Afbudsrejser til Montego Bay

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Montego Bay, Jamaica

Montego Bay ligger i det nordvestlige Jamaica - i modsatte ende af hovedstaden Kingston - på kysten til det Caribiske Hav. Turismen bugner i det lille ferieparadis, og byen har endda Jamaicas største lufhavn for at kunne tage imod den kæmpe besøgshorde.

Måske kender du Bobby Blooms gamle 70''er-klassiker -Montego Bay? Den illustrerer meget godt den lyserøde livsopfattelse og laid back-stil, der kendetegner jamaicanerne, og som vi europærere holder så meget af. Indbegrebet af ferie og nostalgisk hippistemning. Montego Bay er et sandt paradis på jord. Her kan du plaske dovent i glitrende, azurblå bølger, svømme ud til grotter og laguner og derpå indfinde dig i hængekøjen under palmernes skygge med en stråhat over øjnene og en forførende, jamaicansk rom i hånden. Det er svært at finde tilstrækkeligt store ord om Montego Bay.

Der ligger masser af aktiviteter og venter i feriebyen. På Walter Fletcher Beach er vandet særligt roligt og indbyder til både snorkling samt forskellige vandsportsaktiviteter. Især vandski er populært. Det perfekte dykkerspot er Airport Reef i Marine Park, som mønstrer koralhuler og allestedsnærværende fisk i de forunderligste farver. Endelig bør nævnes det store vandland, Aquasol Theme Park, som gemmer på mange sjove oplevelser for hele familien. Får man nok af vand, kan man i stedet prøve kræfter med Ironshore SuberClub''s højt estimerede golfbaner, eller tage sig en tur på mountain bike i de omkring liggende højdedrag.

Montego Bay er en menneskeskabt ferieby, og
der er således ikke mange spor af Jamaica, historisk og arkitektonisk set. Men ikke langt mod vest ligger kystbyen Lucea med et nationalt fort fra det 17.århundrede. Længere vestpå gemmer sig den spændende, gamle by Falmouth, hvor de mange flot bevarede kirker glinser af glemslens Jamaica.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Jamaica
Forførende rom og duftende kaffe, bløde reggaerytmer, dreadlocks og laid back hippistemning, høje bjerge og frodig regnskov, plaskende vandfald og uendelige, hvide paradi...

Afbudsrejser til Montego Bay

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Jamaica

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.