Afbudsrejser til Kusadasi

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Kusadasi, Izmirkysten, Tyrkiet


Kusadasi er en by, der har udviklet sig fra at være en traditionel fiskerby, til en ferieby med smukke strande og et godt udvalg af butikker. Kusadasi betyder fugleøen og har fået navnet fordi den lille ø, som ligger ud for Kusadasi, engang var beboet af mange fugle. I dag ligger ruinerne af en borg og man kan gå derud fra byen. Kusadasi byder udover et dejligt byliv, gode strande også på mange vandsports aktiviteter, som dykning, vancykling mm. Kusadasi ligger i et område, som er fyldt med historie, hvortil du kan tage på guidet ture, leje en bil eller tage en bus.



Kusadasi har ca. 50.000 indbyggere og er en by, der på trods af feriestemningen, stadig emmer af tyrkisk kultur. Kusadasi ligger i et område, der har et solrigt klima. Sæson er fra marts til november. Vintermånederne har en gennemsnitstemperatur på 5-15 grader, mens sommermånederne har en gennemsnitstemperatur på 22-35 grader.



Byen er fyldt med små gader, der kan virke som en charmerende labyrint. Her ligger alt fra moderne butikker til små forretninger med, smukke håndknyttede tæpper, kopivarer i stakkevis, lædervarer, guld- og sølvsmykker af fineste design. Kusadasi har også flere lokale markeder. Om tirsdagen sælges der sko, tøj, frugt og grønt. På onsdags markedet kan du købe tøj, sko, tasker osv. og om fredagen er der primært et frugt og grøntsags marked.



Den mest populære strand i Kusadasi ligger 2 km fra byens centrum og hedder Kadinlar. Stranden har meget fint sand og er en børnevenlig strand. Dog ligger der en

strand tættere på centrum, som også er udmærket. Hvis du trænger til at være aktiv, er der mulighed for at tage i vandpark Adaland, hvor der er vandrutsjebaner, tropiske akvarier, sandstrand og separate parker med delfiner.



Vil du udforske området, kan det være en god ide at tage på guidet ture, så du er sikker på at få hele historien med omkring det du ser. Kun 20 km fra Kusadasi ligger verdens syvende vidunder, den antikke by Efesos. Her er mange velbevarede rester fra bibliotek, badehus, et tempel mm. På den anden side af havet ligger den græske ø, Samos. Det tager ca. en 1½ time med båd. Har du lyst til at se en smuk natur, ligger der 25 km fra Kusadasi, en nationalpark, Milli Park. Parken byder på en smuk natur i skoven, et rigt dyreliv og idylliske badebugter med lækre strande.
Du kan også tage på udflugt til byerne Izmir og Bodrum, som kun ligger 1-2 timer fra Kusadasi.



Se vores sektion om Afbudsrejser til Izmirkysten

Afbudsrejser til Kusadasi

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Tyrkiet

Copyright © 2007-2024 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.