Afbudsrejser til London

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

London, England

En afbudsrejse til London er en god måde at spare penge og få en rigtig god oplevelse. Hvis du bestiller en afbudsrejse kan du få penge til lidt mere af det sjove.

Du kan besøge det smukke London for at holde en romantisk weekend, eller rejse på familietur til den fantastiske engelske storby.

Byen har et stort kulturliv og er vel først og fremmest kendt for sine store teaterforestillinger. Her er der også et tip til hvordan du kan spare lidt penge på din afbudsrejse i London. På Picadelly Circus er det muligt at købe restbilletter til forestillinger på dagen. Disse billetter sættes, ligesom afbudsrejser, f.eks. til salg hvis køberne pludselig ikke er i stand til at benytte sig af deres billetter.

Hvis du har bestemt dig for at købe en afbudsrejse til London og gerne vil have en vidunderlig oplevelse med hjem, kan det godt virke lidt uoverskueligt hvor du bør starte og slutte for at nå at se "de vigtigste ting" i London. Vi har et par forslag her, som tager udgangspunkt i billige eller gratis aktiviteter.

Du kan f.eks. begynde med en tur på et af de mange kunstmuseer. Tate Modern og Tate Britain er to fantastiske museer med noget af det smukkeste kunst i verden. Tate Britain har kunst fra det sekstende århundrede og frem til i dag, mens Tate Modern, først og fremmest fremviser moderne kunst.

Efter en sådan æstetisk oplevelse, kan du om eftermiddagen fortsætte på et af de enorme museer.

Alle de store museer i London er som udgangspunkt gratis, men tilbyder specielle

udstillinger, som du kan vælge at betale for. I London findes et væld af museer indenfor mange forskellige interesseområder; historie på Museum of London, videnskab på Science Museum og naturhistorie på Natural History Museum er blot nogle af de muligheder der er for at besøge museer i London.

Er du mere til shopping, så fortvivl ikke. London er kendt for sine mange gademarkeder. De mest populære er Camden Market, Portobello Market og Greenwich Market. Camden Market er helt specielt, da en stor del af det du finder på markedet er goth inspireret og ikke ting man ser hver dag.

De forlængede weekendture til London er blevet populære pakkeløsninger. Der er ikke langt til London, og da det bliver billigere og billigere at flyve dertil, er det perfekt til en kort udflugt. For forbrugerne er det en stor fordel at disse pakkeløsninger konstant bliver billigere. Dette presser nemlig også priserne på de afbudsrejser der oprettes til London.


Se vores sektion om Afbudsrejser til England
England byder på enestående ferieoplevelser, og den korte rejsetid gør landet til et populært udflugtsmål for danske turister. England er afternoon tea, design og modebut...

Afbudsrejser til London

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til England

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.