Afbudsrejser til Acapulco

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Acapulco, Mexico

Acapulco er en havneby i delstaten Guerrero ved Mexicos stillehavskyst. Strandene er fantastiske med azurblåt vandt. Selveste Elvis Presley var i 1960´erne med til at markedsføre stedet i filmen ?Fun i
Acapulco?.

Acapulco består af tre områder: Playa Revolcadero, som ligger tæt ved lufthavnen med den frodige tropiske lagune, nord herfor ligger Puerto Marquis og Så er der Acapulco Bay ? som er en naturlig havn med luksushoteller.

Mexico har masser af spændende seværdigheder, hvor du kan komme på udflugter og se imponerende pyramider, ruiner og templer fra den indianske Maya kultur.

Acapulco er en livlig by med masser af natteliv og fest i gaden. Strandene som ligger ved centrum er de bedste. Når du er i Acapulco så gå en tur ned at byens lange strandpromenade La Costera, hvor der er gang i den. Der er en masse restauranter, caféer, natklubber og souvenirbutikker.

Der findes alle former for vandsportsaktiviteter og Acapulco er meget populært blandt dykkere. Her ligger også CICI, som er en stor vandpark for de mindste. Der er også mulighed for at stå på vandski, fiske og lignende.

Acapulco er også de amerikanske college studerendes største forårsrejsemål og det gør at lidt af den specielle mexicanske stemning forsvinder i denne periode.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Mexico
Mexico er en herlig mikstur af endeløse solskinstimer og hvide paradisstrande, dragende historie, storslået arkitektur, mageløs natur og kulinariske himmerigsoplevelser. ...

Afbudsrejser til Acapulco

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Mexico

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.