Afbudsrejser til Makadi Bay

Afbudsrejser til Makadi Bay

Drømmer du om hvide sandstrande og dykkermuligheder ved koralrev er en afbudsrejse til Makadi Bay et oplagt bud for at få indfriet dine forventninger til en afslappet, men begivenhedsrig ferie.
  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Få oplevelser for livet med afbudsrejser til Makdi Bay

Søger du et sted med fred og ro? Så er en afbudsrejse til Makadi Bay et af de mere fredelige feriemål til Egyptens Røde Havs Riviera. Der med ikke sagt, at der ikke er noget at give sig til, men nattelivet
er nedtonet i forhold til ferieaktiviteterne på stranden eller golfbanen.
Makadi Bay er beliggende på den vestlige side af Det Røde Hav mellem Safaga og Hurghada og ca. 25 km fra lufthavnen. Makadi Bay ligger ved en rolig bugt og er særdeles velegnet til familier, der søger en mere roligt destination.

I Makadi Bay er dykkermulighederne mange, og vandet byder på smukke og fortryllende oplevelser under havoverfladen. Det er i høj grad varmen fra Det Røde Hav, der giver koraller og tropiske fisk gode trivselsmuligheder, og vandets klarhed sikrer, at du kan betragte scenariet i sin fulde pragt - tag evt. nogle fantastiske undersøiske fotos.

Strandens langstrakte og hvide sand samt naturen omkring Makadi Bay er et paradis for solbadere, vandsport entusiaster, dykning, snorkling og kitesurfing med sin beliggenhed mellem fredfyldte ørkenklitter, bjergene og Det Røde Hav.

Aftenerne kan nydes med levende musik på en række af stedets barer og restauranter langs promenaden til feriestedets centrum, hvor de afslappende dagtimers stemning suppleres af et hyggeligt, men afdæmpet natteliv.
Med afbudsrejser til Makadi Bay tilbydes en vifte af faciliteter; open-air teater, fodbold, tennisbaner, fitness, kamel- og hesteridning samt golfbaner.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Hurghada
Hurghada er idag et moderne feriested og et mekka for solnydere, dykkere og partyløver. De eksklusive hoteller er placeret som fyldet i en sandwich imellem d...

Afbudsrejser til Makadi Bay

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Egypten

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.