Afbudsrejser til Marmariskysten

  • Læs rejseguide
  • Se billeder
  • Andre rejsemål

Marmariskysten, Tyrkiet

Marmaris er en moderne ferieby, der har vokset stødt fra at være en lille fiskerby. Her er oplevelser for hele familien. Her kan der dase på stranden, opleve nattelivet i byen eller vandre en tur ud i den skønne natur, som omgiver Marmaris. Fra havnepromenaden ligger alverdens både og venter på at tage dig med ud og opleve de mange små øer, ud for Marmaris.

Marmaris ligger i en smuk bugt i den tyrkiske skærgård, nær den græske ø verden. Dette område bliver i folkemunde kaldt det grønne område af Tyrkiet. Byen ligger i en dal, med Bjerge der omkranser byen og er dækket af fyrretræer. Her kan man gå på opdagelse eller tage på en jeep tur, rundt i terrænet på de små snoede veje. I Marmaris bor der ca. 25.000 fastboende indbyggere. Klimaet er meget varmt og i sommer månederne kan temperaturen nemt komme op på de 40 grader. I vintermånederne ligger temperaturen på omkring 15-17 grader i dagtimerne.

Strandene ved Marmaris er lange og fine strande af grus og småsten, men kan sagtens benyttes til at bade fra. Her kan lejes liggestole, men går du efter de hvide strande, skal du længere væk fra byen. Der er også mulighed for at tage i vandpark. Marmaris har to, en stor vandpark, som ligger på strandpromenaden og en mindre vandpark, som ligger i hovedgaden. Har du lyst til at være aktiv, bliver der tilbudt alverdens vandaktiviteter, såsom jetski, bananbåde, vandcykel og paraglidning. Det er også muligt at tage på bådtur, hvor du kan dykke fra og tage dykkercertifikat.

I Marmaris' gamle bydel
finder du en spændende overdækket basar med flere hundrede små butikker. Her kan du købe smykker, tæpper, krydderier, messingfade og meget andet. Husk at prutte om prisen. Om torsdagen er der et stort marked i byen. Er du inde i byen, er Süleymans borg et besøg værd. Borgen er fra 1500-tallet og det eneste levn fra fortiden.

Vil du og opleve noget, kan du leje en bil eller tage på en bustur til Pamukkale, Tyrkiets mest berømte seværdighed. Her kører du igennem Taurusbjergene op til de hvide kalkstensklipper, som er dannet af kilder, der strømmer ud fra bjergets indre og som i løbet af årtusinder har dannet store skålformede bassiner. To og en halvtimes kørsel fra Marmaris, ligger den romersk antikke ruinby Efesos. Efesos var den anden største by i romertiden og her finder du flere imponerende ruiner og et af verden 7 vidundere, Artemis templet.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Tyrkiet
Danskerne har for alvor fået øjnene for Tyrkiet, som på rekordtid er blevet den foretrukne sommerferiedestination. Det er dog ikke så besynderligt endda, for Tyrkiet har ...

Afbudsrejser til Marmariskysten

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Sunweb Rejser Sø 06.05 Icmeler 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserHotel Marti Resort D
Halvpension
DKK
3884
afbudsrejser
Hotel Marti Resort Deluxe

Ønsker du at tilbringe din ferie i luksuriøse omgivelser, er Marti Resort De Luxe et oplagt valg. Her er plads til både børn og voksne, og hotellets mange faciliteter gør, at ingen kommer til at kede sig. Dagene kan tilbringes ved hotellets private strand, eller ved det lækre  poolområde, og i aftentimerne  arrangeres forskellige former for underholdning for både store og små. Står der selvforkælelse på programmet, kan vi anbefale et besøg i hotellets helseafdeling, hvor du både finder tyrkisk bad, sauna, fitness rum og skønhedssalon. Opholdet er med halvpension. Det er muligt at tilkøbe All Inclusive.
Sunweb Rejser Sø 13.05 Marmaris 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserHotel Cettia Beach R
all inclusive
DKK
4089
afbudsrejser
Hotel Cettia Beach Resort

