Afbudsrejser til Alvor

Afbudsrejser til Alvor

Laguner med turkisblåt hav, lokale fiskeretter og en autentisk stemning er blot nogle af de oplevelser, der venter med en afbudsrejse til Alvor ved Algarve kysten i Portugal.
  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Azurblåt hav, gyldne sandstrand og iøjnefaldende natur kan opleves ved afbudsrejser til Alvor

Alvor er beliggende vest for Algarve kysten i Portugal og er den perfekte base til at tage ud og besøge områdets seværdigheder. Alvor er placeret ved en flodmunding med Atlanterhavet til den ene side og en
ferskvandslagune til den anden - fantastisk natur med gode oplevelsesmuligheder.
Med en afbudsrejse til Alvor i Portugal finder du en af landets bedste og flotteste strande med gyldent sand, azurblåt vand omgivet af små idyllisk beliggende laguner. Alvor er kendt for sine indbydende strande, høj sol og underholdning for hele familien.
I Alvor findes et tilpas udvalg af restauranter med et bredt udvalg af traditionelle portugisiske fiske- og skaldyrsretter. Havneområdet scenen for et enestående område med små fiskerhuse og mulighed for at tage på bådture i det fiskerige vand.
Mulighederne med afbudsrejser til Alvor er mange - tag på galleri, museumsbesøg, shopping eller udforsk området omkring Alvor i kano via områdets små laguner og oplev et enestående økosystem.
Nattelivet i Alvor er afslappet, men med et varieret udbud af underholdning, barer og natklubber. Alvor har alt hvad hjertet kan begære af natur, strand og byliv.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Algarve
Algarve er Portugals berømte kyststrækning som strækker sig over 150 km fra Odeceixe lidt oppe af vestkysten ned via det sydligste punkt i Europa, Cabo de São Vicente og...

Afbudsrejser til Alvor

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Portugal

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.