Afbudsrejser til Denpasar

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Denpasar, Indonesien

Skal du til Bali, er Denpasar den største by og her kan du opleve kultur og religion. For eksempel er kremering en offentlig begivenhed, hvor hele byen er inviteret. Du kan også tage på museum eller opleve danseopvisninger. På Bali er der mulighed for en aktiv ferie. Her kan du tage på vandretur, leje en mountainbike, prøve rafting eller sejle i kajak. Du kan også tage på dykkerkursus, på snorkeltur i koralrevene eller slappe af på stranden under palmerne.

Bali har i alt 3,3 millioner indbygger og 525.000 af dem bor i Denpasar. Bali er lidt mindre end Sjælland og der er derfor rig mulighed for at få set store dele af øen, når du rejser til Bali. Indonesien ligger i den tropiske klimazone og der er varmt året rundt. Regnperioden ligger mellem oktober og april, men det er meget forskelligt hvor meget nedbør, der kommer. Temperaturene ligger på 25-30 grader hele året. 92 % af befolkningen er hinduer. Der er flere balinesiske specialiteter, som er værd at prøve; Nasi goring (stege ris, med grøntsager, stegte æg og kød) eller Saté (små spyd med ris og peanutsauce).

Der er lidt for enhver smag, når rejsen går til Bali. Her kan du tage på museum, gå u håndværksbutikker eller tage ud og se på vandhaver og rismarker. Du kan også køle dig ned i de små pools, der oprindeligt blev bygget til rajans familie. Et besøg værd, er det højeste punkt på Bali. Vulkanen Gunun Agung, der er 3.142 meter højt er hellig og havde sidst et udbrud i 1963.

Skal du ud og snorkel, er den nordligste kyst bedst

egent. Her ligger koralrevet tæt på land og vandet er roligt, i modsætning til den sydlige kyst. Her kan surferne boltre sig. Der er mange skønne strande på Bali, men ønsker du paradis strandende, der er kridhvide sandstrande, skal du tage sejle til naboøen Lombok. Rundt på Bali findes der tusinder af bytempler, der er templer for de døde, der endnu ikke er kremeret. Templerne tilhører forskellige klaner og i de fleste templer, er der muligt at komme ind og kigge, selv under ceremonier. Benene skal være svøbt ind i en sarong, der kan lejes ved tempelindgangene.

Der er rig mulighed for at shoppe på Bali. Hovedstaden Kuta har et væld af restauranter, caféer og butikker. Hver landsby har deres markeder, hvor de sælger deres egne specialiteter. Her kan du for eksempel købe guld, sølv, tekstiler eller træskulpturer.


Se vores sektion om Afbudsrejser til Indonesien
Indonesien, beliggende i Sydøstasien, er verdens største ørige med små 14.000 øer, herunder de seks hovedøer Sumatra, Bali, Java, Sulawesi, Kalimantan og Irian Jaya. Når ...

Afbudsrejser til Denpasar

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Indonesien

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.