Afbudsrejser til Agios Nikitas

Afbudsrejser til Agios Nikitas

Slap af i smukke omgivelser med kuperet landskab, fantastisk strand med azurblåt hav og solskinsvejr med afbudsrejser til Aios Gordis.
  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Går afbudsrejsen til Agios Nikitas berømte strande og svalende olivenlunde?

Den smukke fiskerby Agios Nikitas ligger på den nordvestlige kyst af Lefkas - 12 km fra Lefkas by. Agios Nikitas er den eneste by beliggende ved havoverfladen på Lefkas vestkyst, idet kystlinjen ellers er stejl og med skarpe sten.
Bestilles en afbudsrejser til Agios Nikitas har byen et bredt udvalg af lejligheder, villaer og hoteller, som ligger tæt på det fantastiske hav, der ligger omkring Agios Nikitas.
Agios Nikitas består af en hovedgade, der fører direkte ned til stranden. Fra hovedgaven og hen til stranden i Agios Nikitas findes taverner , minimarkeder, souvenirbutikker og restauranter. Hovedgaden i Agios Nikitas er stort set udelukkende forbeholdt fodgængere.

Området omkring Agios Nikitas er fantastisk med sine stejle bakker og dale med olivenlunde og fyrretræer, der leder hen til idylliske strande med turkisblåt vand. Vandet funkler i blå og lyse nuancer, da havbunden består af kalkaflejringer og sand, hvilket giver en imponerende farvespil.

Agios Nikitas ligger tæt på flere smukke strande. Mod nord ligger Pefkoulia Beach (Agios Nikitas Beach). Syd for Agios Nikitas ligger Milos Beach, som er opkaldt efter en gammel ruin af en mølle, som forringer udsigten en smule ud over området. Selve stranden er dog en af de bedste på øen og selv om sommeren er den ikke overrendt af turister.

Book allerede nu afbudsrejser til skønne Agios Nikitas - en badeby, der har formået at bevare sin traditionelle fiskerbycharme og karakter. Agios Nikitas har en førsteklasses beliggenhed tæt på
berømte strande, seværdigheder og byens natteliv.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Lefkas
Lefkos er en badeby på øen Karpathos, som er en ø i det græske øhav. Øen ligger i Middelhavet mellem de to store øer Kreta og Rhodos. På Lefkos finder du utallige små la...

Afbudsrejser til Agios Nikitas

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Grækenland

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.