Afbudsrejser til Japan

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Japan

Japan er mødet med hypermoderne hightech og gamle traditioner, og det skinner igennem over alt, du færdes i Japans største byer. Fart over feltet, tusindvis af skilte og neonreklamer, bygninger i beton, glas og stål står i rasende kontrast til traditionens templer, hellige te-ceremonier, den rolige naturs runde former og mageløse farver, herunder Japans stolthed - de gudsbenådede haver. En rejse til Fjernøstens perle er desuden lig med sushi og sumobrydning, geishaer og karaoke, "sjælekælende" varmebade, religion og fascinerende historie. Japan har noget for alle og enhver.

Når du rejser til Japan vil landets mægtige hovedstad efter alt at dømme være dit første indtryk. Tokyo er med sine små 9 millioner indbyggere - alene i det centrale Tokyo - en mastodont at færdes i, men når man først har lært at leve med det klaustrofobiske virvar - og lærer at begive sig rundt i det enorme og enormt effektive metrosystem - har man rig mulighed for at nyde Japans største bys store åbenbaringer. Selvom Tokyo er indbegrebet af det moderne Japan, holdes en lang række traditioner ærekært i hævd. Du kan således ikke undgå at støde på fænomenet - kan man nærmest kalde det - sumobrydning. Det er en storartet oplevelse at se den mere end 1500 år gamle sport udfoldet i det flotte Ryogoku Kokugikan Stadion, hvor stemningen er på kogepunktet, og kampene nærmest har rituel betydning for folket. I Tokyo kan du også opleve verdens største fiskemarked, Tsukiji, som huser et enestående leben og afslører
fiskearter, du aldrig troede fandtes. Slut besøget med et måltid frisk fisk, fx på en af de nærliggende sushirestauranter. Tokyo er et smukt syn set fra oven, og det er i den forbindelse at anbefale at tage en tur op i det 333 meter høje Tokyo Tower, der giver udsigt over hele byen. Besøg også det smukke kejserpalads, det legendariske kræmmermarked, Ameya Yokochö, eller nationalmuseet, og snyd endelig ikke dig selv for en festlig oplevelse på en af de mange karaokebarer, hvor de lokale krænger sjælen ud og hygger sig blandt venner og fremmede.

Det er næsten umuligt at rejse fra Japan, uden at have stiftet bekendtskab med et af mange varmebade, der ligger spredt over hele landet. De hedder Onsen på japansk, og det er her, japanerne indfinder sig, når det er tid til lidt personlig rekreation. Knap 100 kilometer fra Tokyo ligger byen Hakone, og her kan du ud over de helende, varme dråber også begejstres ved udsigten til Japans vartegn og højeste bjerge, Mount Fuji. Ved bjerget er der fine muligheder for vandring, som blandt andet giver mulighed for at opleve solopgangen fra bjergets top. På turen kan du nyde synet af den pragtfulde natur med lyserøde blomstermarker og de fem Fuji søer.
Kyoto er Japans gamle hovedstad spækket med smukke, gamle templer og skønne haver i traditionel japansk stil. Geishaer, maikoer og kimonoer er et hyppigt syn i de aldrende gader, hvilket flot markerer, at Kyoto er byen for dem, der ønsker at opleve en bid af "det virkelige Japan".

Japans sydlige del overrasker, for her indfinder sig såvel høje temperaturer som hvide sandstrande og farverige koralrev. Tag for eksempel til Okinawa, som er særdeles fantastisk og frem for alt totalt overset.

Afbudsrejser til Japan

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.