Afbudsrejser til Cuba

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Cuba, Cuba

Cuba er ferie på allerhøjeste niveau! Det er kulturchok men kulturbehag - det er livsberigende og livsbekræftende - det er sansevækkende - og tankevækkende - det er orden - kaos - det er
selvforkælelse.

De fleste, der gæster Cuba, møder som det første hovedstaden Havanna, og her starter oplevelseskaravanen prompte. Du mødes af storsmilende og storrygende cubanere, af blødtbuldrende mamborytmer, af elegante boulevarder og farverige husfacader. Få en rundvisning på cigarfabrikken Partagas, drop forbi Hemingways yndlingsbar Habana Vieja og drik Mojitos i hans ånd, nyd synet af den smukke kirke Catedral de San Cristóbal, og afslut aftenen med salsa på den lokale strandpromenade.

Fra Havanna er det værd at tage stik mod vest til Piñar del Rio og Viñalesdalen, der med sine betagende klippeformationer, høje bjerge samt majs- og tobakmarker, skånselsløst tager åndedrættet fra sin beskuer.

Cuba har sorte kapitler i sin historiebog i forbindelse med diktator Baptista i første halvdel af det 20.århundrede. Men fra dette tyranni, er der ikke langt ud i uspoleretheden. Således er det den letteste sag i verden at finde en hvid sandstrand i henhold til paradis. Varadero er den største og mest turistfyldte strand. Vandet er blåt som på en malerpalet og når aldrig under 25 grader. Boltr dig i de hvide bølger, eller smæk benene op i hængekøjen, og nyd den milde brise i palmebladenes skygge.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Cuba
Cuba er rom, revolution og store cigarer. Det er lange perlemorsstrande og historiske kolonibyer. Det er blomstrende kulturliv og en folkelig musikscene. Det er salsa og ...

Afbudsrejser til Cuba

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Cuba

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.