Afbudsrejser til Bodrum

  • Læs rejseguide
  • Se billeder
  • Andre rejsemål

Bodrum, Bodrumhalvøen, Tyrkiet

Bodrum er en tyrkisk havneby som er omringet af skove. Landskabet er præget af kyststrækninger med små hyggelige landsbyer og romantiske fiskerlejer. det azurblå middelhav med et utal af småøer, de grå bjerge og de grønne dale, og overalt på halvøen vokser eksotiske kaktusser og duftende citrusplanter.

Byens symbol er Bodrum slot, som blev bygget i det 14. århundrede. Du kan også besøge Museet for undersøisk arkæologi, som præsenterer opdagelser fra undersøiske gamle skibsvrag fra Det Ægæiske Hav.

En af verdens syv vidundere findes også Bodrum; Mausoleet, men der er næsten intet tilbage af det, men på et museum I vintermånederne, hvor temperaturerne tillader det, kan du se resterne af et af verdens syv vidundere i Bodrum; Mausoleet. På museet fortælles historien om den prægtige hersker og om parrets storslåede bygningsværk, der var 43 meter højt og stod i nittenhundrede år. Næsten 2000 år senere kom Johanitterridderne til Bodrum. De søgte efter et tilholdssted og valgte forbjerget, der den gang var en ø. De fandt byggesten i Mausoleet, og i 1522 stod borgen, Petronium, færdig. Det er den borg, du stadig ser midt i byen.

Der er også mulighed for dykning og sejlsport i den smukke havneby, hvor der også er arrangerede ture til disse aktiviteter. Naturen omkring giver generelt god mulighed for at dyrke sport, såsom vandring, løbeture, svømning, cykling m.m. Du kan ligeledes gå rundt i byen ved havet, hvor en grøn og blå kombination af naturen bestemt vil imponere dig og ikke mindst
virke afstressende.


Afbudsrejser til Bodrum

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Tyrkiet

Copyright © 2007-2019 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.