads til op til 6 personer, så her kan du sagtens tage venner eller familie med.
StarTour Lø 23.06 Rhodos By 8 Ålborg Fly+Hotel Hotel Ibiscus TTTT
Dobbeltværelse
DKK
5048
StarTour Lø 23.06 Kolymbia 8 Ålborg Fly+Hotel TUI Family Life Aege
Familierum til 2 pers.
DKK
6253
StarTour Lø 23.06 Kolymbia 8 Ålborg Fly+Hotel TUI Family Life Aege
Familierum til 2 pers.
DKK
6793
StarTour Lø 23.06 Rhodos 8 Ålborg Fly+Hotel Hotel Lindos Mare TT
Dobbeltværelse
DKK
5223
StarTour Lø 23.06 Rhodos 8 Ålborg Fly+Hotel Rodos Palace Hotel &
Dobbeltværelse
DKK
6008
StarTour Lø 23.06 Rhodos 8 Ålborg Fly+Hotel Lindos Imperial Reso
Dobbeltværelse
DKK
5233

Se flere afbudsrejser til Grækenland

Copyright © 2007-2018 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.