Afbudsrejser til Magalluf

  • Læs rejseguide
  • Se billeder
  • Andre rejsemål

Magalluf, Mallorca, Spanien

Magalluf er en af de mere livlige turistbyer på Mallorca, og sammen med Palma Nova er byerne Mallorcas centrum for fest og farver i sommermånederne. Magalluf ligger 17 kilometer vest for Palmas centrum. Magalluf er kendt for sine skønne, brede og lavvandede sandstrande. Om sommeren er det de unge der dominerer gadebilledet i Magalluf, men i resten af sæsonen er alderen på de besøgende mere varieret og tempoet betydeligt mere afslappet og roligt. Magalluf byder på et væld af restauranter, barer og diskoteker og på strandene kan man dyrke så godt som alle vandsportsaktiviteter. For de golfinteresserede ligger der fem golfbaner i området omkring Magalluf. Dvs. I de senere år har man anlagt en bred strandpromenade, som er blevet populær at cykle og jogge på. Palmer er plantet langs promenaden og med jævne mellemrum ligger der store og gode legepladser.

Magalluf er en af de meste kendte turistbyer på Mallorca. Byen er en livlig by, med en stor smuk sandstrand. Her er mulighed for at slappe af eller prøve en af de mange vandsportsaktiviteter, der bliver udbudt. Magalluf er en by, der er præget af mange strandbutikker, restauranter og barer. Her er i sommerens løb fest og glæde om aftenen, mens der om dagen slappes af på stranden.

Magalluf er en udpræget turistby og ligger tæt sammen med Palma Nova. De to områder er klassiske feriesteder og har begge en lækker strand. De ligger næsten oveni hinanden, men de to strande afbrydes af en nyere anlagt

strandpromenade. Langs promenaden er der palmer, caféer og legepladser. Her er der fint mulighed for at gå en tur eller leje en cykle og køre en tur.

Mallorca er den største af De Baleariske Øer og har et indbyggertal på ca. 630.000 indbyggere. Her snakkes spansk og mallorcinsk. Klimaet på Mallorca er mildt subtropisk med megen sol og har en middeltemperatur over hele året på 17 ºC. Øen består af flotte strande, kultur, en prægtig natur, med bjerge og underjordiske huler, samt nogle dejlige byer.

Tager du til Magalluf, er der mulighed for at tage på bådture eller dykning. I udkanten af Magalluf ligger Western Park, som er et vandland, med kæmpe vandrutschebaner og restauranter, som godt kan anbefales. Hvis du trænger til at komme lidt fra stranden og Magalluf, byder Mallorca på et væld af muligheder, for at opleve kultur, historie og flot natur. Er du til kunst og historie, er Palma de Mallorca et besøg værd. Catedral de Seu er en imponerende bygning af gotisk stil. Den kan ses fra det meste af byen og har flere indgange. Kirken består af 18 kapeller og 3 skibe. Dens indre er 6.600 m2 og det midterste skib er et af de højeste i verden. Barrio Antigou er den gamle Bydel i Palma og et værd at kigge forbi. Bydelen har en charme over sig, som man skal opleve ved at gå rundt i de mange fine gader. Der er flere museer og slotte i Palma, som er værd at opleve. Hvis du vil se mere til naturen, så tag til nogle af naturparkerne, der findes på øen eller til Arta, hvor du kan komme ned i store underjordiske huler. Castillo de Alaro er en borg, som ligger på en bjergtop, hvorfra der er en flot udsigt over øens landskaber. Borgen er en velbevaret bygning fra Mallorca var arabisk.


Se vores sektion om Afbudsrejser til Mallorca
Alt om Mallorca Mallorca er den største af øerne i øgruppen de baleriske øer. Mallorca er ikke længere end omkring 10 mil, hvor øen er bredes...

Afbudsrejser til Magalluf

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Spies Fr 27.04 Magaluf & Palma Nova 7 Kastrup Fly+Hotel Zafiro Palace Palman
DKK
6199
Spies Lø 28.04 Magaluf & Palma Nova 7 Kastrup Fly+Hotel ME Mallorca
DKK
4799
Spies Lø 28.04 Magaluf & Palma Nova 7 Kastrup Fly+Hotel Ponent Mar
DKK
3899
Spies Lø 28.04 Magaluf & Palma Nova 7 Kastrup Fly+Hotel Zafiro Palace Palman
DKK
6099
Spies Lø 28.04 Magaluf & Palma Nova 7 Billund Fly+Hotel Ponent Mar
DKK
4199
Spies Lø 28.04 Magaluf & Palma Nova 7 Billund Fly+Hotel ME Mallorca
DKK
4399
Spies Lø 28.04 Magaluf & Palma Nova 7 Billund Fly+Hotel Zafiro Palace Palman
DKK
5799
Spies Ti 01.05 Magaluf & Palma Nova 7 Billund Fly+Hotel Sol Beach House Mall
DKK
5499
Spies Ti 01.05 Magaluf & Palma Nova 7 Billund Fly+Hotel Son Caliu Spa - Oasi
DKK
6599
Spies Ti 01.05 Magaluf & Palma Nova 7 Billund Fly+Hotel Zafiro Palace Palman
DKK
7099

Se flere afbudsrejser til Spanien

Copyright © 2007-2018 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.