Afbudsrejser til Indonesien

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Indonesien

Indonesien, beliggende i Sydøstasien, er verdens største ørige med små 14.000 øer, herunder de seks hovedøer Sumatra, Bali, Java, Sulawesi, Kalimantan og Irian Jaya. Når du besøger Indonesien, får du serveret vidunderlige sandstrande, myldrende koralrev og dybgrønne, frodige regnskove. Dertil kommer et smukt og rigt dyreliv samt et helt og aldeles fremragende køkken. Velkommen til Indonesien - og store oplevelser.

Øen, Java, befolkes af knap halvdelen af Indonesiens 200 millioner indbyggere og siges at være Indonesiens finkulturelle højborg. For eksempel finder du i byen Yogyakarta to af verdens største templer: det hinduistiske Prambanan og det buddhistiske Borobudur, som begge er bekendtskaber, der er værd at gøre sig. Øen i sig er selv betagende smuk, og det er ikke uden grund, at den verdensberømte naturforsker Alfred Russel Wallace på sin tid døbte den "Selve Østens Have". Java er nemlig grøn og frodig året rundt, og junglen gemmer på både spændende dyr samt lækre frugter og spiselige planter. Javas vartegn og billede udadtil er dog utvivlsomt dens mange vulkaner. Hele 121 af slagsen knejser henslængt i det i forvejen mægtige landskab, og det er mageligt strabadserne værd at bestige en af de godt 90, der ikke er aktive. Tag for eksempel turen op ad Mt. Bromo, som er den mest populære og lettest tilgængelige vulkan. Efter et par timers "optur", kan du nyde den golde top og de lune sten, der fortsat varmes af den indre lava.

Bali er uomtvisteligt Indonesiens førende ferieø, og
det er ikke tilfældigt. Klimaet er uforligneligt og solen gavmild og troværdig, og så kolliderer kultur og natur i et herligt, livsbekræftende choksammenstød. På Balis sydlige del findes den lukrative ferieby, Sanur. Tempoet er tilpasset feriestemningen, og med et smukt koralrev, der tager farten af bølgerne, er den lange, palmeklædte strand perfekt også til børn. Sanurs hovedgade samler både turister og lokale efter mørkets frembrud. Her kan du for eksempel nyde dagens friske fiskefangster på en af de inviterende restauranter. Syd for Sanur ligger Nusa Dua, som er en ferieby med en lidt mere luksuriøs tilgang. Luksushoteller ligger således som perler på en snor gennem hele byen og tilbyder sjælevenlig wellness og kulinariske gourmetoplevelser en masse. Har du to-tre uger på Bali, har du god tid til at løsrive dig fra strandstolen og nyde nogle af øens andre attraktioner. Det kan varmt anbefales at besigtige en af Balis allersmukkeste byer, kunstnerbyen Ubud, som fortsat forefindes relativ uspoleret. Byen byder på storladne templer og et kæmpe udvalg af lokale håndværksvarer, som fx smykker, små træfigurer og malerier. I området omkring Ubud bliver du samtidig præsenteret for en ret så unik naturoplevelse. Vandr en tur i højderne, og stød på templer og risterasser, kæmpeblomster og kokospalmer, komodovaraner og orangutanger. Du kan også vælge at leje en cykel og komme lidt længere ind i det balinesiske jungleland.

I forlængelse af Bali - blot 35 kilometer mod øst - ligger paradisøen Lombok, kendt for sine fortryllende sandstrande og storslåede solnedgange. Rejser man til Bali, er det oplagt at udnytte muligheden og kombinere opholdet med nogle dage på Lombok.

Afbudsrejser til Indonesien

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.