Afbudsrejser til Mallorca

  • Læs rejseguide
  • Se billeder
  • Andre rejsemål

Mallorca, Spanien

Alt om Mallorca
Mallorca er den største af øerne i øgruppen de baleriske øer. Mallorca er ikke længere end omkring 10 mil, hvor øen er bredest. Mallorca er en meget behagelig destination, både for dem der elsker at solbade og svømme, og for dem der ønsker at gå på oplevelse i deres ferie. Kulturelle seværdigheder, varmt klima, en afkølende brise og smukke strande gør Mallorca til det ideelle feriested for turister i alle aldre. På Mallorca finder du et utroligt varieret landskab set i forhold til øens relative lille størrelse. Her er frugtbart lavland i den centrale del af Mallorca og høje bjergtoppe findes i Serra de Tramuntana.

Shopping På Mallorca
I hovedbyen Palma som ligger majestætiske ned til havet er der gode muligheder for at shoppe i både den nye og den gamle del af byen. Her finder du et stort udvalg af designervarer og skindvarer i god kvalitet. Palma byder også på gamle monumenter som fx katedralen La Seu, som mesterarkitekten Gaudi står bag.

Mad
Mallorcas køkken er udsøgt og på øens mange restauranter kan du fylde dig med tapas. Maden tager udgangspunkt i øens beliggenhed ved middelhavet, men adskiller sig alligevel fra madtraditionerne på Spaniens fastland. En stor del af menukortet vil indeholde lokale catalanske retter og mange retter er baseret på svinekød. Fiskeretter er naturligvis også en populær del af menuen.

Almudania Palace i Palma de Mallorca
Mallorca er ren og pæn. Langs stranden er der normalt brede og fine gå-og cykelstier. Det er
meget behageligt for dem, der ønsker at slentre langs strandene. Der ligger en lang række flotte hoteller med høj standard langs strandene, og strandene er rene og har meget fint sand.

Gala
Mallorca har haft et ufortjent dårligt ry som et "Jamborette sted" med masser af turister, som bare fester. Der er mil efter mil med smukke strande langs kysten, og der er store områder, der er kategoriseret som reservater for at beskytte naturen mod udnyttelse. Mange smukke vandrestier er blevet etableret for dem, der ønsker en aktiv ferie. En utrolig smuk vandresti går fra den lille bjergby Deia til Soller. Hvis man forlader kysten og begiver sig mod bjergene, er der masser af dejlige små bjerglandsbyer at udforske. Mallorcas højeste bjerg hedder Puig Major og er 1445 m højt.

Tyveri
Lommetyveri er et problem. Især i området omkring Palma huserer lommetyvene. Det er vigtigt at tænke på, hvordan du holder øje med din tegnebog og andre værdigenstande. Ovenstående er der stor risiko for kan forekomme, når du rejser med øens busser. Når man stiger på eller af busser, hvor mange mennesker er samlet, giver mulighed for professionelle lommetyve kan få fat i de værdier, man har med på sine ture. Det er bedst, hvis du kan få låst dine værdigenstande inde i en safety boks på hotellet. På den måde behøver du kun medbringe en mindre beløb, når du tager på tur. Risikoen for at skulle risikere større tab minimeres på denne måde.

Palma de Mallorca
Palma har 350.000 indbyggere, hvilket betyder, at halvdelen af Mallorcas indbyggere bor i byen. Den ældre del af Palma er området omkring katedralen La Seu. Den ældre del var tidligere omgivet af en mur. Dette område kaldes på spansk "Barrios la Port Ella, Ella Port-distriktet. Når man skal udforske Palma, er det oplagt at starte ved katedralen.

Gateway til S'Hort del Rei
Området umiddelbart nedenfor katedralen består af den storslåede havn, som siges at have Middelhavet største koncentration af yachts. Der ligger også meget store krydstogtskibe. Udsigten fra bjerget, hvor katedralen ligger og ud over havnen er storslået. Langs havnen er en promenade kaldet Paseo Maritimo. Dette store område blev påbegyndt i 1950, men blev først afsluttet i 1970'erne.

