Afbudsrejser til Moskva

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Moskva, Rusland

Ruslands hovedstad Moskva er, med sine astronomiske 10 millioner, suverænt Europas største by målt på indbyggere. Det til trods, er byen fortsat noget ukendt og noget faretruende for danskere, men gebærder man sig uden hovedet under armen, har man ingen grund til at lade sig kue af "den Russiske Bjørn", men man kan i stedet fokusere på at fortabes af en særegen og fantastisk spændende storby.

Der er mange must-do's, når man er i Moskva. En af dem er Den Røde Plads, velsagtens byens vartegn og højborg for politiske demonstrationer og store præsidenters brandtaler. På pladsen findes den umådeligt smukke Vasilij katedral, der med sine farverige kupler mest af alt minder om en af Walt Disney's klassikere. Endelig er Lenins Mausoleum at finde på pladsen, hvor Lenin, siden sin død i 1924, har ligget til skue.

Moskvas største attraktion er uden tvivl den gamle borg Kreml. Bag en to kilometer lang ringmur har man i et lille minisamfund gemt nogle af russisk kulturs og histories dybeste rødder. Stedet er naturligvis et symbol på et overdådigt magtcentrum, og med sine mange flotte kirker og museer er Kreml i dag fuldt åbent for besøgende. Man skal have god tid i Kreml, hvor der er seværdigheder nok til en hel dag.

Moskva har uden sammenligning verdens flotteste metro. Der er ikke færre end 12 net og hele 170 stationer, som med utrolige udsmykninger står som små æstetiske vidundere og mest af alt minder om paladsers festsale.

Shopping i Moskva er på vej frem med syvmileskridt. Tæt på Den Røde
Plads ligger GUM, et treetagesvarehus med mere end 200 butikker, lige til at shoppe amok i.

Langs Moskvas flod ligger den store Gorkij Park kendt fra blandt andet film og musik. Her er både skønt i Pariserhjulet om sommeren og på skøjter om vinteren.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Rusland
Rusland er verdens største land og beliggende blot et par timers flyvning fra Danmark. På den baggrund kan det undre, at Rusland til stadighed er så ukendt og uopdaget af...

Afbudsrejser til Moskva

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Rusland

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.