Hotel Cettia Beach Resort er et indbydende All Inclusive voksenhotel med en skøn beliggenhed helt ned til stranden. Her er alt, hvad du skal bruge til en afslappende badeferie. Nyd dagen på en solseng ved stranden, eller læg dig godt til rette med en god bog ved poolkanten. Du kan også besøge hotellets dejlige hamam eller forkæle dig selv med en omgang massage (mod betaling). Vil du udforske Marmarisâ?? livlige centrum, kan du tage den lokale dolmus, som holder lige ved hotellet. Den kører dig på få minutter ind til byen, hvor du bl.a. kan shoppe i den farverige basar eller slentre en tur i den smukke marina. Din ferie på Hotel Cettia Beach Resort er med All Inclusive, hvor både måltider, drikkevarer, snacks og is indgår i den pris, du har betalt hjemmefra. Sunweb anbefaler Hotel Cettia Beach Resort til voksne, der vil nyde en børnefri All Inclusive ferie ved stranden.
Sunweb Rejser Sø 09.09 Marmaris 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserLejl. Alenz Suite
uden pension
DKK
2559
afbudsrejser
Lejl. Alenz Suite

Lejligheder Alenz Suite er et hyggeligt og familievenligt lejlighedskompleks beliggende i udkanten af Marmarisâ?? centrum. Her er et dejligt poolområde, hvor du kan slappe af i solen, mens børnene morer sig på de farverige vandrutsjebaner, som lokker til endnu en tur, igen og igen. Stranden og Mamarisâ?? livlige strandpromenade ligger en kort gåtur fra lejlighederne, og den hyggelige rute langs promenaden fører dig hele vejen ind til den stemningsfulde havn i hjertet af byen. Langs promenaden findes et godt udvalg af restauranter og caféer, hvor du kan nyde godt af det tyrkiske køkken eller sætte dig med en is og en kølig drink, når middagssol bliver for varm. Vælger du at tilbringe dagen på Alenz Suite, har du mulighed for at besøge det tyrkiske bad, hvor du kan få en klassisk hamambehandling (mod betaling). Lejlighederne på Alenz Suite er af enkel standard, og de største lejligheder kan rumme op til 6 per
Sunweb Rejser Sø 30.09 Marmaris 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserLejl. Pasahan
uden pension
DKK
2564
afbudsrejser
Lejl. Pasahan

Lejligheder Pasahan ligger få minutters gang fra stranden, i udkanten af Marmaris. Her indkvarteres du i rummelige treværelses lejligheder med tekøkken, hvor du selv kan tilberede lette retter eller blot lave en kop kaffe, når du har lyst. Der er plads til op til 5 personer i lejlighederne, så her kan du roligt tage hele familien med. Pasahan har et hyggeligt, lille poolområde med swimmingpool, børnepool og vandrutsjebane. Når du gerne vil opleve Marmaris' livlige centrum, kan du enten tage dolmus eller spadsere langs strandpromenaden, hvor der ligger restauranter og barer med en dejlig udsigt over bugten. Vi anbefaler Lejligheder Pasahan til voksne og børnefamilier, der gerne vil bo tæt ved stranden og med den frihed, som indkvartering i ferielejligheder giver.
Sunweb Rejser Sø 07.10 Marmaris 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserHotel Grand Pasa
all inclusive
DKK
3439
afbudsrejser
Hotel Grand Pasa

Hotel Grand Pasa er et dejligt All Inclusive familiehotel af høj standard med en god beliggenhed i Marmaris. Du bliver taget godt imod af de lækre omgivelser, og her er faciliteter for hele familien. Børnene kan boltre sig på vandrutsjebanerne, i den separate børnepool eller i miniklubben (her tales ikke dansk), hvor der arrangeres sjove aktiviteter under ferien. Imens kan de voksne for eksempel slappe af i solen og slænge sig i liggestolene i poolområdet. Grand Pasas animationsteam arrangerer jævnligt aktiviteter for store og små, og helsecenteret et bestemt også et besøg værd, hvis du gerne vil opnå komplet afslapning. I aftentimerne kan du nyde en drink i én af hotellets barer eller danse natten væk i hotellets diskotek. Der arrangeres også ofte underholdning i form af live musik, shows m.m. om aftenen. Da opholdet er med All Inclusive, er måltider, snacks og drikkevarer betalt hjemmefra. Vi anbefal
Sunweb Rejser Sø 07.10 Marmaris 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserLejl. Verona
uden pension
DKK
2519
afbudsrejser
Lejl. Verona

Verona ferielejligheder er et hyggeligt kompleks beliggende ca. 2 km fra Marmarisâ?? travle centrum. Her bor hele familien godt. Indkvartering finder sted i 2- eller 3 værelseslejligheder med tekøkken, så man har friheden til at tilberede sin egen mad. Her er et godt poolområde med 2 swimmingpools og en børnepool til de små. Til hotellet hører en god restaurant, og et par gange om ugen arrangerer personalet underholdning for hele familien. I området omkring Verona findes et pænt udvalg af forretninger og restauranter, og dolmus til centrum holder lige foran hotellet.
Sunweb Rejser Sø 07.10 Icmeler 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserHotel Grand Yazici C
Ultra all inclusive
DKK
4204
afbudsrejser
Hotel Grand Yazici Club Turban