En dag i Palma
Ved ferie til Mallorca bør afsætte mindst en dag til at besøge Palma. Palma er en meget charmerende og smuk by. Ved kortere ophold i Palma, kan det anbefales at koncentrere besøget til området omkring domkirken.

Plaza de la Reina
Det er meget afslappende at gå langs Passeig des Born. Denne promenade er en bred gade forsynet med stenbænke og mægtige træer. Det er forbløffende at gå her og giver mulighed for at hvile et øjeblik på bænkene og giver ro midt i storbyens larm.

Skulpturer af Manolo Valdes
Langs Passeig des Born er en række skulpturer af kunstneren Manolo Valdes. Manolo Valdes er en spansk billedhugger, der blev født i 1942. Han arbejder nu i New York og Madrid. Hans skulpturer er meget specielle, og de gør det interessant at gå op ad gaden.

Plaza Pius XII
På den anden side af Passeig des Born er også et springvand. The Fountain består af en Obelisk, som dannes af fire små skildpadder. Denne firkantede plads kaldes Plaza Pius XII. Herfra udgår Avenida Jaime III, der er Palmas fineste shopping gade. Hvis du er interesseret i shopping er det indlysende at besøge dette område.

Calle Aguntadoras
Hvis du vil spise middag i Palma er Calle Aguntadoras et besøg værd. Det er en meget berømt smal gade, hvor næsten alle huse har en kantine eller bar. Calle Aguntadoras er placeret tæt ved pladsen Plaza de la Reina og er egentlig kun et smalt stræde. Spis gerne middag her en aften i løbet af ferien. Restauranterne har en gæstfri og venlig atmossfære og fremstår meget ægte.

Katedralen La dit
King Jaime rejste med båd fra Barcelona til Mallorca. Båden blev under rejsen ramt af en forfærdelig storm. Kongen besluttede, da han satte fødderne på Mallorcas jord, han ville bygge en storslået Katedral til ære for Virgin Mary. Katedralen blev afsluttet i 1601. Katedral La dit er en af Spaniens største. Det er utrolig kraftfuld at komme ind i denne storslåede katedral. Overalt siver lyset ind gennem utallige små og store malede glas. Rosette vinduerne er meget smukke, og der er virkelig højt til loftet. Ved det vigtigste alter er en baldakin. Denne baldakin blev lavet i 1912 af Antoni Gaudi. Det forestiller en stor krone i smedejern og er forsynet med et farverigt krucifiks. Den vellykkede catalanske arkitekt Antoni Gaudi var med til at restaurere La Seu, så mere lys ville kunne oplyse den store domkirke. På den sydlige side af domkirken er Portal del Mirador fra 1300-tallet. Det er en havn med fantastiske sten statuer, udhugget af billedhuggeren Guillem Sagrera. Der er også en frise med den sidste nadver, Jesus' sidste måltid. Over døren til klokketårnet er indgraveret: Non est factum tale opus universis regnis, hvilket betyder: "Intet som dette er blevet bygget i hele verden." Det koster 4 euro at komme ind i kirken, men det er godt givet ud. Man bør ikke forlade Palma de Mallorca, uden at have besøgt den berømte katedral La Seu.

Udsigten fra katedralen La Seu
Palau marts Museu ligger ved siden af en trappe, der går ned fra katedralen til Miroslaw "Personatge" og Plaza de la Reina. Her er en meget fin samling af kunstskatte, bl.a. Moore, Rodin, Chillida og Dali. Dette museum er et af to store museumer på Mallorca, der er grundlagt af bankmanden, Banco Marts.

