Afbudsrejser til Marmariskysten

  • Læs rejseguide
  • Se billeder
  • Andre rejsemål

Marmariskysten, Tyrkiet

Marmaris er en moderne ferieby, der har vokset stødt fra at være en lille fiskerby. Her er oplevelser for hele familien. Her kan der dase på stranden, opleve nattelivet i byen eller vandre en tur ud i den skønne natur, som omgiver Marmaris. Fra havnepromenaden ligger alverdens både og venter på at tage dig med ud og opleve de mange små øer, ud for Marmaris.

Marmaris ligger i en smuk bugt i den tyrkiske skærgård, nær den græske ø verden. Dette område bliver i folkemunde kaldt det grønne område af Tyrkiet. Byen ligger i en dal, med Bjerge der omkranser byen og er dækket af fyrretræer. Her kan man gå på opdagelse eller tage på en jeep tur, rundt i terrænet på de små snoede veje. I Marmaris bor der ca. 25.000 fastboende indbyggere. Klimaet er meget varmt og i sommer månederne kan temperaturen nemt komme op på de 40 grader. I vintermånederne ligger temperaturen på omkring 15-17 grader i dagtimerne.

Strandene ved Marmaris er lange og fine strande af grus og småsten, men kan sagtens benyttes til at bade fra. Her kan lejes liggestole, men går du efter de hvide strande, skal du længere væk fra byen. Der er også mulighed for at tage i vandpark. Marmaris har to, en stor vandpark, som ligger på strandpromenaden og en mindre vandpark, som ligger i hovedgaden. Har du lyst til at være aktiv, bliver der tilbudt alverdens vandaktiviteter, såsom jetski, bananbåde, vandcykel og paraglidning. Det er også muligt at tage på bådtur, hvor du kan dykke fra og tage dykkercertifikat.

I Marmaris' gamle bydel
finder du en spændende overdækket basar med flere hundrede små butikker. Her kan du købe smykker, tæpper, krydderier, messingfade og meget andet. Husk at prutte om prisen. Om torsdagen er der et stort marked i byen. Er du inde i byen, er Süleymans borg et besøg værd. Borgen er fra 1500-tallet og det eneste levn fra fortiden.

Vil du og opleve noget, kan du leje en bil eller tage på en bustur til Pamukkale, Tyrkiets mest berømte seværdighed. Her kører du igennem Taurusbjergene op til de hvide kalkstensklipper, som er dannet af kilder, der strømmer ud fra bjergets indre og som i løbet af årtusinder har dannet store skålformede bassiner. To og en halvtimes kørsel fra Marmaris, ligger den romersk antikke ruinby Efesos. Efesos var den anden største by i romertiden og her finder du flere imponerende ruiner og et af verden 7 vidundere, Artemis templet.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Tyrkiet
Danskerne har for alvor fået øjnene for Tyrkiet, som på rekordtid er blevet den foretrukne sommerferiedestination. Det er dog ikke så besynderligt endda, for Tyrkiet har ...

Afbudsrejser til Marmariskysten

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Sunweb Rejser Sø 24.09 Marmaris 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserLejl. Avos
uden pension
DKK
4549
afbudsrejser
Lejl. Avos

Lejligheder Avos er et lille, hyggeligt lejlighedskompleks af enkel standard beliggende et par minutters gang fra stranden i Marmaris. Tæt ved hotellet findes flere restauranter og barer, som lokker med farverige cocktails og lækker, tyrkisk mad. Vil du en tur ind til Marmaris charmerende gamle bydel, hvor du kan gå på opdagelse i basaren eller gå en tur i den hyggelige havn, kan du enten gå eller tage en af de taxaer, som holder lige ved hotellet. Foretrækker du at bruge dagen på at slappe af, har Lejligheder Avos et lille poolområde, hvor du kan nyde solen og en afkølende dukkert. Avos består af 2- og 3-værelses lejligheder, som er indrettet med med tekøkken, hvor du selv kan lave dig et let måltid. Alle lejlighederne har desuden egen møbleret balkon, hvor du fx kan nyde eftermiddagen med en god bog. De rummelige lejligheder kan huse op til 6 personer og er derfor velegnet til rejser med familie eller venner.
Sunweb Rejser Sø 01.10 Marmaris 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserHotel Sesin
all inclusive
DKK
4269
afbudsrejser
Hotel Sesin

