Afbudsrejser til Bodrumhalvøen

  • Læs rejseguide
  • Se billeder
  • Andre rejsemål

Bodrumhalvøen, Tyrkiet


Se vores sektion om Afbudsrejser til Tyrkiet
Danskerne har for alvor fået øjnene for Tyrkiet, som på rekordtid er blevet den foretrukne sommerferiedestination. Det er dog ikke så besynderligt endda, for Tyrkiet har ...

Afbudsrejser til Bodrumhalvøen

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Sunweb Rejser Sø 06.05 Bodrum-Halvøen 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserAquasis Deluxe Resor
Ultra all inclusive
DKK
3779
afbudsrejser
Aquasis Deluxe Resort & Spa

Aquasis Deluxe Resort & Spa er et indbydende og helt nyt Ultra All Inclusive hotel beliggende ned til stranden i Altinkum, ca. 3 km fra Didim. Her kan du nyde de mange gode faciliteter og smagfuldt indrettede værelser. Aquasis Deluxe tilbyder flere forskellige swimmingpools og et vandland med 9 vandrutsjebaner. Her arrangeres forskellige aktiviteter og underholdning for alle aldre både i løbet af dagen om aftenen, og Aquasis Deluxe anbefales især til voksne og børnefamilier, der gerne vil bo ned til stranden i komfortable omgivelser. Opholdet er med Ultra All Inclusive, hvor måltider, snakcs og drikkevarer er betalt hjemmefra.
Sunweb Rejser Sø 06.05 Bodrum 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserHotel Salmakis Beach
all inclusive
DKK
3909
afbudsrejser
Hotel Salmakis Beach Resort & Spa

Hotel Salmakis Beach Resort & Spa er det ideelle valg for alle, der gerne vil bo komfortabelt med All Inclusive, tæt på Bodrum og med en fantastisk udsigt over Bodrum-bugten. Hotellet er bygget på en skråning og fremstår lyst og indbydende. Her er et dejligt poolområde med swimmingpool, børnepool og solterasse samt en dejlig sandstrand, hvorfra du kan nyde udsigten til Bodrum. Til børnene er her både miniklub og legeplads, og de voksne kan forkæle sig selv i hotellets lækre spa/wellness center med indendørs swimmingpool, tyrkisk bad, jacuzzi, sauna og massage. Vil du udforske Bodrum, kommer du let hertil med dolmus eller taxabåd. Opholdet er med All Inclusive, hvor måltider, snacks og drikkevarer er betalt hjemmefra, så her skal du ikke bekymre dig over feriebudgettet.
Sunweb Rejser Sø 06.05 Torba 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserHotel Samara
all inclusive
DKK
4424
afbudsrejser
Hotel Samara

Hotel Samara er et lækkert og populært All Inclusive hotel beliggende på et stort, grønt område ned til egen sandstrand i udkanten af Torba, ca. 8 km fra Bodrum. Samara anbefales til både par og familier, der gerne vil forkæle sig selv og hinanden, og som nyder at holde ferie i smukke, rolige omgivelser. Hotellet består af lave, lyse toetagers bygninger og tilbyder indkvartering af høj, international standard til den kræsne gæst. Her er mange lækre faciliteter, uanset om du søger en aktiv eller en afslappende ferie. Da opholdet er med All Inclusive, er både måltider, snacks og drikkevarer inklusiv i prisen, og du kan således blot læne dig tilbage og lade dig forkæle.
Sunweb Rejser Sø 06.05 Bitez 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserHotel Bitez Garden L
all inclusive
DKK
3239
afbudsrejser
Hotel Bitez Garden Life

Dette hyggelige hotel er bygget i  karakteristisk  Bodrum stil og består af flere lave, hvidkalkede bygninger, som ligger spredt over en dejlig have. De grønne planter, farvestrålende blomster og snoede stier mellem bygningerne giver følelsen af, at man befinder sig i sin egen lille by. Her er 4 pools og 2 børnepools, og den børnevenlige strand ligger kun 150 m fra hotellet. Den hyggelige strandpromenade langs Bitez strand ligger kun får minutters gang fra hotellet. Her finder du et godt udvalg af gode restauranter og småbutikker. Bodrum kan let nås med dolmus.
Sunweb Rejser Sø 06.05 Bodrum-Halvøen 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserHotel Garden Of Sun
all inclusive
DKK
3464
afbudsrejser
Hotel Garden of Sun

Hotel Garden of Sun er et godt og billigt All Inclusive hotel beliggende i gåafstand fra stranden mellem Altinkum og Didim. Hotellet er pænt indrettet og har et dejligt poolområde med swimmingpool, børnepool og to vandrutsjebaner. Da opholdet er med All Inclusive, serveres buffet til de tre hovedmåltider, og bliver du sulten undervejs, er snacks også inkluderet om eftermiddagen. Ved stranden kan du både slappe af i solen og nyde udsigten eller tage en svømmetur i det skønne ægæiske hav. Trænger du til yderligere afslapning, kan vi anbefale dig at prøve tyrkisk bad og massage i hotellets spa center. Vi anbefaler Hotel Garden of Sun til både voksne, par og børnefamilier, som gerne vil bo i på et budgetvenligt All Inclusive hotel af god standard under ferien i Didim.
Sunweb Rejser Sø 06.05 Bodrum - Gündogan 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserHotel Baia
Ultra all inclusive
DKK
3979
afbudsrejser
Hotel Baia