Almudaniapaladset
Ved siden af Domkirken er Almudania slottet. Dette palads blev bygget af Jaime II som royal bopæl og blev bygget på resterne af en maurisk borg. En fløj af slottet fungerer i dag som museum med flamske vægtæpper. Området bag katedral La Seu kaldes Barrios la Port Ella og består af et utal af små gader og stræder. Der er meget rart at gå rundt, og der er mange smukke Patios, gårdhaver.Den smukkeste patio er nok Casa Oleza, som kan findes i nærheden af Mount Zion Kirken. Casa Oleza Palmas er sandsynligvis det mest fotograferede private hjem.

Museo de Mallorca
I kvarteret omkring museumet ligger en række meget interessante museer. Disse omfatter Museo Diocesano og Museo de Mallorca. Sidstnævnte omfatter religiøse malerier, herunder et fra 1200-tallet og også malerier og skulpturer fra 1900-tallet. I stræderne ved den gamle katedral er der også en række smukke kirker, såsom Santa Clara med Minaret-lignende tårne og Mount Zion.

De arabiske bade
En interessante seværdighed er Barrios la Port Ella - den gamle by, hvor der er mulighed for at få arabiske bade, hvor varmt vand hældes på gulvet. Det koster penge at komme ind, og det er virkelig pengene værd. Den indvendige gård er meget smuk med mange smukke blomster, buske, store palmer og kaktusser. De arabiske bade er det eneste monument, der er tilbage efter de muslimer, der tidligere levede på øen.

Valldemossa
Valldemossa er en smuk landsby i bjergene, der kunne have været kendt af mange forskellige årsager. Valldemossa er dog mest berømt for, at Frédéric Chopin og George Sand tilbragte vinteren i Valldemossa i 1838.

Real Cartuja de Valldemossa
Chopin ønskede at tilbringe tid i Valldemossa på grund af den friske luft.

Rain Drop Preludiet
Frédéric Chopin var meget produktiv under sit ophold i Valldemossa og skrev bl.a. en række værker, hvoraf "Rain Drop Preludiet" er mest kendt. Chopin skrev i et brev til en ven: Forestil dig at være mellem bjergene og havet i et stort forladt kloster, hvis porte er større end nogen af Paris? garage døre. Der er en absolut ro. Du kan græde, men får kun tavshed som svar. Kort sagt, Jeg skriver til dig fra et mærkeligt sted ... " I Valldemossa ligger et slot, som blev beboet af munke indtil 1835. Derefter blev paladset privatiseret, og munkene måtte søge til andre klostre.

Likør
Likør med anis er Mallorkinernes favorit. Det kan være en dejlig gave at tage med hjem, men prøv den først. Den har en meget speciel smag. Hierbas likør er fremstillet med anis og et bundt krydderurter - deraf navnet. Denne likør er meget populær hos Mallorkinerne, og de fleste familier har deres egne blandinger af urter. Den søde Hierbas er lidt tyktflydende. Du kan drikke den sammen med en kop kaffe efter middagen. Smagen minder om hostesaft og siges også at være god for flere småskvanker såsom løbende næse, ondt i maven og hovedpine. Palo er en indenlandsk likør, der ofte bruges som aperitif. Palo er lavet af Carob træets blå sorte frugter. Likøren siges at være god for fordøjelsen og serveres kold. Drikken er tyk flydende, brun og smagen minder om kaffe likør, kakao likør, og det gamle råsukker kaldet Candy. Prøv Palo under besøget på Mallorca.