Hotel Sesin er et dejligt All Inclusive hotel med en hyggelig atmosfære og en god beliggenhed i Mamaris. Her bor du tæt ved stranden, og vil du en tur ind og gå rundt i byens hyggelige havn eller i den livlige basar, kan du tage den lokale dolmus, som holder lige foran hotellet og på få minutter kører dig til centrum. Du kan naturligvis også vælge at tilbringe dagen ved Hotel Sesins hyggelige poolområde. Her er både swimmingpool, børnepool og en poolbar, hvor du dagen i gennem kan forsyne dig med kølige forfriskninger. Da dit ophold på Hotel Sesin er med All Inclusive, er både måltider, drikkevarer og snacks inkluderet i prisen, og du kan derfor lade pungen blive på værelset, når du vil nyde dagen ved poolen. Hotel Sesin anbefales til alle, som vil tilbringe en afslappende All Inclusive ferie med både stranden og Marmarisâ?? mange ferieoplevelser inden for rækkevidde.
Sunweb Rejser Sø 01.10 Marmaris 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserLejl. Erdenhan
uden pension
DKK
3849
afbudsrejser
Lejl. Erdenhan

Lejligheder Erdenhan er et lille, populært lejlighedskompleks beliggende i gåafstand fra stranden i et roligt område i udkanten af Marmaris. Erdenhan har en lille have med et hyggeligt poolområde med swimmingpool og separat børnepool, hvor du kan nyde afslappende feriedage og møde andre rejsende. Lejligheder Erdenhan er familiedrevet, og her er en virkelig hyggelig atmosfære. Værtsparret er venlige og imødekommende, og dette er vores mest populære lejlighedskompleks i Marmaris. De 33 ferielejligheder er pænt indrettede med balkon og tekøkken, hvor du selv kan tilberede lette retter. Foretrækker du at få maden serveret under ferien, findes der et udvalg af restauranter i gåafstand fra lejlighedskomplekset.
Sunweb Rejser Sø 01.10 Marmaris 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserHotel Banu Luxury
all inclusive
DKK
4889
afbudsrejser
Hotel Banu Luxury

Hotel Banu Luxury er et lille, hyggeligt All Inclusive hotel beliggende tæt på stranden ved hovedgaden i udkanten af Marmaris. Du kan spadsere ind til centrum eller tage en dolmus. På hovedgaden ligger forskellige butikker side om side, og i centrum finder du et stort udvalg af restauranter og barer. Banu har et lille poolområde med swimmingpool, hvor du kan tage en forfriskende dukkert i løbet af dagen, hvis du foretrækker pool frem for strand. Trænger du til at røre dig lidt, kan du udfordre dine medrejsende i billard, dart eller bordtennis. Banu Luxury anbefales til både voksne, par, grupper, unge og familier, der gerne vil bo hyggeligt og tæt på stranden - til en god pris.
Sunweb Rejser Sø 08.10 Marmaris 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserHotel Begonville
all inclusive
DKK
3724
afbudsrejser
Hotel Begonville

Hotel Begonville er et populært og billigt All Inclusive hotel beliggende kun 250 meter fra stranden i Marmaris. Her er et godt poolområde med swimmingpool, separat børnepool og solterrasse, hvor du kan nyde Middelhavssolen. Her er også mulighed for at forkæle dig selv med tyrkisk bad og massage. Her er også bordtennis, bordfodbold og dart. Opholdet er med All Inclusive, hvor måltider, snacks og drikkevarer er betalt hjemmefra. Hotel Begonville er af middel standard og har en god beliggenhed, og du kan gå til centrum, evt. langs den livlige strandpromenade, hvor du også finder et udvalg af restauranter og barer. Vi anbefaler Hotel Begonville til både voksne, unge og børnefamilier, der ønsker at bo med All Inclusive til en rimelig pris.
Sunweb Rejser Sø 08.10 Marmaris 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserHotel Cettia Beach R
all inclusive
DKK
4829
afbudsrejser
Hotel Cettia Beach Resort

Hotel Cettia Beach Resort er et indbydende All Inclusive voksenhotel med en skøn beliggenhed helt ned til stranden. Her er alt, hvad du skal bruge til en afslappende badeferie. Nyd dagen på en solseng ved stranden, eller læg dig godt til rette med en god bog ved poolkanten. Du kan også besøge hotellets dejlige hamam eller forkæle dig selv med en omgang massage (mod betaling). Vil du udforske Marmarisâ?? livlige centrum, kan du tage den lokale dolmus, som holder lige ved hotellet. Den kører dig på få minutter ind til byen, hvor du bl.a. kan shoppe i den farverige basar eller slentre en tur i den smukke marina. Din ferie på Hotel Cettia Beach Resort er med All Inclusive, hvor både måltider, drikkevarer, snacks og is indgår i den pris, du har betalt hjemmefra. Sunweb anbefaler Hotel Cettia Beach Resort til voksne, der vil nyde en børnefri All Inclusive ferie ved stranden.
Sunweb Rejser Sø 08.10 Marmaris 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserHotel Julian Club
all inclusive
DKK
4249
afbudsrejser
Hotel Julian Club

