Afbudsrejser til Marmariskysten

  • Læs rejseguide
  • Se billeder
  • Andre rejsemål

Marmariskysten, Tyrkiet

Marmaris er en moderne ferieby, der har vokset stødt fra at være en lille fiskerby. Her er oplevelser for hele familien. Her kan der dase på stranden, opleve nattelivet i byen eller vandre en tur ud i den skønne natur, som omgiver Marmaris. Fra havnepromenaden ligger alverdens både og venter på at tage dig med ud og opleve de mange små øer, ud for Marmaris.

Marmaris ligger i en smuk bugt i den tyrkiske skærgård, nær den græske ø verden. Dette område bliver i folkemunde kaldt det grønne område af Tyrkiet. Byen ligger i en dal, med Bjerge der omkranser byen og er dækket af fyrretræer. Her kan man gå på opdagelse eller tage på en jeep tur, rundt i terrænet på de små snoede veje. I Marmaris bor der ca. 25.000 fastboende indbyggere. Klimaet er meget varmt og i sommer månederne kan temperaturen nemt komme op på de 40 grader. I vintermånederne ligger temperaturen på omkring 15-17 grader i dagtimerne.

Strandene ved Marmaris er lange og fine strande af grus og småsten, men kan sagtens benyttes til at bade fra. Her kan lejes liggestole, men går du efter de hvide strande, skal du længere væk fra byen. Der er også mulighed for at tage i vandpark. Marmaris har to, en stor vandpark, som ligger på strandpromenaden og en mindre vandpark, som ligger i hovedgaden. Har du lyst til at være aktiv, bliver der tilbudt alverdens vandaktiviteter, såsom jetski, bananbåde, vandcykel og paraglidning. Det er også muligt at tage på bådtur, hvor du kan dykke fra og tage dykkercertifikat.

I Marmaris' gamle bydel
finder du en spændende overdækket basar med flere hundrede små butikker. Her kan du købe smykker, tæpper, krydderier, messingfade og meget andet. Husk at prutte om prisen. Om torsdagen er der et stort marked i byen. Er du inde i byen, er Süleymans borg et besøg værd. Borgen er fra 1500-tallet og det eneste levn fra fortiden.

Vil du og opleve noget, kan du leje en bil eller tage på en bustur til Pamukkale, Tyrkiets mest berømte seværdighed. Her kører du igennem Taurusbjergene op til de hvide kalkstensklipper, som er dannet af kilder, der strømmer ud fra bjergets indre og som i løbet af årtusinder har dannet store skålformede bassiner. To og en halvtimes kørsel fra Marmaris, ligger den romersk antikke ruinby Efesos. Efesos var den anden største by i romertiden og her finder du flere imponerende ruiner og et af verden 7 vidundere, Artemis templet.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Tyrkiet
Danskerne har for alvor fået øjnene for Tyrkiet, som på rekordtid er blevet den foretrukne sommerferiedestination. Det er dog ikke så besynderligt endda, for Tyrkiet har ...

Afbudsrejser til Marmariskysten

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Sunweb Rejser Sø 06.05 Marmaris 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserHotel Cettia Beach R
all inclusive
DKK
3729
afbudsrejser
Hotel Cettia Beach Resort

Hotel Cettia Beach Resort er et indbydende All Inclusive voksenhotel med en skøn beliggenhed helt ned til stranden. Her er alt, hvad du skal bruge til en afslappende badeferie. Nyd dagen på en solseng ved stranden, eller læg dig godt til rette med en god bog ved poolkanten. Du kan også besøge hotellets dejlige hamam eller forkæle dig selv med en omgang massage (mod betaling). Vil du udforske Marmarisâ?? livlige centrum, kan du tage den lokale dolmus, som holder lige ved hotellet. Den kører dig på få minutter ind til byen, hvor du bl.a. kan shoppe i den farverige basar eller slentre en tur i den smukke marina. Din ferie på Hotel Cettia Beach Resort er med All Inclusive, hvor både måltider, drikkevarer, snacks og is indgår i den pris, du har betalt hjemmefra. Sunweb anbefaler Hotel Cettia Beach Resort til voksne, der vil nyde en børnefri All Inclusive ferie ved stranden.
Sunweb Rejser Sø 06.05 Marmaris 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserHotel Tropical Beach
all inclusive
DKK
3024
afbudsrejser
Hotel Tropical Beach