Mad
Svinekød er den mest bruge spise på Mallorca. Traditionelt har der været mange svin på øen. Man får ofte serveret brød til måltidet; oliven og allioli. Brødet er hårdt og alliolin indeholder meget hvidløg. Det er en meget pæn måde at starte et spansk måltid på. Et godt valg er suppe. Måske en "Sweep den garvanzos" til bunden af kikærter eller en "Sweep den lentejas" bestående af linser. Begge supper indeholder masser af forskellige grøntsager. Faktisk ville vi skandinavere ikke kalde det for suppe, idet suppenerne er meget tykke og minder mere om stuvning. På Mallorca anvendes aldrig smør til madlavningen, men kun olivenolie og brød til alle former for mad. Sufrit anvendes ofte, når man bestiller kød- og fiskeretter. Sufrit er en tomat ?sauce?, som består af tomater og hvidløg, der langsom er kogt sammen og hældes over maden. Trompó er et typisk salat, som også kan spises til frokost. Den er lavet af gule løg, tomater, grøn peber og sardiner. Tumbet er en dejlig krydret vegetarisk ret, der blier serveret i en varm lerskål. Den består af gratinerede tomater, peberfrugter, auberginer, kartofler og hvidløg.

Kunstnere
I Palma de Mallorca, kan man finde værker af to store kunstnere: Joan Miró og Antoni Gaudi. Der er et murmaleri i Parc de la marts af Joan Miró. Joan Miró levede i 30 år på Mallorca i Palma, og man kan se hans "Personatge" ved trappen op til katedralen La Seu. Det store murmaleri i Parc de la marts er også et af hans værker. Antoni Gaudi er faktisk mest forbundet med Barcelona, men også til renoveringen af katedralen "La Seu" i Palma de Mallorca. Joan Miró er nok den mest berømte af alle de kunstnere, der har boet på Mallorca. Han blev født i 1893 i Mont-Roig del Camp i Catalonien i Spanien. Han kom fra en familie med håndværk og kunst som hovederhverv. Han studerede som ung på en kunstskole i Barcelona. Joan Mirós mor kom fra Mallorca, så han tilbragte derfor mange sommerferier på øen. Han var fascineret af "Los Siurells" - traditionelle Majorcan keramik mænd og heste, som er malet i lyse grønne og røde farver. Der kommer til udtryk i nogle af hans værker såsom "Pájaro Lunar" og "Pajaro i Solar." Miro var en surrealistisk kunstner, og hans arbejde er ofte farverigt. Det fremgår meget tydeligt af hans enorme skulptur "Kvinde og fugl" i Barcelona. I 1929 giftede Joan Miró sig med Pilar Juncosa, der kom fra Mallorca. Parret ville meget gerne bosætte sig på øen, og de sidste 30 år levede de på Mallorca. Parret havde et hus i Cala Millor. Dette hus, Fundación Pilar i Joan Miró, er nu museum og et besøg værd.

Personatge
Det måske mest kendte værke i Palma de Mallorca er Miró "Personatge" på Plaza de la Reina. Skulpturen er også kaldet "ægget". Mirós fresko i blå toner i Parc de la marts i Palma er også meget berømt. Joan Miró døde i Mallorca i 1983, men er begravet på en kirkegård i Barcelona. Mange meget store, verdens anerkendte kunstnere, kommer fra Catalonien, som Picasso, Miró og Dali, men måske mest forbundet med det område er Barcelonas store billedhugger og arkitekt Antoni Gaudi. Gaudi blev født i byen Reus i Catalonien i 1852, men blev stærkt forbundet med Barcelona. Han studerede i en ung alder i Barcelona og fortsatte derefter med at arbejde i byen. Gaudis mest berømte værker er den store kirke La Sagrada Familia i Barcelona. Denne kirke er endnu ikke afsluttet, men er yderst blomstrende. En mand, der i høj grad værdsat Antoni Gaudi talent og blev hans største, enkelte protektor var Eusebio Güell. Sammen med Güell skabte Gaudi den fantastiske Güellparken i Barcelona. Parken var sandsynligvis tænkt som et byggeprojekt, og resultatet blev en meget speciel park med unikke former og med meget mosaik af Gaudi. I begyndelsen af 1900-tallet blev Antoni Gaudis mission at genoprette katedral La Seu i Palma de Mallorca. Antoni Gaudi blev i sine yngre år betragtet som noget af en "Dandy". Han var altid meget sirlig, pænt klædt og med velplejet skæg. Som han blev ældre, blev han fuldstændig ligeglade med sit udseende. Som 74-årig, blev han blev kørt over af en sporvogn i Barcelona. Han så ud som en vagabond, og ingen ønskede at køre ham til hospitalet. Senere blev han fundet døde på et hospital for de fattige i Barcelona. Han fik senere en begravelse, som hyldede hans bidrag til det catalanske folk og blev begravet i krypten af La Sagrada Familia.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Spanien
Sol, siesta og heftige temperamenter. Underskønne naturlandskaber, dragende landsbyer og kridhvide paradisstrande. Arkiketur og historie. Paella og sangria. Romantik og l...