Hotel Baia er et lyst og indbydende Ultra All Inclusive hotel med en fantastisk smuk beliggende ned til Gündogan-bugten. Fra hotellet har du udsigt over bugten, samt Gündogans lystbådehavn og strandpromenade, som kan nås på en kort gåtur. Hotellet har et dejligt poolområde med en stor solterrasse og børnepool. Her er desuden en aktivitetspool med vandrutsjebaner. Den dejlige beliggenhed ned til bugten kan nydes i fulde drag fra hotellets badebro eller den lille, private sandstrand. Her kan du slappe af i solen eller prøve kræfter med et udvalg af vandsportsaktiviteter (mod betaling). Hotel Baia byder på mange gode faciliteter, lige fra bowlingbane til børneklub (her tales ikke dansk), samt gode sports- og wellness-faciliteter. Her er således alt, hvad du kan ønske dig til dejlig badeferie. Hotel Baia anbefales til både voksne og familier med børn, som ønsker en afslappende Ultra All Inclusive ferie i s
Sunweb Rejser Sø 06.05 Turgutreis 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserHotel Xanadu Island
all inclusive
DKK
4779
afbudsrejser
Hotel Xanadu Island

Hotel Xanadu Island er et imponerende, luksuriøst All Inclusive hotel til dig, som sætter pris på høj komfort og afslapning på ferien. Med en privat halvø, omgivet af strande og azurblåt hav, får du ikke en mere storslået destination for din ferie til Tyrkiet. Hotellet ligger ca. 5 km fra Turgutreis, hvor du blandt andet kan opleve basaren og den hyggelige marina. Hotel Xanadu Island har indbydende spa/wellness faciliteter til dig, der gerne vil forkæles, og du har samtidig mulighed for at være aktiv, da Xanadu Island også byder på mange sportsfaciliteter, herunder tennisbane, fitness, bordtennis og billard. Her er et lækkert poolområde med to swimmingpools, børnepool og solterrasse. Her er også indendørs swimmingpool, der kan være en fornøjelse, hvis du besøger hotellet i starten eller slutningen af sæsonen. Alle faciliteterne ligger i smukke omgivelser, og her er tænkt o
Sunweb Rejser Sø 06.05 Bodrum-Halvøen 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserHotel Jasmin Beach
all inclusive
DKK
3349
afbudsrejser
Hotel Jasmin Beach

Hotel Jasmin Beach er et All Inclusive hotel af middel standard beliggende i grønne omgivelser, i gåafstand fra både det livlige centrum af Gümbet og den skønne sandstrand. Værelserne ligger i lave, lyse bygninger, spredt rund på hotellets område. Bygningerne forbindes af små stier, grønne planter og plæner, og her ligger 3 poolområder med swimmingpools, børnepools og vandrutsjebaner. Opholdet er med All Inclusive, så her kan du forsyne dig selv med mad, snacks og drikkevarer i løbet af dagen og om aftenen, uden at skulle spekulere over hotelregningen. Vi anbefaler Hotel Jasmin Beach til børnefamilier, voksne og unge, der gerne vil bo med All Inclusive til en rimelig pris og i gåafstand fra alle Gümbets herligheder.
Sunweb Rejser Sø 06.05 Bodrum-Halvøen 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserHotel Royal Asarlik
Ultra all inclusive
DKK
3514
afbudsrejser
Hotel Royal Asarlik Beach

Hotel Royal Asarlik er et dejligt Ultra All Inclusive hotel beliggende ned til stranden i gåafstand fra Gümbet centrum. Hotellet er et godt valg for par og familier med større børn, der gerne vil bo komfortabelt med gode faciltiteter og en god beliggenhed med stranden lige ved hånden. Da opholdet er med Ultra All Inclusive, er måltider, snacks og drikkevarer inklusiv i prisen. Her er to poolområder - det ene med aktiviteter, underholdning og musik i løbet af dagen, og det andet er "relax", hvor du kan slappe af med en god bog. De 351 pænt indrettede værelser ligger i hovedbygningen og forskellige mindre bygninger spredt rundt på grunden. Royal Asarlik er et dejligt hotel, som mange gæster vælger at komme tilbage til år efter år.
Sunweb Rejser Sø 06.05 Bodrum-Halvøen 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserHotel Voyage Tü
Ultra all inclusive
DKK
4409
afbudsrejser
Hotel Voyage Türkbükü

Det charmerende Hotel Voyage Türkbükü er et lækkert Ultra All Inclusive hotel beliggende ca. 2 km fra Türkbükü og med en fantastisk udsigt over en smuk bugt. Hotellet har en dejlig solterrasse, samt en badebro hvor fra du kan nyde en svømmetur i bugtens krystalklare vand. Du kan også vælge at trække dig tilbage til hotellets poolområde, som har tre vandrutsjebaner, en solterrasse og en hyggelig poolbar. Værelserne på Hotel Voyage Türkbükü ligger fordelt i små hvidkalkede huse, som bindes sammen af et stisystem prydet af smukke blomster. Her er et godt udvalg af sports- og wellness-faciliteter, og hotellets mindste gæster kan lege og møde nye venner i børneklubben (her tales ikke dansk), som bl.a. arrangerer mini-disco inden sengetid. Hotel Voyage Türkbükü anbefales til både voksne og børnefamilier, som drømmer om en Ultra All Inclusive ferie i fredelige

Se flere afbudsrejser til Tyrkiet

Copyright © 2007-2017 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.