Hotel Tropical Beach er et populært All inclusive hotel beliggende 3 km uden for Marmaris centrum. Hotellet ligger på den boulevard, som fører ind til Marmaris, og her finder du et væld af butikker og restauranter. Tropical Beach ligger desuden helt ned til den gyldne sandstrand, hvor du kan nyde nogle dejlige feriedage med udsigt til Ægæiske hav. Her er et dejligt poolområde omgivet af liggestole og frodige træer. Opholdet er med All inclusive, så måltider, drikkevarer og snacks er betalt hjemmefra. Hotel Tropical Beach anbefales til alle, som gerne vil nyde en afslappende ferie nær stranden.
Sunweb Rejser Sø 06.05 Icmeler 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserHotel Grand Yazici C
Ultra all inclusive
DKK
3869
afbudsrejser
Hotel Grand Yazici Club Turban

Hotel Grand Yazici Club Turban er et dejligt Ultra All Inclusive hotel beliggende i smukke omgivelser mellem Marmaris og Icmeler, omgivet af skov og lige ned til stranden. Hotellet er en perfekt base for både par og familier med børn, som gerne vil tilbringe meget tid på hotellet, og som vægter høj standard og lækre omgivelser højt. Her er flere poolområder for både børn og voksne, heraf et med vandrutsjebaner, som helt sikkert vil være et hit blandt børn og andre vandhunde. På Grand Yazici Club Turban finder du også et stort udvalg af forskellige aktiviteter, bl.a. tennisbaner, fitnessrum, legeplads og et indbydende spa/wellness center for blot at nævne nogle få. Værelserne ligger i hovedbygningen eller i mindre bygninger spredt rundt i haven. Opholdet er med Ultra All Inclusive, hvor måltider, snacks og drikkevarer er inklusiv i prisen. Kan du løsrive dig fra hotellet, anbefaler vi en
Sunweb Rejser Sø 06.05 Icmeler 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserHotel Marti La Perla
all inclusive
DKK
3599
afbudsrejser
Hotel Marti La Perla

Marti La Perla er uden tvivl ét af de mest charmerende hoteller i Icmeler. Med en perfekt beliggenhed lige ned til stranden, og en gennemført, smagfuld indretning, kan dette hotellet absolut anbefales til voksne i alle aldre,, der ønsker at forkæle sig selv og hinanden i smukke omgivelser. Dagtimerne kan tilbringes ved hotellets dejlige poolområde eller ved stranden, hvor der også er rig mulighed for at prøve kræfter med forskellige former for vandsportsaktiviteter. Opholdet er med All Inclusive, hvor måltider og drikkevarer er inklusiv i prisen. Bemærk, at hotellet er et voksenhotel og har en aldersgrænse på 16 år.
Sunweb Rejser Sø 06.05 Marmaris 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserLejl. Club Amaris
uden pension
DKK
2379
afbudsrejser
Lejl. Club Amaris

Lejligheder Club Amaris er et pænt og velholdt lejlighedskompleks, der ligger i et roligt område af Marmaris i gåafstand fra stranden. Her er et hyggeligt poolområde med swimmingpool, børnepool og solterrasse, hvor du kan nyde den varme Middelhavssol. Foretrækker du stranden, har du ikke langt til stranden, hvor du også finder et udvalg af restauranter og cafeer. Indkvarteringen på Club Amaris sker i ferielejligheder, der alle er pænt indrettede og med balkon samt tekøkken, hvor du selv kan tilberede lette retter. Personalet på Lejligheder Club Amaris er venlige og imødekommende og arrangerer forskellige aftenarrangementer, fx tyrkisk aften og barbeque. Vi anbafeler Club Amaris til alle, der gerne vil bo komfortabelt i ferielejligheder.
Sunweb Rejser Sø 06.05 Icmeler 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserHotel Marti Resort D
Halvpension
DKK
3434
afbudsrejser
Hotel Marti Resort Deluxe

Ønsker du at tilbringe din ferie i luksuriøse omgivelser, er Marti Resort De Luxe et oplagt valg. Her er plads til både børn og voksne, og hotellets mange faciliteter gør, at ingen kommer til at kede sig. Dagene kan tilbringes ved hotellets private strand, eller ved det lækre  poolområde, og i aftentimerne  arrangeres forskellige former for underholdning for både store og små. Står der selvforkælelse på programmet, kan vi anbefale et besøg i hotellets helseafdeling, hvor du både finder tyrkisk bad, sauna, fitness rum og skønhedssalon. Opholdet er med halvpension. Det er muligt at tilkøbe All Inclusive.
Sunweb Rejser Sø 06.05 Marmaris 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserHotel Green Nature D
all inclusive
DKK
3854
afbudsrejser
Hotel Green Nature Diamond