Hotel Julian Club er et familievenlige All Inclusive hotel beliggende i fredelige omgivelser med Marmarisâ?? mange ferieoplevelser indenfor rækkevidde. Hotel Julian Club byder på gode faciliteter for hele familien. Her er et stort, dejligt poolområde med 2 swimmingpools, solterrasse samt en børnepool og vandrutsjebaner. Hotellets underholdningsteam sørger for sjove aktiviteter, som fx vandaerobics, og børnene vil elske de mange sjove lege, som arrangeres i børneklubben (her tales ikke dansk). Hvis du kan løsrive dig fra hotellets hyggelige rammer, kan det varmt anbefales at gå en tur ind til Marmarisâ?? charmerende centrum. Her kan du slentre en tur i den hyggelige gamle bydel, nyde atmosfæren ved havnen eller gå på opdagelse i byens livlige basargader. Vil du spare gåturen, har du mulighed for at tage den lokale dolmus, som holder tæt ved hotellet. Dit ophold på Hotel Julian Club er med All Inclusive, hvor b
Sunweb Rejser Sø 08.10 Marmaris 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserHotel Julian Marmari
all inclusive
DKK
4999
afbudsrejser
Hotel Julian Marmaris

Hotel Julian Marmaris er et moderne, nybygget All Incusive hotel, som slår dørene op for første gang til sommersæsonen 2017.  Fra hotellet har du blot et par minutters gang til stranden, og Marmarisâ?? pulserende centrum findes ca. 2 km væk. Her kan du nyde den hyggelige atmosfære ved havnen og gøre en masse gode indkøb i baseren. På Hotel Julian Marmaris indkvarteres du i flotte, moderne dobbeltværelser, og ved det dejlige poolområde kan du nyde dagen i solen på en solseng ved poolkanten. I løbet af ferien arrangerer hotellets underholdningsteam forskellige aktiviteter, og vil du forsøde ferien lidt ekstra med skøn selvforkælelse, har du mulighed for at besøge hotellets hamam. På Hotel Julian Marmaris sørger hotellets All Inlcusive program for, at du frit kan forsyne dig med drikkevarer, snacks og is i løbet af dagen samt en række lækre retter på buffet ved målt
Sunweb Rejser Sø 08.10 Marmaris 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserHotel Pasa Beach
all inclusive
DKK
4034
afbudsrejser
Hotel Pasa Beach

Hotel Pasa Beach er et dejligt og livligt All Inclusive hotel beliggende ned til stranden i udkanten af Marmaris. Hotellet består af to bygninger med hver deres poolområde. Bygning B er velegnet til de, der ønsker at bo i et lidt livligt miljø. Her findes alle hotellets fællesfaciliteter, samt en stor pool med vandrutsjebane. Bygning A er for de, der hellere vil ligge ved poolen og nyde den smukke udsigt over Middelhavet. Begge poolområder kan naturligvis benyttes, uanset hvor du indkvarteres. Vil du være aktiv på ferien, er her både fitnessrum, bordtennis og billard - og gåturen ind til centrum langs strandpromenaden kan tages i tempo, mens du nyder den smukke udsigt over en af de smukkeste bugter i Tyrkiet. Er det tid til total afslapning, kan vi anbefale en tur i hotellets hamam, efterfulgt af en velværende massage. Opholdet på Hotel Pasa Beach er med All Inclusive, hvor mad og drikkevarer er betalt hjemmefra, så her k
Sunweb Rejser Sø 08.10 Marmaris 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserHotel Pasa Garden Be
all inclusive
DKK
3989
afbudsrejser
Hotel Pasa Garden Beach

Hotel Pasa Garden Beach er et dejligt All Inclusive hotel beliggende helt ned til den flotte sandstrand i Marmaris. Poolområdet og stranden ligger lige op ad hinanden, så du kan frit vælge, hvor du helst vil bade og nyde solen. Fra Hotel Pasa Garden Beach kan du køre med dolmus eller gå ind til centrum af Marmaris, hvor du bl.a. kan shoppe i basaren eller slentre en tur i byens smukke marina. Ved siden af hotellet ligger et vandland (mod betaling), som uden tvivl vil være et hit, hvis du rejser med børn. Hotel Pasa Garden Beachâ?? 52 værelser er pænt indrettet, og vil du vågne til en vidunderlig udsigt over havet hver morgen, har du mulighed for at bestille et værelse med havudsigt. Da dit ophold på Hotel Pasa Garden Beach er med All Inclusive indgår både drikkevarer, måltider og snacks i prisen. Hotel Pasa Garden Beach er et godt valg for alle, der vil tilbringe en afslappende All Inclusive ferie ved stranden.

Se flere afbudsrejser til Tyrkiet

Copyright © 2007-2017 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.