Afbudsrejser til Bang Tao Beach

Afbudsrejser til Bang Tao Beach

Snup en afbudsrejse til Bang Tao Beach og oplev en af de længste og smukkeste strande i Phuket.
  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Tag en afbudsrejse til Bang Tao Beach og oplev Phukets længste strand.

Bang Tao Beach, også kendt som Bangtao, er en af de længste strande i Phuket og ligger i det område hvor alle Phukets strande er. Bang Tao Beach stranden ligger halvvejs mellem Phuket lufthavnen og Patong Beach på øens vestkyst. Bang Tao Beach er fyldt med luksus restauranter og butikker med tøj, mad, silke og antikviteter. Du finder også en 18 hullers golfbane i området.

Laguna Phuket
Bang Tao Beach er ofte forbundet med det kæmpemæssige resortområde 'Laguna Phuket'. Resortet er bygget på ovenpå gamle tinminer der var årsagen til Phukets rigdom dengang. Området blev dog senere forladt da minerne var tømt for tinressourcer. I nyere tid lykkedes det at omdanne Laguna Phuket til et "øko projekt" med internationale resort områder såsom Banyan Tree Resort, Dusit Thani Resort og Laguna Beach Resort.

Stranden
Stranden på Bang Tao Beach strækker sig over hele 6 km. Den nordlige del er ret øde mens den sydlige del syder af liv, med palmer og casuarina træer som deler pladsen med liggestole og stråtækte parasoller. Højhusene er godt gemt af vejen, så her kan opleves et smukt åbent panorama view.

Lidt længere fra Bang Tao Beach
Tag ikke til Thailand uden at besøge et tempel og templet Wat Cheng Talay befinder sig blot 10 minutters kørsel fra stranden. Templet er bygget i traditionel buddhistisk stil med vægmalerier som pryder dets indre nærmest fra væg til væg. Vil du opleve en aften med fest og farver så er byen Patong kun en 20 minutters kørsel væk.

Se vores sektion om Afbudsrejser til Phuket
Phuket er den største ø i Thailand. Her kan du opleve fantastiske strande, krystal blåt vand, skønne templer, en venlig befolkning og regnskov. Regnskoven ligger...

Afbudsrejser til Bang Tao Beach

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Thailand

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.