Afbudsrejser til Sunny Beach

  • Læs rejseguide
  • Se billeder
  • Andre rejsemål

Sunny Beach, Bulgarien

Sunny beach i Bulgarien er den største og mest populære badeby ved sortehavet. Sunny beach byder på en 6 km lang og bred sandstrand, tempereret og klart vand, solrigt vejr og gode muligheder for en
hyggelig, afslappet og oplevelsesrig ferie.

Sunny beach har tiltrukket turister fra hele Europa igennem de sidste mange år som nyder de dejlige strande, bulgarernes gæstfrihed, og ikke mindst de utrolig billige leveomkostninger.

Sunny beach har også et hektisk natteliv med masser af restauranter, barer og diskoteker. I den vestlige del af sunny beach ligger vandparken action og her venter der masser af sjove oplevelser for både famillier og unge. Sunny beach er også et dejligt feriested for børnefamilier, med masser af underholdning for børnene både om dagen og om aftenen.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Bulgarien
Bulgarien har i løbet af de seneste 10 år vokset sig stor og stærk som turistdestination. Det er klart, en stor del af skylden kan tilskrives feriebyerne Sunny Beach og G...

Afbudsrejser til Sunny Beach

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
StarTour Fr 22.06 Sunny Beach 8 Billund Fly+Hotel Amaris TT+
Dobbeltværelse
DKK
1248
Sunweb Rejser Fr 22.06 Sunny Beach 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserBest Western PLUS Ho
overnatning med morgenmad
DKK
2144
afbudsrejser
Best Western PLUS Hotel Premium Inn

Vil du tilbringe din næste ferie i hjertet af Sunny Beach, så er Best Western PLUS Hotel Premium Inn det helt rigtige valg. Hotellet ligger midt i byens pulserende centrum med byens mange forlystelsesmuligheder lige uden for døren. Den populære bargade, Flower Street, kan nås på et par minutter til fods og det samme gælder Sunny Beachâ?? lange gyldne sandstrand. Vil du kombinere festlige aftener i byen med afslappende dage ved stranden, har du alt, hvad du skal bruge lige ved hånden. Hotel Premium Inn er for nyligt blevet renoveret, og både værelser og fællesarealer fremstår derfor moderne og indbydende. Her er værelser med plads til 4 personer, og ved hotellets poolområde er der både mulighed for at dase ved poolkanten og tage en tur ned ad en af de to vandrutsjebaner. Dit ophold på Hotel Premium Inn er med morgenmad, og vil du gerne have helt styr på måltiderne hjemmefra, kan du tilkøbe hal
Sunweb Rejser Fr 22.06 Sunny Beach 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserHotel Alba
all inclusive
DKK
2374
afbudsrejser
Hotel Alba

Hotel Alba ligger lige i hjertet af Sunny Beach, og du har således et stort udvalg af Flower Streets restauranter, barer og diskoteker lige ved hånden. Samtidig ligger den gyldne sandstrand kun et stenkast fra hotellet. Hotel Alba har 350 simpelt møblerede værelser og byder på et dejligt stort poolområde med swimmingpool, børnepool og solterrasse, og for de mindste er her også en miniklub med forskellige aktiviteter. Opholdet er med All Inclusive af enkelt standard, hvor måltider, snacks og drikkevarer er inklusiv i prisen. Vi anbefaler Hotel Alba til både voksne, unge og børnefamilier, der gerne vil bo i hjertet af Sunny Beach. Feriestøj fra de omkringliggende barer og diskoteker må påregnes, også ud på de små timer.
Sunweb Rejser Fr 22.06 Sunny Beach 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserHotel Laguna Park
all inclusive
DKK
3039
afbudsrejser
Hotel Laguna Park

Med stranden og centrum rundt om hjørnet har Hotel Laguna Park en god placering. I finder masser af faciliteter for både unge og gamle på dette komfortable hotel, og poolområdet giver jer timevis af sjov!<br />
Sunweb Rejser Fr 22.06 Sunny Beach 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserHotel MPM Royal Cent
Halvpension
DKK
1699
afbudsrejser
Hotel MPM Royal Central

Hotel MPM Royal Central er et simpelt hotel, som ligger i hjertet af Sunny Beach, og fra hotellet har du derfor kun en ganske kort gåtur til den brede, gyldne sandstrand og den livlige strandboulevard. Hotel MPM Royal Central består af 98 enkelt indrettede værelser af ældre dato, som kan rumme op til fire personer. Fra hotellets tagterrasse kan du nyde udsigten over hustagene i Sunny Beach, mens du tager en dukkert i poolen. Når aften falder på, lyses Sunny Beach op af det farverige lys fra byens hundredvis af restauranter, barer og diskoteker, og da byens populære bargade, Flower Street, ligger kun et stenkast fra hotellet, har du let adgang til mange sjove aftener i byen. Sunweb anbefaler Hotel MPM Royal Central til især voksne og unge, som ikke stiller de store krav til faciliteter og gerne vil kombinere afslappende dage på stranden med festlige aftener på de mange barer og diskoteker i Sunny Beach.
Sunweb Rejser Fr 22.06 Sunny Beach 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserImperial Hotel
all inclusive
DKK
2979
afbudsrejser
Imperial Hotel

