Afbudsrejser til Faliraki

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Faliraki, Rhodos, Grækenland

Den 5 km brede sandstrand Faliraki er den mest populære strand på Rhodos. Faliraki er ligesom én stor forlystelse, med et stort, blandet publikum som har en umættelig tørst efter underholdning, dag og nat.
Om dagen summer stranden med liv med et udsyn af stribede paraplyer, og om natten er der liv i i de smalle gader fyldt med restauranter, diskoteker og et pulserende natteliv.
På Faliraki strand er der et varieret udbud af aktiviteter såsom vandsport, cafeterier, natklubber, restauranter, bungee-jumping, shopping og meget mere.
I den imponerende Faliraki Water Park, som i øjeblikket er den største i hele Europa, kan du nyde vandrutsjebaner, floder, rafting, pools med kæmpe bølger, vandaerobics og meget, meget mere. En del af vandlandet er specielt velegnet til mindre børn. 35 fuldt uddannede og certificerede livreddere garanterer for din sikkerhed.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Rhodos
Rhodos er den tredie største ø i det græske øhav, og øen er officielt kåret som det solrigeste sted i Europa med over 300 solskinsdage om året. Det er derfor helt forstå...

Afbudsrejser til Faliraki

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Grækenland

Copyright © 2007-2024 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.