Afbudsrejser til Castelsardo

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Castelsardo, Sardinien, Italien

Castelsardo på Sardinien blev grundlagt i det 12. århundrede af Genovese-familien. Familien byggede fæstninger og et slot. Castelsardo er placeret på toppen af et forbjerg med udsig ud over havnen.
I dag
bliver Castelsardo betragtet som en centrum for handel med håndværk - især de håndvævede kurve.
Castelsardos økonomi er baseret på fiskeri af blandt andet hummere og landbrug.
Med afbudsrejser til Castelsardo er Castelsardos domkirke et besøg værd. Domkirken i Castelsardo har et flot og højt alter og kirken er desuden kendt for maleriet Madonna del Maestro de Castelsardo. Maleriet blev malet af en ukendt kunstner i 1500-tallet og anses som et af Sardiniens smukkest historiske malerier.
I Castelsardo ligger også katedralen St Anthony Abbot fra det 17. århundrede. Udsigten ved katedralen er et fantastisk panoramisk skue ud over havet.
Ved påsketid har Castelsardo en interessant procession kaldet Lunissanti, som starter i St. Mary kirke. Cermonien stammer formentlig fra det 11. århundrede startet af områdets benediktinermunke.
Under processionen er alle lys slukket og alle veje og stræder er oplyst med fakler båret af troende. Stemningen til denne ceremoni er uforglemmelig.
Hvis afbudsrejsen går til Castelsardo, er der et væld af historie bygninger at se samt fantastiske udkigspunkter ud over havet.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Sardinien
Midt i Middelhavet er Sardinien placeret med sine karakteristiske bjerge, frodig skov og små ørkenområder og moser med et rigt dyreliv. På Sardinien har have...

Afbudsrejser til Castelsardo

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Italien

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.