Afbudsrejser til Balatonsøen

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Balatonsøen, Ungarn

Balatonsøen ligger i Ungarn og er den største ferskvandssø i Europa. Søen er ca. 77 km lang og ca. 14 km bred og om sommeren er vandtemperaturen 20-25 grader.

Balatonsøen er dejligst at besøge forår og
sommer, hvor man kan bade og sejle i søen. Stedet er dog også et besøg værd på lidt koldere tider af året hvor søen godt nok er frosset til men hvor området omkring søen også byder på mange spændende seværdigheder. Fra toppen af den udslugte vulkan Badascony er der en fantastisk udsigt ud over Balatonsøen.

Byen Balatonfüred er hovedbyen i området og her er der hektisk natteliv med diskoteker, natklubber og restauranter. Tihany er en anden populær by ved søen og byen er smukt beliggende op af en mindre høj. Også i Tihany finder du et væld af barer, restauranter og natklubber.

Keszthely er et gammelt barokt herresæde som var ejet af den velhavende Festetic familie. Idag er stedet blevet museum som giver et indblik i aristokraternes leveis i 17-1800 tallet.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Ungarn
Ungarn er på mange måder et fascinerende feriemål, og de store oplevelser træder nærmest hinanden over tæerne i det tidligere kejserdømme. Ungarns hovedstad Budapest er ø...

Afbudsrejser til Balatonsøen

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Ungarn

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.