Afbudsrejser til Fethiye

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Fethiye, Marmariskysten, Tyrkiet

Fethiye er en by der ligger I det sydlige Tyrkiet på Middelhavskysten og som kaldes den turkise kyst. Byen er meget fredeligere end øvrige tyrkiske charterdestinationer. Der er en hyggelig promenade med
caféer og restauranter, og bag byen er der nogle snedækkede toppe.

Bazaren ligger i den gamle bydel af Fethiye, hvor bygningerne er gamle og skæve. Der findes et stort udvalg af tøj, sko, tæpper og guldsmykker.

Fethiye var en del af Lykien ca. 1400 f.Kr, og i byen støder man også på sarkofager, og man kan også se facaderne af et par grave, som er hygget ind i klippevæggen oven for byen. I Ruinbyen Tlos som ligger 40 km fra Fethiye kan man se lykiernes byggekunst og levemåde. I Tlos kan man se lykiernes sportsstadion og en klippevæk med gravkamre samt lykiske sarkofager.

Ölüdeniz er et område afgrænset af bjerge og hav, som absolut er et besøg værd. Der er en åben strand og små laguner med lunt, turkisblåt vand.

10 km fra Fethiye ligger ruinbyen Kayaköy, hvis historie gåt tilbage til 2000 f.kr. Byen har været beboet af grækerne indtil de forlod byen i 1923. I dag er der ingen der bor i byen.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Marmariskysten
Marmaris er en moderne ferieby, der har vokset stødt fra at være en lille fiskerby. Her er oplevelser for hele familien. Her kan der dase på stranden, opleve nattelivet...

Afbudsrejser til Fethiye

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Tyrkiet

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.