Afbudsrejser til Mallorca

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Sunweb Rejser Ma 07.05 Alcudia 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserHotel Condesa De La
all inclusive
DKK
4709
afbudsrejser
Hotel Condesa de la Bahia

Hotel Condesa de la Bahia er et dejligt All Inclusive hotel med en fantastisk beliggenhed ned til den fantastiske sandstrand i feriebyen Alcudia på Mallorcas østkyst. Hotel Condesa de la Bahia har et dejligt poolområde med to swimmingpools og separat børnepool. Herfra har du direkte adgang til stranden. Opholdet er med All Inclusive, hvor måltider, snacks og drikkevarer er betalt hjemmefra, og hotellet anbefales til både voksne og børnefamilier, der gerne vil bo komfortabelt og lige ned til stranden. Hotel Condesa de la Bahia ligger tæt på det lokale feriecentrum, Playa de Muro, hvor du finder flere restauranter og butikker. Fra hotellet har du desuden kun 2 km til det livlige centrum omkring havnen i Puerto de Alcudia.
Sunweb Rejser Ma 07.05 Alcudia - Playa De Muro 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserHotel Iberostar Albu
Halvpension
DKK
4559
afbudsrejser
Hotel Iberostar Albufera Playa

Iberostar Albufera Playa er et lyst og indbydende hotel med en fantastisk beliggenhed i Playa de Muro. Her bor du helt ned til den lækre strand, hvor det lyse sand strækker sig langs havet, så langt øjet rækker. Foretrækker du at slappe af ved poolen, har hotellet flere skønne poolområder, samt dejlige tagterrasser hvor du kan nyde solen og den smukke udsigt over havet. For børnene vil børnepoolen med de små vandrutsjebaner uden tvivl være et hit. Her er desuden en legeplads, og i børneklubben arrangeres forskellige underholdende aktiviteter (her tales ikke dansk).  Hotellet har flere forskellige sportsfaciliteter, og skal ferien krydres med lidt ekstra forkælelse, har du mulighed for at bestille en omgang massage (mod betaling). Dit ophold på Hotel Iberostar Albufera Playa er med halvpension, og har du lyst til at tilføre ferien lidt ekstra komfort, kan du tilkøbe All Inclusive. Hotel Iberostar A
Sunweb Rejser Ma 07.05 Alcudia - Playa De Muro 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserHotel Iberostar Play
Halvpension
DKK
5104
afbudsrejser
Hotel Iberostar Playa de Muro

Hotel Iberostar Playa de Muro har en skøn beliggenhed helt ud til den gyldne sandstrand ved Alcudiabugten. Her kan du slappe af i solen og nyde den smukke udsigt over bugten. Du kan selvfølgelig også nyde ferien ved hotellets store poolområde, hvor en lur i palmernes skygge kan krydres med en afkølende svømmetur i den store pool. For de mindste har hotellet en aktiv børneklub (her tales ikke dansk), og til de voksne sørger hotellets sportsfaciliteter og det dejlige spa center for masser af underholdning og ren velvære. Indkvarteringen sker i lyse og indbydende værelser, som kan rumme op til 4 personer.  Dit ophold på Hotel Iberostar Playa de Muro er inklusiv halvpension, og hvis du ønsker at gøre ferien endnu mere komfortabel, har du mulighed for at tilkøbe All Inclusive. Sunweb anbefaler Iberostar Playa de Muro til alle, som vil nyde en afslappende ferie ved Alcudiabugten.
Sunweb Rejser Ma 07.05 Mallorca 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserHotel PrimaSol Cala
all inclusive
DKK
4279
afbudsrejser
Hotel PrimaSol Cala d'Or Gardens

