Afbudsrejser til Maldiverne

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Maldiverne

Din rejse til Maldiverne vil efter alt at dømme få alle dine andre rejseoplevelser til at flyde hen i det rene ingenting. Maldiverne er unik og en sand perle, som det kan være svært ikke at devaluere, uanset hvilket ordvalg, man tyer til. Ord som "Paradis", "azurblå", "kridhvid", "koralrød" og "krystalklar" får pludselig helt nye betydninger; det mest dækkende ord er imidlertid velsagtens "ubeskrivelig" - der skal dog gøres et helhjertet forsøg...

Republikken Maldiverne er det mindste land i Asien og er beliggende i Det Indiske Ocean stik sydvest for Indien. Det består af godt 1200 småøer eller atoller, dvs. en rest af en vulkanø, der er blevet omkranset af koralrev. Således ligner en atol ofte en cirkel af land med en lavvandet lagune i midten. De mange atoller ligger strøet ud i Det Indiske Ocean på smukkeste vis, hvor de flyder tæt sammen med hvidt, finmalet sand og turkise laguner med alskens farvestrålende fisk og koraller. Maldivernes samlede areal er omtrent på størrelse med Langeland, og landet har beskedne 315.000 indbyggere - lidt flere end Århus. Maldivernes beliggenhed tæt ved Ækvator forsyner desuden landet med et jævnt klima med varme dage året rundt. Der er konstante lufttemperaturer på 25-30 grader, og med badevandstemperaturer, der aldrig når under 28 grader, er Maldiverne værd at besøge hele året. Qua regntid er det dog allerbedst i januar-april.

Maldiverne er isoleret og aldeles perfekt til afslapning, personlig pleje, kropslig og sjælelig rekreation. Der er kun
ét enkelt resort på hver atol og således altså hverken støj, butikker eller diskoteker i miles omkreds. Du kan vælge at bo i bungalow på strandkanten på hoteller med værelser, der står på pæle i vandet. Det er bounty fra fineste skuffe, og man er med andre ord henvist til at være sig selv og sine nærmeste nærmest, til at fordybe sig i tykke bøger, til at mærke og nyde naturen og den stille harmoni, der kommer ind med havets skvulpen. Hver af de bittesmå øer er omkranset af et husrev og en betagende, snehvid sandstrand med svajende palmer. De fleste øer er ikke større end 1-2 kilometer lang og bred, og det er let at gå rundt om øen, hvor du kan nyde godt af den tætte, grønne tropevegetation.

Dykning og snorkling er en behagelig og oplagt måde at tilbringe en stor del af sin ferie på. Sejl rundt blandt øerne, som gemmer på nogle af verdens smukkeste koralrev foruden en perlerække funklende, blå laguner. De ganske uberørte koralrev er hjemsted for nogle af havets mest prominente dyr så som hvalhajer, hammerhajer og rokker, og du kan desuden danse med delfiner og svømme side om side med kæmpeskildpadder. De er lige så gæstfrie som folket. Ikke kun under overfladen er Maldiverne et særsyn. Det kan varmt anbefales at foretage en flyvetur og se de mange atoller som små, smaragdgrønne perler fra luften. Derfra sikrer du dig i øvrigt nogle helt igennem formidable billeder, som med garanti ikke ligner alle andres.

Afbudsrejser til Maldiverne

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.