Hotel Green Nature Diamond er et indbydende All Inclusive hotel, der slog dørene op i sommeren 2014. Green Nature Diamond har en fantastisk beliggenhed ned til stranden, uden for Marmaris' livlige centrum. Indkvarteringen sker i smagfuldt og moderne indrettede værelser, og du kan forkæle dig selv lidt ekstra med et værelse med havudsigt, så du kan nyde den storslåede udsigt over bugten hver morgen. Her er et stort poolområde, hvor du kan nyde ferien og de solrige dage. For de yngste er her miniklub (her tales ikke dansk), aktiviteter og underholdning, og for de voksne er her både et lækkert spa/wellness center og forskellige sportsfaciliteter. Da opholdet er med All Inclusive, er måltider, snacks og drikkevarer inklusiv i rejsens pris, og du spiser godt på Green Nature Diamond. Når du gerne vil opleve Marmaris centrum, har du kun en kort gåtur langs strandpromenaden ind til centrum. Vi anbafeler Hotel Green Nature Dia
Sunweb Rejser Sø 06.05 Marmaris 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserHotel Grand Cettia
all inclusive
DKK
3304
afbudsrejser
Hotel Grand Cettia

Hotel Grand Cettia er et familievenligt All Inclusive hotel beliggende uden for centrum af Marmaris. Fra hotellet kan du nemt komme ind til centrum med den lokale dolmus, og vil du en tur til stranden, er det blot at springe på hotellets gratis shuttlebus, som kører til stranden flere gange dagligt. På Hotel Grand Cettia finder du gode faciliteter for hele familien. Her er et dejligt poolområde med vandrutsjebane og en sjov vandlegeplads, som uden tvivl bliver et hit blandt familiens yngste. Her også en børneklub (her tales ikke dansk), hvor hotellets underholdningsteam sørger for masser af sjove aktiviteter i løbet af ferien. I hotellets spa center kan du gå i hamam eller nyde en omgang massage (mod betaling), og da hotellet både har et fitnessrum og en tennisbane, er her også god mulighed for at holde formen ved lige. Dit ophold på Hotel Grand Cettia er med All Inclusive, hvor måltider, drikkevarer og snacks indgår
Sunweb Rejser Sø 27.05 Icmeler 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserHotel Mirage World
all inclusive
DKK
3359
afbudsrejser
Hotel Mirage World

Hotel Mirage World er et familievenligt All Inclusive hotel beliggende i centrum af den lille ferieby Icmeler. Hotellets frodige omgivelser og de mange faciliteter sikrer en behagelige atmosfære og masser af aktiviteter for hele familien. Her er et dejligt poolområde, som indbyder både til afslapning ved poolkanten og sjove ture ned af de to vandrutsjebaner. Børnene kan desuden muntre sig med nye venner i hotellets børneklub (her tales ikke dansk). Du befinder dig samtidig tæt på Icmelers gyldne sandstrand, hvor du bl.a. kan prøve kræfter med en af de mange vandsportsaktiviteter (mod betaling).  Dit ophold på Hotel Mirage World er med All Inclusive, og drikkevarer, måltider og snacks indgår således i prisen. Sunweb anbefaler Hotel Mirage World til familier, som gerne vil nyde ferien nær stranden og med adgang til mange faciliteter.
Sunweb Rejser Sø 27.05 Marmaris 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserLejl. Erdenhan
uden pension
DKK
2424
afbudsrejser
Lejl. Erdenhan

Lejligheder Erdenhan er et lille, populært lejlighedskompleks beliggende i gåafstand fra stranden i et roligt område i udkanten af Marmaris. Erdenhan har en lille have med et hyggeligt poolområde med swimmingpool og separat børnepool, hvor du kan nyde afslappende feriedage og møde andre rejsende. Lejligheder Erdenhan er familiedrevet, og her er en virkelig hyggelig atmosfære. Værtsparret er venlige og imødekommende, og dette er vores mest populære lejlighedskompleks i Marmaris. De 33 ferielejligheder er pænt indrettede med balkon og tekøkken, hvor du selv kan tilberede lette retter. Foretrækker du at få maden serveret under ferien, findes der et udvalg af restauranter i gåafstand fra lejlighedskomplekset.

Se flere afbudsrejser til Tyrkiet

Copyright © 2007-2017 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.