Imperial Hotel er et familievenligt All Inclusive hotel beliggende et par minutters gang fra den vidunderlige sandstrand. Det livlige centrum af Sunny Beach ligger 3 km fra hotellet og kan enten nås til fods eller med en af de lokale taxier. Foretrækker du at gå en tur i Nessebar, kan centrum af byen nås i løbet af 15 minutter til fods. Imperial Hotel har en rar atmosfære og faciliteter for hele familien. Børnene kan boltre sig i børnepoolen eller være med til nogle af de sjove aktiviteter, som hotellets underholdningsteam arrangerer i ugens løb. For de voksne byder Imperial Hotel på rig mulighed for afslapning i hotellets spa center, som bl.a. har indendørs swimmingpool, tyrkisk bad, fitness-faciliteter og mulighed for massage (mod betaling). Hotellets naturlige samlingspunkt er det dejlige poolområde, hvor solsengene, poolbaren og den store swimmingpool sikrer skønne, afstressende feriedage i solen. Dit ophold p
Sunweb Rejser Fr 22.06 Sunny Beach 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserLejl. Admiral Plaza
uden pension
DKK
1159
afbudsrejser
Lejl. Admiral Plaza

Lejligheder Admiral Plaza ligger kun 250 meter fra den pragtfulde sandstrand i ferieparadiset, Sunny Beach. På få minutter kan du også gå til centrum, hvor du finder et stort udvalg af restauranter og butikker. Når mørket falder på, kan du udforske det livlige natteliv på Flower Street, hvor barer og diskotekter ligger side om side. Admiral Plaza er pænt indrettet og har et hyggeligt poolområde med swimmingpool, børnepool og en vandrutsjebane til de mindste samt solterrasse og snackbar. Indkvarteringen sker i en af de 122 pænt indrettede ferielejligheder med plads til op til 6 personer - så tag gerne venner og familie med! Vi anbefaler Lejligheder Admiral Plaza især til unge, der gerne vil bo komfortabelt med en god beliggenhed.
Sunweb Rejser Fr 22.06 Sunny Beach 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserLejl. Briz Beach
uden pension
DKK
1149
afbudsrejser
Lejl. Briz Beach

Lejligheder Briz Beach er et moderne lejlighedskompleks med en fantastisk beliggenhed, direkte ude til den livlige strandpromenade, med Sunny Beach's smukke sandstrand kun et par skridt væk. Briz Beach har poolområde med en lille swimmingpool og separat børnepool, solterrasse samt en poolbar, hvor du kan nyde kolde drikke i løbet af dagen. Lejlighederne er rummelige og moderne med mulighed for selv at tilberede lette retter i tekøkkenet, men foretrækker du at spise ude, kan du både udforske det bulgarske og internationale køkken i restauranten på Briz Beach eller gå ud og benytte en af de mange restauranter og barer på strandpromenaden. Feriestøj må påregnes.
Sunweb Rejser Fr 22.06 Sunny Beach 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserLejl. Happy
uden pension
DKK
1149
afbudsrejser
Lejl. Happy

Lejligheder Happy er et velholdt lejlighedskompleks med en god beliggenhed tæt på den festlige gade, Flower Street, og ca. 1 km fra den pragtfulde sandstrand. Hvis du trænger til en pause fra stranden eller venter med at besøge det pulserende centrum til om aftenen, kan du slænge dig ved den udendørs swimmingpool hele dagen og benytte poolbaren for nye forfriskninger. Når aftenen falder på, har du ikke langt til en festlig aften i de mange barer og restauranter og natklubber i centrum af SUnny Beach, og Lejligheder Happy er derfor et godt valg for dig, som vil have det fulde udbytte af byens farverige forlystelsesliv. Indkvarteringen sker i studio ferielejligheder med balkon og tekøkken, hvor du selv kan tilberede lette retter, hvis de mange restauranter i centrum og ved stranden ikke lokker.
Sunweb Rejser Fr 22.06 Sunny Beach 8 Kastrup Fly+Hotel afbudsrejserLejl. Jasmine &
uden pension
DKK
1039
afbudsrejser
Lejl. Jasmine & Rose Residence

Vil du have alt til en skøn badeferie lige ved hånden, så er Lejligheder Jasmine & Rose Residence værd at kigge nærmere på. Her bor du i gåafstand til Sunny Beachâ?? kilometerlange sandstrand, hvor du kan slappe af i solen eller prøve kræfter med nogle af de sjove aktiviteter, som findes langs stranden. Tæt ved hotellet ligger også byens farvelige bargade, Flower Street, hvor du kan feste til den lyse morgen eller snuppe dig et måltid mad, når sulten melder sig. Lejligheder Jasmine & Rose Residence er et lejlighedskompleks af enkelt standard. Lejlighederne er rummelige og indrettet med et tekøkken og egen balkon. Til lejlighederne hører et poolområde, hvor du kan slappe af i solen og tage dig en dukkert. Vi anbefaler Lejligheder Jasmine & Rose Residence til især voksne og unge, som vil bo med alle byens tilbud i bekvem afstand.

Se flere afbudsrejser til Bulgarien

Copyright © 2007-2018 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.