Afbudsrejser til Afrika

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Afrika

Afrika er dit livs ferie! Her sættes kultur og natur i en skønnere forening end noget andet sted på Jorden. Mulighederne er uendelige. Du kan vælge at boltre dig i Saharas sanddynger i Tunesien i Nordafrika, hvor du samtidig let kan miste pusten ved Egyptens gamle skatte, fx pyramiderne i Giza, Kongernes Dal og Tutankhamons gravplads ved Luxor eller Kong Ramses II''s mesterværk - måske verdens smukkeste tempel - ved Abu Simpel. Samtidig kan du nyde det forjættede dyr- og planteliv langs Nilen, der løber gennem hele Egypten.

I Østafrika kan du bestige Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro, i Tanzania, eller du kan gå i Karen Blixens fodspor ved Ngong-bjergene på landet i Kenya, hvor du desuden oplever Afrikas flotteste safariture med frit udsyn til blandt andet elefanter, giraffer, gnuer, okser, zebraer og løver. I Kenya kan du - i hovedstaden Nairobi - samtidig opleve en af Afrikas mest excentriske og hæsblæsende storbyer.

På modsatte side af kontinentet har du mulighed for at besøge det, man kunne kalde "det rigtige Afrika". I lande som Nigeria, Elfenbenskysten og Sierra Leone har der i mange år hærget med borgerkrige, men omsider af landene kommet på ret køl. De mange års ''mishandling'' har dog sat sine både ydre og indre spor, og fattigdommen raser som aldrig før. Rejs ud, og få dig dit livs varmeste og mest rørende oplevelse enten som turist eller som frivillig hjælper, hvor du kan være med til at gøre en forskel. Befolkningen vil tage imod dig med åbne arme. Din vestafrikanske
ferie kan kombineres med badeferie i Afrikas mindste land, Gambia, helt ude på vestkysten. Og du kan besøge Senegal, der på mange måder kan betegnes som det hippe, nymoderne Afrika.

Længere sydpå - i det sydlige Afrika - ligger Botswana og Namibia side om side. Botswanas befolkningstal er særdeles tyndt landets størrelse taget i betragtning, hvorfor intet mindre end 18% af landarealet er afsat til naturparker og nationalparker. Oplev det enorme Okavango-delta, Kalahari-ørkenens forunderlige formationer foruden verdens største vildtreservat, Kalahari Game Reserve. Namibias andel i Kalahari-ørkenen er som et kæmpemæssigt Grønland, blot af sand. Her er himmelhøje sandbjerge, og der er masser af sjove aktiviteter for de actionglade, så som dune bashing og sand boarding. I Namibia kan du også se den spændende, mystiske kyststrækning, Skeletkysten, eller du kan nyde udsigten over Fish River Canyon, Afrikas svar på Arizonas Grand Cranyon.

Ved siden af Botswana og Namibia ligger Zambia og Zimbabwe, hvor Afrika ikke bliver meget smukkere. De to lande er delt af de mægtige Victoria-vandfald, hvor Zambezi-floden styrter mere end 100 meter ned og efterlader en sky af dis, der kan ses hele 20 kilometer væk. I Zambia og Zimbabwe - i henholdsvis South Luangwa og Manu Pools - kan du også - som noget særligt - komme på safari til fods og således komme ekstratæt på de vilde dyr.

Sydafrika er, som navnet antyder, det sydligst beliggende land på det afrikanske kontinent. Her kan du svimle hen i den levende hovedstad, Johannesburg eller lade dig lokke af Taffelbjerget på kanten af Kap det gode Håb i landets ''hvide by'', det fantastiske Cape Town. I Sydafrika kan du desuden nyde det overdådige dyreliv i den verdenskendte Kruger Nationalpark, eller du kan begejstres ved synet af rustrøde sandklitter og svungne kameltornstræer i Kgalagadi Transfortier Park.

Tager du til Afrika for blot at flyde på vandet og dase i solen, ligger badebyerne som perler på en snor i især det nordlige Afrika. Vælg fx Sharm El Sheik eller Hurghada i Egypten, Sousse, Hammamet eller halvøen Djerba i Tunesien eller Marrakech eller Agadir i Marokko. Udsøgte strande findes desuden flere steder på både øst- og vestkysten, blandt andet i Zanzibar i Tanzania eller på kysten i Mozambique. Som noget anderledes og fuldkomment eksotisk kan du tage den lange tur til den frodige paradisø, Mauritius, øst for Sydafrika, ligesom du kan få hvidt sand mellem tæerne på feriebomben, Kap Verde, ud for Gambia og Senegal på Afrikas vestkyst.

Afbudsrejser til Afrika

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Sun Tours Fr 27.09 MIR / Monastir 7 Kastrup Fly+Hotel Flybillet Tunesien
Kun fly
DKK
1498
Detur Fr 27.09 Monastir 7 Kastrup Kun Fly
DKK
1746
Detur Fr 27.09 Monastir 7 Billund Kun Fly
DKK
2496
Bravo Tours Fr 27.09 MIR / Monastir 7 Kastrup Fly+Hotel Flybillet Tunesien
Kun fly
DKK
998
Bravo Tours Fr 27.09 MIR / Monastir 14 Kastrup Fly+Hotel Flybillet Tunesien
Kun fly
DKK
1798
Detur Fr 27.09 Monastir 14 Billund Kun Fly
DKK
2496
Detur Fr 04.10 Monastir 7 Billund Kun Fly
DKK
2546
Detur Fr 04.10 Monastir 7 Kastrup Kun Fly
DKK
1896
Bravo Tours Fr 04.10 MIR / Monastir 7 Kastrup Fly+Hotel Flybillet Tunesien
Kun fly
DKK
1498
Bravo Tours Fr 04.10 MIR / Monastir 7 Billund Fly+Hotel Flybillet Tunesien
Kun fly
DKK
2698

Se flere afbudsrejser til Afrika

Copyright © 2007-2019 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.