Afbudsrejser til Marrakech

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Marrakech, Marokko

Marrakech ligger i Marokko og inde i landet. De fleste hoteller har swimmingpools, hvor du kan slappe af, når du har vandret byen rundt. Marrakech byder på paladser, gårdhaver, muslimske helgengrave, små charmerende stræder, gyder, trendy tøjbutikker, caféer og markedsplads. Byen er kendt for sin markedsplads, Diemaa el-Fnaa, der ligger i den gamle bydel Medinaen. Her kan du sagtens bruge en hel del, hvis ikke flere, for at opleve stemningen og kulturen i byen.

Marokkos næststørste by er Marrakech, der er centrum for kultur, fornøjelser og underholdning. Byen er en af Nordafrikas smukkeste byer og ligger 310 km nord for Agadir. Byen ligger for foden af Atlasbjergene og er kendt for sine rosafarvede huse, festivaller og markeder. Her kan du opleve den arabiske mystik, som giver associationer til ?1001 nats eventyr?. Der er subtropisk middelhavsklima i Marokko, som gør at det inde i landet bliver 30 grader om sommeren. I foråret og efteråret ligger temperaturen på 20-25 grader. Hvis du ønsker at komme en tur ud i ørkenen, skal du undgå at tage af sted i april.

Diemaa el-Fnaa er markedspladsen, hvor der blandt andet sælges elektronik, tøj, medicin, frugt og grønt samt krydderier. For bare 100 år siden henrettede man kriminelle på pladsen og deres hoveder blev udstillet. Hen på aftenen kommer der optrædende ud på pladsen. Historiefortællere, musiker, akrobater, slangetæmmere, mandlige mavedansere, blinde tiggere og healere, der helt sikkert er et besøg værd. Her kan du få fornemmelsen

af den arabiske mystik og blive en del af eventyret.

Koutoubia-moskéen er kendetegnet for Marrakech. Moskéen er 70 meter og har tre gyldne kugler i toppen. Den blev bygget for ca. 1000 år siden og kan være en guide, hvis man er faret vild i byen. Byen har også flere skønne museer, hvor du kan opleve de traditionelle håndværk og kunst. Musée de Marrakech er et by museum, der udstiller arabisk samtidskunst og har skiftende udstillinger. Har du brug for et åndehul er Ménara haven en dejlig park, hvor du kan gå rundt på stierne i mellem oliventræerne og rundt om det store bassin.

Marrakech har syv skytsengle, og den populæreste af dem ligger begravet dybt inde i medinaens smalle stræder. Du kan ikke komme ind til selve graven, men det liv, der udspiller sig udenfor og omkring er fascinerende. Her kommer pilgrimme, lokale tiggere og krøblinger, som kan få et gratis måltid her.

Se vores sektion om Afbudsrejser til Marokko
Marokko i Nordvestafrika er et fremragende bud på en anderledes og alligevel kendt varmeferie. Landet besidder alle de væsentlige ingredienser til en sjælfuld, oplevelses...

Afbudsrejser til Marrakech

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Marokko

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.