Hotel PrimaSol Cala d'Or Gardens ligger tæt ved Cala Egos stranden. Her kan du slappe af i pæne omgivelser under hele ferien. PrimaSol Cala d'Or Gardens har et dejligt poolområde med smukke, svalende palmer omkring. Her er også et lille vandland til de mindste med flere sjove vandrutsjebaner. Hotellet har 296 pænt indrettede værelser, der ligger i forskellige bygninger spredt rundt på hotellets område. Opholdet på PrimaSol Cala d'Or Gardens er med All Inclusive, hvor måltider, snacks og drikkevarer er inklusiv i prisen, og hotellet anbefales til både voksne og børnefamilier, som gerne vil bo tæt på stranden.
Sunweb Rejser Ma 07.05 Alcudia - Playa De Muro 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserHotel Iberostar Play
Halvpension
DKK
5554
afbudsrejser
Hotel Iberostar Playa de Muro Village

Hotel Iberostar Playa de Muro Village er et indbydende hotel beliggende ud til den smukke Alcudiabugt. Hotellet består af flere bygninger fordelt i en frodig have, hvor høje træer sørger for små skyggefulde oaser. Hotellets dejlige solterrasse er det perfekte sted at nyde solen, og her fra har du let adgang til både den smukke sandstrand og hotellets store poolområde. Hotel Iberostar Playa de Muro Village har et stort udvalg af faciliteter for både børn og voksne, herunder en aktiv børneklub (her tales ikke dansk) og en skønt spa center med et stort udvalg af behandlinger. Den lokale bus holder tæt ved hotellet, og du kommer således let ind til den livlige ferieby Alcudia. Du kan også vælge at benytte dig af hotellets cykeludlejning, hvis du vil udforske den smukke natur nær hotellet. Hotel Iberostar Playa de Muro Village anbefales til alle, som vil nyde ferien i afslappende omgivelser ved Alcudiabugten.
Sunweb Rejser Ma 07.05 Mallorca 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserLejl. Zafiro Mallorc
all inclusive
DKK
6129
afbudsrejser
Lejl. Zafiro Mallorca (All Inclusive)

Lejligheder Zafiro Mallorca er et skønt All Inclusive familiehotel beliggende i gåafstand fra stranden i Ca'n Picafort. Her er mange facilieter for både børn og voksne, herunder flere poolområder med swimmingpools, børnepool og vandrutsjebaner for de mindste. Her er et afslappende spa center samt aktiviteter og underholdning i løbet af dagen og om aftenen. Indkvarteringen sker i ferielejligheder med plads til op til 4 personer, der ligger i lave bygninger placeret i hotellets have. Opholdet er med All Inclusive, hvor måltider, snacks og drikkevarer er betalt hjemmefra, så her kan du holde en komfortabel familieferie uden at skulle bekymre dig over feriebudgettet. Opholdet kan også bestilles uden pension, se "Lejligheder Zafiro Mallorca (uden pension)". Fra Zafiro Mallorca kan du gå til centrum af Ca'n Picafort med et udvalg af butikker, restauranter og barer.
Sunweb Rejser Ma 07.05 Calas De Mallorca 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserHotel Club Tropicana
all inclusive
DKK
3914
afbudsrejser
Hotel Club Tropicana Mallorca

