Afbudsrejser til Marmariskysten

  • Læs rejseguide
  • Se billeder
  • Andre rejsemål

Marmariskysten, Tyrkiet

Marmaris er en moderne ferieby, der har vokset stødt fra at være en lille fiskerby. Her er oplevelser for hele familien. Her kan der dase på stranden, opleve nattelivet i byen eller vandre en tur ud i den skønne natur, som omgiver Marmaris. Fra havnepromenaden ligger alverdens både og venter på at tage dig med ud og opleve de mange små øer, ud for Marmaris.

Marmaris ligger i en smuk bugt i den tyrkiske skærgård, nær den græske ø verden. Dette område bliver i folkemunde kaldt det grønne område af Tyrkiet. Byen ligger i en dal, med Bjerge der omkranser byen og er dækket af fyrretræer. Her kan man gå på opdagelse eller tage på en jeep tur, rundt i terrænet på de små snoede veje. I Marmaris bor der ca. 25.000 fastboende indbyggere. Klimaet er meget varmt og i sommer månederne kan temperaturen nemt komme op på de 40 grader. I vintermånederne ligger temperaturen på omkring 15-17 grader i dagtimerne.

Strandene ved Marmaris er lange og fine strande af grus og småsten, men kan sagtens benyttes til at bade fra. Her kan lejes liggestole, men går du efter de hvide strande, skal du længere væk fra byen. Der er også mulighed for at tage i vandpark. Marmaris har to, en stor vandpark, som ligger på strandpromenaden og en mindre vandpark, som ligger i hovedgaden. Har du lyst til at være aktiv, bliver der tilbudt alverdens vandaktiviteter, såsom jetski, bananbåde, vandcykel og paraglidning. Det er også muligt at tage på bådtur, hvor du kan dykke fra og tage dykkercertifikat.

I Marmaris' gamle bydel
finder du en spændende overdækket basar med flere hundrede små butikker. Her kan du købe smykker, tæpper, krydderier, messingfade og meget andet. Husk at prutte om prisen. Om torsdagen er der et stort marked i byen. Er du inde i byen, er Süleymans borg et besøg værd. Borgen er fra 1500-tallet og det eneste levn fra fortiden.

Vil du og opleve noget, kan du leje en bil eller tage på en bustur til Pamukkale, Tyrkiets mest berømte seværdighed. Her kører du igennem Taurusbjergene op til de hvide kalkstensklipper, som er dannet af kilder, der strømmer ud fra bjergets indre og som i løbet af årtusinder har dannet store skålformede bassiner. To og en halvtimes kørsel fra Marmaris, ligger den romersk antikke ruinby Efesos. Efesos var den anden største by i romertiden og her finder du flere imponerende ruiner og et af verden 7 vidundere, Artemis templet.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Tyrkiet
Danskerne har for alvor fået øjnene for Tyrkiet, som på rekordtid er blevet den foretrukne sommerferiedestination. Det er dog ikke så besynderligt endda, for Tyrkiet har ...

Afbudsrejser til Marmariskysten

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Sunweb Rejser Sø 06.05 Icmeler 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserHotel Marti Resort D
Halvpension
DKK
5722
afbudsrejser
Hotel Marti Resort Deluxe

Ønsker du at tilbringe din ferie i luksuriøse omgivelser ved Icmelers sandstrand, er Marti Resort Deluxe et oplagt valg. Her er plads til både børn og voksne, og hotellets mange faciliteter gør, at ingen kommer til at kede sig. Dagene kan tilbringes ved hotellets private strand, eller ved det lækre  poolområde, og i aftentimerne  arrangeres forskellige former for underholdning for både store og små. Står der selvforkælelse på programmet, kan vi anbefale et besøg i hotellets helseafdeling, hvor du både finder tyrkisk bad, sauna, fitness rum og skønhedssalon. Opholdet er med halvpension. Det er muligt at tilkøbe Ultra All Inclusive, hvor måltider, snacks og drikkevarer er betalt hjemmefra.
Sunweb Rejser Sø 13.05 Marmaris 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserHotel Cettia Beach R
all inclusive
DKK
4776
afbudsrejser
Hotel Cettia Beach Resort