Hotel Grand Yazici Club Turban er et dejligt Ultra All Inclusive hotel beliggende i smukke omgivelser mellem Marmaris og Icmeler, omgivet af skov og lige ned til stranden. Hotellet er en perfekt base for både par og familier med børn, som gerne vil tilbringe meget tid på hotellet, og som vægter høj standard og lækre omgivelser højt. Her er flere poolområder for både børn og voksne, heraf et med vandrutsjebaner, som helt sikkert vil være et hit blandt børn og andre vandhunde. På Grand Yazici Club Turban finder du også et stort udvalg af forskellige aktiviteter, bl.a. tennisbaner, fitnessrum, legeplads og et indbydende spa/wellness center for blot at nævne nogle få. Værelserne ligger i hovedbygningen eller i mindre bygninger spredt rundt i haven. Opholdet er med Ultra All Inclusive, hvor måltider, snacks og drikkevarer er inklusiv i prisen. Kan du løsrive dig fra hotellet, anbefaler vi en
Sunweb Rejser Sø 07.10 Icmeler 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserHotel Labranda Mares
all inclusive
DKK
3399
afbudsrejser
Hotel Labranda Mares Marmaris

Hotel Labranda Mares Marmaris er et dejligt All Inclusive hotel med en fantastisk beliggenhed helt ned til vandet og omkranset af frodige bjergskråninger. Her bor du i fredelige omgivelser med alt, hvad du skal bruge til en dejlig badeferie lige ved hånden. Hotellets mange faciliteter omfatter bl.a. to hyggelige poolområder og en række sports- og wellnessfaciliteter. For børnene er her to vandrutsjebaner, børnepools, legeplads og en børneklub, hvor der i løbet af ferien arrangeres sjove aktiviteter (her tales ikke dansk). På Hotel Labranda Mares Marmaris kan du for en stund glemme madlavning og indkøb og blot koncentrere dig om at nyde ferien med dem, du holder af. Her er flere forskellige barer at vælge i mellem, og alle måltiderne serveres i hotellets bufffetrestaurant. Skulle du få lyst til lidt afveksling, har du desuden mulighed for at afprøve en af hotellets 4 a la carte restauranter i løbet af ferien. Vi
Sunweb Rejser Sø 07.10 Icmeler 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserHotel Marti La Perla
all inclusive
DKK
3854
afbudsrejser
Hotel Marti La Perla

Marti La Perla er uden tvivl ét af de mest charmerende hoteller i Icmeler. Med en perfekt beliggenhed lige ned til stranden, og en gennemført, smagfuld indretning, kan dette hotellet absolut anbefales til voksne i alle aldre,, der ønsker at forkæle sig selv og hinanden i smukke omgivelser. Dagtimerne kan tilbringes ved hotellets dejlige poolområde eller ved stranden, hvor der også er rig mulighed for at prøve kræfter med forskellige former for vandsportsaktiviteter. Opholdet er med All Inclusive, hvor måltider og drikkevarer er inklusiv i prisen. Bemærk, at hotellet er et voksenhotel og har en aldersgrænse på 16 år.
Sunweb Rejser Sø 07.10 Marmaris 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserClub Green Nature Re
all inclusive
DKK
3309
afbudsrejser
Club Green Nature Resort & Spa

Club Green Nature Resort & Spa er et stort og indbydende All Inclusive familiehotel beliggende i udkanten af Marmaris lige ved skoven og i gåafstand fra stranden. Her er 365 værelser fordelt forskellige bygninger, og de største værelser kan rumme op til 5 personer, så her kan du roligt tage hele familien med på ferien. Her er et dejligt og meget populært poolområde med to swimmingpools, børnepool og vandrutsjebaner. Her kan hele familien sagtens få det meste af dagen til at gå. Bliver du sulten eller tørstig i løbet af dagen, kan du forsyne dig med mad, snacks og drikkevarer, da opholdet er med All Inclusive. Green Nature byder også på andre gode faciliteter, som du kan benytte under din ferie. I spa/wellness centeret kan du forkæle dig selv med tyrkisk bad, sauna og massage, og her er fitnessrum, tennis, basketball, billard og bordtennis, hvis du vil være aktiv under ferien. Til de mindste er her

Se flere afbudsrejser til Tyrkiet

Copyright © 2007-2018 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.