Længes du efter at have fødderne dybt begravet i fint, lyst sand og spejde ud over det krystalklare vand, så er Hotel Club Tropicana Mallorca i Calas de Mallorca det helt rigtige valg til din næste All Inclusive ferie. Hotellet ligger helt ud til Cala Domingos, som er en lille charmerende bugt med en skøn, hvid sandstrand. Trænger du til en pause fra sand mellem tæerne, er her en hyggelig have og et dejligt poolområde, hvor du kan tage en forfriskende dukkert i poolen eller lægge dig til rette på en solseng og slappe af med en god bog. I uges løb arrangeres underholdning for både store og små, og i hotellets børnekub kan børnene møde nye venner og deltage i sjove aktiviteter. Dit ophold på Hotel Club Tropicana Mallorca er med All Inclusive, hvor drikkevarer, måltider og snacks indgår i prisen. Hotel Club Tropicana Mallorca anbefales til både voksne og familier, som ønsker at nyde fe
Sunweb Rejser Ma 07.05 El Arenal 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserLejl. Don Juan
uden pension
DKK
2499
afbudsrejser
Lejl. Don Juan

Lejligheder Don Juan er et simpelt og billigt lejlighedskompleks af lav standard med en god beliggenhed i centrum af El Arenal. Herfra kan du gå til strandpromenaden og den indbydende strand, og du har et stort udvalg af barer og restauranter lige uden for døren. Lejligheder Don Juan er meget populært blandt unge, som ønsker at bo midt i det livlige centrum, og som ikke stiller krav til standarden. Vi anbefaler Lejligheder Don Juan til vores unge gæster, der er på udkig efter billig indkvartering, og som foretrækker at holde ferie i byen og på stranden frem for på hotellet.
Sunweb Rejser Ma 07.05 Calas De Mallorca 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserHotel HYB Eurocalas
all inclusive
DKK
4259
afbudsrejser
Hotel HYB Eurocalas

Hotel HYB Eurocalas er et godt valg til familiens All Inclusive ferie på Mallorca. Hotellet ligger et lille stykke uden for centrum af Calas de Mallorca og i gåafstand til den smukke sandstand. Hotellets område rummer pæne, grønne områder, en dejlig solterrasse og en legeplads. Her er desuden 4 dejlige swimmingpools, samt  en delvist separat børne- og splashpool. Hotellets børneklub (her tales ikke dansk) sørger for underholdning af de mindste i dagtimerne. Indkvarteringen sker i rummelige, enkelt indrettede lejligheder med plads til mellem 2 og 5 personer. Dit ophold på Hotel HYB Eurocalas er med All Inclusive, og måltider, snacks og drikkevarer er således betal hjemmefra. Hotel HYB Eurocalas anbefales til børnefamilier, som ønsker at nyde en All Inclusive ferie med adgang til mange faciliteter.
Sunweb Rejser Ma 07.05 Calas De Mallorca 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserHotel Palia Maria Eu
all inclusive
DKK
4159
afbudsrejser
Hotel Palia Maria Eugenia

Hotel Palia Maria Eugenia er et komfortabelt All Inclusive hotel af middel standard beliggende centralt i Calas de Mallorca. Hotellet ligger på en klippeskråning helt ud til kysten, og fra poolområdet og en del af værelserne har du således en fantastisk udsigt over bugten. Den dejlige sandstrand ligger i gåafstand fra hotellet, og i lokalområdet finder du både butikker og restauranter. Palia Maria Eugenia har et indbydende og rummeligt poolområde med swimmingpool og separat børnepool samt solterrasse, hvor du kan slappe af i solen med en god bog. Da opholdet er med All Inclusive, er måltider, snacks og drikkevarer betalt hjemmefra, og du kan derfor blot læne dig tilbage og nyde ferien. Vi anbefaler Hotel Palia Maria Eugenia til både børnefamilier og voksne, der gerne vil holde næste Mallorca-ferie i smukke Calas de Mallorca på et godt familiehotel.

Se flere afbudsrejser til Spanien

Copyright © 2007-2017 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.