Hotel Cettia Beach Resort er et indbydende All Inclusive voksenhotel med en skøn beliggenhed helt ned til stranden. Her er alt, hvad du skal bruge til en afslappende badeferie. Nyd dagen på en solseng ved stranden, eller læg dig godt til rette med en god bog ved poolkanten. Du kan også besøge hotellets dejlige hamam eller forkæle dig selv med en omgang massage (mod betaling). Vil du udforske Marmarisâ?? livlige centrum, kan du tage den lokale dolmus, som holder lige ved hotellet. Den kører dig på få minutter ind til byen, hvor du bl.a. kan shoppe i den farverige basar eller slentre en tur i den smukke marina. Din ferie på Hotel Cettia Beach Resort er med All Inclusive, hvor både måltider, drikkevarer, snacks og is indgår i den pris, du har betalt hjemmefra. Sunweb anbefaler Hotel Cettia Beach Resort til voksne, der vil nyde en børnefri All Inclusive ferie ved stranden.
Sunweb Rejser Sø 13.05 Icmeler 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserHotel Grand Yazici C
Ultra all inclusive
DKK
5006
afbudsrejser
Hotel Grand Yazici Club Turban

Hotel Grand Yazici Club Turban er et dejligt Ultra All Inclusive hotel beliggende i smukke omgivelser mellem Marmaris og Icmeler, omgivet af skov og lige ned til stranden. Hotellet er en perfekt base for både par og familier med børn, som gerne vil tilbringe meget tid på hotellet, og som vægter høj standard og lækre omgivelser højt. Her er flere poolområder for både børn og voksne, heraf et med vandrutsjebaner, som helt sikkert vil være et hit blandt børn og andre vandhunde. På Grand Yazici Club Turban finder du også et stort udvalg af forskellige aktiviteter, bl.a. tennisbaner, fitnessrum, legeplads og et indbydende spa/wellness center for blot at nævne nogle få. Værelserne ligger i hovedbygningen eller i mindre bygninger spredt rundt i haven. Opholdet er med Ultra All Inclusive, hvor måltider, snacks og drikkevarer er inklusiv i prisen. Kan du løsrive dig fra hotellet, anbefaler vi en
Spies Fr 08.06 Marmaris 7 Kastrup Fly+Hotel Sunprime Beachfront
DKK
3399
Spies Fr 08.06 Marmaris 14 Kastrup Fly+Hotel Sunprime Beachfront
DKK
7499
Sunweb Rejser Sø 10.06 Marmaris 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserHotel Halici 1
all inclusive
DKK
3409
afbudsrejser
Hotel Halici 1

Hotel Halici 1 er et billigt All Inclusive hotel med en god beliggenhed, hvis du gerne vil holde ferie i Marmaris tæt på både strand og centrum. Hotellet er simpelt og af middel standard, men værelserne er renoveret i 2014, og hotellet er populært blandt voksne og familier, der lægger større vægt på beliggenhed fremfor høj standard og mange faciliteter. Opholdet på Hotel Halici 1 er med All Inclusive, hvor måltider, snacks og lokale drikkevarer er inklusiv i prisen, så her kan du holde ferie uden at sprænge budgettet. Marmaris' populære bystrand ligger få minutters gang fra hotellet, og når du gerne vil ind til centrum, hvor du finder et stort udvalg af butikker, restauranter og barer, kan du enten gå langs hovedgaden eller tage en dolmus.
Sunweb Rejser Sø 10.06 Marmaris 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserHotel Pasa Garden Be
all inclusive
DKK
3889
afbudsrejser
Hotel Pasa Garden Beach

