Afbudsrejser til Amsterdam

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Amsterdam, Holland

Amsterdam er blandt andet kendt for deres kanaler, smukke huse, blomstermarked med tulipaner og museer. Det er desuden en by, hvor der er plads til alle. Amsterdam er verden mest multikulturelle by og har 174 forskellige nationaliteter. Når du skal rundt og opleve Amsterdam, kan du med fordel leje en cykel eller tage sporvognene. Cyklerne er malet i alle regnbuens farver og præger gadebilledet. Den bedste måde, du kan få set byen på, er ved at tage en af de mange kanalbåde, der tager dig på rundfart i kanalerne.

Hollands hovedstad er Amsterdam og byen er på samme størrelse som København. Tæller man forstæderne med, er den lidt større. Holland ligger i den tempererede klimazone og har kystklima. Det betyder, at der er milde vintre med en gennemsnitstemperatur på 3 grader og kølige somre med en gennemsnitstemperatur på 17 grader. Når du rejser til Amsterdam, skal man tage på café og smage deres æbletærte med flødeskum. Dette er et kendetegn for byen. Derudover kan man tage rundt og smage på forskellige lokale oste, som Holland er kendt for.

I Amsterdam er der et væld af seværdigheder. Her kan du gå på museer og se Rembrandts største værker på Rijksmuseet. En anden kendt maler, der stammer fra Holland er Van Gogh, der har sit eget museum; Van Gogh Museum i Amsterdam. Her kan du se hans malerier og læse hans historie. Anne Franks Hus er et andet museum, som er et besøg værd. Museet tager udgangspunkt i Anne Franks dagbog, om at leve som jøde under 2. verdenskrig og er meget bevægende.

Byen byder også på andet end museer. For eksempel har Amsterdam helt unikke gader fyldt med butikker. De ni små gader er små gader, der er fyldt med atmosfære. Her er der et væld af specialbutikker, hvor du kan købe ting, der ikke findes i Danmark. Her er også hyggelige cafeer og restauranter.

Har du brug for luft, er der rundt i byen små grønne oaser. For eksempel er Vondelpark et efterstræbt sted for turister og de lokale. Du kan også gå en tur langs kanalerne og se de flotte arkitektoniske huse, som ligger ned til kanalerne. Når du går rundt i byen, kan du ikke undgå at passere en hashcafé, kaldet koffieshop. Byen er kendt for sin liberale holdning og går du igennem Red Light District, bliver du konfronteret med prostituerede, der står i vinduesbordellerne og butikker fyldt med sexlegetøj.


Se vores sektion om Afbudsrejser til Holland
Holland er af uforklarlige grunde fortsat et relativt ukendt rejsemål for os danskere. Van Gogh, vindmøller og tulipaner er groft sagt det, vi har forbundet med landet, m...

Afbudsrejser til Amsterdam

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Holland

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.