Afbudsrejser til Torremolinos

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Torremolinos, Costa del Sol, Spanien

Torremolinos er et af Spaniens ældste turistmål og ligger på sol kysten, Costa del Sol. Her er der gode shoppingmuligheder, en vidunderlig lang sandstrand og aktiviteter for hele familien. Byen emmer af feriestemning og er porten til det stemningsfulde Andalusien, som er en region i det sydlige Spanien. Her vil du opleve et område af idylliske landsbyer, appelsin- og oliven plantager og frodige sletter.

Torremolinos har ca. 50.000 indbyggere og byen er en af solkystens største. Klimaet er subtropisk med behagelige temperaturer om vinteren og varme somre med 25-30 grader. Den årlige gennemsnitstemperatur er 18 grader, og om vinteren kommer temperaturen om dagen ikke under 15 grader.

Europas eneste krokodillepark ligger i Torremolinos og har ca. 200 krokodiller. Du kan også tage en tur i Tivoli world, som er solkystens lokale forlystelsespark. Inde i gå gaden Calle San Miguel, finder du alverdens butikker og for enden af gaden fører en trappe ned til stranden. Langs den lange strandpromenade ligger der et utal af fiskerestauranter med mange gode tilbud.

Vil du ud og se kulturen, kan det betale sig at leje en bil og køre ud i regionen og nyde den maleriske natur. I Granada kan du stadig se spor efter de nordafrikanske maureres herredømme. Sporene ses i den arabiske fæstning, Alhambra, som står imponerende med fontæner, søjlegange og mosaikker. Fæstningen er på listen over verdens kulturarv og kan varmt anbefales. Kommer du forbi på landsbyernes markedsdag, vil

du her kunne købe olivenolie, keramik, smykker og vin til gode priser. I sommerhalvåret holder de fleste små landsbyer fiesta, med folkemusik, dans i gaderne, paella og landvin i store mængder. Kommer du forbi en fiesta, kan du gribe chancen og danse med i gaderne.

En anden by, der er værd at køre forbi er Malaga, som er hovedbyen på Costa del Sol. Byen ligger kun 20 km fra Torremolinos og byder på alt det, en storby kan tilbyde. Malaga har en havneby og havnepromenaden er rigtig hyggelig. Her er også mange seværdigheder, som Malagueta tyrefægterarena, som stadig bliver brugt. Arenaen har kapacitet til 14.000 tilskuer og blev bygget i 1874. Rådhuset i Malaga er en imponerende bygning og er bygget i 1919. Byen har også et gammelt romersk teater, som ligger for foden af Alcazaba, der er en Maurisk borg. Borgen har stadig sine fæstningsmure og du kan gå op til borgen igennem et parkanlæg med anlagte haver og springvand. Flere steder op til toppen kan du få et flot kig ud over byen.


Se vores sektion om Afbudsrejser til Costa del Sol
hvad enten du er til sol og strand eller naturoplevelser så har Costa del sol noget for enhver smag og vil kunne leve op til dig og din families families forventninger o...

Afbudsrejser til Torremolinos

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Spanien

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.