Hotel Pasa Garden Beach er et dejligt All Inclusive hotel beliggende helt ned til den flotte sandstrand i Marmaris. Poolområdet og stranden ligger lige op ad hinanden, så du kan frit vælge, hvor du helst vil bade og nyde solen. Fra Hotel Pasa Garden Beach kan du køre med dolmus eller gå ind til centrum af Marmaris, hvor du bl.a. kan shoppe i basaren eller slentre en tur i byens smukke marina. Ved siden af hotellet ligger et vandland (mod betaling), som uden tvivl vil være et hit, hvis du rejser med børn. Hotel Pasa Garden Beachâ?? 52 værelser er pænt indrettet, og vil du vågne til en vidunderlig udsigt over havet hver morgen, har du mulighed for at bestille et værelse med havudsigt. Da dit ophold på Hotel Pasa Garden Beach er med All Inclusive indgår både drikkevarer, måltider og snacks i prisen. Hotel Pasa Garden Beach er et godt valg for alle, der vil tilbringe en afslappende All Inclusive ferie ved stranden.
Sunweb Rejser Sø 10.06 Marmaris 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserLejl. Club Turquoise
uden pension
DKK
2569
afbudsrejser
Lejl. Club Turquoise

Lejligheder Club Turquoise har en god beliggenhed tilbagetrukket fra den centrale og mest livlige del af Marmaris centrum og stadig i gåafstand fra stranden. Indkvarteringen sker i toværelses ferielejligheder, der er pænt indrettede med fransk altan eller balkon samt tekøkken, hvor du selv kan tilberede lette retter. Vil du hellere have maden serveret, har Club Turquoise en god restaurant, og du kan bestille morgenmad eller halvpension hjemmefra. Du kan også tage en dolmus ind til centrum af Marmaris, hvor du finder et stort udvalg af restauranter, butikker og barer. Club Turquoise har et dejligt poolområde med swimmingpool, børnepool, solterrasse og poolbar. Her kan du nyde Middelhavssolen med en kølig drink. Vi anbefaler Club Turquoise til både voksne og børnefamilier, der ønsker at bo i pæne omgivelser uden for centrum.
Sunweb Rejser Sø 10.06 Marmaris 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserHotel Grand Faros
Halvpension
DKK
2899
afbudsrejser
Hotel Grand Faros

Hyggeligt, velholdt hotel af ældre dato, beliggende iet roligt område i Armutalan i udkanten af Marmaris. Personalet er imødekommende, og her er en hyggelig atmosfære. Indkvartering er med halvpension, og hotellet anbefales til alle, der ønsker at bo på et hotel af god stadard og som ikke har noget imod at køre efter strand og centrum. Hotellet tilbyder gratis busservice til stranden flere gange dagligt. Marmaris centrum nås let med lokalbus, der kører lige uden for hotellet.
Sunweb Rejser Sø 10.06 Marmaris 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserClub Green Nature Re
all inclusive
DKK
4049
afbudsrejser
Club Green Nature Resort & Spa

Club Green Nature Resort & Spa er et stort og indbydende All Inclusive familiehotel beliggende i udkanten af Marmaris lige ved skoven og i gåafstand fra stranden. Her er 365 værelser fordelt forskellige bygninger, og de største værelser kan rumme op til 5 personer, så her kan du roligt tage hele familien med på ferien. Her er et dejligt og meget populært poolområde med to swimmingpools, børnepool og vandrutsjebaner. Her kan hele familien sagtens få det meste af dagen til at gå. Bliver du sulten eller tørstig i løbet af dagen, kan du forsyne dig med mad, snacks og drikkevarer, da opholdet er med All Inclusive. Green Nature byder også på andre gode faciliteter, som du kan benytte under din ferie. I spa/wellness centeret kan du forkæle dig selv med tyrkisk bad, sauna og massage, og her er fitnessrum, tennis, basketball, billard og bordtennis, hvis du vil være aktiv under ferien. Til de mindste er her

Se flere afbudsrejser til Tyrkiet

Copyright © 2007-2018 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.